Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Αν είσαι κοντά Αγ Αντώνη με μετρό σταματάς Ομόνοια ή Αττική και παίρνεις τον ηλεκτρικό προς Κηφισιά και κατεβαίνεις Νερατζιώτισσα.

Μετρο εχω κοντα, και στον Αγ Αντωνη, και στα Σεπολια...

Απλα δεν εχω ξαναμπει ποτέ μονη μου, οι πιο παλιες ξερουν ποσο ανισορροπη ειμαι!!!!

Εχω φοβια, νοιωθω οτι θα με πλακωσει το ταβανι...

Βεβαια πρεπει καποια στιγμη να το ξεπερασω γιατι δεν αντεχω αλλο, με τον εαυτο μου εννοω!!!

Κατι θα βρω να κανω αν δε μπορει η Δομνινα...

Να σας ρωτησω, στο Μαλλ εχει παρκιν για τα αυτοκινητα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βιλλάκι καλώς γύρισες από το χωριό :D

Στο Mall έχει στάση τρένου τη Νερατζιότισα.

Εσύ που κοντά είσαι σε μετρό ή τρένο? και ποια η πιο κοντινή σου στάση για να σου πω ακριβώς τι θα πρέπει να ακολουθήσεις.

Και κάτι άλλο ....γιατί λες 24η μέρα του κύκλου και δε νιώθεις τπτ...δηλ τι θα πρεπε βρε να νιώθεις?

Εννοω οτι οι μερες κυλουν οπως ακριβως τους προηγουμενους μηνες...

Δε νοιωθω αυτο το κατι, που θα με εκανε να ελπιζω....Φυσικα ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε, απλα ξερεις τωρα πως ειναι....

Πιστευω πως βασικα ψαχνω λογους να μην ελπιζω, για να προστατεψω τον εαυτο μου απο την απογοητευση!!!

Πολυ χαιρομαι που θα σε γνωρισω απο κοντα!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Απλα δεν εχω ξαναμπει ποτέ μονη μου, οι πιο παλιες ξερουν ποσο ανισορροπη ειμαι!!!!

Βεβαια πρεπει καποια στιγμη να το ξεπερασω γιατι δεν αντεχω αλλο, με τον εαυτο μου εννοω!!!

Φυσικά και έχει πάρκινγκ. Εκεί θα το βάλω και εγώ. Μόνο θυμίσου να σημειώσεις στο μυαλό σου όροφο και νούμερο και χρώμα θέσης γιατί είναι τεράστιο. Προτείνω να βρεθούμε έξω από την Bizart που είναι στην είσοδο του Mall και προστατεύεται από βροχή κρύο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ναι!!!!! Ολα πήγαν πολύ καλά, από τα 17 ωάρια που πήραν, γονιμοποιήθηκαν τα 11!!!! Τα δύο από αυτά γονιμοποιήθηκαν χωρίς μικρογονιμοποίηση!!!

Η εμβρυομεταφορά θα γίνει την Πέμπτη! Τώρα έχω μερικά προβλήματα με τη δουλειά, αλλά θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, εγώ θα κάτσω ξάπλα μέχρι την Δευτέρα, ο κόσμος να χαλάσει!

Περιμένουμε τώρα και τα καλά τα νέα από τη Δομνίνα!

Υπέροχα νέα!!! όσο για την δουλειά ΧΕΣΤΟΥΣ!!! είναι μία από τις ευκαιρίες της ζωής σου και αν τα καταφέρεις θα σε ανεχτούν για άλλα 2 χρόνια στάνταρ....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Εννοω οτι οι μερες κυλουν οπως ακριβως τους προηγουμενους μηνες...

Δε νοιωθω αυτο το κατι, που θα με εκανε να ελπιζω....Φυσικα ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε, απλα ξερεις τωρα πως ειναι....

Πιστευω πως βασικα ψαχνω λογους να μην ελπιζω, για να προστατεψω τον εαυτο μου απο την απογοητευση!!!

Πολυ χαιρομαι που θα σε γνωρισω απο κοντα!!!:P:p

Όταν δεν νοιώθεις κάτι τότε είναι που σου έρχεται. Από εκεί που δεν το περιμένεις.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Η Δομνίνα μου έστειλε μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά αλλά άργησαν να επιστρέψουν στο σπίτι..Περιμένουμε από εκείνη τις λεπτομέρειες.

Μαργαριτούλα μου, τα καλύτερα νέα..Είδες που έπιασε τόπο η θετική μας σκέψη και η μωρουδόσκονη της Παρασκευής; Πόσα θα σου μεταφέρουν; Τα υπόλοιπα θα τα καταψύξεις;

Μελετίνα μου θα χαρώ πολύ να πάμε μαζί. Μπορούμε να δώσουμε ραντεβού έξω από τον προαστιακό στην Δουκίσσης Πλακεντίας κοντά στην έκδοση των εισιτηρίων γύρω στις 19:45.

Όσο για τη δίαιτα κι εγώ δεν ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα, απλά έχω περιορίσει τις θερμίδες, το βραδυνό το έχω αντικαταστήσει κυρίως με φρούτα και έχω κόψει τα γλυκά (αχ).

Βιλλάκι θα μας περιγράψεις από κοντά το θρίλερ του τριημέρου:lol::lol:.

Mvas όπως είπε και η Μελετίνα είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα...Εύχομαι σε 12 ημέρες το μόνο που θα δεις να είναι μια θετική χοριακή. Μένεις στην Αθήνα; Αν θέλεις μπορείς να έρθεις στη συνάντηση να σε γνωρίσουμε από κοντά...Θα χαρούμε πολύ.

Στέλνω φιλάκια σε όλες σας και πάω να ξεκινήσω τη δουλειά:mrgreen:

ΝΤΟΛΗ σε ευχαριστω πολυ για την προσκληση θα το ηθελα παρα πολυ αλλα δυστυχώς ειμαι πολυ μακρια.Μένω Κρητη.

Και ναι οσον αφορα τα συμπτωματα ξερω οτι ειναι πολυ νωρις.Ισως απο την αγωνια μου να εχουν τρελλαθει και οι ορμονες και να παιζουν μαζι μου.

Ελπιζω μόνο να μην ηταν ωορρηξία αυτες τις 2 ημερες που ημουν καπως παραξενα και δεν μπορουσα να κανω κατι.

Αυτό με προβληματιζει τώρα.θα δουμε πότε "δεν" θα ερθει και θα καταλαβω πότε περιπου ηταν.Γιατι τωρα μπερδευτηκα πολύ και με εχουν ζωσει οι αμφιβολίες για την ημερα της ωορρηξιας.

Καλημερα και φιλια πολλά σε ολες τις κοπελες

ΝΤΟΛΗ σε ευχαριστω πολυ για την προσκληση θα το ηθελα παρα πολυ αλλα δυστυχώς ειμαι πολυ μακρια.Μένω Κρητη.

Και ναι οσον αφορα τα συμπτωματα ξερω οτι ειναι πολυ νωρις.Ισως απο την αγωνια μου να εχουν τρελλαθει και οι ορμονες και να παιζουν μαζι μου.

Ελπιζω μόνο να μην ηταν ωορρηξία αυτες τις 2 ημερες που ημουν καπως παραξενα και δεν μπορουσα να κανω κατι.

Αυτό με προβληματιζει τώρα.θα δουμε πότε "δεν" θα ερθει και θα καταλαβω πότε περιπου ηταν.Γιατι τωρα μπερδευτηκα πολύ και με εχουν ζωσει οι αμφιβολίες για την ημερα της ωορρηξιας.

Καλημερα και φιλια πολλά σε ολες τις κοπελες

Ααα είσαι από Κρήτη ε? από ποιο μέρος?

Υπάρχουν και οικονομικά τεστάκια ωορρηξίας που μπορείς να κάνεις και να είσαι πιο σίγουρη για την ωορρηξία σου, αλλά και πάλι μην ανησυχείς , άσε το χρόνο να κυλήσει :D

Υπάρχουν και οικονομικά τεστάκια ωορρηξίας που μπορείς να κάνεις και να είσαι πιο σίγουρη για την ωορρηξία σου, αλλά και πάλι μην ανησυχείς , άσε το χρόνο να κυλήσει :D

Aπο Ηράκλειο

Βιλλάκι να ξερες πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω, ομοιοπαθούσα.

Μου έχει τύχει να πάω στο μετρό, να χτυπήσω εισητήριο να κατέβω στις αποβάθρες να έρχεται το μετρό ...να το αφήνω να περνάει από μπροστά μου και να μην μπαίνω και να φεύγω και να πηγαίνω να παίρνω ταξί , χαχα

Άστα , θα σου πω περισσότερα από κοντά .

Πάντως αμα σε δυσκολεύει και πρόκειται να αγχωθείς πολύ , δες και κανένα άλλο τρόπο.

Γεια σας κορίτσια,

Όταν λέτε για parking εννοείται για κανονικό που πληρώνεις? ή για κάποιο χώρο που υπάρχει πίσω από το mall κάποια οικόπεδα που παρκάρουν πολλά αυτοκίνητα?

Σας το λέω γιατί την τελευταία φορά που είχαμε πάει με τον άντρα μου το χαμε βάλλει εκεί που είχε κενό χώρο και είχε και αλλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, χωρίς πληρωμή και μόλις γυρίσαμε να το πάρουμε μας είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν κλέψει το gps. Σας το λέω επειδή εκεί άκουσα και από άλλους μετά ότι κλέβουν, όσες έρθετε με αυτοκίνητο προσπαθήστε να το παρκάρετε σε ασφαλές μέρος.

Ντόλη θα έχω και το κιν σου μαζί μου, εσύ έχεις το δικό μου ή να στο στείλω σε μην? αλλά αν θέλεις κανονίζουμε και από τώρα στις 19.45 όπως είπες. Εννοείς στην έκδοση των εισητηρίων που είναι δίπλα στις κυλιόμενες για να κατέβεις στον προαστιακό? Πριν να κατέβουμε κάτω. Σωστά κατάλαβα? γιατί είμαι και ξανθιά χαχαχα:roll:

Διαφημίσεις

για ποια τεστακια λες??

Γεια σας κορίτσια,

Όταν λέτε για parking εννοείται για κανονικό που πληρώνεις? ή για κάποιο χώρο που υπάρχει πίσω από το mall κάποια οικόπεδα που παρκάρουν πολλά αυτοκίνητα?

Σας το λέω γιατί την τελευταία φορά που είχαμε πάει με τον άντρα μου το χαμε βάλλει εκεί που είχε κενό χώρο και είχε και αλλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, χωρίς πληρωμή και μόλις γυρίσαμε να το πάρουμε μας είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν κλέψει το gps. Σας το λέω επειδή εκεί άκουσα και από άλλους μετά ότι κλέβουν, όσες έρθετε με αυτοκίνητο προσπαθήστε να το παρκάρετε σε ασφαλές μέρος.

Ντόλη θα έχω και το κιν σου μαζί μου, εσύ έχεις το δικό μου ή να στο στείλω σε μην? αλλά αν θέλεις κανονίζουμε και από τώρα στις 19.45 όπως είπες. Εννοείς στην έκδοση των εισητηρίων που είναι δίπλα στις κυλιόμενες για να κατέβεις στον προαστιακό? Πριν να κατέβουμε κάτω. Σωστά κατάλαβα? γιατί είμαι και ξανθιά χαχαχα:roll:

Nαι λέω πάντα για το κανονικό υπόγειο πάρκινγκ που πληρώνεις.

dpTCp2.png

62YBp2.png

για ποια τεστακια λες??

Όπως υπάρχουν τεστάκια για να εξακριβώσεις αν είσαι έγκυος, έτσι υπάρχουν και τεστάκια ούρων που τα χρησιμοποιείς και σου δείχνουν την ωορρηξία σου. Ανιχνέυουν μία ορμόνη, την LH η οποία όταν είναι αυξημένη σου δείχνει ότι το τεστάκι ωορρηξιας είναι θετικό. Όταν δεις το τεστάκι ωορρηξίας είναι θετικό συνήθως έως και 36 ώρες μετά θα κάνεις ωορρηξία.

Βιλλάκι να ξερες πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω, ομοιοπαθούσα.

Μου έχει τύχει να πάω στο μετρό, να χτυπήσω εισητήριο να κατέβω στις αποβάθρες να έρχεται το μετρό ...να το αφήνω να περνάει από μπροστά μου και να μην μπαίνω και να φεύγω και να πηγαίνω να παίρνω ταξί , χαχα

Άστα , θα σου πω περισσότερα από κοντά .

Πάντως αμα σε δυσκολεύει και πρόκειται να αγχωθείς πολύ , δες και κανένα άλλο τρόπο.

Καλα, κατι μου λεει οτι εμεις θα ταιριαξουμε πααααααααρα πολυ μιλαμε!!!!!

Χι,χι:P:p:p:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Όπως υπάρχουν τεστάκια για να εξακριβώσεις αν είσαι έγκυος, έτσι υπάρχουν και τεστάκια ούρων που τα χρησιμοποιείς και σου δείχνουν την ωορρηξία σου. Ανιχνέυουν μία ορμόνη, την LH η οποία όταν είναι αυξημένη σου δείχνει ότι το τεστάκι ωορρηξιας είναι θετικό. Όταν δεις το τεστάκι ωορρηξίας είναι θετικό συνήθως έως και 36 ώρες μετά θα κάνεις ωορρηξία.

Meletina ναι ξερω για αυτα τα τεστακια.

Εννοω αν εσυ μου ελεγες για καποια εταιρεια συγκεκριμενα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...