Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

yolaki περαστικά σας!!!

ευχαριστώ όλες για τις ευχές, είστε θησαυροί! Από το στόμα σας κ' στου Θεού τ'αυτί!

Βιλλάκι, μπορώ να σας λέω λεπτομέρειες να μαθαίνετε, αλλά φοβάμαι να μην σας τα πρήξω!!!!:lol::lol::lol:

Μου κόλλησε απόψε μήπως δεν μου έχουν φύγει οι μύκητες, τι να κάνω βρε κορίτσια? Στο μεταξύ πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα μου'ρθει περίοδος, άρα δεν προλαβαίνω να ξανακάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού... Θα πάρω αύριο το κέντρο να δω τι θα μου πουν...

Μελετίνα μου, κ' εγώ πιστεύω ότι άδικα ταλαιπωρείσαι με την σαλπιγγογραφία, δεν είναι και για χόρταση!!!!:lol::lol:

Δομνινάκι, τι έγινε??? που 'σαι?? Ντόλη?

Παρασκευή, ο μπέμπης τι κάνει?? Θέλω κι εγώ καφεδάκι, ελπίζω να μην πέσει τις μέρες που θα 'μαι ξάπλα...

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

yolaki περαστικά σας!!!

ευχαριστώ όλες για τις ευχές, είστε θησαυροί! Από το στόμα σας κ' στου Θεού τ'αυτί!

Βιλλάκι, μπορώ να σας λέω λεπτομέρειες να μαθαίνετε, αλλά φοβάμαι να μην σας τα πρήξω!!!!:lol::lol::lol:

Μου κόλλησε απόψε μήπως δεν μου έχουν φύγει οι μύκητες, τι να κάνω βρε κορίτσια? Στο μεταξύ πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα μου'ρθει περίοδος, άρα δεν προλαβαίνω να ξανακάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού... Θα πάρω αύριο το κέντρο να δω τι θα μου πουν...

Μελετίνα μου, κ' εγώ πιστεύω ότι άδικα ταλαιπωρείσαι με την σαλπιγγογραφία, δεν είναι και για χόρταση!!!!:lol::lol:

Δομνινάκι, τι έγινε??? που 'σαι?? Ντόλη?

Παρασκευή, ο μπέμπης τι κάνει?? Θέλω κι εγώ καφεδάκι, ελπίζω να μην πέσει τις μέρες που θα 'μαι ξάπλα...

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Να μας τα πρηξεις οσο θες!!!

Γι αυτο ειμαστε εδω!!!!

Θελουμε να ξερουμε τα παντα οι κουτσομπολες χι,χι

Σε αγαπαμε και δε μας κουραζεις π ο τ έ!!!!!!

Φιλακια:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kοριτσάκια χάθηκα γιατί έχω την μικρή 4 μέρες άρρωστη με ωτίτιδα και δεν έχουμε πάει παρά μόνο σε γιατρούς. Πάει η άδειά μου μέσα αλλά δεν πειράζει χορτάσαμε το σπίτι μας που το βλέπουμε μόνο ΣΚ με το τρέξιμο της καθημερινότητας.

Ούτε σε ρεβεγιόν θα πάμε, θα φάμε οικογενειακά σε εμάς γιατί και η ανηψούλα μου είναι άρρωστη οπότε το σπίτι μας είναι η "Σπιναλόγκα"...

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και από Δευτέρα τα νεότερα.

Βιλλάκι υπομονή και Μελετίνα τσάμπα θα ταλαιπωρηθείς πάλι με σαπλιγγογραφία νομίζω. Δεν έχεις τίποτα.

My wish καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Δομνινάκι γρήγορα να πάρεις σειρά για ενέσεις.

Ντολάκι θα πάμε κι εμείς για εξωσωματική φέτος τί λές?

Αυτο κανω Γιολακι μου, υπομονη!!!!!

Περαστικα στην μικρουλα σου!!!!

Φιλακια:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κορίτσια ,

Εγώ πήτα τηλ σήμερα το γιατρό μου γιατί είμαι στην 5η μέρα μετά την περίοδο και επειδή σκεφτόμαστε για 2η σπερματέγχυση είπα να ρωτήσω μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια εξέταση ορμονολογική. Μου είπε δε χρειάζεται αφού θα συνεχίσω και αυτή τη φορά σε φυσικό κύκλο. Μόλις με άκουσε νόμιζε ότι τον πήρα τηλ γιατί είχα θετική χοριακή αλλά τι να κάνουμε, προχωράμε για τη 2η. Έχω κλείσει επίσης σαλπιγγογραφία , στο Ρέα που πήρα να την κάνω με πήραν τηλ και μου παν πως χάλασε το μηχάνημα και δε θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν, άρα θα την κάνω στο Λητώ όπως και την προηγούμενη φορά. Βασικά εκεί θα την έκανα από την αρχή αλλά ο ακτινολόγος που μου την είχε κάνει την προηγούμενη φορά δεν είναι πια στο Λητώ. Ήταν πάρα πολύ καλός (Μελισσόπουλος το όνομα του) και πραγματικά δεν πόνεσα καθόλου. Έψαξα μήπως βρω εδώ στο ιντερνετ στοιχεία του αλλά δε βρήκα. Ελπίζω και αυτή τη φορά να είναι ανώδυνη. Στο Ρέα πάντως την είχαν πολύ καλή τιμή (120 ευρώ).

Έτσι λοιπόν και γω μετά τη σαλπιγγογραφία από 11η μέρα ξεκινάω υπερήχους.

Βιλλάκι κανόνισε ε? :roll: Όλη αυτή τη διαδικασία φαρμάκων την περνάς για να έρθει εγκυμοσύνη γιαυτό ηθικό ακμαιότατο τις κατάλληλες μέρες:D

Τα άλλα κορίτσια τι κάνουν?

Παρασκευή μου όλα καλά με το θηλασμό?

Μελετινακι μου στο υποσχομαι, θα προσπαθησω να συνελθω μεχρι τοτε!!!

Θα βοηθησει βεβαια και αν εχω καλα νεα απο τον υπερηχο....

5η μερα και εγω του κυκλου!!!

Αλλες 2 για να τελειωσω τα σερπαφαρ!!!!

Μπορει και απο αυτα να ειμαι ετσι, ετοιμη να καταρευσω...

Θα δειξει!!!!

Καλα αποτελεσματα στην σαλπιγγογραφια, αλλά θεωρω οτι ειναι δεδομενο αυτο!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα. Ευχές για μία πολύ όμορφη χρονιά με χαρά και ευτυχία αλλά πάνω απ όλα με υγεία!!

Βιλλάκι όπως κατάλαβες είσαι η πρώτη που έγραψες εδώ αυτό το χρόνο, άρα μας έκανες και ποδαρικό , και ελπίζουμε να έχουμε όλες μας εγκυμοσύνη μέσα σ αυτό το έτος . Σίγουρα θα μας φέρεις γούρι!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!

Μακάρι να είναι γεμάτη από χαρούμενα αποτελέσματα για όλες μας..

Ξέρω ότι χάθηκα όλη την προηγούμενη βδομάδα αλλά στο γραφείο είχε πέσει τρελλή δουλειά.. Και σαν να μην μου έφτανε αυτό η κατάσταση στο σπίτι όσον αφορά τη μητέρα μου δεν είναι και η καλύτερη με αποτέλεσμα όλη η γιορτινή διάθεση να έχει πάει περίπατο και να μη θέλω να μιλήσω σε κανέναν για μέρες.. Λυπάμαι που δεν επικοινώνησα με καμία σας προσωπικά αλλά ειλικρινά η διάθεσή μου ήταν στα πατώματα και δεν ήθελα να σας μαυρίσω τη διάθεση τέτοιες μέρες. Τέτοιες μέρες μόνο χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα πρέπει να βλέπουμε..

Όμως υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερη το συντομότερο δυνατόν.. Συγχωρήστε με που λύγισα για λίγο..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

κοριτσια μου χρονια πολλα ,καλη χρονια με υγεια και χαρα γεματη για ολες μας!!!!χαθηκα εεεε???κατι οι γιορτες κατι που πηρε την αδεια ο αντρασ μου και πηγαμε λιγες μερες διακοπουλες....παρασα καλα!!!!!! εσεις ελπιζω να περασατε ακομη καλητερα!!!! φιλακια πολλα σε ολες!!!!και το 2011 ελπιζω να μας φερει το πολυποθετο μωρακι μας!!!!!

Καλή χρονιά σε όλες και εύχομαι το 2011 να σας φέρει το μωρό που τόσο επιθυμείτε!!! Εγώ στο τέλος του μήνα γίνομαι 35 και θα ανήκω και επίσημα στο τόπικ σας:tongue: πια!!! Μόνο που το έχω πάρει χαλαρά το θέμα... Αν είναι να ΄ρθει θε να ΄ρθει αλλιώς θα προσπεράσει που λένε... Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι έχει αρχίσει η κόρη μου να μου ζητάει αδερφάκι και χωρίς να της έχω πει εγώ ότι σκέφτομαι την κούραση ή κάτι τέτοιο, μου είπε το εξής άπαιχτο το τρίχρονο: "Μην ανησυχείς μαμά, εγώ θα την φροντίζω, ταίζω, κοιμίζω!!!" :tongue::tongue::tongue: (Καλά τώρα μας έπεισε!!!) :wink:

Κοριτσάκια μου γλυκά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!

Μακάρι να είναι γεμάτη από χαρούμενα αποτελέσματα για όλες μας..

Ξέρω ότι χάθηκα όλη την προηγούμενη βδομάδα αλλά στο γραφείο είχε πέσει τρελλή δουλειά.. Και σαν να μην μου έφτανε αυτό η κατάσταση στο σπίτι όσον αφορά τη μητέρα μου δεν είναι και η καλύτερη με αποτέλεσμα όλη η γιορτινή διάθεση να έχει πάει περίπατο και να μη θέλω να μιλήσω σε κανέναν για μέρες.. Λυπάμαι που δεν επικοινώνησα με καμία σας προσωπικά αλλά ειλικρινά η διάθεσή μου ήταν στα πατώματα και δεν ήθελα να σας μαυρίσω τη διάθεση τέτοιες μέρες. Τέτοιες μέρες μόνο χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα πρέπει να βλέπουμε..

Όμως υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερη το συντομότερο δυνατόν.. Συγχωρήστε με που λύγισα για λίγο..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες!

Kαλή χρονιά Δομνινούλα και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σε κάνει μόνο να χαμογελάς. Το 2010 ήταν αρκετά σκληρό μαζί σου οπότε πιστεύω σου χρωστάει πολλά το 2011.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά σε όλες και εύχομαι το 2011 να σας φέρει το μωρό που τόσο επιθυμείτε!!! Εγώ στο τέλος του μήνα γίνομαι 35 και θα ανήκω και επίσημα στο τόπικ σας:tongue: πια!!! Μόνο που το έχω πάρει χαλαρά το θέμα... Αν είναι να ΄ρθει θε να ΄ρθει αλλιώς θα προσπεράσει που λένε... Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι έχει αρχίσει η κόρη μου να μου ζητάει αδερφάκι και χωρίς να της έχω πει εγώ ότι σκέφτομαι την κούραση ή κάτι τέτοιο, μου είπε το εξής άπαιχτο το τρίχρονο: "Μην ανησυχείς μαμά, εγώ θα την φροντίζω, ταίζω, κοιμίζω!!!" :tongue::tongue::tongue: (Καλά τώρα μας έπεισε!!!) :wink:

Κι εμένα η κορούλα μου είναι 3 χρονών και μου λέει από χτες: Tην επόμενη φορά Αί Βασίλη να πάρεις το ψεύτικο μωρό (της έφερε το μωρούλι ζωηρούλι) και να φέρεις ένα αληθινό μωρό. Εκεί σπαράζει η καρδιά μου...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κι εμένα η κορούλα μου είναι 3 χρονών και μου λέει από χτες: Tην επόμενη φορά Αί Βασίλη να πάρεις το ψεύτικο μωρό (της έφερε το μωρούλι ζωηρούλι) και να φέρεις ένα αληθινό μωρό. Εκεί σπαράζει η καρδιά μου...

Χα, χα κι εμάς το μωρούλι ζωηρούλι μας έφερε!!!(και μου έχει πάρει τα μυαλάαααααα με τη φασαρία του) Αλλά από ότι φαίνεται αυτά θέλουν πιο ΖΩΗΡΟΥΛΙ ΜΩΡΟΥΛΙ!!!

Κοριτσια μου καλη χρονια, οτι επιθυμει η καθε μια μεσα απο την καρδια μου, αλλα πρωτα απ'ολα υγεια για ολες μας και τους δικους μας.

Βιλλυ μου μην το βαζεις κατω. Εγω παιρνω κουραγιο απο εσενα και τωρα που θα σαραντισω η πρωτη ερωτηση στο γιατρο θα ειναι ποτε μπορω να ξεκινησω παλι για δευτερο.;)

Κοριτσια ο νεος χρονος σιγουρα θα ειναι καλυτερος για ολες μας, υπομονη και κουραγιο για εσας που εχετε ξεκινησει τη διαδικασια:D:D, υπομονη και πιστη για εσας που θα ξεκινησετε:D:D. Τα καλυτερα ερχονται:P

Εγω με τον μικρο ακομα "παλευουμε":rolleyes:. Προσπαθουμε και οι δυο να μπουμε στο προγραμμα. Λιγο γκρινια, λιγο τσιριδα, λιγο φοβος & αγωνια αλλα που θα παει? Καθε αρχη και δυσκολη. Σε γενικες γραμμες ειναι καλο μωρακι απλα ψαχνομαστε να δουμε αν τον πειραζει το γαλα το συμπληρωμα που του δινουμε. Εγω απο δικο μου δεν εχω σχεδον καθολου. Ισα, ισα που βγαζω 20γρ. την καθε φορα, αλλα η παιδιατρος μου ειπε οτι εστω και αυτο να του το δινω προς το παρον και μετα βλεπουμε. Εμαθα οτι υπαρχουν κατι χαπια που αυξανουν την παραγωγη μητρικου γαλακτος αλλα ο γιατρος μου ουτε για αστειο δεν το συζηταει να τα παρω. Φανταζομαι οτι θα εχουν παρενεργειες με την παροδο του χρονου οποτε το ξεχασα και αυτο. Αν και απογοητευτικα για την μικρη παραγωγη μου ενω στην αρχη ειχα πολυ αλλα λιγο η ψιλοκαταθλιψη και το αγχος για 3-4 μερες αφου βγηκα απο το νοσοκομειο, λιγο η κακη διατροφη, τις ιδιες μερες εκαναν το κακο και δεν επανερχεται. Δεν πειραζει τι να γινει. Αλλα μωρακια ουτε αυτα τα 20 γρ δεν εχουν παρει. Τι να κανουμε. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Συνεχιστε να γραφετε νεα σας. Σας διαβαζω ασχετα που δεν γραφω συχνα γιατι συνηθως κραταω τον μικρο αγκαλια για να ρευτει ή να κοιμηθει.

Φιλια

A2enp3.png?jZYdKeP4

Κοριτσάκια μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! Εύχομαι το 2011 να μας βρει όλες με γεμάτες αγκαλιές!!!

Τα νέα μου τώρα. Χτες ήταν μία 'γεμάτη' μέρα για μένα. Πρωι πρωι μου ήρθε η περίοδος. Αφού έκανα την ένεση καταστολής, πήγα στο μικροβιολογικό και έκανα εξέταση οιστραδιόλης. Το αποτέλεσμα το πήρα το απόγευμα, ήταν 19. Ο στόχος ήταν να έχει πέσει κάτω από 50 για να αρχίσω τη διέγερση. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να αρχίσω τόσο νωρίς! Πήρα στο κέντρο και μου είπαν να αρχίσω αμέσως την διέγερση. Ετσι έφυγα από τη δουλειά μαλλιοκούβαρα, για να προλάβω να κάνω την ένεση γύρω στις 8 το απόγευμα. Εντάξει, πρόλαβα, όλα καλά... Σύνολο ενέσεων ημέρας = 3 !! Τι ομορφιά!!! Αλλά εντέλει νιώθω καλά, γιατί νομίζω ότι έρχομαι πιο κοντά στο στόχο μου.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πάω στο κέντρο για έλεγχο οιστραδιόλης και τον πρώτο υπέρηχο!! Για να δούμε τι αυγά πιάσαμε! Σκέφτομαι να τους πω να κάνω επιτόπου και μία καλλιέργεια κολπικού υγρού για να δω αν έφυγε ο βρωμομήκυτας, ελπίζω να έχει ξεκουμπιστεί.

Δομνινάκι, τι συμβαίνει κοριτσάκι μου? Δεν μας μαυρίζεις, εδώ είμαστε να για μοιραζόμαστε και τα καλά και τα άσχημα... ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα και να έχετε ηρεμίσει!

Παρασκευούλα, δεν πειράζει για το γάλα, μην αγχώνεσαι, το μωράκι σου θα είναι μία χαρά!!!

Να σε ρωτήσω, εσείς κάνατε μικρογονιμοποίηση? Πως παίρνεται η απόφαση ποια μέθοδος θα ακολουθηθεί? Βλέποντας και κάνοντας οι γιατροί, ή είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω εγώ?

Yola, είδα την κορούλα σου στο facebook, καλέ τι ομορφιά είναι αυτή! Να την χαίρεσαι γλυκιά μου!

φιλιά στις υπόλοιπες (είμαι στη δουλειά!)

Κοριτσια μου καλη χρονια, οτι επιθυμει η καθε μια μεσα απο την καρδια μου, αλλα πρωτα απ'ολα υγεια για ολες μας και τους δικους μας.

Βιλλυ μου μην το βαζεις κατω. Εγω παιρνω κουραγιο απο εσενα και τωρα που θα σαραντισω η πρωτη ερωτηση στο γιατρο θα ειναι ποτε μπορω να ξεκινησω παλι για δευτερο.;)

Κοριτσια ο νεος χρονος σιγουρα θα ειναι καλυτερος για ολες μας, υπομονη και κουραγιο για εσας που εχετε ξεκινησει τη διαδικασια:D:D, υπομονη και πιστη για εσας που θα ξεκινησετε:D:D. Τα καλυτερα ερχονται:P

Εγω με τον μικρο ακομα "παλευουμε":rolleyes:. Προσπαθουμε και οι δυο να μπουμε στο προγραμμα. Λιγο γκρινια, λιγο τσιριδα, λιγο φοβος & αγωνια αλλα που θα παει? Καθε αρχη και δυσκολη. Σε γενικες γραμμες ειναι καλο μωρακι απλα ψαχνομαστε να δουμε αν τον πειραζει το γαλα το συμπληρωμα που του δινουμε. Εγω απο δικο μου δεν εχω σχεδον καθολου. Ισα, ισα που βγαζω 20γρ. την καθε φορα, αλλα η παιδιατρος μου ειπε οτι εστω και αυτο να του το δινω προς το παρον και μετα βλεπουμε. Εμαθα οτι υπαρχουν κατι χαπια που αυξανουν την παραγωγη μητρικου γαλακτος αλλα ο γιατρος μου ουτε για αστειο δεν το συζηταει να τα παρω. Φανταζομαι οτι θα εχουν παρενεργειες με την παροδο του χρονου οποτε το ξεχασα και αυτο. Αν και απογοητευτικα για την μικρη παραγωγη μου ενω στην αρχη ειχα πολυ αλλα λιγο η ψιλοκαταθλιψη και το αγχος για 3-4 μερες αφου βγηκα απο το νοσοκομειο, λιγο η κακη διατροφη, τις ιδιες μερες εκαναν το κακο και δεν επανερχεται. Δεν πειραζει τι να γινει. Αλλα μωρακια ουτε αυτα τα 20 γρ δεν εχουν παρει. Τι να κανουμε. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Συνεχιστε να γραφετε νεα σας. Σας διαβαζω ασχετα που δεν γραφω συχνα γιατι συνηθως κραταω τον μικρο αγκαλια για να ρευτει ή να κοιμηθει.

Φιλια

Παρασκευούλα καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς για τον όμορφο γιόκα σου.

Λοιπόν μην απογοητεύεσαι. 'Ακου και εμένα που την θήλασα 3,5 μήνες αποκλειστικά και απογαλακτιστίκαμε εντελώς στους 9. Έχεις μπει στο forum του Parents με θέμα τον θηλασμό; εκεί απαντάει συνήθως η Αγλαία που είναι πιστοποιημένη σύμβουλος μητρικού θηλασμού και σου λύνει όλες τις απορίες.

Από προσωπική μου άποψη νομίζω ότι το μωράκι σου αν το αφήσεις αρκετό χρόνο να κάνει θηλαστικές κινήσεις στο στήθος σου το ίδιο το στήθος θα πάρει μήνυμα να αρχίσει να παράγει πάλι γάλα. Έχασες το παιχνίδι νομίζω όταν άρχισες να ανησυχείς αν παίρνει αρκετό γάλα και έβγαζες γάλα με το μηχανάκι για να ξέρεις πόσο πίνει. Δεν μπορεί μοα τρόμπα να αντικαταστήσει τα χειλάκια του μωρού σου. Πέτα την τρόμπα, βάλε το μωρό σου στο στήθος και απόλαυσε τον θηλασμό. Θέλει πολλή ώρα και υπομονή από την μεριά σου αλλά θα ανταμειφθείς με ένα ήσυχο μωράκι. Μπορεί όντως να το πειράζει το ξένο γάλα. Δεν ξέρω αυτά τα λίγα έχω να σου πω συν το ότι ακόμα μπορείς να το παλέψεις να έρθεις στην πρότερη κατάσταση. Αν σε πληγώνει στις θηλές χρησιμοποίησε αποστειρωμένες πάντα θηλές σιλικόνης. Έτσι θήλασα 9 μήνες εγώ.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...