Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κι εγώ τις προάλλες συνάντησα μία κυρία που έκανε τον τρίτο γιο στα 47 και μάλιστα μου το παρουσίασε σαν ατύχημα γιατί είχαν κλείσει σαν οικογένεια πλέον. Μια χαρά την είδα πάντως να αντεπεξέρχεται με 4 άντρες...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξέρω γλυκειά μου.....την τρίτη πάω να βγάλω ένα πολύποδα που μου άφησαν οι παρενέργεις από τα φάρμακα.....

αλλά δεν είναι μόνο αυτό...ξέρεις σε τι δύσκολη εποχή ζούμε

mvas καλως ήρθες!

Κορίτσια την Δευτέρα πάω για ωοληψία, να δούμε τι θα γίνει, έχω αγωνία!

Ναι Δομνίνα οι ωοθήκες μου με έχουν πεθάνει, τώρα ελπίζω να γλυτώσω την υπερδιέγερση... Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό?

Σας φιλώ όλες, θα μπω αργότερα να σας γράψω περισσότερα!

Γιατί δεν παίρνεις το κέντρο να ρωτήσεις. Γιαυτό πληρώνονται για να προλάβουν τα δυσάρεστα και να φέρουν τα ευχάριστα στην κοιλίτσα σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

μπήκα να σας πω ένα καλησπέρα...

και εγώ με εξωσωματική έκανα την κόρη μου στα 36...

στο γραφείο που δουελύω μια συνάδλεφος γεννάει τον Μάρτιο και στις 19 ιανουαρίου κλείνει τα 50 περικαλώ!!!!

μην πτοείστε....

να την χαιρεσαι την κορουλα σου.

Εγω σίγουρα δεν το βαζω κάτω (τουλάχιστον ακόμα).

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα και ευχαριστω για την παρεα

Καλως ηρθες και απο μενα:P:p:p

Μακαρι να ειναι αυτος ο μηνας σου!!!

Οπως σου ειπε και η Γιολα τωρα που βρηκες την ωορηξια σου εχεις πολλες πιθανοτητες!!!

Φιλακια

1DqRp3.png

vA8fp3.png

mvas καλως ήρθες!

Κορίτσια την Δευτέρα πάω για ωοληψία, να δούμε τι θα γίνει, έχω αγωνία!

Ναι Δομνίνα οι ωοθήκες μου με έχουν πεθάνει, τώρα ελπίζω να γλυτώσω την υπερδιέγερση... Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό?

Σας φιλώ όλες, θα μπω αργότερα να σας γράψω περισσότερα!

Θα περιμενουμε συμφουγαρακι μου τα νεα σου!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσια μου εγω θα κατεΒω στο χωριο για το 3ημερο (ο Αγ.Αντωνης ειναι πολυουχος σε μας και ετσι η Δευτερα ειναι αργια)...

Στο σπιτι στο χωριο εχουμε ιντερνετ, οποτε θα τα λεμε απο κει,απλα καμια φορα δε πιανει καλα, οποτε να ξερετε αν εξαφανιστω θα ειναι απο αυτο...

Τωρα, για την συναντηση εγω προτιμω την Κυριακη...Αν ειναι Παρασκευη, μπορω μετα της 8 γιατι τελειωνω 7μιση απο τη δουλεια...

Εγω με το φαι δε τα παω και πολυ καλα, αν δεν επαιρνα κορτιζονη θα ημουν 45 κιλα, γενικα τρωω με το ζορι και ετσι δε με νοιαζει, ας ειναι για καφε....

Αυτα προς το παρον:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Ψυχολογια...κατω:ειμαι σε κυκλο εξωσωματικης και ακολουθω το πρωτοκολο που στο παρελθον μου ειχε πετυχει..daronda και μετα gonal.Σημερα εκανα τον πρωτο υπερηχο-αφου εχω κανει ηδη 6 μερες gonal-και η ανταποκριση μου ειναι χαλια,μονο ενα ωοθηλακιο!Συνηθως τετοια μερα βλεπαμε τουλαχιστον 4-5..Ο γιατρος μου ειπε να κανω παραλληλα με gonal και menopur για καλυτερη διεγερση,και θα κανουμε παλι u/s να δουμε..Ειχε καμια καλα αποτελεσματα με menopur και με τι πρωτοκολλο περιπου και σε τι ηλικια??Any info plse..

Διαφημίσεις

mywish,εχω κανει 6 μερες gonal 375iui/ημερα και συνεχιζω με την ιδια δοση gonal+1 ενεση menopur/ημερα,θα ενισχυσει ετσι λεει τη διεγερση..εσυ τι εκανες?νομιζω εχεις ηδη παραγει πολλα ωοθυλακια και εισαι λιγο πριν την ωοληψια??

maybe εγώ έκανα μόνο γκοναλ, 300 για 10 μέρες και 375 για 2 μέρες (χθες έκανα την τελευταία). Μην απογοητεύεσαι, γι' αυτό κάνουμε τον υπέρηχο νωρίς, για να ρυθμίζεται η δόση και να πετυχαίνουμε το στόχο! Εχω ακούσει κι από άλλες κοπέλες ότι ο συνδυασμός γκοναλ και μενοπουρ είναι δυνατός, οπότε μην το θεωρείς απίθανο στον επόμενο υπέρηχο να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπομονή και τρύπημα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Σου μέτρησαν οιστραδιόλη? Εγώ έχω καμιά 20 αριά ωοθηλάκια, σήμερα θα κάνω οβιτρελ και τη Δευτέρα ωοληψία. Είμαι λίγο αγχωμένη...

mywish,εχεις κανει σουπερ παραγωγη!Νομιζω με τοσα αυγα σιγουρα καποιο θα ειναι το τυχερο.Αν θελεις να μου πεις,ειναι η πρωτη σου ivf ?και ποια ειναι η ηλικια σου?Εγω εχω κανει 5 φορες και ποτε δεν ειχα τοσα ωοθυλακια βεβαια,στην ωοληψια ειχαμε 5-7 ωοθυλακια αλλα ηταν συνηθως καλης ποιοτητας-αφου εμεινα 3 φορες εγκυος-ασχετα αν εχω ενα παιδακι.Αυτη η μη ανταποκριση τωρα με εξεπληξε δυσαρεστα..Εχω πολυ αγωνια για τον υπερηχο την τριτη,γιατι δυσκολευτηκα παρα πολυ να με πεισω να ξαναπαρω φαρμακα..ουφ..Σημερα πρεπει να χαλαρωνεις πριν την ωοληψια σου,φανταζομαι..Καλη επιτυχια σου ευχομαι και πολλα εμβρυακια μεθαυριο να σε περιμενουν.

Mywish καλή επιτυχία στην ωοληψία.. Είμαι σίγουρη ότι θα έχετε άριστα αποτελέσματα.. Περιμένουμε ενημέρωση!

Maybe εγώ έκανα Arvecap & Menopur και στις δύο εξωσωματικές. Την πρώτη φορά με 225 μονάδες είχα 8 ωοθηλάκια και πήραμε 6 ωάρια ενώ τη δεύτερη φορά είχα 6 ωοθηλάκια και πήραμε 5 ωάρια. Θεωρώ ότι είχα καλή ανταπόκριση.

Τώρα για την επόμενη φορά αποφασίσαμε με το γιατρό να αλλάξω πρωτόκολλο και να δοκιμάσουμε Puregon & Orgalutran 300 μονάδες για να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα ωάρια. Τον Μάρτιο γίνομαι 37 αλλά δεν το βάζω κάτω..

Βιλλάκι εφόσον η Γιόλα μπορεί μόνο Παρασκευή τι λέτε να βρεθούμε για ένα καφέ να τα πούμε; Είμαστε όλες σε δίαιτα απ' ότι βλέπεις..Ούτως ή άλλως κι εγώ μετά τις 7.30 μπορώ αφού 7 που σχολάω βρίσκομαι στο Σύνταγμα..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...