Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια , έχω αρκετό καιρό να γράψω, έτρεχα για διάφορες δουλίτσες, και βολτίτσες, και τώρα κατάφερα λιγάκι πριν κοιμηθώ να μπω.

Καταρχάς να ευχηθώ στη my wish όλα να πάνε καλά αύριο στην πρώτη της ωοληψία , όντως και γω νομίζω έκανε πολλά ωάρια , και θέλω να σου πω my wish μου να συννενοηθείς με το γιατρό να σου καταψύξουν όσα δε χρησιμοποιηθούν. Βρε κορίτσια ακούγεται αυτονόητο αλλά σε κάποια κοπέλα από τα forum εδώ στο parents που διάβαζα , ενώ είχε κάνει 20 ωάρια τις έβαλλαν τα 3 και όταν ρώτησε μετά για τα υπόλοιπα δεν της τα χαν κρατήσει λέει γιατί δεν τους είχε πει να τα καταψύξουν και βάραγε το κεφάλι της η κοπέλα. Πάντως έχεις κάνει πολλά και αυτό είναι καλό σημάδι πως ανταποκρίνονται καλά οι ωοθήκες σου :D Μη μας ξεχάσεις να μας πεις όποτε μπορέσεις βέβαια , τα νέα σου.

Να καλωσορίσω τα καινούρια κορίτσια mvas, culte και maybe#2.

Mvas πολύ χαίρομαι που δεν πτοείσαι γιατί πάντα η καλή ψυχολογία βοηθάει , και φυσικά τίποτα δεν έχει χαθεί ξέρω γυναίκες πολύ μεγαλύτερες από σένα που τα χουν καταφέρει και με προβλήματα. Εσένα και οι εξετάσεις σου είναι πολύ καλές, που είναι πολύ θετικό και σου εύχομαι γρήγορα να μείνεις εγκυούλα. :D

Καλή επιτυχία και σε σένα maybe όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά :D

Να σου ζήσει culte το παιδάκι σου, εσύ προσπαθείς για δεύτερο ?

Δομνινάκι πλησιάζει η Τρίτη και εύχομαι καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά στην επέμβαση .

Βιλάκι τι μέρα είμαστε? 22η μέρα του κύκλου ε?:D

Είμαι σίγουρη πως αυτό το μήνα την πέτυχες 100% την ωορρηξία:D

Για συμπτώματα που λες εγώ δεν πιστεύω στα συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την περίοδο, δηλ δεν νομίζω να καταλάβω κάτι. Έτσι και αλλιώς μετά τη γονιμοποίηση θέλει ένα 7ημερο μέχρι να κάνει το ταξίδι του και να πάει να εμφυτευτεί , συνήθως τα συμπτώματα έρχονται με αρκετά αυξημένη χοριακή. Εμείς ευχόμαστε να δούμε το πρώτο μας σύμπτωμα με το να μη μας έρθει περίοδος ε? :wink:

Πολλά φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια, θα σας γράψω και αύριο γιατί σήμερα δε πρόλαβα να πω όσα ήθελα, περισσότερo μπήκα προλάβω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην my wish!!!! που έχει πολύ αγωνία, αλλά δε χρειάζεται , όλα καλά θα πάνε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω κάτι? Η Νένα Συμεωνίδου ποιά είναι από τις κοπέλες? Κάτι έλεγε στο facebook για ένα κοριτσάκι που θα μοιάσει στο ομορφόσογο. Μήπως είναι έγκυος?

Είναι η AMMIMAR και μετά την πρώτη της εξωσωματική περιμένει κοριτσάκι.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Να σας ρωτήσω κάτι? Η Νένα Συμεωνίδου ποιά είναι από τις κοπέλες? Κάτι έλεγε στο facebook για ένα κοριτσάκι που θα μοιάσει στο ομορφόσογο. Μήπως είναι έγκυος?

Είναι η AMMIMAR και μετά την πρώτη της εξωσωματική περιμένει κοριτσάκι.

A, ευχαριστώ Ντόλη. Το είχα ξεχάσει τόσο καιρό που είχαμε να την δούμε εδώ. Ας είναι η ώρα καλή που θα γεννήσει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα και πολύ καλή εβδομάδα.

Μαργαριτούλα κοριτσάκι μου να έχεις (που θα έχεις) καλή επιτυχία και σε λίγες ημέρες να μας μιλάς για το τεράστιο νούμερο της θετικής χοριακής σου. Είναι λογικό να έχεις άγχος. Εμείς είμαστε εδώ να μοιραστούμε την αγωνία σου.

mvas να σε καλωσορίσω στην παρέα μας. Ο επιμένων νικά κι εσύ δείχνεις να έχεις όλες τις προδιαγραφές...Εύχομαι σύντομα να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Maybe, δεν είπαμε αισιοδοξία; Οι σκέψεις που κάνουμε μεταφέρονται σε όλα τα κύτταρα του σώματός μας και τα επηρεάζουν ανάλογα..Άλλωστε η παραγωγή ωαρίων και κατ'επέκταση η ωορηξία δεν έχουν να κάνουν μόνο με το σωματικό κομμάτι..Εμπλέκεται πρωτίστως ο εγκέφαλος, γι αυτό πρέπει να τον εφοδιάζουμε με όμορφες σκέψεις. Σου στέλνω από τη μεριά μου τη δική μου θετική σκέψη.

culte, να χαίρεσαι τη Ζωίτσα σου..Τα κοριτσάκια της παρέας έγιναν δύο (προς το παρόν). Έχει πραγματικά ένα όνομα που σημαίνει πολλά. Πόσο χρονών είναι;

Βιλλάκι εύχομαι να πέρασες καλά στο χωριό.

Γιόλα και Δομνίνα συμπάσχουσες πάμε γερά και εννοείται μόνο για καφέ..Δομνίνα εσύ να ξεχάσεις το γλυκό που έλεγες:lol::lol:.

Λοιπόν η συνάντηση λέτε να γίνει στο AVENUE που είχαμε κανονίσει την τελευταία φορά ή κάπου αλλού; Όσο για την ημέρα συμφωνούμε όλοι για την Παρασκευή 21 -1;

Παρασκευούλα τι λες, θα μπορέσεις να αποχωριστείς λίγο τον μπεμπάκο σου και να έρθεις στη συνάντηση;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλή επιτυχία my wish και Maybe2. Mακάρι να έχετε την τύχη της Annimar και της Παρασκευής από το forum μας.

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω σήμερα αύριο (έπεσε και η θερμοκρασία).

Δεν έχω πρόβλημα για 8 η ώρα την Παρασκευή.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλή εβδομάδα ναχουμε.

Σας ευχαριστω πολύ ολες σας για την ενθερμη υποδοχή σας και για την εμψύχωση.

Ευχομαι ολες μας να εχουμε συντομα καλές ειδήσεις

Καλημερα και πάλι

Γλυκά μου κοριτσάκια, σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, φαίνεται ότι έπιασε τόπο...

Γύρισα από την ωοληψία, μου πήραν 17 ωάρια. Το σπέρμα πολύ σε αριθμό αλλά όχι ιδιαίτερα καλό σε κινητικότητα. Ομως είναι γόνιμο μου είπαν, άρα είμαστε εντάξει.

Η προσέγγιση που θα ακολουθηθεί είναι κλασική γονιμοποίηση για μέρος των ωαρίων και μικρογονιμοποίηση για το υπόλοιπο. Εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι ποιότητας είναι τα ωάριά μου και αν θα γονιμοποιηθούν αυτά που προορίζονται για κλασική γονιμοποίηση.

Την Πέμπτη, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει η εμβρυομεταφορά, που υποτίθεται ότι είναι το εύκολο μέρος για την γυναίκα, αλλά και το πιο κρίσιμο.

Βλαστοκύστες δεν θα κάνω, επειδή δεν συντρέχει λόγος, δεν προσθέτουν στο ποσοστό επιτυχίας..

Αυτά τα νέα κοριτσάκια μου, αν ξέχασα τίποτα θα σας το γράψω αργότερα!

Σας φιλώ γλυκά!

Γλυκά μου κοριτσάκια, σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, φαίνεται ότι έπιασε τόπο...

Γύρισα από την ωοληψία, μου πήραν 17 ωάρια. Το σπέρμα πολύ σε αριθμό αλλά όχι ιδιαίτερα καλό σε κινητικότητα. Ομως είναι γόνιμο μου είπαν, άρα είμαστε εντάξει.

Η προσέγγιση που θα ακολουθηθεί είναι κλασική γονιμοποίηση για μέρος των ωαρίων και μικρογονιμοποίηση για το υπόλοιπο. Εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι ποιότητας είναι τα ωάριά μου και αν θα γονιμοποιηθούν αυτά που προορίζονται για κλασική γονιμοποίηση.

Την Πέμπτη, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει η εμβρυομεταφορά, που υποτίθεται ότι είναι το εύκολο μέρος για την γυναίκα, αλλά και το πιο κρίσιμο.

Βλαστοκύστες δεν θα κάνω, επειδή δεν συντρέχει λόγος, δεν προσθέτουν στο ποσοστό επιτυχίας..

Αυτά τα νέα κοριτσάκια μου, αν ξέχασα τίποτα θα σας το γράψω αργότερα!

Σας φιλώ γλυκά!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Κοριτσάκια μου γλυκά, καλή σας μέρα!

Σήμερα πήρα τα φάρμακα από το ΙΚΑ για την επόμενη προσπάθεια που εννοείται ότι ελπίζω ύστερα από την αυριανή επέμβαση του άντρα μου να είναι αχρείαστα! Ο γυναικολόγος που μου τα έγραψε ήταν ο ίδιος με την πρώτη φορά και ενώ τότε ήταν όλο γκρίνα και μειδίαμα αυτή τη φορά ήταν όλο ευγένεια και μου ευχήθηκε κιόλας καλή επιτυχία! Έτσι το εκλαμβάνω ως καλό οιωνό και ευελπιστώ σε μια τέλεια συνέχεια!

Αύριο μπαίνουμε μέσα για την επέμβαση και παρακαλάω το Θεό με όλη μου τη δύναμη να πάμε πολύ καλά, έτσι γι' αλλαγή βρε παιδί μου, για να δούμε μια άσπρη μέρα κι εμείς και να τα δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι..

Mywish μια χαρά τα κατάφερες με τα 17 ωάρια.. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα ακούσεις υπέροχο αριθμό και την Πέμπτη θα πάνε όλα τέλεια.

Ντολάκι μου γλυκό εννοείται ότι το γλυκό το έχω κιόλας ξεχασμένο μιας και έχασα 4 ολόκληρα κιλά και δεν σκοπεύω να πάρω γραμμάριο πίσω. Είμαι τυχερή κιόλας διότι την Παρασκευή που θα βρεθούμε μου επιτρέπεται από το διαιτητικό πρόγραμμα ένας καφές με ζάχαρη κι έτσι δεν θα τη βγάλω με νερό.. Μόνο μια παράκληση, επειδή δεν θα έχω αυτοκίνητο να βρεθούμε στο Mall για να έρθω εγώ και η Βίλυ με το τρένο;

Ανυπομονώ να σας δω όλες σας και εννοείται ότι Mywish σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, καλή σας μέρα!

Σήμερα πήρα τα φάρμακα από το ΙΚΑ για την επόμενη προσπάθεια που εννοείται ότι ελπίζω ύστερα από την αυριανή επέμβαση του άντρα μου να είναι αχρείαστα! Ο γυναικολόγος που μου τα έγραψε ήταν ο ίδιος με την πρώτη φορά και ενώ τότε ήταν όλο γκρίνα και μειδίαμα αυτή τη φορά ήταν όλο ευγένεια και μου ευχήθηκε κιόλας καλή επιτυχία! Έτσι το εκλαμβάνω ως καλό οιωνό και ευελπιστώ σε μια τέλεια συνέχεια!

Αύριο μπαίνουμε μέσα για την επέμβαση και παρακαλάω το Θεό με όλη μου τη δύναμη να πάμε πολύ καλά, έτσι γι' αλλαγή βρε παιδί μου, για να δούμε μια άσπρη μέρα κι εμείς και να τα δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι..

Mywish μια χαρά τα κατάφερες με τα 17 ωάρια.. Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα ακούσεις υπέροχο αριθμό και την Πέμπτη θα πάνε όλα τέλεια.

Ντολάκι μου γλυκό εννοείται ότι το γλυκό το έχω κιόλας ξεχασμένο μιας και έχασα 4 ολόκληρα κιλά και δεν σκοπεύω να πάρω γραμμάριο πίσω. Είμαι τυχερή κιόλας διότι την Παρασκευή που θα βρεθούμε μου επιτρέπεται από το διαιτητικό πρόγραμμα ένας καφές με ζάχαρη κι έτσι δεν θα τη βγάλω με νερό.. Μόνο μια παράκληση, επειδή δεν θα έχω αυτοκίνητο να βρεθούμε στο Mall για να έρθω εγώ και η Βίλυ με το τρένο;

Ανυπομονώ να σας δω όλες σας και εννοείται ότι Mywish σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Eγώ μπορώ στο Mall δεν έχω πρόβλημα. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον άντρα σου Δομνίνα μου για αύριο. Πραγματικά εύχομαι να μην τα χρειαστείς και να τα χαρίσεις σε καμία άλλη κοπέλα.

Αλήθεια να ρωτήσω αν ξέρει καμία αν το ΙΚΑ γράφει τα φάρμακα σε γυναίκα που έχει κάνει φυσιολογικά ένα παιδί?

My wish τέλεια τα νέα σου. Πλεόν το έργο σου το έκανες. Μένει το θέμα στα χέρια των γιατρών και του Θεού.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Γιόλα μου γλυκιά..

Εννοείται ότι τα γράφει διότι από τότε που η γυναίκα απέκτησε το παιδί χίλια δύο μπορεί να συμβούν. Εσύ λογικά θα το πας ως σπερματέγχυση, δηλαδή θα σου γράψει φάρμακα μέχρι 3000 μονάδες και έτσι δεν θα περάσεις καθόλου Επιτροπή..

Σας ευχαριστώ όλες για την εμψύχωση που μου κάνετε, είναι πολύτιμη!

L2qIp2.png

Αλήθεια να ρωτήσω αν ξέρει καμία αν το ΙΚΑ γράφει τα φάρμακα σε γυναίκα που έχει κάνει φυσιολογικά ένα παιδί?

Και βέβαια τα γράφει, όπως σου είπε η Δομνίνα. Και μπορείς να γράψεις τις υπόλοιπες ενέσεις διέγερσης (αυτές κοστίζουν) στο βιβλιάριο του συζύγου. Ετσι το έκανα και εγώ.

Καλημέρα κοριτσάκια.

Δομνίνα μου εύχομαι τα καλύτερα..οι άσπρες ημέρες δεν αργούν.

Μια χαρά είναι και στο MALL. Λέμε για τις 20:00;

Ανακεφαλαιώνω:

Δομνίνα οκ

Βίλλυ οκ

Γιόλα οκ

Ντόλη οκ

Περιμένουμε δήλωση συμμετοχής.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Και βέβαια τα γράφει, όπως σου είπε η Δομνίνα. Και μπορείς να γράψεις τις υπόλοιπες ενέσεις διέγερσης (αυτές κοστίζουν) στο βιβλιάριο του συζύγου. Ετσι το έκανα και εγώ.

Kάτσε γιατί θα τρελλαθώ πώς θα τα γράψω στο βιβλιάριο του συζύγου (σημειωτέον έχει ΤΣΜΕΔΕ και ΙΚΑ μόνο για πληρωμή σε χρήμα από άδειες ασθένειας) από την στιγμή που είναι καθαρά για γυναίκες. Δεν το κοιτάει κανείς αυτό? Αυτά ποιός σας τα γράφει, ο ίδιος ο γιατρός του ΙΚΑ?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...