Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι έξαλλη με την πρώην νύφη μου.. Πήρε τα μωρά για σβκ και ενώ της είπε ο αδερφός μου να τα προσέξει να μην κρυώσουν γιατί αφενός το μωρό έχει ιστορικό βρογχιολίτιδας και παραμονής στο νοσοκομείο για 10 μέρες και αφετέρου έχουμε και τη μητέρα μου στο σπίτι η οποία δεν κάνει επ' ουδενί να έρθει σε επαφή με αρρώστους και πόσο μάλλον με άρρωστα παιδιά, η ακατανόμαστη τα πήγε στα χιόνια και γυρίσανε το ένα με ακατάπαυστο βήχα και το άλλο με 39,5 πυρετό.. Έλεος ρε παιδιά.. και όταν την πήρε ο αδερφός μου και την ξέχεσε του απάντησε "Μα ξέρεις πόσο υπερπροστατευτική είμαι με τα παιδιά..". Και ερωτώ εγώ.. Αν δεν ήταν υπερπροστατευτική θα μας τα γύριζε με πνευμονία;;;;

Άντζυ μου χαίρομαι πολύ που σου σταμάτησε το αίμα και δεν θα χρειαστεί να υποβληθείς σε απόξεση.. Όσο να' ναι μια ταλαιπωρία και σωματική και ψυχική την έχει η όλη διαδικασία..

Βίλλυ μου μακάρι να έχουμε θετικό αποτέλεσμα για σένα όπως και για τη Μελετίνα και να πάρουμε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα και σειρά για εγκυμοσύνη..

Εγώ προς το παρόν περιμένω να δω τα αποτελέσματα της καλλιέργειας του άνδρα μου και να πάμε στον ουρολόγο την ερχόμενη Δευτέρα για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες του χειρουργείου..

Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αφού είναι τόσο "υπερπροστατευτική" με τα παιδιά της δεν έχει επιλέξει με νύχια και με δόντια να τα έχει εκείνη μαζί της από το να είναι με την άρρωστη πεθερά της που όσο να είναι θα αρχίσει και ακτινοβολίες και θα είναι και ανήμπορη κάποιες μέρες να κρατήσει 2 παιδιά.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την καλημέρα μου!!

Δομνίνα μου έστω και καθηστερημένα να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου!!

Όντως η πρώην νύφη σου έκανε μεγάλο φάουλ να πάει τα παιδιά στα χιόνια με τέτοιες συνθήκες που επικρατούν στην οικογένεια...αλλά και πέρα από αυτό ήταν τόσο μεγάλη η αλλαγή καιρού από ζέστη σε κρύο που είναι αναμενόμενο το κρύωμα . Εδώ και εμεις που είμαστε μεγάλοι και πάλι θα το σκεφτόμασταν ότι θα αρρωσταίναμε σκέψου πόσο τα παιδιά που είναι περισσότερο ευαίσθητα...τι να πεις. Εύχομαι περαστικά τους και να μην επηρεάσουν και τη μανούλα σου.

Εμένα η θερμοκρασία μου ανέβηκε λίγο ακόμα ..θα την παρακολουθώ και τις επόμενες μέρες. Να σκεφτείτε η μέρα που πρέπει να κάνω χοριακή πέφτει Χριστούγεννα και δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά τα μικροβιολογικά την παραμονή να την έκανα έστω μια μέρα νωρίτερα γιατί μετά πάω για 27 του μήνα. Βέβαια θα δω και αν έχω αδιαθετήσει αλλά επειδή παίρνω τα utrogestan σκέφτομαι μήπως μου καθηστερήσει λιγάκι . Τέλος πάντων ...θα τη βρω την άκρη.

Φιλιά σε όλες!!!

Καλημέρα γλυκούλες μου...

Δομνίνα μου να χαίρεσαι τον αδελφούλη σου και μόνο χαρές σας εύχομαι από εδώ και πέρα. 'Οσο για τη νύφη σου, έχω να πω ότι λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι τόσο ανεύθυνοι φέρουν τον τίτλο του γονιού και καμαρώνουν γι αυτό.

Να ξέρετε ότι ακόμη κι αν δεν προλαβαίνω να σας γράψω διαβάζω τα μηνύματά σας και σας σκέφτομαι...

Φιλιά σε όλες σας

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Την καλημέρα μου!!

Δομνίνα μου έστω και καθηστερημένα να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου!!

Όντως η πρώην νύφη σου έκανε μεγάλο φάουλ να πάει τα παιδιά στα χιόνια με τέτοιες συνθήκες που επικρατούν στην οικογένεια...αλλά και πέρα από αυτό ήταν τόσο μεγάλη η αλλαγή καιρού από ζέστη σε κρύο που είναι αναμενόμενο το κρύωμα . Εδώ και εμεις που είμαστε μεγάλοι και πάλι θα το σκεφτόμασταν ότι θα αρρωσταίναμε σκέψου πόσο τα παιδιά που είναι περισσότερο ευαίσθητα...τι να πεις. Εύχομαι περαστικά τους και να μην επηρεάσουν και τη μανούλα σου.

Εμένα η θερμοκρασία μου ανέβηκε λίγο ακόμα ..θα την παρακολουθώ και τις επόμενες μέρες. Να σκεφτείτε η μέρα που πρέπει να κάνω χοριακή πέφτει Χριστούγεννα και δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά τα μικροβιολογικά την παραμονή να την έκανα έστω μια μέρα νωρίτερα γιατί μετά πάω για 27 του μήνα. Βέβαια θα δω και αν έχω αδιαθετήσει αλλά επειδή παίρνω τα utrogestan σκέφτομαι μήπως μου καθηστερήσει λιγάκι . Τέλος πάντων ...θα τη βρω την άκρη.

Φιλιά σε όλες!!!

Μελετίνα,

σου προτείνω να κάνεις στις 27/12. Αν δεν σου έχει έρθει και είσαι έγκυος θα είσαι πλέον και για τους επόμενους 9 μήνες δεν θα αλλάξει κάτι να περιμένεις ενώ αν (έξω από εδώ) πάρεις κάποιο αρνητικό ή διφορούμενο αποτέλεσμα παραμονές θα περάσετε χάλια Χριστούγεννα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάρες μου πολύ καλησπέρα σας..

Χθες δεν εμφανίστηκα διότι έτσι που τα κατάφερε η νύφη μου με το μωρό έπρεπε να μείνει κάποιος σπίτι να το προσέχει και εννοείται ότι αυτός ο κάποιος ήμουν εγώ.. Από τις 7.30 το πρωί χθες στις 11 το βράδυ κατάφερα να πάω σπίτι μου.. Το μωρό μου.. ήταν τόσο καλό.. είχαμε γκρίνια βεβαίως λόγω της αρρώστιας και επιστράτευσα τα μαγικά μου για να μπορέσει να πει τις δυο αντιβιώσεις, το ένζυμο και να κάνουμε και δυο εισπνεόμενα.. Τα καταφέραμε τελικά.. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται μιας και η αδερφή μου που ήταν να έρθει από την Πάτρα να τα κρατήσει είναι κι αυτή με μια πολύ βαριά ίωση και φυσικά δεν μπορεί να κάνει ρούπι.. Τέλος πάντων.. Θα περάσει κι αυτό..

Σήμερα λογικά - αν τα καταφέρει - θα πάει ο άνδρας μου να κάνει την καλλιέργεια για να δούμε αν τον έπιασε η αντιβίωση.. Τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο.. για να δούμε τι θα δούμε..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και σύντομα να έχουμε πολλά ευχάριστα νέα..

Μου λείψατε όλες πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου πολύ καλησπέρα σας..

Χθες δεν εμφανίστηκα διότι έτσι που τα κατάφερε η νύφη μου με το μωρό έπρεπε να μείνει κάποιος σπίτι να το προσέχει και εννοείται ότι αυτός ο κάποιος ήμουν εγώ.. Από τις 7.30 το πρωί χθες στις 11 το βράδυ κατάφερα να πάω σπίτι μου.. Το μωρό μου.. ήταν τόσο καλό.. είχαμε γκρίνια βεβαίως λόγω της αρρώστιας και επιστράτευσα τα μαγικά μου για να μπορέσει να πει τις δυο αντιβιώσεις, το ένζυμο και να κάνουμε και δυο εισπνεόμενα.. Τα καταφέραμε τελικά.. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται μιας και η αδερφή μου που ήταν να έρθει από την Πάτρα να τα κρατήσει είναι κι αυτή με μια πολύ βαριά ίωση και φυσικά δεν μπορεί να κάνει ρούπι.. Τέλος πάντων.. Θα περάσει κι αυτό..

Σήμερα λογικά - αν τα καταφέρει - θα πάει ο άνδρας μου να κάνει την καλλιέργεια για να δούμε αν τον έπιασε η αντιβίωση.. Τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο.. για να δούμε τι θα δούμε..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και σύντομα να έχουμε πολλά ευχάριστα νέα..

Μου λείψατε όλες πολύ!

Κάνεις και πρακτική. Είμαι σ'ιγουρη θα είσαι η καλύτερη μανούλα.

Μα καλά η νύφη σου δεν ανησυχεί για το μωρό, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Πρέπει να την δει ψυχολόγος.

Καλά αποτελέσματα στον αντρούλη σου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια καλησπερα,

Προσπαθω εδω και 2 μερες να σας γραψω. Εχω διαβασει ολα τα νεα σας και χαιρομαι που οι περισσοτερες εχετε δρομολογησει τα θεματα σας.

Κατ'αρχηω να ευχαριστησω πολυ ολες σας για τις ευχες σας. Ευχομαι η καθε μια απο εσας να ζησει το συντομοτερο δυνατο αυτο που ζω εγω.

Πιο ιδιαιτερα να ευχαριστησω τη Ντολυ και την Γιολαντα που ηρθατε. Με συγκινησατε παρα πολυ. Επισης τη Δομνινα για το τελειο δωρακι της το οποιο ο μικρος μου εχει εκτιμησει ιδιαιτερα και το απολαμβανει παρα πολυ. (Ελπιζω να βγαλει τις γιορτες γιατι οταν ειναι ξυπνιος του αρεσει να ακουει τη μουσικη και το κουρδιζω συνεχεια:lol:)

Κοριτσια ειμαι....ευτυχισμενη να πω??:lol: Συγκινημενη να πω?? Δεν ξερω πως να το εκφρασω. :rolleyes: Ακομα δεν το εχω πιστεψει αυτο που ζω. Ο μπεμπακος μου ειναι καταπληκτικος. Νομιζω οτι ειναι αντικειμενικα απο τα ομορφα μωρακια και τελικα ισχυει αυτο που λενε για τις μαναδες και τους υιους. Καψουρα μεγαλη:tongue:. Αν εξαιρεσεις την πρωτη μερα που γυρισαμε που θυμιζε Κοσοβο το σπιτι, μπηκαμε σχετικα γρηγορα σε ρυθμο και το παιδακι μου ειναι τελικα ησυχο, φαγανο και χαδιαρικο.

Πιστευω οτι τωρα θα μπορω να επικ/νω πιο συχνα γιατι σαν να εχω βρει λιγο τους ρυθμους. Συνεχιστε να γραφετε νεα σας γιατι τα διαβαζω αλλο που δεν προλαβαινω να γραψω στην καθε μια σας κατι. Κοριτσακια καλο κουραγιο με τις προσπαθειες σας, Δομνινακι καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις του αντρα σου και περαστικα στα μικρουλια.

Φιλακια

A2enp3.png?jZYdKeP4

Παρασκευούλα,

χαίρομαι που τελικά μπήκες να μας πεις νέα σου? Είδες που σου είπα ότι είναι οι πιο όμορφες μέρες της ζωής μας αυτές? Μα καλά η Δομνίνα στο έστειλε ταχυδρομικώς το δώρο της? Φοβερό παιδί!

Δυστυχώς αδιαθέτησα σήμερα 2 βδομάδες ακριβώς μετά τις σταγόνες αίμα, ήταν δηλαδή ωορρηξία που έμεινε ανεκμετάλλευτη. Είναι τα τρίτα Χριστούγεννα που περιμένω να είμαι έγκυος και δεν είμαι. Δεν πειράζει καλά να είναι το παιδάκι μου και οι φωνούλες του τραγουδώντας χρ. τραγούδια που γεμίζουν το σπίτι μας. Αν δεν την είχα θα ήμουν ράκος αλλά τώρα είμαι μόνο απογοητευμένη και ξανά προς την δόξα τραβώ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπερα!!!!

Παρασκευουλα να σου ζησει ο μπεμπουλινος σου να ειναι γερος δυνατος να σας γεμιζει ευτηχια.

Yola μου εισαι μια ευτηχυσμενη μαμακα τι πιο ομορφη εικονα απο αυτη που εγραψες με την κορουλα σου να τραγουδαει χριστουγεννιατικα τραγουδακια.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Γεια σας κοριτσακια μου !!

Paraskeuoula μου και παλι να σου ζησει ο γιοκας σου ολες τις ευχες μου κοριτσι μου !!

Μελετινακι μου μεσα απο τη καρδια μου ευχομαι να ναι επιτυχημενη η σπερματεγχυση και να περασεις τη πιο ομορφη Πρωτοχρονια της ζωης σου !!!

Domnina μου ολα καλα ευχομαι μακαρι να επιασε τον αντρα σου η αντιβιωση και να ξεκινησεις τη προσπαθεια σου με τις καλυτερες προυποθεσεις !!!

Βιλλυ μου τι κανεις κοριτσακι μου ??

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα.

Παρασκευούλα μου, σε σκεφτόμουν πολύ τελευταία και χαίρομαι πολύ που σε ακούω τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Είναι πολύ σημαντικό που μπήκες σε πρόγραμμα τόσο γρήγορα και έτσι μπορείς να χαρείς στο έπακρο τον μπεμπάκο σου...Οι γιορτινές μέρες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά όταν θα είσαι αγκαλιά με το όμορφο θαυματάκι σου...Όσο για την καψούρα μεταξύ μάνας και γιου...ω ναι! είναι γεγονός...θα τα ανακαλύπτεις κάθε μέρα..δεν ξέρω πως θα ένιωθα αν είχα κοριτσάκι, αλλά νομίζω ότι η πλέον κατάλληλη να μας απαντήσει είναι η Γιολάντα μας.

Δομνινάκι κάνε εσύ την πρακτική σου...θα σου χρειαστεί πολύ γρήγορα νομίζω. Εύχομαι πολλά περαστικά και τα καλύτερα αποτελέσματα στον αντρούλη σου.

Εγώ είμαι "κάπως" σήμερα...έχω αρκετά κακή διάθεση χωρίς εμφανή λόγο..Που θα πάει, θα ανακάμψω όμως.

Φιλιά σε όλες.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλησπέρα σας κοριτσάκια μου..

Να ευχηθώ και πάλι στην Παρασκεούλα να της ζήσει ο μπέμπης της... Είμαι σίγουρη ότι ήδη έχει αναπτυχθεί λατρεία μεταξύ σας.. Κι εγώ ελπίζω πως όταν ο Θεός με αξιώσει να γίνω μανούλα να μου χαρίσει και ένα αγοράκι.. Τους έχω αδυναμία, το ομολογώ.. Βέβαια πεθαίνω και για τις δυο ανηψούλες μου αλλά προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι τα αγοράκια έχουν άλλη χάρη..

Δεν μπορώ όμως να πάρω τα εύσημα για κάτι που δεν έχω κάνει και θα πρέπει εδώ να πω ότι δυστυχώς δεν σου έχω στείλει εγώ κάτι.. Πολύ θα το ήθελα και να έρθω στο μαιευτήριο (που δυστυχώς λόγω των απεργιών και της ώρας που σχολάω ήταν φύση αδύνατο) και να σου στείλω κάτι αλλά δυστυχώς δεν έχω τη διεύθυνσή σου.. Κάποιο άλλο κοριτσάκι θα ήταν..

Δεν μας είπες όμως την αντίδραση του χαζομπαμπά... κατουρημένος με το γιο του; Με το καλό να σαραντίσετε και εάν και εφόσον θέλεις παρεούλα πολύ ευχαρίστως να περάσουμε με τα κορίτσια μια βόλτα να σας δούμε!

Εμένα τελικά ο άνδρας μου σήμερα πήγε να κάνει τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα τα έχουμε τη Δευτέρα.. οπότε τα παίρνουμε και βουρ για τον ουρολόγο..

Τα ανηψάκια μου δόξα το Θεό είναι μια χαρά σήμερα αλλά μου λείπουν ήδη... Η συνήθεια βλέπετε.. Και ναι, Γιόλα συμφωνώ ότι η νύφη μου θέλει επειγόντως ψυχολόγο!

Γιόλα μου έχεις το κοριτσάκι σου.. Οι παιδικές φωνούλες είναι η καλύτερη μουσική και η αγκαλίτσα που σου δίνει και τα φιλάκια η καλύτερη παρηγοριά.. Μαζί τραβάμε προς τη δόξα..

Ντόλη μου όλοι έχουμε δικαίωμα να είμαστε κάπως τέτοιες μέρες.. Κι εγώ μελαγχολώ τα Χριστούγεννα.. για διάφορους λόγους κάθε φορά.. Ας είμαστε γεροί, καλά κι ευτυχισμένοι με τους δικούς μας ανθρώπους και όλα θα βρουν το δρόμο τους..

Βίλλυ μάλλον έχεις χαθεί λόγω της εταιρείας τηλεφωνίας... Εμφανίσου..

Μελετίνα οι μέρες περνάνε.. Μακάρι να πάρεις το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα..

Άντζυ τελικά τι θα κάνεις εσύ;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δεν μπορώ όμως να πάρω τα εύσημα για κάτι που δεν έχω κάνει και θα πρέπει εδώ να πω ότι δυστυχώς δεν σου έχω στείλει εγώ κάτι.. Πολύ θα το ήθελα και να έρθω στο μαιευτήριο (που δυστυχώς λόγω των απεργιών και της ώρας που σχολάω ήταν φύση αδύνατο) και να σου στείλω κάτι αλλά δυστυχώς δεν έχω τη διεύθυνσή σου.. Κάποιο άλλο κοριτσάκι θα ήταν..

!

Μάλλον η Παρασκευούλα μπερδεύτηκε με τα περίεργα ονόματά μας γιατί εγώ της είχα πάει το κουρδιστό.Χαίρομαι πάντως που το απολαμβάνει και το ακούει το μωράκι της.

Κορίτσια κι εγώ αγόρι ήθελα και μούτρωσα (άκουσον άκουσον) όταν μου είπαν ότι θα είναι κοριτσάκι ίσως γιατί με είχαν πείσει ότι φέρνω σε αγορομάνα. Ε, λοιπόν είναι τόσο αυτοκόλλητη μαζί μου και κάνουμε τόσα πράγματα μαζί που δεν μπορώ πλέον να την φανταστώ σε .... αγοράκι. Της διαλέγω ωραία ρουχαλάκια και κοκκαλάκια και έχει μανία με τα μωράκια σαν μικρή μανούλα. Με λέει μανούλα με τέτοιο νάζι που μου έρχεται να την φέω.Λοιπόν νομίζω ότι ο Θεός μας στέλνει ότι μας ταιριάζει τελικά και όσο για τις μαμάδες που τα έχουν ένα κι ένα είναι οι πιο τυχερές του κόσμου γιατί βλέπουν και τις 2 όψεις. Γιαυτό κι εγώ αγοράκι θα ήθελα τώρα όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Θέλω κι εγώ να είμαι η ΜΑΝΑ ενός άντρα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μωρε κοριτσια συγνωμη,

Εχασα την μπαλα με τα ονοματα οπως εγραφα. Ευτυχως που καταλαβατε η καθε μια και τα φερατε στα ισα. Οπως και να εχει η ουσια ειναι οτι χαρηκα παρα πολυ που ολες με θυμηθηκατε και με τιμησατε με τις ευχες σας και τα δωρα σας και απο κοντα αλλα και μεσω του forum. Φυσικα αυτον που ευχαριστω ιδιαιτερα ειναι ο Μιχαλακης της Ντολης για την ζωγραφια του και θελω Ντολη μου να τον ενημερωσεις οτι η ζωγραφια εχει ηδη παρει θεση μεσα στο ημερολογιο που εχω ξεκινησει για τον μπεμπακο στη σελιδα με τα πρωτα του δωρα.

Η αληθεια ειναι οτι εδω και δυο μερες καταλαβα οτι απο το μαιευτηριο μεχρι τωρα σαν να εχω χασει επεισοδια. Που θα παει ομως θα επανελθει η μνημη στις λεπτομερειες.

Κλεινω γιατι χτυπησε συναγερμος για φαγητο. Θα τα πουμε συντομα

A2enp3.png?jZYdKeP4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...