Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλες τις κοπέλες και τις οικογένειές τους. Να έχουμε όλες τα επόμενα Χριστούγεννα μωράκια στις αγκαλιές μας. Χάθηκα γιατί είχα πολλές ετοιμασίες με το γιορτινό τραπέζι και πολύ κόσμο που παρέλασε σπίτι μας. Είμαι κουρασμένη σήμερα αλλά περάσαμε ωραία.

Meletina Βίλλυ εύχομαι ο Άι Βασίλης να είναι αυτός που θα μας φέρει μωράκια σε όλες μας.

Σας εύχομαι καλή πρωτοχρονιά. Είμαι σε άδεια και θα μπάινω να βλέπω τα νέα σας.Paraskevoula να σου ζήσει ο μπεμπούλης. Πρέπει να ήταν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελετινακι μου σε ευχαριστω για την πληροφορια!!!:P:p

Ναι, μαζι θα κανουμε ωορηξια, αν καταφερω δηλ να κανω κανενα αυγο αυτο τον μηνα!!!!:confused::confused:

Η θερμοκρασια να ξερεις, μπορει να πεσει και την επομενη της περιοδου και καμια φορα και την μεθεπομενη...

Επισης η προγεστερονη ειναι η ορμονη που ανεβαζει την θερμοκρασια σου οποτε εσυ που παιρνεις και εξτρα θα σου την ανεβαζει και λιγο περισσοτερο και ισως γι αυτο αργησε να πεσει!!!

Εμενα για παραδειγμα ηταν γυρω στο 35.9 πριν την ωορηξια, μετα ανεβηκε στο 36.2 με 36.4...Χθες επεσε στο 35.9 και αδιαθετησα σημερα....Σημερα το πρωι ειχα 36.8 οποτε ημουν σιγουρη οτι θα μου ερθει....

Πως θα προχωρησεις αυτον τον μηνα?

Θα κάνεις αυγό μην ανησυχείς γι αυτό, όπως είδες έκανες και την προηγούμενη φορά , απλά έγινε λιγάκι αργότερα αλλά όπως είδες και μετά από 15 μέρες αδιαθέτησες και η θερμοκρασία ήταν ανάλογη της ωορρηξίας δηλ όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως έκανες:D

Σήμερα είχες 36,8? και χτες 35.9?

Όσο για την προγεστερόνη που πήρα την έπαιρνα ως την 11η μέρα που έκανα τη χοριακή και βγήκε αρνητική . Από την 11η μέρα ως σήμερα 15η δεν έπαιρνα εφόσον δεν είμουνα έγκυος. Όμως από τη 12η μέρα ως σήμερα 15η που αδιαθέτησα έβλεπα κάθε μέρα από λίγο καφέ. Δεν ξέρω ρε γαμώτο αλλά στους τελευταίους 3 κύκλους βλέπω 3-4 μέρες πριν την περίοδο σκούρο καφέ. Αν έπαιρνα την προγεστερόνη ως τέλους ίσως και να μη το βλεπα αλλά αφού δεν είμουν έγκυος τα σταμάτησα.

Το πως θα προχωρήσω τώρα....σκέφτομαι μετά την περίοδο να κάνω μια 2η σαλπιγγογραφία, την1η την είχα κάνει πριν ένα χρόνο. Ήταν διαβατές οι σάλπιγγες απλά στην αριστερή άργησε να περάσει στην άλλη πλευρα το σκιαγραφικό υγρό δηλ πέρασε μετά από τρεις εγχύσεις. Ο ακτινολόγος είπε στο γυναικολόγο μου που ήταν εκεί πως είναι καλές οι σάλπιγγες και ότι αυτό που εγινε στη μια σάλπιγγα ήταν από κάποιο σπασμό που έκανε και πως αν πχ έκανα ξανά σαλπιγγογραφία τον επόμενο μήνα θα έδειχναν όλα καλά. Δεν αναφέρθηκε τπτ για συμφήσεις ή οτιδήποτε άλλο.

Απλά εγώ θέλω να την επαναλάβω να δω και τώρα αν θα είναι όλα οκ.

Επίσης μετά τη σαλπιγγογραφία επειδή γίνεται και κάποια διάνοιξη πιθανόν να υπάρχουν και περισσότερες πιθανότητες για σύλληψη τους επόμενους μήνες. Εγώ μετά πό 3 μήνες από την 1η σαλπιγγογραφία έμεινα έγκυος αλλά βιοχημική. Για να δούμε, αν και περισσότερο το κάνω για να δω την κατάσταση των σαλπίγγων.

Επίσης σκέφτομαι και για 2η σπερματέγχυση.:roll:

Μελετινα μου 35.8 ενοουσα, εκανα λαθος!!!!

Σημερα το πρωι ειχα 36.....

Εχω πολυ ασχημη περιοδο...Μεγαλους πονους στην κοιλια και η μεση μου νομιζω θα ανοιξει στα δυο...Επισης εχω φοβερα μεγαλη ροη....

Υποτειθεται θα βγαιναμε με την κολλητη μου σημερα το πρωι για ψωνια αλλά το ακυρωσα γιατι δε με βαστανε τα ποδια μου!!!

Εσυ εισαι σιγουρη για την 2η σαλπιγγογραφια?

Εχεις λογους να πιστευεις οτι κατι μπορει να συνεβει σε αυτο τον χρονο?

Ή απλα για καλο και για κακο λες να την κανεις?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Μελετινα μου 35.8 ενοουσα, εκανα λαθος!!!!

Σημερα το πρωι ειχα 36.....

Εχω πολυ ασχημη περιοδο...Μεγαλους πονους στην κοιλια και η μεση μου νομιζω θα ανοιξει στα δυο...Επισης εχω φοβερα μεγαλη ροη....

Υποτειθεται θα βγαιναμε με την κολλητη μου σημερα το πρωι για ψωνια αλλά το ακυρωσα γιατι δε με βαστανε τα ποδια μου!!!

Εσυ εισαι σιγουρη για την 2η σαλπιγγογραφια?

Εχεις λογους να πιστευεις οτι κατι μπορει να συνεβει σε αυτο τον χρονο?

Ή απλα για καλο και για κακο λες να την κανεις?

Βιλλάκι και γω με την περίοδο γενικότερα έχω μεγάλο θέμα. Αυτή τη φορά ίσως είναι η 1η φορά μετά από καμμιά 15αριά χρόνια που δεν πήρα παυσίπονο για τους πόνους....λες η προγεστερόνη να τους μείωσε? πάντως είμαι ζαβλακωμένη και δεν έχω ενέργεια. Πάρε κανένα ντεπονάκι ή κανένα buscopan .

Και μένα σήμερα κατέβηκε η θερμοκρασία 2 μοναδούλες , πήγα 36.6.

Τη σαλπιγγογραφία θέλω να την κάνω γιατί θέλω να δω και αυτή τη σάλπιγγα που δεν πέρασε αμέσως η σκιαγραφική ουσία αν τώρα θα περάσει αμέσως. Άσε που ο γιατρός μου έχει πει πως και σε μια καλή σαλπιγγογραφία με βατές σάλπιγγες μπορεί να υπάρχουν μικροσυμφύσεις που να μην φαίνονται και ας φαίνεται η σαλπιγγογραφία πολύ καλή. Αν ι σχύσει και αυτό τότε τόσες γυναίκες που κάνουν και φαίνεται καλή η εξέταση τους μπορεί και να υπάρχει και πρόβλημα και να μην μπορούν να το γνωρίζουν. Εμένα πχ η σάλπιγγα που είχα το εξωμήτριο ήταν πάρα πολύ καλή, διαβατή και αμέσως πέρασε το υγρό ...τώρα τυχαίο η εξωμήτριος δεν ξέρω, αλλά ούτε επεμβάσεις έχω κάνει γυναικολογικές, ούτε στην κοιλιά, ούτε εκτρώσεις τι να πω. Θα την κάνω να δω αν είναι όλα καλά και συνεχίζω σπερματέγχυση.

Εύχομαι περαστικά να ηρεμήσεις με την περίοδο και τα καλύτερα έρχονται!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Χρόνια μας Πολλά και καλά .. Υγεία, ευτυχία και αγάπη πάνω απ' όλα και ύστερα όλα έρχονται.. είμαι σίγουρη..

Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω σε καμιά βδομάδα.. Για να δούμε θα πάει ρολόι το σύστημα αυτή τη φορά ή θα έχουμε εκπλήξεις;

Χαίρομαι που μαθαίνω ότι είστε όλες καλά.. Προφανώς η Ντόλη θα έχει τον μικρό στο σπίτι και δεν θα πηγαίνει γραφείο. Ελπίζω πάντως να είναι καλά..

Άντε να περάσουν κι οι γιορτές για να αρχίσουμε και πάλι τα σούρτα φέρτα..

Φιλάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια Χρονια Πολλα σε ολες σας,

Δεν εχω να σας πω κατι, μονο δηλωνω παρουσια και θελω να ευχηθω σε ολες σας να εχετε μια καλη χρονια και να μην απογοητευεστε γιατι τα καλυτερα ερχονται.

Σας σκεφτομαι πολυ και απο τωρα δηλωνω οτι 14-01 σαραντιζω. Να κανονισουμε καφεδακι.

Φιλια σε ολες και να γραφεται τα νεα σας

A2enp3.png?jZYdKeP4

Αγαπημενα μου κοριτσακια γεια σας!!!

Τι κανετε?

Ελπιζω να περνατε ομορφα οπου και να ειστε!!!

Εγω νοιωθω πολυ περιεργα......Δε ξερω πως να σας το δωσω για να με καταλαβετε...Νοιωθω πως δεν προκειται να τα καταφερω...Νοιωθω μεγαλη απογοητευση....Νοιωθω οτι ολα συνομωτουν εναντιον μου και πως ειμαι αχαριστη που αντι να δοξαζω το θεο για τον γιο μου , εγω ζηταω και αλλο ενα παιδαακι.....

Νοιωθω πως αν ηταν να ειχε συμβει, θα ειχε συμβει ως τωρα...νοιωθω να απομακρυνεται το ονειρο μου....

Απο την άλλη, σημερα ξεκινησα τα σερπαφαρ και αυριο θα πιω και τα σικλακουρ....τα πινω μηχανικα και οταν σημερα το πρωι ηπια το 1ο σερπαφαρ με πιασανε κατι υστερικα γελια τα οποια κατεληξαν σε γοερα κλαματα...σκεφτομουν "τι φορτωνεσαι καρακατακαημενη τοσες ορμονεεεεεεεεεεες????????"...."γιατι δε τα παρατααααααας????....."να γλυτωσεις και συ, να γλυτωσουν και οι αλλοι!!!!"

Παρολα αυτα το ηπια, και πριν λιγο ηπια και το 2ο, και αργοτερα θα πιω και το 3ο......

Αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα και δεν περιμενω τιποτα πια...Ουτε καν να κανω κανενα ωαριο της προκοπης......

Δε ξερω αν με καταλαβαινετε.......

Ετσι νοιωθω και αυτο δεν αλλαζει....

Θα το αφησω στην τυχη του το θεμα...Θα πιω τα χαπια αλλα αρνουμαι να ξανα ανεβασω τις ελπιδες μου χωρις κανενα λογο...αρνουμαι να ξανακανω ονειρα οτι, ισως, αυτος να ειναι ο τυχερος μας μηνας...αρνουμαι να αφηνω την ζωη μου να περνα και να χανω στιγμες της κυνηγωντας ενα απιαστο ονειρο!!!!!

Σορρυ για την φλυαρια και ευχαριστω που με ακουσατε!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αγαπημενα μου κοριτσακια γεια σας!!!

Τι κανετε?

Ελπιζω να περνατε ομορφα οπου και να ειστε!!!

Εγω νοιωθω πολυ περιεργα......Δε ξερω πως να σας το δωσω για να με καταλαβετε...Νοιωθω πως δεν προκειται να τα καταφερω...Νοιωθω μεγαλη απογοητευση....Νοιωθω οτι ολα συνομωτουν εναντιον μου και πως ειμαι αχαριστη που αντι να δοξαζω το θεο για τον γιο μου , εγω ζηταω και αλλο ενα παιδαακι.....

Νοιωθω πως αν ηταν να ειχε συμβει, θα ειχε συμβει ως τωρα...νοιωθω να απομακρυνεται το ονειρο μου....

Απο την άλλη, σημερα ξεκινησα τα σερπαφαρ και αυριο θα πιω και τα σικλακουρ....τα πινω μηχανικα και οταν σημερα το πρωι ηπια το 1ο σερπαφαρ με πιασανε κατι υστερικα γελια τα οποια κατεληξαν σε γοερα κλαματα...σκεφτομουν "τι φορτωνεσαι καρακατακαημενη τοσες ορμονεεεεεεεεεεες????????"...."γιατι δε τα παρατααααααας????....."να γλυτωσεις και συ, να γλυτωσουν και οι αλλοι!!!!"

Παρολα αυτα το ηπια, και πριν λιγο ηπια και το 2ο, και αργοτερα θα πιω και το 3ο......

Αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα και δεν περιμενω τιποτα πια...Ουτε καν να κανω κανενα ωαριο της προκοπης......

Δε ξερω αν με καταλαβαινετε.......

Ετσι νοιωθω και αυτο δεν αλλαζει....

Θα το αφησω στην τυχη του το θεμα...Θα πιω τα χαπια αλλα αρνουμαι να ξανα ανεβασω τις ελπιδες μου χωρις κανενα λογο...αρνουμαι να ξανακανω ονειρα οτι, ισως, αυτος να ειναι ο τυχερος μας μηνας...αρνουμαι να αφηνω την ζωη μου να περνα και να χανω στιγμες της κυνηγωντας ενα απιαστο ονειρο!!!!!

Σορρυ για την φλυαρια και ευχαριστω που με ακουσατε!!!!

Αχ Βιλλάκι μου, Σίγουρα δεν είσαι αχάριστη και καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου για το δεύτερο παιδάκι σου και ας μην έχω ούτε ένα παιδάκι.

Και μένα αν με ρωτήσεις θα σου πω πως στο βάθος του μυαλού μου ο στόχος μου δεν είναι το ένα παιδάκι αλλά σίγουρα και το δεύτερο και το τρίτο.

Κάνε ότι καλύτερο μπορείς και μη σε παίρνει από κάτω. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία των φαρμάκων προσπάθησε να μη χάσεις την ωορρηξία σου, ή παρακολούθησε την υπερηχογραφικά είτε με πρεγκνύλ , αυτά συζήτησε τα με το γιατρό σου. Αφού κάνεις όλη αυτή την προσπάθεια είναι κρίμα να μην γίνει η επαφή την κατάλληλη στιγμή.

Ωάριο θα κάνεις , αφού κάνεις τους τελευταίους μήνες , πιθανόν να κάνεις και ΩΑΡΙΑ :P

Γειά σας κορίτσια μου!

Φουγαράκι, δεν θέλω ηττοπάθειες, τι έπαθες???? Δεν είπαμε ότι δεν καταθέτουμε τα όπλα?? τώρα θα φύγει και το γκαντέμικο το 2010, μπορεί να δούμε και καμιά άσπρη μέρα (στο θέμα μωρού πάντα, γιατί κατά τα άλλα...αστα να πάνε...)

Εγώ μόλις έκανα την 7η ένεση καταστολής, έχω γίνει εξπερ.. Τη Δευτέρα κάνω εξέταση οιστραδιόλης και βλέπουμε... Αντε, περιμένω πως και πως να αρχίσω τη διέγερση... Εχω αγωνία!!:wink:

Επίσης έχω πρηστεί, θυμάστε το καρτούν τον ροζ πάνθηρα που τον φούσκωναν και γινόταν ένα στρογγυλό μπαλόνι??? Ετσι είμαι και εγώ....

Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

Αχ Βιλλάκι μου, Σίγουρα δεν είσαι αχάριστη και καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου για το δεύτερο παιδάκι σου και ας μην έχω ούτε ένα παιδάκι.

Και μένα αν με ρωτήσεις θα σου πω πως στο βάθος του μυαλού μου ο στόχος μου δεν είναι το ένα παιδάκι αλλά σίγουρα και το δεύτερο και το τρίτο.

Κάνε ότι καλύτερο μπορείς και μη σε παίρνει από κάτω. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία των φαρμάκων προσπάθησε να μη χάσεις την ωορρηξία σου, ή παρακολούθησε την υπερηχογραφικά είτε με πρεγκνύλ , αυτά συζήτησε τα με το γιατρό σου. Αφού κάνεις όλη αυτή την προσπάθεια είναι κρίμα να μην γίνει η επαφή την κατάλληλη στιγμή.

Ωάριο θα κάνεις , αφού κάνεις τους τελευταίους μήνες , πιθανόν να κάνεις και ΩΑΡΙΑ :P

Να σαι καλα Μελετινακι μου!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!:P:p

Οταν ερθει η ωρα των επαφων, μπορει να νοιωθω καλυτερα....

Ολες αυτες οι ορμονες και η αυξηση της δοσης του σερπαφαρ με εχουν κανει κουρελι.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Φουγαράκι, δεν θέλω ηττοπάθειες, τι έπαθες???? Δεν είπαμε ότι δεν καταθέτουμε τα όπλα?? τώρα θα φύγει και το γκαντέμικο το 2010, μπορεί να δούμε και καμιά άσπρη μέρα (στο θέμα μωρού πάντα, γιατί κατά τα άλλα...αστα να πάνε...)

Εγώ μόλις έκανα την 7η ένεση καταστολής, έχω γίνει εξπερ.. Τη Δευτέρα κάνω εξέταση οιστραδιόλης και βλέπουμε... Αντε, περιμένω πως και πως να αρχίσω τη διέγερση... Εχω αγωνία!!:wink:

Επίσης έχω πρηστεί, θυμάστε το καρτούν τον ροζ πάνθηρα που τον φούσκωναν και γινόταν ένα στρογγυλό μπαλόνι??? Ετσι είμαι και εγώ....

Φιλιά πολλά!

Συμφουγαρακι μου γλυκο χρονια σου πολλα!!!

Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια και ολα να πανε τελεια κοριτσακι μου!!!!

Και σου ευχομαι συντομα να εισαι φουσκωμενη σαν μπαλονακι και να μην ειναι απο τις ορμονες αυτη την φορα!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Φιλιά πολλά!

Πολύ καλή επιτυχία my wish μου, και χαίρομαι που σε βλέπω αισιόδοξη , να μας γράφεις πως τα πηγαίνεις να μαθαίνουμε και μεις!!

Γεια σας κορίτσια ,

Εγώ πήτα τηλ σήμερα το γιατρό μου γιατί είμαι στην 5η μέρα μετά την περίοδο και επειδή σκεφτόμαστε για 2η σπερματέγχυση είπα να ρωτήσω μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια εξέταση ορμονολογική. Μου είπε δε χρειάζεται αφού θα συνεχίσω και αυτή τη φορά σε φυσικό κύκλο. Μόλις με άκουσε νόμιζε ότι τον πήρα τηλ γιατί είχα θετική χοριακή αλλά τι να κάνουμε, προχωράμε για τη 2η. Έχω κλείσει επίσης σαλπιγγογραφία , στο Ρέα που πήρα να την κάνω με πήραν τηλ και μου παν πως χάλασε το μηχάνημα και δε θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν, άρα θα την κάνω στο Λητώ όπως και την προηγούμενη φορά. Βασικά εκεί θα την έκανα από την αρχή αλλά ο ακτινολόγος που μου την είχε κάνει την προηγούμενη φορά δεν είναι πια στο Λητώ. Ήταν πάρα πολύ καλός (Μελισσόπουλος το όνομα του) και πραγματικά δεν πόνεσα καθόλου. Έψαξα μήπως βρω εδώ στο ιντερνετ στοιχεία του αλλά δε βρήκα. Ελπίζω και αυτή τη φορά να είναι ανώδυνη. Στο Ρέα πάντως την είχαν πολύ καλή τιμή (120 ευρώ).

Έτσι λοιπόν και γω μετά τη σαλπιγγογραφία από 11η μέρα ξεκινάω υπερήχους.

Βιλλάκι κανόνισε ε? :roll: Όλη αυτή τη διαδικασία φαρμάκων την περνάς για να έρθει εγκυμοσύνη γιαυτό ηθικό ακμαιότατο τις κατάλληλες μέρες:D

Τα άλλα κορίτσια τι κάνουν?

Παρασκευή μου όλα καλά με το θηλασμό?

Kοριτσάκια χάθηκα γιατί έχω την μικρή 4 μέρες άρρωστη με ωτίτιδα και δεν έχουμε πάει παρά μόνο σε γιατρούς. Πάει η άδειά μου μέσα αλλά δεν πειράζει χορτάσαμε το σπίτι μας που το βλέπουμε μόνο ΣΚ με το τρέξιμο της καθημερινότητας.

Ούτε σε ρεβεγιόν θα πάμε, θα φάμε οικογενειακά σε εμάς γιατί και η ανηψούλα μου είναι άρρωστη οπότε το σπίτι μας είναι η "Σπιναλόγκα"...

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και από Δευτέρα τα νεότερα.

Βιλλάκι υπομονή και Μελετίνα τσάμπα θα ταλαιπωρηθείς πάλι με σαπλιγγογραφία νομίζω. Δεν έχεις τίποτα.

My wish καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Δομνινάκι γρήγορα να πάρεις σειρά για ενέσεις.

Ντολάκι θα πάμε κι εμείς για εξωσωματική φέτος τί λές?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...