Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Μελετινακι μου και εγω ειχα συμπτωματα και πονακια μεχρι και την ημερα που εκανα τη χοριακη. Εφυγα ταξιδι για Πασχα με τη βαλιτσα τιγκα στις σερβιετες και τα τζιν παντελονια γιατι πιστευα οτι δεν ημουν εγκυος. Μαλιστα την χοριακη την εκανα Μ.Πεμπτη πριν φυγω γιατι ηθελε ο γιατρος αλλιως εγω θα πηγαινα μετα το Πασχα. Τελικα οταν βγηκε θετικη πιο πολυ αγχωθηκα γιατι ο γιατρος που ειμαι οτι επρεπε να την επαναλαβω για σιγουρια και ολα ηταν κλειστα φυσικα λογω των ημερων και εσκασα στην αναμονη 4 μερες μεχρι να την επαναλαβω. Φυσικα τα πονακια και τα πρηξιματα συνεχισαν και μετα τη θετικη χοριακη για πολλες μερες. Γι'αυτο σου λεω. Φτιαξε το προγραμα για το τραπεζι σου, αφοσιωσου στα φαγητα που θελεις να φτιαξεις και ολα θα πανε καλα.

Τα υπολοιπα κοριτσακια που ειστε καλε???

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια και πάλι,

Παρασκευή έχεις δίκιο ότι υπάρχουν πονάκια στην εγκυμοσύνη, έχω ξαναμείνει έγκυος και είχα αυτά τα πονάκια που συνεχίστηκαν και μετά τη θετική χοριακή.

Αυτή τη φορά όμως επειδή είμουν πολύ ανυπόμονη δεν άντεξα ούτε για αύριο και πήγα σήμερα το απόγευμα για χοριακή η οποία ήταν κάτω από 2 μονάδες άρα δεν είμαι με τπτ έγκυος. Όταν είναι κάτω από 2 μονάδες όσο και να διπλασιαστεί σε 3 μέρες αποκλείεται να γίνει ούτε καν 10.

Εντάξυ προετοιμασμένη είμουνα, δε λέω πως δε στεναχωρέθηκα αλλά συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη για τον επόμενο κύκλο. Δε μπορεί θα μείνω και γω έγκυος αυτό τουλάχιστον το πιστεύω, δεν ήταν αυτή η φορά θα ναι κάποια επόμενη.

Πολλά φιλιά σε όλες !

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα..

Μάλλον οι περισσότερες έχετε απορροφηθεί στις χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες μιας και είναι περίοδος με πολλή δουλειά αλλά και τραπεζώματα και διάφορες δραστηριότητες με τα τέκνα..

Ελπίζω να είστε όλες καλά..

Παρασκευούλα πολύ χαίρομαι που δεν μας ξεχνάς και μπαίνεις που και που δίνοντας στο καφέ μας μια μωρουδίστικη ατμόσφαιρα.. Όσο περνάει ο καιρός σίγουρα βρίσκετε μάνα και γιος τους ρυθμούς σας καλύτερα..

Μελετίνα μου δεν πειράζει.. Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος! Είμαι σίγουρη ότι θα ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και πολύ σύντομα θα προχωρήσεις στην επόμενη επιτυχημένη προσπάθεια..

Γιόλα, Βίλλυ, Ντόλη, Λιονταρίνα, Mywish εμφανιστείτε αμέσως!

L2qIp2.png

Δομνινακι μου εδω ειμαι και γω αλλα δε μιλαω δεν εχω και τιποτα ιδιαιτερο να πω

Και αυτος ο κυκλος περασε χωρις επαφες στις γονιμες :cry: για τους γνωστους λογους

Βαρεθηκα να κλαιω και να παρακαλαω και να στεναχωριεμαι οποτε απλα αποφασισα οτι απο Γεναρη θα ξεκινησουμε σπερματεγχυση δε παει αλλο !

Μελετινακι μου γιατι ρε γαμωτο ?Γιατι δε βλεπω πολλες επιτυχιες με σπερματεγχυση??Μηπως η μεθοδος δε λειτουργει τελικα?

Δε ξερω εχω προβληματιστει

Βιλλακι??????????????Ολα καλα??

Παρασκευουλα φανταζομαι φετος με τον γιοκα σου αγκαλια τα Χριστουγεννα για σενα θα χουν αλλο νοημα και γλυκα ετσι δεν ειναι??

Δομνινακι μου εδω ειμαι και γω αλλα δε μιλαω δεν εχω και τιποτα ιδιαιτερο να πω

Και αυτος ο κυκλος περασε χωρις επαφες στις γονιμες :cry: για τους γνωστους λογους

Βαρεθηκα να κλαιω και να παρακαλαω και να στεναχωριεμαι οποτε απλα αποφασισα οτι απο Γεναρη θα ξεκινησουμε σπερματεγχυση δε παει αλλο !

Μελετινακι μου γιατι ρε γαμωτο ?Γιατι δε βλεπω πολλες επιτυχιες με σπερματεγχυση??Μηπως η μεθοδος δε λειτουργει τελικα?

Δε ξερω εχω προβληματιστει

Βιλλακι??????????????Ολα καλα??

Παρασκευουλα φανταζομαι φετος με τον γιοκα σου αγκαλια τα Χριστουγεννα για σενα θα χουν αλλο νοημα και γλυκα ετσι δεν ειναι??

Λιονταρίνα μου και καλά να πήγαν όλα (εννοώ σωστό timing και καλό σπέρμα) δεν σημαίνει πως θα είχα και σίγουρη επιτυχία γιατί όπως και στη φυσιολογική σύλληψη χωρίς κάποιο πρόβλημα πάλι σου δίνουν ένα χρόνο προσπαθειών . Πάντως εγώ που μπήκα και στο forum στο θέμα σπερματέγχυση είδα πολλές επιτυχίες με σπερματεγχύσεις , πολλά κορίτσια είναι έγκυες με σπερματεγχύσεις και μάλιστα κάποιες με την 1η φορά. Μην απογοητεύεσαι επειδή έγινε αυτό σε μένα δε σημαίνει πως εσύ δεν έχεις πιθανότητες να σου πετύχει με την 1η , που σου το εύχομαι ολόψυχα.

Μία κοπέλα είχε κάνει εξωσωματική και δεν πέτυχε και επειδή δεν είχε μετά χρήματα να κάνει 2η έκανε σπερματέγχυση και έμεινε έγκυος. Άλλη μία προσπαθούσε πολύ καιρό μόνη της (αρκετά χρόνια) έκανε 1η σπερματέγχυση και έμεινε και μετά όταν πήγαινε και για 2ο παιδάκι πάλι ξαναέκανε σπερματέγχυση και ξαναέμεινε με την 1η. Θέλω να πω με όλα αυτά ότι υπάρχουν και πάρα πολλές περιπτώσεις επιτυχείς.

Διαφημίσεις

Meletina μου μακαρι τι να πω μακαρι για ολες μας !

Εσυ πως θα προχωρησεις ?Σκοπευεις να κανεις αλλη μια?

Η δική μου γνώμη είναι να προχωρήσουμε σε δεύτερη, ο άντρας μου νιώθει άβολα με αυτές τις καταστάσεις και θα θελε να μείνω έγκυος με το φυσιολογικό τρόπο , αλλά το να χάνουμε και χρόνο περιμένοντας αν θα ρθει το φυσιολογικό δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα γιατί ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Κοριτσακια μου γεια σας!!!

Μελετινακι μου, λυπαμαι για την αρνητικη χοριακη......

Εχω αρχισει και εγω να το σκεφτομαι κατα ποσο 'δουλευουν" αυτες οι σπερματεγχυσεις.....

Απο την μια λενε πως δεν κανουν τιποτα, απλα σε προετοιμαζουν σιγα σιγα για την εξωσωματικη και απο την αλλη διαβαζω για γυναικες που το πετυχαν με την πρωτη ή την δευτερη σπερματεγχυση....

Τι να πω?

Μπερδεμα!!!!:confused::confused:

Εγω βρισκομαι στην 14η μετα την ωορηξια, εχω αρκετα υγρα, οι θηλες μου με πονανε, και το τεστ ηταν αρνητικο το πρωι....

Εχω ακουσει οτι το σερπαφαρ αυξανει κατα λιγες μερες την ωχρινικη φαση....

Βεβαια εγω δεν μπορω να ειμαι και 100% σιγουρη οτι εγινε ωορηξια αφου θυμαστε οτι 13η μερα ο υπερηχος εδειξε μονο ενα ωοθηλακιο 10αρι....Απλα επειδη ειχα θετικο τεστ ωορηξιας και ανοδο της θερμοκρασιας λεω οτι μπορει και να εκανα και υπολογιζω βαση αυτου....

Τωρα θα πρεπει να αδιαθετησω σε 2-3 αντε 4 μερες εκτος αν ηταν οντως ανωορηκτικος ο κυκλος και τοτε φεξε μου!!!

αυτα τα δικα μου προς το παρον..

Σας φιλω!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας ειμαι καλα για την ωρα το αιμα σταματησε οπως σας ειχα πει και ευτηχως δεν ξαναεκανε την εμφανιση μεχρι τωρα ειχα κατι δυνατους πονους περιοδου της πρωτες μερες αλλα τωρα οκ....

Το εχω αφησει πισω το ολο θεμα θελω να περασω καλα της γιορτες και το κανω οσο ειναι δυνατον..

Μeletina μου λυπαμαι κοριτσακι μου για το αρνητικο αποτελεσμα τι να πω ρε κοριτσια εχω διαβασει τοσες πολλες περιπτωσεις εδω μεσα για την σπερματεγχυση που τελικα νομιζω πως ειναι σαν το joker.

Βιλλακι μου περνεις ακομα serpafar??

Εμενα παντως τα χαπια δεν μου κανανε τηποτα τζαμπα εχασα 6 μηνες μονο και μονο να χαπακονωμε να κανω υπερηχους και αποτελεσμα μηδεν.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΩΡΟΜΑΝΕΣ!!!!!

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας ειμαι καλα για την ωρα το αιμα σταματησε οπως σας ειχα πει και ευτηχως δεν ξαναεκανε την εμφανιση μεχρι τωρα ειχα κατι δυνατους πονους περιοδου της πρωτες μερες αλλα τωρα οκ....

Το εχω αφησει πισω το ολο θεμα θελω να περασω καλα της γιορτες και το κανω οσο ειναι δυνατον..

Μeletina μου λυπαμαι κοριτσακι μου για το αρνητικο αποτελεσμα τι να πω ρε κοριτσια εχω διαβασει τοσες πολλες περιπτωσεις εδω μεσα για την σπερματεγχυση που τελικα νομιζω πως ειναι σαν το joker.

Βιλλακι μου περνεις ακομα serpafar??

Εμενα παντως τα χαπια δεν μου κανανε τηποτα τζαμπα εχασα 6 μηνες μονο και μονο να χαπακονωμε να κανω υπερηχους και αποτελεσμα μηδεν.

Καλημερα Αντζυ μου...

Αυτος ηταν ο πρωτος μηνας με σερπαφαρ χωρις πρεγκνυλ ομως...

Ακομα περιμενω να αδιαθετησω....

Μη νομιζεις, δε περιμενω και πολλα.....

Θα κανω κανα 2 το πολυ ακομα κυκλους με αυτα και μετα ενεσιμα....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Παρασκευή σου εύχομαι να περάσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου με τον μπεμπέκο σου

Υοla, Villy & Dolly να χαίρεστε τα παιδάκια σας και το 2011 να σας φέρει τα αδερφάκια τους!!!!!!!

Μελετίνα, μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου, ό,τι έγινε έγινε, να κοιτάς μπροστά και όλα θα πάνε καλά...

Για μας τις υπόλοιπες εύχομαι το 2011 να πέσει πολύ γκαστριά και να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα, να σταματήσουν επιτέλους οι ταλαιπωρίες μας...

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία (είμαι και λίγο αφηρημένη...)

Εγώ κορίτσια έκανα την πρώτη ένεση σήμερα στο φαρμακείο, από αύριο μόνη μου.. Ελπίζω να τα καταφέρω!

Το μυστήριο είναι ότι με έχουν πιάσει πόνοι περιόδου μετά την ένεση, ελπίζω τα σημερινά συμπτώματα να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.. Αλλά ό,τι να 'ναι, θα το αντέξω, τι να κάνουμε...

Γεια σας κορίτσια !!

Χρόνια Πολλά σε όλες ...να περάσετε όμορφα τις γιορτές και ο καινούριος χρόνος να ναι ο τυχερός μας και να μας φέρει μωράκια σε όλες !

Εγώ σήμερα αδιαθέτησα και επίσημα και τώρα κάνω σχέδια για τον επόμενο μήνα.

Χτες είχα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι , περάσαμε πολύ όμορφα, αλλά του χρόνου που θα πάει θα ναι ακόμα πιο όμορφα:D

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια !!!

Γεια σας κορίτσια !!

Χρόνια Πολλά σε όλες ...να περάσετε όμορφα τις γιορτές και ο καινούριος χρόνος να ναι ο τυχερός μας και να μας φέρει μωράκια σε όλες !

Εγώ σήμερα αδιαθέτησα και επίσημα και τώρα κάνω σχέδια για τον επόμενο μήνα.

Χτες είχα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι , περάσαμε πολύ όμορφα, αλλά του χρόνου που θα πάει θα ναι ακόμα πιο όμορφα:D

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Μελετινακι μου και εγω σημερα το πρωι αδιαθετησα!!!

15 μερες μετα το θετικο τεστ ωορηξιας, οποτε μαλλον εκανα τελικα ωορηξια, εστω και την 21η μερα....

Τωρα σερπαφαρ και cyclacur....

Μηπως ξερει καμια κοπελα να μου πει τι κανουν τα σαικλακουρ???

Την ημερα που μου τα εξηγουσε ο γιατρος ηταν που ειχα κανει τον υπερηχο και δεν ειχαμε δει αυγουλακι μεγαλο και ημουν χαλια...Δε θυμαμαι τι μου ειπε, εκτος κατι για το ενδομητριο νομιζω....

Ξερετε αν αυτα επηρεαζουν το τεστ ωορηξιας, να δειχνει δηλ ψευδως θετικο??

Αντε, για εμφανιστειτε σιγα-σιγα ολα τα κοριτσακια.....:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Μελετινακι μου και εγω σημερα το πρωι αδιαθετησα!!!

15 μερες μετα το θετικο τεστ ωορηξιας, οποτε μαλλον εκανα τελικα ωορηξια, εστω και την 21η μερα....

Τωρα σερπαφαρ και cyclacur....

Μηπως ξερει καμια κοπελα να μου πει τι κανουν τα σαικλακουρ???

Την ημερα που μου τα εξηγουσε ο γιατρος ηταν που ειχα κανει τον υπερηχο και δεν ειχαμε δει αυγουλακι μεγαλο και ημουν χαλια...Δε θυμαμαι τι μου ειπε, εκτος κατι για το ενδομητριο νομιζω....

Ξερετε αν αυτα επηρεαζουν το τεστ ωορηξιας, να δειχνει δηλ ψευδως θετικο??

Αντε, για εμφανιστειτε σιγα-σιγα ολα τα κοριτσακια.....:tongue::tongue:

Βιλλάκι συμβαδίζουμε εμείς ...εμένα η περίοδος μου ήρθε 15 μέρες μετά την ωορρηξία και τη σπερματέγχυση. Είχα βέβαια 3 μέρες πριν λίγο καφέ , είχα σταματήσει και τα utrogestant γιατί είχε βγει αρνητική η χοριακή μου.

Για τα cyclacur δεν ξέρω αλλά εφόσον το ανέφερες έψαξα λαγάκι εδώ μέσα στο ιντερνετ και είναι οιστρογόνα τα οποία σου ρυθμίζουν τον κύκλο, κάπου έγραφε πως σου φτειάχνουν και καλό ενδομήτριο. Μέσα σ αυτά που διάβασα βρήκα και αυτό http://www.gyn.gr/index.php?option=com_ccboard&view=postlist&forum=2&topic=1465&Itemid=140

και νομίζω είναι και απάντηση από το γιατρό σου.

Βίλυ εγώ σ αυτόν τον κύκλο έκανα για πρώτη φορά και θερμοδιάγραμμα με θερμομέτρηση από το στόμα κάθε πρωί πριν σηκωθώ και όντως η χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν η μέρα της ωορρηξίας 36.4, μετά σταδιακά ανέβαινε και εκτός από μία μέρα που είχα 37 όλες τις υπόλοιπες είμουν κολλημένη στο 36.8....αλλά σήμερα που αδιαθέτησα νόμιζα πως θα χε πέσει αλλά πάλι είμουν στο 36.8 . Ίσως πέσει από αύριο ε? Πάντως καλά πήγε η θερμομέτρηση.

Άντε να δούμε τώρα πότε θα κάνουμε ωορρηξία...κάπου κοντά θα κάνουμε.:)

Βιλλάκι συμβαδίζουμε εμείς ...εμένα η περίοδος μου ήρθε 15 μέρες μετά την ωορρηξία και τη σπερματέγχυση. Είχα βέβαια 3 μέρες πριν λίγο καφέ , είχα σταματήσει και τα utrogestant γιατί είχε βγει αρνητική η χοριακή μου.

Για τα cyclacur δεν ξέρω αλλά εφόσον το ανέφερες έψαξα λαγάκι εδώ μέσα στο ιντερνετ και είναι οιστρογόνα τα οποία σου ρυθμίζουν τον κύκλο, κάπου έγραφε πως σου φτειάχνουν και καλό ενδομήτριο. Μέσα σ αυτά που διάβασα βρήκα και αυτό http://www.gyn.gr/index.php?option=com_ccboard&view=postlist&forum=2&topic=1465&Itemid=140

και νομίζω είναι και απάντηση από το γιατρό σου.

Βίλυ εγώ σ αυτόν τον κύκλο έκανα για πρώτη φορά και θερμοδιάγραμμα με θερμομέτρηση από το στόμα κάθε πρωί πριν σηκωθώ και όντως η χαμηλότερη θερμοκρασία ήταν η μέρα της ωορρηξίας 36.4, μετά σταδιακά ανέβαινε και εκτός από μία μέρα που είχα 37 όλες τις υπόλοιπες είμουν κολλημένη στο 36.8....αλλά σήμερα που αδιαθέτησα νόμιζα πως θα χε πέσει αλλά πάλι είμουν στο 36.8 . Ίσως πέσει από αύριο ε? Πάντως καλά πήγε η θερμομέτρηση.

Άντε να δούμε τώρα πότε θα κάνουμε ωορρηξία...κάπου κοντά θα κάνουμε.:)

Μελετινακι μου σε ευχαριστω για την πληροφορια!!!:P:p

Ναι, μαζι θα κανουμε ωορηξια, αν καταφερω δηλ να κανω κανενα αυγο αυτο τον μηνα!!!!:confused::confused:

Η θερμοκρασια να ξερεις, μπορει να πεσει και την επομενη της περιοδου και καμια φορα και την μεθεπομενη...

Επισης η προγεστερονη ειναι η ορμονη που ανεβαζει την θερμοκρασια σου οποτε εσυ που παιρνεις και εξτρα θα σου την ανεβαζει και λιγο περισσοτερο και ισως γι αυτο αργησε να πεσει!!!

Εμενα για παραδειγμα ηταν γυρω στο 35.9 πριν την ωορηξια, μετα ανεβηκε στο 36.2 με 36.4...Χθες επεσε στο 35.9 και αδιαθετησα σημερα....Σημερα το πρωι ειχα 36.8 οποτε ημουν σιγουρη οτι θα μου ερθει....

Πως θα προχωρησεις αυτον τον μηνα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...