Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.

Δομνίνα μου εύχομαι τα καλύτερα..οι άσπρες ημέρες δεν αργούν.

Μια χαρά είναι και στο MALL. Λέμε για τις 20:00;

Ανακεφαλαιώνω:

Δομνίνα οκ

Βίλλυ οκ

Γιόλα οκ

Ντόλη οκ

Περιμένουμε δήλωση συμμετοχής.

Ωραίο το mall αλλά πού να τα πούμε? Μπροστά από ποιό καφέ?

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλο μεσημερι σε ολα τα κοριτσια.

Θελω τις γνωμες σας σε κατι που με προβληματίζει και επειδη δεν μπορω να το δω αντικειμενικα λόγω οτι δεν δεν ξαναβρεθει σε αυτην την θεση και δεν ξερω τι να υποθεσω.

λοιπόν ειχα ωορρηξια 8η-10η ημερα του κυκλου που ηταν 12/1.

Πως το καταλαβα??Πονος χαμηλα απο την δεξιά πλευρα,υγρα βλένες και λίγο αιμα.

Ηρθα σε ελευθερη επαφη 12-13-14-15/1.

Εδω και 2 ημερες αισθάνομαι τοσο πολυ φουσκωμα στην κοιλια, λες και εχω φαει ενα ολοκληρο βόδι και δεν μπορω να το χωνέψω.Το στηθος μου ειναι καπως, με ενοχλουν περισσότερο οι θηλες που τις νοιωθω ερεθισμενες. Επισης πονους χαμηλα σαν κάψιμο,(οπως οταν περιμενω περιοδο),απο την αριστερη μερια κατω χαμηλα με ποναει και με πιανει κατα διαστηματα κατι σαν κράμπες, στην μεση ακριβως κατω απο το αφαλο νοιωθω κατι παραξενο δεν μπορω να το προσδιορίσω.

Σημερα ειναι πολυ εντονος ο πονος κάτω στην αριστερη μερια

και θερμοκρασια 36,9 εδω και 3 ημερες.

Ωραίο το mall αλλά πού να τα πούμε? Μπροστά από ποιό καφέ?

Θα πρότεινα να συναντηθούμε στην είσοδο (είμαι λίγο άσχετη από ΜALL εκτός αν λάβω τις σχετικές οδηγίες)

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

καλο μεσημερι σε ολα τα κοριτσια.

Θελω τις γνωμες σας σε κατι που με προβληματίζει και επειδη δεν μπορω να το δω αντικειμενικα λόγω οτι δεν δεν ξαναβρεθει σε αυτην την θεση και δεν ξερω τι να υποθεσω.

λοιπόν ειχα ωορρηξια 8η-10η ημερα του κυκλου που ηταν 12/1.

Πως το καταλαβα??Πονος χαμηλα απο την δεξιά πλευρα,υγρα βλένες και λίγο αιμα.

Ηρθα σε ελευθερη επαφη 12-13-14-15/1.

Εδω και 2 ημερες αισθάνομαι τοσο πολυ φουσκωμα στην κοιλια, λες και εχω φαει ενα ολοκληρο βόδι και δεν μπορω να το χωνέψω.Το στηθος μου ειναι καπως, με ενοχλουν περισσότερο οι θηλες που τις νοιωθω ερεθισμενες. Επισης πονους χαμηλα σαν κάψιμο,(οπως οταν περιμενω περιοδο),απο την αριστερη μερια κατω χαμηλα με ποναει και με πιανει κατα διαστηματα κατι σαν κράμπες, στην μεση ακριβως κατω απο το αφαλο νοιωθω κατι παραξενο δεν μπορω να το προσδιορίσω.

Σημερα ειναι πολυ εντονος ο πονος κάτω στην αριστερη μερια

και θερμοκρασια 36,9 εδω και 3 ημερες.

Βάση των δεδομένων η ωορηξία ήταν επιτυχής...Τα συμπτώματα που περιγράφεις μπορεί να είναι είτε εγκυμοσύνης, είτε περιόδου..Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου είχα πρησμένο στήθος, πονάκια περιόδου και λίγο αργότερα συχνοουρία. Σε ποια ημέρα του κύκλου είσαι και τι κύκλο έχεις;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Βάση των δεδομένων η ωορηξία ήταν επιτυχής...Τα συμπτώματα που περιγράφεις μπορεί να είναι είτε εγκυμοσύνης, είτε περιόδου..Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου είχα πρησμένο στήθος, πονάκια περιόδου και λίγο αργότερα συχνοουρία. Σε ποια ημέρα του κύκλου είσαι και τι κύκλο έχεις;

Ο κυκλος μου ειναι 24-26 ημερων τώρα εδω και μερικους μήνες.

Ειμαι στην 14 ημερα σημερα.

Καλημέρα κοριτσάκια.

Δομνίνα μου εύχομαι τα καλύτερα..οι άσπρες ημέρες δεν αργούν.

Μια χαρά είναι και στο MALL. Λέμε για τις 20:00;

Ανακεφαλαιώνω:

Δομνίνα οκ

Βίλλυ οκ

Γιόλα οκ

Ντόλη οκ

Περιμένουμε δήλωση συμμετοχής.

ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!

ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!! :D:D:D

Kάτσε γιατί θα τρελλαθώ πώς θα τα γράψω στο βιβλιάριο του συζύγου (σημειωτέον έχει ΤΣΜΕΔΕ και ΙΚΑ μόνο για πληρωμή σε χρήμα από άδειες ασθένειας) από την στιγμή που είναι καθαρά για γυναίκες. Δεν το κοιτάει κανείς αυτό? Αυτά ποιός σας τα γράφει, ο ίδιος ο γιατρός του ΙΚΑ?

οι γκονάλ μπορεί να χορηγηθούν και σε άντρες για ενίσχυση σπέρματος! Οπότε μπορείς να τις γράψεις στο βιβλιάριο του ΤΣΜΕΔΕ και να πληρώσεις μόνο τη συμμετοχή (στο ΙΚΑ δεν πληρώνεις συμμετοχή).

My wish είχες κανένα νέο από το μέτωπο?

Ναι!!!!! Ολα πήγαν πολύ καλά, από τα 17 ωάρια που πήραν, γονιμοποιήθηκαν τα 11!!!! Τα δύο από αυτά γονιμοποιήθηκαν χωρίς μικρογονιμοποίηση!!!

Η εμβρυομεταφορά θα γίνει την Πέμπτη! Τώρα έχω μερικά προβλήματα με τη δουλειά, αλλά θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, εγώ θα κάτσω ξάπλα μέχρι την Δευτέρα, ο κόσμος να χαλάσει!

Περιμένουμε τώρα και τα καλά τα νέα από τη Δομνίνα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

My wish πολύ καλά τα νέα σου !! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και στην εμβρυομεταφορά και να μείνεις εγκυούλα!

Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω για την ωοληψία? Μέθη σου έκαναν? νάρκωση? και πως ένιωσες? Το πιο δύσκολο κομμάτι αν θα προχωρούσα σε εξωσωματική αυτό θα ταν για μένα , έχω ένα θέμα με τις ναρκώσεις. Πριν κάποιους μήνες έκανα μια γαστροσκόπηση και ήθελαν να μου κάνουν μέθη, αλλά δεν έκανα , το άντεξα μια χαρά προκειμένου να την αποφύγω, μέχρι και στον εξεταστή έκανε εντύπωση πως μπόρεσα και ειμουν τόσο συνεργάσιμη χωρίς μέθη.

Δομνίνα, εύχομαι όλα να πήγαν καλά και καλή ανάρρωση !! Περιμένουμε νέα σου.

Όσο για τη συνάντηση φυσικά και θέλω πολύ να έρθω να σας γνωρίσω και από κοντά, άρα δηλώνω και γω συμμετοχή.

Ντόλυ αν θέλεις θα μπορούσαμε να συναντηθούμε και να πάμε και μαζί:-D....τι λές?

mvas αυτά τα συμπτώματα όπως σου είπε και η Ντόλη είναι συμπτώματα που μπορείς να χεις και στις δύο περιπτώσεις (περιόδου και εγκυμοσύνης), και γενικότερα μην ταλαιπωρείσαι με συμπτώματα. Και ειδικά τη 14η μέρα του κύκλου δεν μπορούν καν να υπάρχουν συμπτώματα που θα σου δείξουν εγκυμοσύνη, σκέψου ότι και σύλληψη να έχει γίνει, ακόμη μπορεί να μην έχει εμφυτευτεί κάτι στη μήτρα για να υπάρχουν και συμπτώματα.

Έγκυος υπάρχει περίπτωση να είσαι και σου το εύχομαι, και ας μη δεις κανένα σύμπτωμα πριν την καθυστέρηση.

Βίλλυ που είσαι εσύ? στο χωριό? Ελπίζω να περνάς όμορφα .

Εγώ κορίτσια έχω συμπτώματα αλλά δε τα θεωρώ εγκυμοσύνης, έχω πολλά νεύρα τις 2-3 τελευταίες μέρες και πιθανόν να ναι από την προγεστερόνη που θα ναι αυξημενη αυτες τις μέρες, παίρνω και τα utrogestan , βασικά αν αδιαθετήσω υπολογίζω ότι θα ναι κάπου το Σάββατο.

Εσείς κορίτσια έχετε νεύρα πριν από την περίοδο?

Όσο για δίαιτα , μισώ τις δίαιτες:evil:

Μη μου βάλλεις να τρώω συγκεκριμένα τρόφιμα συγκεκριμενες ώρες. Αν θα πάρω κιλά θα τα χάσω μόνη μου περιορίζοντας τις πολλές θερμίδες και τρώγοντας υγειινά. Κανονική σχεδόν είμαι στο βάρος μου αλλά 3-4 κιλάκια θα θελα να τα χάσω γιατί πέρσι τέτοια εποχή είμουν 6 πιο κάτω.

Ο άθλος που προσπαθώ να καταφέρω είναι το κόψιμο του τσιγάρου, έχω να καπνίσω εδώ και 11 μέρες , το χα ελαττώσει πριν και κάποια διαστήματα ακόμα πιο πριν το χα κόψει για μερικούς μήνες. Θέλω να σταθεροποιήσω αυτό το κόψιμο. Αν έμενα έγκυος ξέρω πως για το μωράκι μου δεν υπηρχε περίπτωση να καπνίσω και αυτές οι 11 μέρες που δεν καπνίζω καθόλου είναι και με την υποψία μήπως έχω μείνει εγκυουλα:-D

Η Παρασκευή, η Λιονταρίνα που είναι? καιρό έχουμε να τις ακούσουμε.

Πολλά φιλιά σε όλες!!

Kοριτσακια μου γεια σας!!1

Γυρισα χθες βραδυ απο το χωριο, οπου περασα σκατα ως συνηθως, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:(:(

Δομνινα μου περιμενω με αγωνια τα νεα σου....Ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακι μου:P:p

Mywish παλι θα την χασεις την συναντηση ε????

Αλλα αυτη τη φορα εχεις την καλυτερη δικαιολογια συμφουγαρακι (ελπιζω να το σταματησες τωρα το καπνισμα, αλλα εγω ετσι θα σε λεω χι,χι)!!:P:p

Ιολη, Σοφια εμφανιστειτε αμεσως!!!!

Μελετινακι μου, ναι, εγω εχω νευρα λιγο πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου!!!Ομως και οταν περιμενα να αδιαθετησω αλλα ημουν εγκυος στο γιο μου ειχα τα ιδια νευρα!!!

Μακαρι κοριτσακι μου να εισαι εγκυος!!!

Ντολη και Γιολακι φικακια πολλα-πολλα!!!

Λοιπον, εγω ειμαι στην 24η μερα του κυκλου, 7η μετα την ωορηξια και ως συνηθως δε νοιωθω τιποτα....

Μια απο τα ιδια και αυτος ο μηνας!!!!!!:(:(

Τωρα, για την συναντηση, εγω τελειωνω 7μιση απο την δουλεια και φυσικα οπως παντα, αποκλειεται να τα καταφερω να το βρω το Μall μονη μου με το αυτοκινητο, παρολο που ξερω που ειναι, το εχω δει απο την Αττικη οδο, αλλα για ενα απροσαρμοστο οπως εγω δε λεει τιποτα!!!

Βασιζομαι λοιπον στην καλη θεληση της Δομνινας, αν μπορει να περασει να με παρει.

Αν δε μπορεσει, ισως να παρω ενα ταξι.....

Μετρο παει εκει?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kοριτσακια μου γεια σας!!1

Γυρισα χθες βραδυ απο το χωριο, οπου περασα σκατα ως συνηθως, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:(:(

Δομνινα μου περιμενω με αγωνια τα νεα σου....Ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακι μου:P:p

Mywish παλι θα την χασεις την συναντηση ε????

Αλλα αυτη τη φορα εχεις την καλυτερη δικαιολογια συμφουγαρακι (ελπιζω να το σταματησες τωρα το καπνισμα, αλλα εγω ετσι θα σε λεω χι,χι)!!:P:p

Ιολη, Σοφια εμφανιστειτε αμεσως!!!!

Μελετινακι μου, ναι, εγω εχω νευρα λιγο πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου!!!Ομως και οταν περιμενα να αδιαθετησω αλλα ημουν εγκυος στο γιο μου ειχα τα ιδια νευρα!!!

Μακαρι κοριτσακι μου να εισαι εγκυος!!!

Ντολη και Γιολακι φικακια πολλα-πολλα!!!

Λοιπον, εγω ειμαι στην 24η μερα του κυκλου, 7η μετα την ωορηξια και ως συνηθως δε νοιωθω τιποτα....

Μια απο τα ιδια και αυτος ο μηνας!!!!!!:(:(

Τωρα, για την συναντηση, εγω τελειωνω 7μιση απο την δουλεια και φυσικα οπως παντα, αποκλειεται να τα καταφερω να το βρω το Μall μονη μου με το αυτοκινητο, παρολο που ξερω που ειναι, το εχω δει απο την Αττικη οδο, αλλα για ενα απροσαρμοστο οπως εγω δε λεει τιποτα!!!

Βασιζομαι λοιπον στην καλη θεληση της Δομνινας, αν μπορει να περασει να με παρει.

Αν δε μπορεσει, ισως να παρω ενα ταξι.....

Μετρο παει εκει?

Βιλλάκι καλώς γύρισες από το χωριό :D

Στο Mall έχει στάση τρένου τη Νερατζιότισα.

Εσύ που κοντά είσαι σε μετρό ή τρένο? και ποια η πιο κοντινή σου στάση για να σου πω ακριβώς τι θα πρέπει να ακολουθήσεις.

Και κάτι άλλο ....γιατί λες 24η μέρα του κύκλου και δε νιώθεις τπτ...δηλ τι θα πρεπε βρε να νιώθεις?

Βιλλάκι καλώς γύρισες από το χωριό :D

Στο Mall έχει στάση τρένου τη Νερατζιότισα.

Εσύ που κοντά είσαι σε μετρό ή τρένο? και ποια η πιο κοντινή σου στάση για να σου πω ακριβώς τι θα πρέπει να ακολουθήσεις.

Και κάτι άλλο ....γιατί λες 24η μέρα του κύκλου και δε νιώθεις τπτ...δηλ τι θα πρεπε βρε να νιώθεις?

Αν είσαι κοντά Αγ Αντώνη με μετρό σταματάς Ομόνοια ή Αττική και παίρνεις τον ηλεκτρικό προς Κηφισιά και κατεβαίνεις Νερατζιώτισσα.

Καλημέρα.

Η Δομνίνα μου έστειλε μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά αλλά άργησαν να επιστρέψουν στο σπίτι..Περιμένουμε από εκείνη τις λεπτομέρειες.

Μαργαριτούλα μου, τα καλύτερα νέα..Είδες που έπιασε τόπο η θετική μας σκέψη και η μωρουδόσκονη της Παρασκευής; Πόσα θα σου μεταφέρουν; Τα υπόλοιπα θα τα καταψύξεις;

Μελετίνα μου θα χαρώ πολύ να πάμε μαζί. Μπορούμε να δώσουμε ραντεβού έξω από τον προαστιακό στην Δουκίσσης Πλακεντίας κοντά στην έκδοση των εισιτηρίων γύρω στις 19:45.

Όσο για τη δίαιτα κι εγώ δεν ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα, απλά έχω περιορίσει τις θερμίδες, το βραδυνό το έχω αντικαταστήσει κυρίως με φρούτα και έχω κόψει τα γλυκά (αχ).

Βιλλάκι θα μας περιγράψεις από κοντά το θρίλερ του τριημέρου:lol::lol:.

Mvas όπως είπε και η Μελετίνα είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα...Εύχομαι σε 12 ημέρες το μόνο που θα δεις να είναι μια θετική χοριακή. Μένεις στην Αθήνα; Αν θέλεις μπορείς να έρθεις στη συνάντηση να σε γνωρίσουμε από κοντά...Θα χαρούμε πολύ.

Στέλνω φιλάκια σε όλες σας και πάω να ξεκινήσω τη δουλειά:mrgreen:

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...