Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! Εύχομαι το 2011 να μας βρει όλες με γεμάτες αγκαλιές!!!

Τα νέα μου τώρα. Χτες ήταν μία 'γεμάτη' μέρα για μένα. Πρωι πρωι μου ήρθε η περίοδος. Αφού έκανα την ένεση καταστολής, πήγα στο μικροβιολογικό και έκανα εξέταση οιστραδιόλης. Το αποτέλεσμα το πήρα το απόγευμα, ήταν 19. Ο στόχος ήταν να έχει πέσει κάτω από 50 για να αρχίσω τη διέγερση. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να αρχίσω τόσο νωρίς! Πήρα στο κέντρο και μου είπαν να αρχίσω αμέσως την διέγερση. Ετσι έφυγα από τη δουλειά μαλλιοκούβαρα, για να προλάβω να κάνω την ένεση γύρω στις 8 το απόγευμα. Εντάξει, πρόλαβα, όλα καλά... Σύνολο ενέσεων ημέρας = 3 !! Τι ομορφιά!!! Αλλά εντέλει νιώθω καλά, γιατί νομίζω ότι έρχομαι πιο κοντά στο στόχο μου.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πάω στο κέντρο για έλεγχο οιστραδιόλης και τον πρώτο υπέρηχο!! Για να δούμε τι αυγά πιάσαμε! Σκέφτομαι να τους πω να κάνω επιτόπου και μία καλλιέργεια κολπικού υγρού για να δω αν έφυγε ο βρωμομήκυτας, ελπίζω να έχει ξεκουμπιστεί.

Δομνινάκι, τι συμβαίνει κοριτσάκι μου? Δεν μας μαυρίζεις, εδώ είμαστε να για μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα... ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα και να έχετε ηρεμίσει!

Παρασκευούλα, δεν πειράζει για το γάλα, μην αγχώνεσαι, το μωράκι σου θα είναι μία χαρά!!!

Να σε ρωτήσω, εσείς κάνατε μικρογονιμοποίηση? Πως παίρνεται η απόφαση ποια μέθοδος θα ακολουθηθεί? Βλέποντας και κάνοντας οι γιατροί, ή είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω εγώ?

Yola, είδα την κορούλα σου στο facebook, καλέ τι ομορφιά είναι αυτή! Να την χαίρεσαι γλυκιά μου!

φιλιά στις υπόλοιπες (είμαι στη δουλειά!)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι αυτή η περίοδος που είδες χτες να ήταν η τελευταία για 14 μήνες (συν το θηλασμό μετράω χιχιχι). Πολύ καλά θα τα πας αφού έχεις τόση αισιοδοξία. 'Αντε μία μία να παίρνουμε σειρά για εξωσωματική. Εγώ με τον άντρα μου έχουμε αρχίσει και το συζητάμε σίγά και ταπεινά.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκές μου φιλεναδίτσες εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλες μας με όμορφα μόνο απρόοπτα...

Mywish, ζούμε κι εμείς μαζί σου την αγωνία σου γι αυτό όσο πιο πολλές λεπτομέρειες μας λες τόσο πιο κοντά σου θα μπορούμε να είμαστε.

Γιολάκι μου περαστικά στην μικρούλα σου...όσο για την εξωσωματική δεν το βλέπω εφικτό από τη μεριά μας τουλάχιστον άμεσα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Βιλλάκι μου τα ξέρω καλά τα σκαμπανεβάσματα της άτιμης της ψυχολογίας, όμως είμαστε εμείς εδώ για σένα όποτε θα νιώθεις έτσι να σε στηρίζουμε και να σου δίνουμε την ώθηση που χρειάζεσαι για να πας ποαρακάτω.

Παρασκευούλα μου, εγώ δεν θήλασα τον Μιχάλη μου λόγω των φαρμάκων που έπαιρνα εξαιτίας θρόμβωσης από την καισαρική, οπότε δεν είμαι η κατάλληλη να δώσω συμβουλές, όμως νομίζω ότι η Γιολάντα έχει απόλυτο δίκιο...Υπομονή κι επιμονή χρειάζεται, όμως το σημαντικότερο είναι να εισπράτετε και η δυο σας ευχαρίστηση από αυτό που κάνετε, με όποιο τρόπο κι αν το κάνετε τελικά.

Δομνίνα μου γλυκιά, είσαι συνέχεια στο μυαλό μου..το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εδώ αν ποτέ με χρειαστείς (εύχομαι να μη με χρειαστείς ποτέ)...χίλιες ευχές σου στέλνω μαζί με την αγάπη μου.

Meletina, Iγνατία και Πασχαλίτσα σας εύχομαι το 2011 να γεμίσει τις αγκαλιές σας.

Εμείς περάσαμε χαλαρά και όμορφα...Δυστυχώς αναβιώνω τις περυσινές στιγμές και όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να διώξω τις ημερομηνίες από το μυαλό μου...5 Ιανουαρίου στην αυχενική διαφάνεια φάνηκε κάποιο πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώθηκε με ένα άλλο υπερηχογράφημα στις 8 Ιανουαρίου...και ύστερα οι βασανιστικές ημέρες της αναμονής μέχρι την 26η Ιανουαρίου, μια ημέρα πριν τα γενέθλιά μου, που το τελικό πόρισμα ήταν διακοπή κύησης και την χειρότερη στιγμή της ζωής μου στις 29 του μήνα...Ήλπιζα ότι θα έχω ήδη ένα μωρό στα χέρια μου μέχρι τώρα ή τουλάχιστον θα ήμουν ξανά έγκυος, όμως δυστυχώς δεν ήταν τυχερό να γίνει έτσι...Προσπαθώ να ελπίζω πάντα και να νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχω..απλά κάποιες στιγμές λυγίζω...Και αν κάποια στιγμή έρθει ένα άλλο μωράκι, η αξία του θα είναι δέκα φορές μεγαλύτερη, γιατί τίποτα στη ζωή μας δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο...Ελπίζω να μην σας φόρτισα...Σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Γεια σας κορίτσια, εμφανίστηκα και γω!

Χθες έκανα τη σαλπιγγογραφία και όμως και τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά από την προηγούμενη φορά σε κάποια σημεία. Οι δύο σάλπιγγες με περιορισμένη κινητικότητα αλλά το σκιαγραφικό πέρασε με ευκολία ως τα κωδωνικά άκρα και με μεγαλύτερη ποσότητα σκιαγραφικού πέρασε το υγρό και στην περιτοναική κοιλότητα. Την προηγούμενη φορά είχε περάσει το υγρό πιο εύκολα στη δεξιά σάλπιγγα και πιο δύσκολα στην αριστερή. Μιλήσα και με τον ακτινολόγο μου είπε πως λιγάκι κοιμήθηκαν οι σάλπιγγες, και τώρα έγινε καλή διάνοιξη και μου είπε και από σήμερα να προσπαθήσω και τώρα θα μείνω ευκολότερα έγκυος. Αμήν ! Πραγματικά χάρηκα που την έκανα τη σαλπιγγογραφία και πιστεύω ότι δεν ήταν άδικος κόπος γιατί μια καλύτερη διάνοιξη έγινε και αν σκεφτώ πως και στην προηγούμενη είχα μείνει έγκυος μετά από το 3μηνο της σαλπιγγογραφίας ίσως να έκανε και καλό, γιατί είναι και θεραπευτική σε τυχόν μικροσυμφήσεις αν είχα γιατί απ όσο μου είπε δεν ήταν απαραίτητο να είχα συμφύσεις. Βέβαια σίγουρα my wish μου δεν είναι και για χόρταση όπως σωστά είπες απλά μία δεύτερη την ήθελα για να χω και μια πιο σαφή εικόνα. Ο γιατρός μου πε να μην ανησυχώ γιατί με ευκολία πέρασε το υγρό. Τα αποτελέσματα θα δείξουν. Απλά βρε κορίτσια θα προσπαθήσω αυτούς τους μήνες και πάλι και θα δούμε τι αποτελέσματα θα χουμε.

Μy wish εύχομαι καλή επιτυχία , να μας λες πως πας και όντως να χαίρεσαι τη διαδικασία που σε φέρνει πιο κοντά στο στόχο σου.

Βιλλάκι πως πας με τα φάρμακα? Έχουν πολλές παρενέργειες?

Παρασκευή μου μην τα παρατάς με το θηλασμό. Όπως σου είπε και η Υολα όσο απόθεμα έχεις να το δίνεις στο μωρό σου, και να το αφήνεις να κάνει θηλαστικές κινήσεις . Δε χρειάζεται όμως να απογοητεύεσαι, εσύ κάνε ότι καλύτερο μπορείς.

Πασχαλίτσα καλώς ήρθες και συ, εύχομαι να ρθει και το δικό σου μωράκι να χει και παρέα το αδερφάκι του.

Δόμνίνα μου τι είναι αυτά που λες? που μας απολογήσε κιόλας? ε? ε? Αλλά λέω να μη σε μαλώσουμε γιατί και φυσικά σε καταλαβαίνουμε.

Εύχομαι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα με τη μανούλα σου, και σε σένα το 2011 να σου φέρει το μωράκι ή και μωράκια γιατί όχι , που τόσο επιθυμείς. Το πιστεύω πως θα μείνεις μέσα σ αυτό το χρόνο εγκυούλα :D

Ντόλυ μου μη κάθεσαι να σκέφτεσαι τις καταστάσεις του παρελθόντος , γιατί μόνο κακό κάνουν.

Υολα σκέφτεσαι σιγά σιγά για εξωσωματική? Και μένα μου έχει περάσει από το μυαλό αλλά για αργότερα αν δε δω αποτέλεσμα. Σκεφτόμουνα και για φυσικό κύκλο, αυτά τα φάρμακα θέλω να τα αποφύγω αλλά είναι δύσκολο στο φυσικό γιατί ίσως και να μη γονιμοποιηθεί αυτό το ένα. Εγώ πάντως εύχομαι να σε προλάβει η εγκυμοσύνη με το φυσικό τρόπο.

Ιγνατία και σε σένα εύχομαι τι άλλο? ένα μωράκι συντομα καθώς και στη Λιονταρίνα που καιρό έχουμε να την ακούσουμε.

Εγώ αύριο ξεκινάω υπερηχο να παρακολουθήσω την ωοθυλακιορρηξία.

Βιλλάκι εσύ έχεις ξεκινήσει υπερήχους? κάνεις τεστάκια ωορρηξίας? αν και λιγάκι νωρίς. Εγώ ούτε θερμοκρασίες παρακολούθησα ακόμα ούτε τπτ αλλά αφού θα κάνω υπέρηχο δεν έχει νόημα.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες!!!

Να χαιρετήσω και πάλι την όμορφη παρεούλα μας..

Αφού είχα μαζέψει ένα σωρό πράγματα μέσα μου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αφού συνέβη ότι συνέβη τη μέρα της Πρωτοχρονιάς.. έριξα ένα κλάμμα ξεγυρισμένο και ξαλάφρωσα.. Έτσι βρήκα τον παλιό καλό εαυτό μου και επανέρχομαι δυναμικά..

Αδιαθέτησα κι εγώ σήμερα κανονικότατα στις 28 μέρες ακριβώς και για μια ακόμη φορά βεβαιώνομαι ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Η επέμβαση του συζύγου προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή 14 του μήνα ενώ το δικό μου ραντεβού με τον εξωσωματικό μου είναι την ερχόμενη Τετάρτη. Για να δούμε τι πρωτόκολλο θα μου δώσει αυτή τη φορά..

Ντόλη μου ξέρω πόσο σημαδιακές είναι οι ημερομηνίες.. Δυστυχώς κι εμένα με κυνηγάνε αλλά αυτή τη φορά δεν θα τους κάνω τη χάρη.. Είσαι δυνατή κορίτσι μου και αυτό το αποδεικνύεις καθημερινά.

Γιόλα είμαι σίγουρη ότι η ώρα που ο Άι Βασίλης θα σας φέρει ένα κανονικότατο μωρό δώρο στην οικογένειά σας δεν είναι μακριά..

Παρασκευούλα μου η Γιόλα έχει δίκιο. Όσο περισσότερη ώρα βάζεις το μωρό στο στήθος τόσο πιο πολύ γάλα θα κατεβάσει. Κοντεύετε να σαραντίσετε και τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμη..

Μελετίνα μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..

Για όποιο κοριτσάκι έχει facebook μπορεί να με ψάξει και να μου κάνει αίτημα φιλίας.. Έκανα κι εγώ σελίδα (θα με βρείτε ως Domnina) ..

Mywish είσαι σε πολύ καλό δρόμο κορίτσι μου..

Ας κανονίσουμε κανένα καφεδάκι.. Μου έχετε λείψει αφάνταστα!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας...

Δομνινα μου, θελω να πιστευω οτι τα δυσκολα περασαν για σενα κοριτσακι μου....!!!

Μελετινα μου μακαρι να σε βοηθησει η σαλπιγγογραφια οπως την προηγουμενη φορα!!!

Ντολυ μου, κουραγιο και δυναμη.. Φανταζομαι οτι το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια, αλλά προσπαθησε να εστιασεις στα καλυτερα που ερχονται συντομα!!!!

Mywish πολυ, πολυ καλη επιτυχια συμφουγαρακι μου!!!!!

Γιολαντα μου ελπιζω να μη χρειαστει να φτασεις στην εξωσωματικη κοριτσακι μου!!!1

Παρασκευη μου, σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας να εισαι σιγουρη....Μην στεναχωριεσαι για τιποτα....Να σε καθοδηγει το ενστικτο σου...Ο θηλασμος ειναι σιγουρα πολυτιμος αλλα και τα παιδακια που δεν μπορεσαν να τα θηλασουν οι μανουλες τους, οπως εγω και η Ντολη, δεν υστερουν σε τιποτα, να σαι σιγουρη...

Προσπαθησε το οσο μπορεις, απο κει και περα ομως μη μου στεναχωριεσαι για τιποτα!!!

Η Ιολη, πού χαθηκε βρε κοριτσια??????

Τωρα τα δικα μου....

Ειμαι στην 11η μερα του κυκλου..

Καμια παρενεργεια και σε αυτον τον κυκλο με 3 χαπακια αντι για 2...

Οποτε τι σκατα να περιμενω αυριο στον 1ο υπερηχο????

Τα ιδια με την προηγουμενη θα ειναι....

Εχω ραντευου στις 7 το απογευμα και δεν αναμενω πολλά...

Μαλλον θα καταληξω στις ενεσεις τελικα και να δουμε αν και αυτες θα κανουν τιποτα....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι???? Με κοροϊδεύει κανείς??? Γιατί το λέω... γιατί σήμερα οι δύο μου νύφες ανακοίνωσαν ότι είναι έγκυες... Και μάλιστα η μία δεν το 'θελε κιόλας, γιατί δεν είναι ακόμα παντρεμένοι... Τι να πω τώρα????????

Φουγαράκι μου, κάνε υπομονή να δεις τι θα δείξει ο υπέρηχος... Δες κι αυτή τη φορά πως δούλεψαν τα σερπαφάρ, αν δεν έκαναν δουλειά, να πας στις ενέσεις, σίγουρα είναι πιο δραστικά.. Κι εγώ 3 σερπαφάρ των 50 έπαιρνα... Αντε, θα περιμένουμε τα νέα σου!

Δομνίνα, καλή επιτυχία και στο ραντεβού σου, αλλά και στην επέμβαση! Να δεις που όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Στείλε μου κ' εμένα μήνυμα πως είναι το όνομά σου να σου στείλω πρόσκληση στο fb

Meletina, μακάρι να πάνε κατ'ευχήν όλα για σένα.. Αν νιώσεις ότι πρέπει να πας για εξωσωματική, να ξέρεις ότι υπάρχει και ο φυσικός κύκλος, όπου μαζεύεις ωάρια μήνα-μήνα μέχρι να μαζευτούν αρκετά για μεταφορά. Κάτι σαν κινέζικο μαρτύριο δηλαδή, σταγόνα - σταγόνα (αστειεύομαι!)

Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές που μου στέλνετε, να ξέρετε ότι νιώθω τη θετική σας ενέργεια!

yolaki αν χρειαστείς ο,τιδήποτε σφύρα μου

Ντόλη μου, δεν θέλω να στεναχωριέσαι.. Να κοιτάς μπροστά και μόνο μπροστά, είναι πολύ σκληρό, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος...

Φιλάκια πολλά σε όλες, πάω να κοιμηθώ (έχω γίνει εντελώς κωλόγρια με αυτά τα φάρμακα)

Καλημερα κοριτσακια μου καλη χρονια σε ολες !!

Επεστρεψα και γω μετα απο τις χειροτερες γιορτες ¨((

Οι αλλοι να γλεντουν και γω με γαστρεντεριτιδα να υποφερω .....

Τι κανετε ??Ελπιζω να μη με ξεχασατε !!!

Γεια σας κορίτσια...

Εγώ σήμερα είχα πάει στο γιατρό , 11η μέρα του κύκλου και γω όπως και συ Βιλλάκι και έχω ωοθυλάκιο 16 χιλ πάλι στην αριστερη ωοθήκη , μου είπε να ξαναπάω Παρασκευη να δούμε πόσο θα χει πάει και Παρασκευή ή Σάββατο λογικά θα γίνει και η σπερματεγχυση. Βιλλάκι περιμένουμε και τα δικά σου νέα αύριο.

Κορίτσια εμένα μου είπε ότι δε θα κάνουμε μάλλον πρεγκνυλ , θα πάμε κατευθείαν με το μεγεθος του ωοθυλακιου.

Όταν το ρώτησα για το πως θα κινηθούμε στη συνέχεια μου είπε πως αν μετά τις 3-4 δεν πετύχει πθανόν να πρέπει να συνεχίσω σε εξωσωματική.

Όταν το ρώτησα όμως για φάρμακα σε επόμενες σπερματεγχύσεις μου είπε όχι και θα συνεχίζουμε σε φυσικό κύκλο γιατί δεν έχει νόημα , αν είναι λεει να πάρω φάρμακα για περισσότερα ωάρια ποιο το νόημα αφου θα πάρω αγωγή να μη γίνει και εξωσωματική που θα χει και πολύ περισσότερα ποσοστα επιτυχιας, και για να είμαι ειλικρινής και γω είχα αυτή την άποψη.

Μy wish έχω σκεφτεί και την εξωσωματική σε φυσικό κύκλο αλλά πάλι περνάει χρόνος να τα μαζέψεις και αν δε γονιμοποιηθούν την πατησα. Θα δούμε όμως γιατί άρχισα πάλι να προτρέχω.

Αυτά και τα δικά μου νέα κορίτσια , φιλιά πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Πήγε σήμερα ο άνδρας μου, έδωσε δείγμα και θα ξαναπάει και το Σάββατο για να είμαστε 100% σίγουροι ότι καλυπτόμαστε σε περίπτωση που -φτου, φτου - αποτύχει η επέμβαση.. Έτσι μετράμε πλέον αντίστροφα για την άλλη Παρασκευή..

Έχω θετικό προαίσθημα για όλες μας.. Μην τα παρατάτε και μην απογοητεύεστε! Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνίνα καλή αρχή εύχομαι!!!

Σου έστειλα αίτημα φιλίας! Μου φαίνεται έχουμε τελειώσει και το ίδιο σχολείο, έχει πλάκα να γνωριζόμαστε και να μην το χουμε πάρει χαμπάρι!

Φουγαράκι που 'σαι? πήγες για υπέρηχο?

Δεν σας είπα το άλλο... Προσπαθώ να μειώσω το τσιγάρο.. Σήμερα έκανα (μόνο!) 5 και αυτά όχι ολόκληρα !!! Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο, τι λες φουγαράκι???

Φουγαράκι που 'σαι? πήγες για υπέρηχο?

Δεν σας είπα το άλλο... Προσπαθώ να μειώσω το τσιγάρο.. Σήμερα έκανα (μόνο!) 5 και αυτά όχι ολόκληρα !!! Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο, τι λες φουγαράκι???

Γεια σου συμφουγαρακι μου!!!!!!

Εισαι σε πολυ καλο δρομο!!!!

Μακαρι να μπορεσω και εγω να το κανω αυτο....:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Πήγε σήμερα ο άνδρας μου, έδωσε δείγμα και θα ξαναπάει και το Σάββατο για να είμαστε 100% σίγουροι ότι καλυπτόμαστε σε περίπτωση που -φτου, φτου - αποτύχει η επέμβαση.. Έτσι μετράμε πλέον αντίστροφα για την άλλη Παρασκευή..

Έχω θετικό προαίσθημα για όλες μας.. Μην τα παρατάτε και μην απογοητεύεστε! Σας φιλώ!

Μπραβο Δομνινα μου!!!!

Και εγω εχω πολυ θετικο προαισθμα για σενα κοριτσακι μου!!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...