Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Γειά σας γλυκιές μου!

Δομνίνα εύχομαι να περάσουν τα δύσκολα γρήγορα.. και να έχεις μία πολύ καλή επιτυχία με το νέο πρωτόκολλο!

Φουγαράκι, κράτα γερά και άλλαξε τα φώτα στον άντρα σου!

Γιόλα, τελικά στην εξωσωματική, λόγων των φαρμάκων καταστολής η ωορρηξία δεν γίνεται από μόνη της, μόνο με οβιτρελ ή πρεγκνυλ. Αυτό είναι καλό.. Μπορεί κάποιο από τα μεγάλα ωοθηλάκια να παραωριμάσει και να γίνει άχρηστο, αλλά υποτίθεται ότι περιμένεις τα μικρότερα (και περισσότερα) να μεγαλώσουν, οπότε αξίζει...

Μελετίνα, ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τη στήριξη, ελπίζω όλα να πάνε καλά, όχι μόνο για μένα αλλά για όλες μας....

Τα νέα μου...Πήγα και σήμερα στο κέντρο. Σήμερα η οιστραδιόλη πήγε στα 1194. Τα ωοθηλάκια πολλά και στριμωγμένα εκεί μέσα... Γύρω στα 20 ωοθηλάκια από 14 έως 21 και αρκετά μικρότερα.. Ενδομήτριο 12,5, καλό μου είπαν. Η ρημαδοκαλλιέργεια βγήκε καθαρή, το ξεφορτώθηκα τον μύκητα. Μου έχουν αυξήσει τη δόση στα 375 από εχθές και έχω γίνει σαν μοσχάρι από το φούσκωμα και το πάχος, είναι απίστευτο. Αύριο θα ξαναπάω για οιστραδιόλη και υπέρηχο, πιστεύω ότι η ωοληψία θα γίνει τη Δευτέρα. Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να κάνω και άλλον ένα υπέρηχο το Σάββατο, για να έχω ήρεμο το κεφάλι μου, αν και δεν νομίζω να κάνουν υπέρηχους Σαββατιάτικα... Τα φάρμακα μου φτάνουν τσίμα-τσίμα μέχρι το Σάββατο, αν βέβαια δεν μου αλλάξουν τη δόση προς τα πάνω. Αλλιώς αύριο θα τρέχω να αγοράζω γκοναλ (500 ευρώ!)..

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια, έγραψα λίγο βιαστικά γιατί είμαι πτώμα και αύριο πάλι ξύπνημα στις 6 και μισή για να πάω στο γιατρό...

Φιλιά πολλά και ευχαριστώ όλες για τη στήριξη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Συμφουγαρακι, πολυ καλα τα νεα σου....Να μας ενημερωσεις μολις εχεις νεωτερα και να ξερεις πως η σκεψη μας ειναι μαζι σου!!!

Δομνινα μου, κουραγιο κοπελα μου, τα καλυτερα ερχονται...

Μπαινεις σιγα σιγα σε ενα προγραμμα...Καλη επιτυχια στην επεμβαση του συζυγου!!!

Μελετινακι μου γλυκο, που εισαι?

Ολα καλα?

Νοιωθεις κανενα συμπτωμα?

Σοφια, Ντολη, Ιολη ελπιζω να ειστε καλα, μας λειψατε.......

Εγω τελικα τον καταφερα τον συζυγο χθες, με τα χιλια βασανα βεβαια, αλλα στο τελος υποχωρησε....

Συμφωνα με το θερμοδιαγραμμα ειχα ωορηξια προχθες...

Αντε να δουμε!!!

Φιλακια

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα...

Ξέρω ότι στο τέλος θα μείνω από απουσίες, αλλά έχω πολλές εξωτερικές δουλειές και στο γραφείο μπαίνω, διαβάζω, φεύγω.

Δομνίνα μου σε σκέφτομαι και εύχομαι να ξεπεραστούν όλα τα άσχημα...Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχετε δρομολογήσει τα πράγματα. Είμαι σίγουρη ότι η τρίτη σου φορά θα είναι και η τυχερή.

Mywish, μια χαρά τα βλέπω τα πράγματα...Μακάρι κοπέλα μου να πάνε όλα όπως τα θέλεις...έχεις άλλωστε τις προδιαγραφές.

Βιλλάκι μαχητική όπως πάντα :-D:-D..Σιγά μην τον άφηνες να σου ξεφύγει...Κάτσε να μείνεις έγκυος και μετά θα σε παρακαλάει..

Παρασκευούλα όλα καλά;

Αυτός ο μήνας είναι λίγο περίεργος...Είδα κι εγώ για πρώτη φορά ελάχιστο ροζ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν έγινε ωορηξία ή όχι..Ήταν όλα λίγο διαφορετικά από τους προηγούμενους μήνες...αλλά κι εγώ δεν είμαι σε διάθεση να το αναλύσω..Ούτε θερμοκρασία έλεγξα, ούτε τίποτα...Για να είμαι ειλικρινής, διάβασα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ένα σωρό άρθρα για την ηλικία των 40 που τελικά απογοητεύτηκα...Δεν πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρω, αλλά παραδόξως νομίζω ότι έχω αρχίσει να το αποδέχομαι....Α..κάνω και δίαιτα...Θέλω να βρω τη Ντόλη που έχασα τον τελευταίο καιρό. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ έτσι και δεν σκοπεύω να παραμείνω;););)

Τι θα λέγατε για καφεδάκι την επόμενη Παρασκευή (21-1) ή την Κυριακή (23-1) ;

Θα χαρώ πολύ να σας δω ξανά και να γνωρίσω τις υπόλοιπες από κοντά.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλημέρα και πάλι σε όλες τις κορασίδες!

Ντόλη μου πόσο χάρηκα που σε διάβασα.. Και για να μη λες ότι δεν συμπάσχει καμία μαζί σου σε πληροφορώ ότι ξεκίνησα κι εγώ δίαιτα γιατί η κατάστασή μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Συμφωνώ απολύτως πως όλες αυτές οι περιπέτειες και οι προσπάθειες πολλές φορές αν όχι πάντα μας κάνουν να χάνουμε τον εαυτό μας και να αφηνόμαστε στα ελέη του "ζαχαροπλαστείου".. Όμως το πήρα απόφαση και ήδη πάω πολύ καλά!

Βιλλάκι μου γλυκό πάντα τον καταφέρνεις τον σύζυγο.. Έχεις τον τρόπο σου. Εγώ τον παρακαλάω δύο βδομάδες τώρα (καλά, μη νομίζετε ότι έχω πέσει και στα γόνατα τώρα) αλλά αρνείται.. Λέει ότι έχει δώσει σπέρμα τόσες φορές και δεν έχει όρεξη.. Βέβαια αύριο (Σάββατο) που είναι η "συνηθισμένη" μας μέρα είμαι σίγουρη ότι θα ορμήσει αλλά τι να μου κάνει;

Mywish για ωοληψία σε κόβω σίγουρα τη Δευτέρα. Βέβαια με 375 μονάδες και 20 ωοθηλάκια θα πρέπει να σε έχουν πεθάνει οι ωοθήκες σου. Πρόσεχε καλή μου μη πάθεις καμιά υπερδιέγερση.. Εμείς εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς..

Εγώ είμαι μέσα και για την ερχόμενη Παρασκευή αλλά και για την Κυριακή.. Θέλω τόσο πολύ να σας δω!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,

τελικά απότι φαίνεται θα μιλάμε και για το χάσιμο των κιλών μας από εδώ και πέρα γιατί και εγώ άρχισα δίαιτα γιατί επίσης δεν πήγαινε άλλο. Σε μένα μπορεί να φταίνε και τα κιλά αφού δεν έχω άλλο διαπιστωμένο πρόβλημα και σκέφτηκα να δω και αυτή την λύση που έχει πολλά οφέλη μείνω δεν μείνω έγκυος.

Κι εγώ μέσα είμαι για έξοδο (όχι φαγητό όμως έτσι?) για την Παρασκευή μόνο.

My wish καλή επιτυχία κοπέλα μου.

Να σας ρωτήσω κάτι? Η Νένα Συμεωνίδου ποιά είναι από τις κοπέλες? Κάτι έλεγε στο facebook για ένα κοριτσάκι που θα μοιάσει στο ομορφόσογο. Μήπως είναι έγκυος?

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλο μεσημερι σε ολες σας

Μάλλον ειμαι η μεγαλύτερη εδω μέσα.

Στα 43 μου και προσπαθουμε εδω και 5 μηνες για το πρωτο παιδακι μας.

Ξερω θα μου πειτε οτι ειναι πολυ δυσκολο σε αυτην την ηλικια αλλα η ελπιδα παντα μένει.

Ολες οι εξετασεις μου ηταν καθαρες γι αυτο εχουμε βαλει ενα οριο 6 μηνων για προσπαθειες με φυσιολογικο τροπο.Μετά θα δουμε τι γινεται.

Βέβαια να πω και εγω οτι τοσον καιρο προσπαθουσαμε σε λαθος ημερες γιατι τελικα ωορρηξια κανω 8-10η ημερα και οχι στην μεση του κυκλου.

Αυτον τον μηνα πεσαμε μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα και ελπιζω να γινει το θαυμα.

Μάλλον ειμαι η μεγαλύτερη εδω μέσα.

Στα 43 μου και προσπαθουμε εδω και 5 μηνες για το πρωτο παιδακι μας.

Ξερω θα μου πειτε οτι ειναι πολυ δυσκολο σε αυτην την ηλικια αλλα η ελπιδα παντα μένει.

Ολες οι εξετασεις μου ηταν καθαρες γι αυτο εχουμε βαλει ενα οριο 6 μηνων για προσπαθειες με φυσιολογικο τροπο.Μετά θα δουμε τι γινεται.

Βέβαια να πω και εγω οτι τοσον καιρο προσπαθουσαμε σε λαθος ημερες γιατι τελικα ωορρηξια κανω 8-10η ημερα και οχι στην μεση του κυκλου.

Αυτον τον μηνα πεσαμε μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα και ελπιζω να γινει το θαυμα.

Δεν υπάρχει πολύ μεγάλος ή πολύ μικρή. Σου εύχομαι να μείνεις αυτό τον μήνα και να τελειώσουν έτσι τα βάσανα σας και να αρχίσουν τα άλλα τα ωραία βάσανα. Μπορεί ο τελευταίος μήνας να είναι και ο τυχερός σου αφού εντόπισες την ωορρηξία σου. Συνήθως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ανεξήγητη υπογονιμότητα.Θα τα λέμε από εδώ λοιπόν.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλό μεσημέρι και σε σένα και καλώς ήρθες. Δεν πρέπει να έχουμε ξαναμιλήσει. Είσαι πάνω από 35 και στην προσπάθεια:

Καλως σας βρηκα και σε ευχαριστω.

Ναι ειμαι πολυ πανω απο 35 αλλα δεν πτοουμαι.

Ειμαι στην προσπαθεια και εγω και ελπιζω να τα καταφερω.

Διαφημίσεις

Yolaki ότι θέλετε.. πάμε για καφεδάκι... Όσον αφορά τη Νένα Συμεωνίδου το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Nasy από τη σπερματέγχυση και αυτό επειδή ο συνδυασμός του ονόματος παραπέμπει στο ψευδώνυμο..

Mvas καλώς μας ήρθες. Είμαι σίγουρη ότι θα λάβεις απεριόριστη στήριξη και αισιοδοξία από όλες μας!

L2qIp2.png

Yolaki ότι θέλετε.. πάμε για καφεδάκι... Όσον αφορά τη Νένα Συμεωνίδου το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Nasy από τη σπερματέγχυση και αυτό επειδή ο συνδυασμός του ονόματος παραπέμπει στο ψευδώνυμο..

Mvas καλώς μας ήρθες. Είμαι σίγουρη ότι θα λάβεις απεριόριστη στήριξη και αισιοδοξία από όλες μας!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την θερμη υποδοχη.

mvas καλως ήρθες!

Κορίτσια την Δευτέρα πάω για ωοληψία, να δούμε τι θα γίνει, έχω αγωνία!

Ναι Δομνίνα οι ωοθήκες μου με έχουν πεθάνει, τώρα ελπίζω να γλυτώσω την υπερδιέγερση... Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό?

Σας φιλώ όλες, θα μπω αργότερα να σας γράψω περισσότερα!

μπήκα να σας πω ένα καλησπέρα...

και εγώ με εξωσωματική έκανα την κόρη μου στα 36...

στο γραφείο που δουελύω μια συνάδλεφος γεννάει τον Μάρτιο και στις 19 ιανουαρίου κλείνει τα 50 περικαλώ!!!!

μην πτοείστε....

μπήκα να σας πω ένα καλησπέρα...

και εγώ με εξωσωματική έκανα την κόρη μου στα 36...

στο γραφείο που δουελύω μια συνάδλεφος γεννάει τον Μάρτιο και στις 19 ιανουαρίου κλείνει τα 50 περικαλώ!!!!

μην πτοείστε....

Nα σου ζήσει η κουκλίτσα. Θα το ξανάκανες για να της χαρίσεις ένα αδελφάκι?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...