Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια

Εγώ εδώ είμαι, έτοιμη να αρχίσω ενέσεις την Παρασκευή. Προσπαθώ να βάλω το μυαλό μου σε τάξη, έχω την τάση να ενθουσιαστώ και φοβάμαι μην αποτύχω και πέσω στα πατώματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας κορίτσια

Εγώ εδώ είμαι, έτοιμη να αρχίσω ενέσεις την Παρασκευή. Προσπαθώ να βάλω το μυαλό μου σε τάξη, έχω την τάση να ενθουσιαστώ και φοβάμαι μην αποτύχω και πέσω στα πατώματα...

Πολύ πολύ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Ο 'Αι Βασίλης και η Παναγιά θα σου χαρίσουν σίγουρα αυτό που τόσο ποθείς.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερούδια κι από μένα.. έστω κι αν η ώρα είναι 3.30 το απόγευμα..

Πολλή δουλειά βρε κορίτσια.. Τέλος του χρόνου και όλοι τρέχουν να προλάβουν..

Ελπίζω να είστε όλες σας καλά διότι παρατηρώ αδικαιολόγητες απουσίες.. Εμφανιστείτε αμέσως!

Παρασκευούλα μου γλυκιά ζεις την απόλυτη ευτυχία τώρα.. είμαι σίγουρη γι' αυτό.. Αυτή η μωρουδίλα, είναι κάτι το απίστευτο... Ρούφηξε όσο περισσότερη γίνεται γιατί ο καιρός περνάει και σε λίγο το αντράκι σου θα' ναι κοτζάμ παιδάκι..

Γιόλα μου και που αδιαθέτησες τι έγινε; Πάμε γι' άλλα γερά με τσαμπουκά.

Mywish από πείρα σου λέω ότι τελικά οι ενέσεις δεν είναι τίποτε.. Ίσα ίσα που σε φέρνουν και πιο κοντά στο στόχο.. Ότι θες να ρωτήσεις ή ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.. μην ντραπείς καθόλου..

Εμείς σήμερα έχουμε επιτέλους το πολυπόθητο ραντεβού με τον ουρολόγο. Άντε να δούμε που βρισκόμαστε επιτέλους και πως θα προχωρήσουμε...

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

γειά σας κορίτσια

Καλη επιτυχια κοριτσακι μου και να μην φοβασαι καθολου...Να εισαι αισιοδοξη και να σκεφτεσαι θετικα!!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημερούδια κι από μένα.. έστω κι αν η ώρα είναι 3.30 το απόγευμα..

Πολλή δουλειά βρε κορίτσια.. Τέλος του χρόνου και όλοι τρέχουν να προλάβουν..

Ελπίζω να είστε όλες σας καλά διότι παρατηρώ αδικαιολόγητες απουσίες.. Εμφανιστείτε αμέσως!

Παρασκευούλα μου γλυκιά ζεις την απόλυτη ευτυχία τώρα.. είμαι σίγουρη γι' αυτό.. Αυτή η μωρουδίλα, είναι κάτι το απίστευτο... Ρούφηξε όσο περισσότερη γίνεται γιατί ο καιρός περνάει και σε λίγο το αντράκι σου θα' ναι κοτζάμ παιδάκι..

Γιόλα μου και που αδιαθέτησες τι έγινε; Πάμε γι' άλλα γερά με τσαμπουκά.

Mywish από πείρα σου λέω ότι τελικά οι ενέσεις δεν είναι τίποτε.. Ίσα ίσα που σε φέρνουν και πιο κοντά στο στόχο.. Ότι θες να ρωτήσεις ή ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.. μην ντραπείς καθόλου..

Εμείς σήμερα έχουμε επιτέλους το πολυπόθητο ραντεβού με τον ουρολόγο. Άντε να δούμε που βρισκόμαστε επιτέλους και πως θα προχωρήσουμε...

Φιλάκια σε όλες σας!

Δομνινακι μου να μας γραψεις μολις γυρισετε απο το γιατρο...

Ευχομαι να ακουσετε τα καλυτερα!!!:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου εδω ειμαι!!!

11 μερες απο την "ωορηξια" σημερα...

Οι θηλες μου με εχουν ταραξει και τα υγρα συνεχιζονται, και τα δυο παρενεργειες του σερπαφαρ....

Περασα μια δυσκολη βδομαδα, με ειχε παρει πολυ απο κατω, δε ξερω γιατι....

Ισως επειδη ελειπε ο συζυγος, ισως επειδη μειωθηκαν τα διαβασματα και ειχα πολυ χρονο για σκεψεις...

Με κυριευσε μια εμονη πως δε προκειτε να κανω 2ο παιδακι τελικα και οσο πιο γρηγορα το παρω αποφαση τοσο το καλυτερο και για μενα και για την οικογενεια μου!!!

Τωρα περιμενω να αδιαθετησω και να δω πως θα συνεχισω....

Κουραστηκα κοριτσια...Ψυχολογικα εννοω.....

Τελος παντων, γι αυτο χαθηκα λιγακι....

Α! Να σας πω οτι πηραμε βαθμους.......

19 και 11/13.......

Ειχαμε 19 στα θρησκευτικα, ενταξει το περιμεναμε και 19 στα καλλιτεχνικα:confused::confused::confused:...Χι,χι...!!!!!!Ολα τα αλλα 20.....Το μωρο μου με εβγαλε ασπροπροσωπη και ειμαι τοσο περηφανη γι αυτον....

Τωρα ξεκουραση, παιχνιδι και βολτες μεχρι της 8 Ιανουαριου....

Αυτα προς το παρον...

Περιμενω και τα δικα σας νεα...

Γιολαντα μου παλι απο την αρχη, μια νεα προσπαθεια για σενα!!!

Καλη επιτυχια!!!

Σοφια μου που εισαι? Ολα καλα?

Ντολακι μου, εσεις δε παιρνετε βαθμους αλλα ειμαι σιγουρη πως ακους τα καλυτερα απο το δασκαλο-α για το καμαρι σου....

Αντζυ μου, πως πας? εχουμε κανενα νεοτερο?

Συγχωρεστε με αν ξεχασα καμια......

Φιλακια:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλακι μου που εισαι κοριτσακι μου???????????????Καλα αψογος ο γιοκας σου ε??

Νομιζω με τετοιους βαθμους δικαιουται και ενα παραπανω δωρο τα Χριστουγεννα

Η επιβραβευση παντα βοηθαει δε συμφωνεις??

Δομνινα μου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα νεα μετα το ραντεβου σας με τον γιατρο

Μελετινα μου ??Σε ποσες μερες θα κανεις το τεστ να μετραμε μαζι σου??

Εγω σας παρακολουθω αλλα δε γραφω συχνα ειμαι και γω πεσμενη ειδικα οσο πλησιαζουν τα Χριστουγεννα με παιρνει πολυ απο κατω που για αλλη μια φορα ο στοχος δεν εκπληρωθηκε

Το προβλημα με τις επαφες τις γονιμες δυστυχως εχει γινει χειροτερο και ετσι το 2011 οδευω ολοταχως προς τις ορμονες παρολο που δεν εχω καποιο προβλημα και αυτο με τρελαινει !!

Βιλλακι μου που εισαι κοριτσακι μου???????????????Καλα αψογος ο γιοκας σου ε??

Νομιζω με τετοιους βαθμους δικαιουται και ενα παραπανω δωρο τα Χριστουγεννα

Η επιβραβευση παντα βοηθαει δε συμφωνεις??

Δομνινα μου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα νεα μετα το ραντεβου σας με τον γιατρο

Εδω ειμαι κοριτσακι μου...

Μια απο τα ιδια....

Και εγω με τις επαφες εχω προβλημα...

Οχι ακριβως ιδιο με σενα, ο δικος μου δεν μπορει τις συνεχομενες επαφες, ξερεις, στις γονιμες χρειαζονται 3 συνεχομενες, ειδικα σε μας που εχουμε μεγαλο αριθμο και μικρη κινητικοτητα....

Αυτο τον μηνα, ειχαμε ας πουμε 2 συνεχομενες και την ημερα της ωορηξιας που ηταν η επομενη δεν μπορεσε.....Οποτε δωρο-αδωρο...

Πως να την πετυχεις και ακριβως την ρημαδομερα, μου λες?

Μονο με πρεγκνυλ και αν.......

οσο για το παιδακι μου, εχεις δικιο, του αξιζει ενα τεραστιο δωρο...

Τον ρωτησαμε τι θελει και μας ειπε μια παιχνιδομηχανη, δε ξερω αν κανει να γραψω την μαρκα, η οποια εχει 400 ευρω......

Μας ειπε οτι ειναι πολυ ακριβη, το ξερει, γι αυτο δεν περιμενει να του την παρουμε....

Του ειπαμε, ναι, ειναι ακριβο και δεν εχουμε αυτα τα χρηματα.....Ο συζυγος ηδη βεβαια την ειχε παραγγειλει μεσω ιντερνετ....

Θα του την δωσουμε την Πρωτοχρονια και δε θα το περιμενει με τιποτα....!!!!!

Πεθαινω να δω τα ματακια του οταν θα ανοιξει το δωρο του!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Χαιρετώ όλη την κοριτσοπαρέα!

Βίλλυ μου επιτέλους εμφανίστηκες.. Μας έλειψες βρε ψυχή αλλά χαλάλι του γιόκα σου αφού έβγαλε τέτοιους βαθμούς! Κατάλαβα ποια παιχνιδομηχανή εννοείς και είμαι σίγουρη ότι όντως θα πάθει την πλάκα του! Του αξίζει απόλυτα όμως! Και πάλι συγχαρητήρια..

Πήγαμε στο γιατρό χθες και ύστερα από αναμονή δύο ωρών (λόγω των απεργιών όλα τα ραντεβού είχαν πάει πολύ πίσω) τα νέα μας είναι τα εξής:

α. Το μικρόβιο έφυγε!

β. Η ορμόνη που μας ανησυχούσε είναι για δεύτερο μήνα στα φυσιολογικά επίπεδα οπότε είμαστε ΟΚ κι από κει.

γ. Την επέμβαση την προγραμματίζουμε για 15 Γενάρη περίπου. Ουσιαστικά δεν είναι τίποτε.. και έχει πολλά περιθώρια επιτυχίας.

δ. Αρχίζουμε το ντοπάρισμα με πολυβιταμίνες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι..

Άρα ο δρόμος είναι ανοιχτός και ελπίζουμε στα καλύτερα αποτελέσματα..!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Δομνινακι μου τα καλυτερα νεα !!Να δεις το 2011 θα ειναι η χρονια σου !!

Βιλλυ μου οντως του αξιζει τετοιο δωρο και πραγματι ολα τα λεφτα θα ειναι η αντιδραση του !!

Διαφημίσεις

Χαιρετώ όλη την κοριτσοπαρέα!

Βίλλυ μου επιτέλους εμφανίστηκες.. Μας έλειψες βρε ψυχή αλλά χαλάλι του γιόκα σου αφού έβγαλε τέτοιους βαθμούς! Κατάλαβα ποια παιχνιδομηχανή εννοείς και είμαι σίγουρη ότι όντως θα πάθει την πλάκα του! Του αξίζει απόλυτα όμως! Και πάλι συγχαρητήρια..

Πήγαμε στο γιατρό χθες και ύστερα από αναμονή δύο ωρών (λόγω των απεργιών όλα τα ραντεβού είχαν πάει πολύ πίσω) τα νέα μας είναι τα εξής:

α. Το μικρόβιο έφυγε!

β. Η ορμόνη που μας ανησυχούσε είναι για δεύτερο μήνα στα φυσιολογικά επίπεδα οπότε είμαστε ΟΚ κι από κει.

γ. Την επέμβαση την προγραμματίζουμε για 15 Γενάρη περίπου. Ουσιαστικά δεν είναι τίποτε.. και έχει πολλά περιθώρια επιτυχίας.

δ. Αρχίζουμε το ντοπάρισμα με πολυβιταμίνες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι..

Άρα ο δρόμος είναι ανοιχτός και ελπίζουμε στα καλύτερα αποτελέσματα..!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Μπραβο βρε Δομνινα μου!!!!

Ειμαι σιγουρη πως απο δω και περα ολα θα πηγαινουν τελεια για σενα, οχι μονο γιατι ετσι δειχνουν τα πραγματα αλλα και γιατι το αξιζεις ψυχη μου!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου,

Ξέρω έχω καιρό να φανω αλλά είχαμε ένα θεματακι με το internet και τελικα ανακαλύψαμε το πρόβλημα και το λύσαμε.

Διάβασα και τα νέα σας και εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει πολλές εγκυμοσύνες.

Δόμνίνα μου πολύ καλά τα νέα σου που έφυγε το μικρόβιο και που η ορμόνη είναι φυσιολογική. Όσο για τις βιταμίνες κάνουν πολύ καλό , στη δική μας περίπτωση μέσα σε 3 βδομάδες περίπου τριπλασιάστηκε ο αριθμός των σπερματοζωαρίων. Προχωρήστε ακάθεκτοι!!!

Βίλλυ μου καλά ο γιός σου είναι αστέρι. Χίλια μπράβο και σ αυτόν και εννοείται και σε σένα γιατί και δικό σου κατόρθωμα είναι οι επιδόσεις του!!

Θα ξετρελλαθεί και με το δώρο του που δε θα το περιμένει.

Λιονταρίνα μου σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, κανονικά περιμένω ως τα Χριστούγεννα να έχω αδιαθετήσει. Ρώτησα το μικροβιολογικό και τελευταία μέρα που είναι ανοιχτό είναι την Πέμπτη ....το σκέφτομαι να πάω να την κάνω τη χοριακή...θα είναι η 12η μέρα μετά την ωορρηξία και πιστεύω θα δείξει. Η μικροβιολόγος μου είπε πως από 12η δείχνει. Είναι που πέφτουν Χριστόύγεννα και Σβκ και είμαι και ανυπόμονη:rolleyes: Η Υola σωστά μου είπε να περιμένω αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα αντέξω με την ανυπομονυσία που με δέρνει .

Παρασκευούλα και πάλι να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις όλες τις στιγμές με το γιόκα σου. Πολύ συγκινητικά όλα όσα μας περιέγραψες.

Μy wish καλή αρχή σου εύχομαι και αυτή τη φορά να χεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Άντζυ ...όλα καλά με το θέμα που είχες? εύχομαι να μην ξαναείχες αιμορραγία και τώρα όλα να βαίνουν καλώς. Γράψε μας τα νέα σου.

Γίόλα , Ντόλη πολλά φιλιά και σε σας καθώς και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Γεια σας κοριτσακια,

Πολλα νεα διαβασα και χαρηκα.

Δομνινακι, ολα καλα, πολυ χαρηκα με τα νεα. Σιγα-σιγα ολα παιρνουν το δρομο τους.

Βιλλυ μου συγχαρητηρια για το γιοκα σου,και μην αγχωνεσε. Να χαρεις τις γιορτες με το παιδακι σου και τον αντρουλη σου και ολα θα γινουν. Μην χανεις το κουραγιο.

Μελετινακι θα συμφωνησω με τη Υολα και θα περιμενα μετα τα Χριστουγεννα. Να χαρεις τις γιορτες χωρις να το εχεις στο μυαλο σου και που ξερεις:rolleyes: Αλλωστε η υπομονη αμοιβεται

My wish καλο ξεκινημα. Κρατα τον ενθουσιασμο γιατι ξεκινας κατι πολυ σπουδαιο. Μεχρι να ερθει το αποτελεσμα μην χανεις τον ενθουσιασμο της προσπαθειας. Εχεις χρονο μπροστα σου:tongue:

Εγω τα παω σχετικα καλα γιατι καθε μερα και κατι καινουργιο βγαζει ο μικρουλης και προσπαθω να μαθω τα χουγια του και αυτος να μαθει τα δικα μου αλλα εχει πλακα. Αυτη τη στιγμη νιαουριζει που σημαινει οτι σε λιγο θα αρχισει να κλαιει με παραπονο, οποτε σας αφηνω για να ετοιμαστω για ταισμα.

Ελπιζω να μπορεσω να επικ/σω πριν τις γιορτες.

Φιλακια

A2enp3.png?jZYdKeP4

Γεια σας κορίτσια!!

Παρασκευή μου να το βγάλω από το μυαλό δε γίνεται...απλά δε μπορώ αυτή την αναμονή με την ελπίδα...τουλάχιστον αν δεν είμαι να το πάρω απόφαση έτσι και αλλιώς είμαι και γιαυτό προετοιμασμένη. Δε θα μου χαλάσει πάντως τις γιορτές ...τα Χριστούγεννα είναι οι αγαπημένες μου γιορτές και θέλω να τα χαρώ...θα κάνουμε εδώ σπίτι και Χριστουγεννιάτικο τραπέζι , θα καθίσω να μαγειρέψω ωραία φαγητά ,γλυκά , και θέλω να ναι όμορφα. Σίγουρα θα ναι πολύ πιο όμορφα αν είμαι και εγκυούλα απλά ξέρω ότι οι πιθανότητες να μην είμαι είναι περισσότερες και είμαι προετοιμασμένη. Άσε που προτιμώ να το ξέρω πριν και να το πάρω απόφαση παρά τη μέρα των Χριστουγέννων να δω ότι αδιαθετώ. Κάποιες μικροενοχλήσεις έχω όπως αυτές που έχω πριν να αδιαθετήσω αλλά αυτές δε τις λαμβάνω υπόψη μου γιατί τις έχω εδώ και 12 μέρες ....και από ότι έχω καταλάβει τα utrogestan μου τις προκαλούν .

Είχε κάποια κοπέλα τέτοιες ενοχλήσεις όσο έπαιρνε τα utrogestan? Εννοώ την αίσθηση των πόνων περιόδου αλλά στο πολύ ελαφρύ τους ...χωρίς να ναι ενοχλητικοί?

Εσείς κορίτσια τι θα κάνετε τις γιορτές? Εδώ θα είστε?

Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...