Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου καλη χρονια σε ολες !!

Επεστρεψα και γω μετα απο τις χειροτερες γιορτες ¨((

Οι αλλοι να γλεντουν και γω με γαστρεντεριτιδα να υποφερω .....

Τι κανετε ??Ελπιζω να μη με ξεχασατε !!!

Φυσικα και δε σε ξεχασαμε!!!

Λυπαμαι που δεν περασες καλα στις γιορτες:(:(

Σε τι φαση βρισκεσαι τωρα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια...

Εγώ σήμερα είχα πάει στο γιατρό , 11η μέρα του κύκλου και γω όπως και συ Βιλλάκι και έχω ωοθυλάκιο 16 χιλ πάλι στην αριστερη ωοθήκη , μου είπε να ξαναπάω Παρασκευη να δούμε πόσο θα χει πάει και Παρασκευή ή Σάββατο λογικά θα γίνει και η σπερματεγχυση. Βιλλάκι περιμένουμε και τα δικά σου νέα αύριο.

Αυτά και τα δικά μου νέα κορίτσια , φιλιά πολλά σε όλες!

Γεια σου Μελετινα μου!!!

11η μερα και γω, σημερα πηγα στο γιατρο......

1 ωοθηλακιο αριστερα και 3 δεξια, ολα ομως μικρα:(:(

Το μεγαλυτερο 8 χιλ:(:(

Το ενδομητριο τελειο, 16χιλ!!!!!

Μου ειπε οτι θα κανω παλι αργοπορημενη ωορηξια αλλα αυτο δεν τον ενοχλει...Δε το θεωρει προβλημα, τι να πω?

Εγω βεβαια δεν ειμαι ευχαριστημενη καθολου:(:(

Μου ειπε να συνεχισω τα τεστ ωορηξιας και το θερμοδιαγραμμα και συμφωνα με τις μετρησεις του θα κανω ωορηξια σε 7-8 μερες...

Μου ειπε οτι δε πρεπει να κανω νωριτερα γιατι αυτο θα σημαινει οτι το ωαριο ειναι ανωριμο..

Αν αποτυχουμε, θα κανουμε μονο αλλον ενα γυρο με 3 σερπαφαρ και μετα ενεσεις...Δε ξερω ρε γμτ, πιστευω οτι αυτη η παρα πολυ φτωχη ανταποκριση στα φαρμακα δεν ειναι καθολου μα καθολου καλο σημαδι...

Φοβαμαι....:cry::cry:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σου Μελετινα μου!!!

11η μερα και γω, σημερα πηγα στο γιατρο......

1 ωοθηλακιο αριστερα και 3 δεξια, ολα ομως μικρα:(:(

Το μεγαλυτερο 8 χιλ:(:(

Το ενδομητριο τελειο, 16χιλ!!!!!

Μου ειπε οτι θα κανω παλι αργοπορημενη ωορηξια αλλα αυτο δεν τον ενοχλει...Δε το θεωρει προβλημα, τι να πω?

Εγω βεβαια δεν ειμαι ευχαριστημενη καθολου:(:(

Μου ειπε να συνεχισω τα τεστ ωορηξιας και το θερμοδιαγραμμα και συμφωνα με τις μετρησεις του θα κανω ωορηξια σε 7-8 μερες...

Μου ειπε οτι δε πρεπει να κανω νωριτερα γιατι αυτο θα σημαινει οτι το ωαριο ειναι ανωριμο..

Αν αποτυχουμε, θα κανουμε μονο αλλον ενα γυρο με 3 σερπαφαρ και μετα ενεσεις...Δε ξερω ρε γμτ, πιστευω οτι αυτη η παρα πολυ φτωχη ανταποκριση στα φαρμακα δεν ειναι καθολου μα καθολου καλο σημαδι...

Φοβαμαι....:cry::cry:

Βιλλάκι απο ότι φαίνεται αυτός ο κύκλος σου είναι παρόμοιος με τον προηγούμενο, άρα θα κάνεις ωορρηξία αλλά αργότερα όπως και την προηγούμενη φορά. Το θέμα είναι να μην την χάσεις !

Πω πω όλες εξαφανιστήκαμε ,

Γεια σας κορίτσια.

Να σας πω ότι την Παρασκευή πρωί πήγα στο γιατρό να δει το ωοθυλακιάκι μου και ήταν έτοιμο , και έτσι πήρα τηλ και το σύζυγο και ήρθε και κάναμε τη σπερματέγχυση. Αυτή τη φορά το σπέρμα θα περίμενε το ωάριο για αλλαγή, και βέβαια μας είπε να έχουμε και την επόμενη μέρα επαφή.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Εσείς τι κάνετε και εξαφανιστήκατε ? ελπίζω να ναι επειδή περνάτε πάρα πολύ καλά και που χρόνος για ίντερνετ;)

Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

meletina καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου!

Βιλλάκι ενδομήτριο 16????? βρε θηρίο????? αντε κι εσυ με το καλό!!!!!!

Εγώ κορίτσια αύριο θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο, μαζί με μέτρηση οιστραδιόλης.. Εχω πάρα πάρα πολύ αγωνία, γιατί με τα γκοναλ δεν νιώθω τις ωοθήκες μου να δουλεύουν, ενώ με τα σερπαφάρ ένιωθα διαφορετικά, σαν να δουλευε το σύστημα... Κοντος ψαλμός... αλλά θα ήταν κρίμα να μην ανταποκριθώ στα φάρμακα, με τόσο κόπο... Θα σας γράψω αύριο το μεσημέρι όταν πάω στη δουλειά..

φιλιά σε όλες

meletina καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου!

Βιλλάκι ενδομήτριο 16????? βρε θηρίο????? αντε κι εσυ με το καλό!!!!!!

Εγώ κορίτσια αύριο θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο, μαζί με μέτρηση οιστραδιόλης.. Εχω πάρα πάρα πολύ αγωνία, γιατί με τα γκοναλ δεν νιώθω τις ωοθήκες μου να δουλεύουν, ενώ με τα σερπαφάρ ένιωθα διαφορετικά, σαν να δουλευε το σύστημα... Κοντος ψαλμός... αλλά θα ήταν κρίμα να μην ανταποκριθώ στα φάρμακα, με τόσο κόπο... Θα σας γράψω αύριο το μεσημέρι όταν πάω στη δουλειά..

φιλιά σε όλες

Συμφουγαρακι μου καλη επιτυχια για αυριο.....

Θα περιμενω με αγωνια τα νεα σου....

Οσο για μενα, τι να πω...Το ενδομητριο μου ειναι οντως παρα πολυ καλο, σπανια μου ειπε οτι βλεπουν τετοιο ενδομητριο......Να' χαμε και κανενα αυγο της προκοπης καλα θα΄τανε!!!!!

Το ενδομητριο μου δεν ηταν ποτε το προβλημα και τωρα φαινεται με τα σικλακουρ φουντωσε, χι χι....:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!

Πήγα για επαναληπτική καλλιέργειας σήμερα, πρώτο υπέρηχο και οιστραδιόλη.

Η καλλιέργεια θα βγει αύριο, η οιστραδιόλη το απόγευμα. Ο υπέρηχος, 7η μέρα διέγερσης έδειξε 9 ωοθηλάκια από δεξιά και 12 από αριστερά, σύνολο 21, είμαι χαρούμενη (ή έστω νομίζω ότι πρέπει να είμαι χαρούμενη!). Τα μεγέθη κυμαίνονται από 10 έως 16. Το ενδομήτριο είναι 7,5, ο γιατρός είπε ότι είναι παχύ-παχύ. Τον ρώτησα αν όλα είναι καλά για τη συγκεκριμένη ημέρα και μου είπε όλα είναι πάρα πολύ καλά και μακάρι να συνεχίζουν όλα έτσι. Μάλλον θα μου μειώσουν τη δόση του γκοναλ, αλλά θε ξέρω περισσότερα απόψε το βράδυ!

Στείλτε μου θετική ενέργεια, νομίζω ότι πριν τελειώσει η βδομάδα θα μου τα πάρουν!

Σας φιλώ όλες!

κοριτσάκια μου καλημέρα!

Η καλλιέργεια θα βγει αύριο, η οιστραδιόλη το απόγευμα. Ο υπέρηχος, 7η μέρα διέγερσης έδειξε 9 ωοθηλάκια από δεξιά και 12 από αριστερά, σύνολο 21, είμαι χαρούμενη (ή έστω νομίζω ότι πρέπει να είμαι χαρούμενη!). Τα μεγέθη κυμαίνονται από 10 έως 16. Το ενδομήτριο είναι 7,5, ο γιατρός είπε ότι είναι παχύ-παχύ. Τον ρώτησα αν όλα είναι καλά για τη συγκεκριμένη ημέρα και μου είπε όλα είναι πάρα πολύ καλά και μακάρι να συνεχίζουν όλα έτσι. Μάλλον θα μου μειώσουν τη δόση του γκοναλ, αλλά θε ξέρω περισσότερα απόψε το βράδυ!

Στείλτε μου θετική ενέργεια, νομίζω ότι πριν τελειώσει η βδομάδα θα μου τα πάρουν!

Σας φιλώ όλες!

Εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια κοριτσακι μου, και την σκεψη μας μαζι σου!!!!

Γραψε μας τα αποτελεσματα...

Θα περιμενουμε!!!!!!!

:P:p:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!

Σας φιλώ όλες!

Μπράβο!! Μου φαίνονται πάρα πολύ καλα τα νέα σου, και πιστεύω τώρα θα σε παρακολουθεί με υπέρηχο για να βλέπει το ρυθμό της αύξησης των ωοθυλακίων. Λογικά αυτή τη βδομάδα θα σου κάνουν ωοληψία.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα πολύ καλά , πολύ πολύ θετική ενέργεια και από μένα, και σου εύχομαι διδυμάκια,(αν το επιθυμείς και συ) να μας λες κάθε φορά τα νέα σου!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου πολυ χαρηκα με τα νεα σας.

Βλεπω ο νεος χρονος αρχιζει πολυ καλα για τις περισσοτερες. Καλα αποτελεσματα σε καθε μια απο εσας και σας σκεφτομαι συνεχεια.

Mywish για τη μικρογονιμοποιηση που ρωτησες εμενα την εκανε ο γιατρος απο μονος του γιατι εβαλε 21 ωαρια να γονιμοποιηθουν "φυσικα" και τα ωαρια εσπαγαν και στο τελος εμειναν 9 και τους εκανε μικρογονιμοποιηση οπου τελικα γονιμοποιηθηκαν μονο τα δυο και το ενα τελικα εγινε ο μπεμπης, με ειχε ενημερωσει φυσικα πολυ πριν τη διαδικασια γονιμοποιησης οτι αν υπαρξει οποιοδηποτε "προβλημα" θα κανει μικρογονημοποιηση, αλλα μονο αν παρουσιαζοταν προβλημα. Και απο κοστος χρεωθηκα 280? παραπανω. Οτι αφορα εσενα ολα καλα θα πανε και μην σε αγχωνει τιποτα. Ο στοχος ειναι ενας, οποτε ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

Yola μου ευχαριστω για τις πληροφοριες. Η αληθεια ειναι οτι δεν serfαρο και πολυ οποτε θα ψαξω να βρω την Αγλαϊα μπας και ξεγκαβοθω λιγο. Παντως παει σχετικα καλα. Εκοψα το θηλαστρο και τωρα πριν φαει τον βαζω 7 λεπτα απο το καθε στηθος εχω δεν εχω γαλα μπας και δω ασπρη μερα. Εκανα και μια χοντραδα που την αντιληφθηκα μολις σημερα. Το παιδακι μου εχει δυσανεξια στο αγελαδινο γαλα, του δινω υποαλεργικο γαλα και εγω επινα 1 λιτρο αγελαδινο στην καθισια μου και το θηλαζα. Τοσο ζωντανο ειμαι. Ευτυχως με εβρισε μια φιλη που ειχε το ιδιο προβλημα με το δικο της μικρο και πηρα χαμπαρι.

Ντολυ μου μην χανεις το κουραγιο σου. Αυτο που εζησες για μενα ηταν και μονο σαν σκεψη ενας εφιαλτης. Απο την πρωτη στιγμη που εμεινα εγκυος η αγωνια μου ηταν να γεννηθει υγιες γιατι δεν ξερω αν θα ειχα δυναμη να μεγαλωσω ενα παιδακι με προβλημα ή αν θα μπορουσα να παρω μια αποφαση σαν αυτη που πηρες εσυ, να διακοψεις την κυηση. Εσυ αντεξες ολο αυτο πηρες μια πολυ σκληρη αποφαση και παρ'ολα αυτα δεν το εβαλες κατω και συνεχιζεις. Εισαι παραδειγμα προς μιμηση.

Δομνινα μου κατ'αρχην θα σε μαλωσω. Μην ξαναπεις οτι μας κουραζεις. Αλλωστε το σλογκαν του συγκεκριμενου forum πρεπει να ειναι μια για ολες και ολες για μια, οπως οι σωματοφυλακες. Αν δεν πεις σε εμας αυτο που σε πονα πως θα σου πουμε εμεις τα δικα μας???? Εχουμε ολες μας δεθει μεσα απο τον πονο και την αγωνια μας ενω στην ουσια ειμαστε ξενες μεταξυ μας. Παρ'ολα αυτα λεμε πραγματα μεταξυ μας που ουτε στενοι μας φιλοι δεν τα ξερουν. Αλλωστε ισχυει οτι "Η χαρα γινεται διπλασια και η λυπη μιση οταν τα μοιραζεσαι". Παντα θα ειμαστε κοντα. Καλη επιτυχια να εχει η προσπαθεια σας με τον αντρουλη σου, ολα θα πανε καλα. Ευχομαι η νεα χρονια να ελατωσει την ταλαιπωρια της μητερας σου.

Κοριτσια σε ολες για τις προσπαθειες που κανετε ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου.

Σας σκεφτομαι ολες με πολλη αγαπη.

A2enp3.png?jZYdKeP4

κορίτσια 724 η οιστραδιόλη, με 7 ενέσεις διέγερσης. Μου έφυγε η χαρά. Πρέπει να 'ναι χαμηλή, δεν μου μείωσαν τη δόση. Στα φορουμς γράφουν κάποια τρελά νούμερα, μερικών χιλιάδων μονάδων. Ανησυχώ λίγο, γιατί διαβάζω ότι η τιμή της σχετίζεται με την ποιότητα των ωαρίων, καθώς και με τον αριθμό. Την Τετάρτη ξαναπάω για υπέρηχο...

Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη και τις πληροφορίες...

Φιλιά πολλά

κορίτσια 724 η οιστραδιόλη, με 7 ενέσεις διέγερσης. Μου έφυγε η χαρά. Πρέπει να 'ναι χαμηλή, δεν μου μείωσαν τη δόση. Στα φορουμς γράφουν κάποια τρελά νούμερα, μερικών χιλιάδων μονάδων. Ανησυχώ λίγο, γιατί διαβάζω ότι η τιμή της σχετίζεται με την ποιότητα των ωαρίων, καθώς και με τον αριθμό. Την Τετάρτη ξαναπάω για υπέρηχο...

Φιλιά πολλά

Συμφουγαρακι μου, δε γνωριζω καθολου απο αυτα τα θεματα αλλα ο γιατρος σου δε σου ειπε τιποτα?

Μην απογοητευεσαι μωρε, δε σου ειπαν να σταματησεις απλα δε σου μειωσαν τη δοση...Ισως χρειαζεσαι λιγακι παραπανω φαρμακο....

Γραψε μας μολις μιλησεις με το γιατρο..

Θα σε σκεφτομαι!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Φιλιά πολλά

Μίλησε καλύτερα με το γιατρό σου από σήμερα μήπως χρειαστεί αύξηση της δόσης, αυτό που έχω ακουστά είναι πως πρέπει να ναι η οιστραδιόλη 150 με 200 ανά ωοθυλάκιο πάνω όμως των 17 χιλ . Εσύ ακόμη δεν έχεις φτάσει στην ωορρηξία και πιθανόν με κάποιο τρόπο και με αναπροσαρμογή των φαρμάκων να τη διορθώσουν. Μην ανησυχείς , απλά μίλησε με το γιατρό σου .

Εύχομαι καλή επιτυχία !!!! και πες μας τι σου είπε ο γιατρός σου.

Κοριτσακια μου φευγω για δουλεια και βαριεεεεεεεεεεεμαι!!!!!!!!!!!!

Μην χανεστε μωρε, στεναχωριεμαι.......

Εγω ειμαι 18η μερα σημερα και ειχα θετικο τεστ ωορηξιας πριν λιγο..

Λιγακι καλυτερα απο την προηγουμενη φορα που εδειξε θετικο την 22η μερα...

τελος παντων τον εβαλα κατω το συζυγο πριν λιγο και τωρα παω για δουλεια και εχω αρχισει να σκεφτομαι πως θα τον καταφερω και για αυριο.....

Σοφια μου???????????????

Εχεις βρει κανενα κολπο?????????? χι,χι:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...