Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Μπράβο τέλειο μικροβιωμα!!! Πιο τέλειο δεν γινόταν. 
      Με το καλό να έχεις μια θετική χοριακη! 🙏🏻 πόσα εμβρυα να περιμένουμε; ☺️

Ναι ήταν εξαιρετικό από 8 % που είχε φτάσει!!!εχω βάλει 2 έμβρυα 5ημερων 🙏

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

'Aντζυ μου,

κι εγώ δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που λες.Ήταν ή είναι εγκυμοσύνη που προσπαθεί κα κρατηθεί?

Δεν καταλαβαίνω γιατί να τα περνάς όλα αυτά.

Βίλλυ μου,

κι εγώ είχα πολλά γαλακτώδη άσπρα υγρά που τώρα που περιμένω χωρίς χάπια δεν τα έχω.

Δομνίνα μου,

να χαίρεσαι τον αδελφούλη σου. Να τον χαίρονται τα παιδάκια του.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

'Aντζυ μου,

κι εγώ δεν κατάλαβα πολλά από αυτά που λες.Ήταν ή είναι εγκυμοσύνη που προσπαθεί κα κρατηθεί?

Βίλλυ μου,

κι εγώ είχα πολλά γαλακτώδη άσπρα υγρά που τώρα που περιμένω χωρίς χάπια δεν τα έχω.

Δομνίνα μου,

Γιολαντακι μου ηξερα οτι η προγεστερονη τα προκαλει αυτα....

Παντως ειναι παααααρα πολλα και ειναι σπαστικο....

Τουλαχιστον ομως ελπιζω να σημαινει οτι οντως κατι εκανε η κλομιφαινη

αφου εχω εστω και μια παρενεργεια!!!! (ωορηξια εννοω)

1DqRp3.png

vA8fp3.png

'Aντζυ μου,

Βίλλυ μου,

Δομνίνα μου,

Yola μου δεν εχει να κανει με εγκυμοσυνη ουτε ειχα ουτε εχω απλα οπως μου το ειπε ο γιατρος εχουμε ενα ανωμαλο ενδομητριο φαντασου προχθες που πηγα να με δει ημουνα με 25 μερες αιμορραγια και το ενδομητριο ητανε 12 δλδ μεγαλο....δεν ξερει αν προκλιθεικε απο τα serpafar που επερνα γι'αυτο ηθελε να παμε σε αποξεση ενδομητριου για να δει απο τι ειναι.

Τον πειρα τον γιατρο τηλ πριν λιγο να του πω οτι σταματησε το αιμα και τι θα κανουμε τελικα και μου ειπε αφου σταματησε να παρακολουθεισουμε πως θα παει και να περειμενουμε την επομενη περιοδο να δουμε αν εχουμε παλι αιμορραγια.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Yola μου δεν εχει να κανει με εγκυμοσυνη ουτε ειχα ουτε εχω απλα οπως μου το ειπε ο γιατρος εχουμε ενα ανωμαλο ενδομητριο φαντασου προχθες που πηγα να με δει ημουνα με 25 μερες αιμορραγια και το ενδομητριο ητανε 12 δλδ μεγαλο....δεν ξερει αν προκλιθεικε απο τα serpafar που επερνα γι'αυτο ηθελε να παμε σε αποξεση ενδομητριου για να δει απο τι ειναι.

Τον πειρα τον γιατρο τηλ πριν λιγο να του πω οτι σταματησε το αιμα και τι θα κανουμε τελικα και μου ειπε αφου σταματησε να παρακολουθεισουμε πως θα παει και να περειμενουμε την επομενη περιοδο να δουμε αν εχουμε παλι αιμορραγια.

Μπραβο βρε Αντζυ μου....

Χαιρομαι που σταματησε το αιμα και να μην ξαναρθει Θεε μου, να ηρεμησεις...

Μηπως επρεπε να πας ομως να σε δει ο γιατρος τωρα?

Γιατι να περιμενεις την επομενη περιοδο?

Να δει τουλαχιστον το ενδομητριο σου...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Μπραβο βρε Αντζυ μου....

Χαιρομαι που σταματησε το αιμα και να μην ξαναρθει Θεε μου, να ηρεμησεις...

Μηπως επρεπε να πας ομως να σε δει ο γιατρος τωρα?

Γιατι να περιμενεις την επομενη περιοδο?

Να δει τουλαχιστον το ενδομητριο σου...

Βιλλυ μου τι να σου πω αυτος μου ειπε πως αμα δω αιμα πριν την περιοδο να παω να με δει.....εγω βεβαια και μια σταγονα να δω εφυγα για το ιατρειο του.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

Δομνίνα να χαίρεσαι τον αδερφό σου!

Αντζυ, διάβασα αυτά που έγραψες και τρελάθηκα. Καλά τι γιατρός είναι αυτός? Σε άφησε να έχεις αίμα τόσες πολλές μέρες? Δεν σου έδωσε τουλάχιστον κάποιο φάρμακο να σου κοπεί? Μου ακούγεται μεγάλος μάλαξ, να τον προσέχεις... Εμένα μου μυρίζεται κάποιος πολύποδας, ίσως ενδομητρίου. Η περίπτωση μου ακούγεται σαν της αδερφής μου, είχε το ίδιο πράγμα.. Φαντάζομαι την περίπτωση ινομυώματος να την έχει αποκλείσει, θα φαινόταν με την μία... Πάντως κοριτσάκι μου, μην το βάλεις κάτω, όλες τα ίδια περνάμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.. Εγώ θα έλεγα να πας να το κοιτάξεις επισταμένα, να κάνεις ό,τι χρειάζεται, και με τον νέο χρόνο θα είσαι έτοιμη και πιο σίγουρη στις προσπάθειες σου... Φιλιά, να μας γράφεις..

Καλημερα κοριτσια, τι μου κανετε?

Σηκωθηκα το πρωι και πηγα το μικρο σχολειο μιας και εβρεχε και μετα ξαμολυθηκα σε σουπερ μαρκετ, φαρμακειο, ταχυδρομειο και τραπεζες μιας και το απογευμα θα φυγει ο συζυγος για το χωριο και θα γυρισει

Κυριακη και θα ειμαι χωρις αυτοκινητο γκρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα άλλα,ακομα εχω πολλα υγρα και η μεση μου αρχισε να με πονα απο χθες το βραδυ...

Σημερα δεν εχω καμια ορεξη να παω για δουλεια...

Τα πιτσιρικια ειναι ξεσηκωμενα απο τις γιορτες που πλησιαζουν και το μυαλο τους ειναι αλλου για αλλου!!!

Δε μπορω να τα μαζεψω μιλαμε...Ειδικα τα πολυ μικρα....

Αυτα προς το παρον!!

Φιλακια:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!

mywish...τι να πω καλη μου εγω εχω μπει στο τρυπακι πλεων και το σκεφτομαι συνεχεια αλλα θα αφεισω να περασουνε οι γιορτες και μετα θα παω να το ψαξω δεν θα το αφεισω ετσι.

Βιλλακι μου εδω εχουμε ξεσικωθει εμεις με της γιορτες ποσο μαλλον τα πιτσιρικια...αν και μεχρι χθες ενιωθα πως θα ειναι τα χειροτερα χριστουγεννα που εχω περασει σημερα το αποφασεισα πως θα κοιταξω να περασω οσο καλα γιναιτε θα τα αφεισω ολα πισω και μετα της της γιορτες θα ασχολειθω με τα αλλα θεματα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια!!!

Άντζυ μου εύχομαι όλα να περάσουν γρήγορα και να μη σε ξαναταλαιπωρήσει αυτό το θέμα.

Όσο για το γιατρό σου ήταν λογικό να σου πει για απόξεση και βιοψία ενδομητρίου...όταν έχουμε ένα παχύ ενδομήτριο όπως το δικό σου που ξεπερνάει τις φυσιολογικές τιμές τότε πρέπει να πάρουν δείγμα να το εξετάσουν. Τώρα για τις τόσες μέρες που είχες αιμορραγία ο γιατρός σου το ήξερε από νωρίς και σ άφησε να περιμένεις? ή εσύ πήγες αργότερα δηλ άφησες κάποιες μέρες να δεις τι γίνεται και αφού είδες πως δε σταματάει πήγες? Αφού σταμάτησε είναι καλό σημάδι και σωστά σου είπε να δείτε και τον επόμενο κύκλο. Εύχομαι κορίτσι μου όλα να πάνε καλά , μη στεναχωριέσαι, θα λυθουν όλα και θα έρθει και το μωράκι που θέλεις.

Μy wish ναι δεν κατάλαβα κάτι ίσως να ήταν ανοιχτος ο τράχηλος είχα και τραχηλική βλέννη μου πε ο γιατρός και ίσως αυτό να διευκόλυνε. Εσύ και τις δύο στον ίδιο τις έκανες? απλά μου κανε εντύπωση πως στη μία πόνεσες.

Βιλλάκι τα φώτα σου!!

Κάνω θερμομέτρηση για 1η φορά...πριν την ωορρηξία είχα 36.6 36.5 την ημέρα της ωορρηξίας που την ξέρω είχα 36.4 και τώρα δύο μέρες μετά έχω 36,5 λίγο δεν είναι? ή μπορεί να ανέβει σταδιακά?

Δομνίνα σιγά σιγά πλησιάζει και ο καιρός για σένα ..Γενάρη έχεις ραντεβού και σιγά σιγά θα ρθει και για σένα η στιγμή της εγκυμοσύνης.:D

Την καλημέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια. Φιλια σε όλες!

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!

mywish...τι να πω καλη μου εγω εχω μπει στο τρυπακι πλεων και το σκεφτομαι συνεχεια αλλα θα αφεισω να περασουνε οι γιορτες και μετα θα παω να το ψαξω δεν θα το αφεισω ετσι.

Βιλλακι μου εδω εχουμε ξεσικωθει εμεις με της γιορτες ποσο μαλλον τα πιτσιρικια...αν και μεχρι χθες ενιωθα πως θα ειναι τα χειροτερα χριστουγεννα που εχω περασει σημερα το αποφασεισα πως θα κοιταξω να περασω οσο καλα γιναιτε θα τα αφεισω ολα πισω και μετα της της γιορτες θα ασχολειθω με τα αλλα θεματα.

Kαλημέρα!!!

Άντζυ μου και πολύ καλά θα κάνεις. Η ζωή μας είναι εδώ με τον άντρα μας και την οικογένειά μας και όχι σε ένα υποτιθέμενο μέλλον. Μπορεί και να χαλαρώσεις και να είναι καλό και για σένα.

Κορίτσια,

ακούσατε χτες που ο Πάντος έχει φέρει νέα μέθοδο εξωσωματικής που διαλέγει τα καλά χρωμοσώματα ενάντια στις αποβολές και τις αρρώστιες (Ντόλη θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα όπως και όλες μας αυτό νομίζω).

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Άντζυ μου εύχομαι όλα να περάσουν γρήγορα και να μη σε ξαναταλαιπωρήσει αυτό το θέμα.

Όσο για το γιατρό σου ήταν λογικό να σου πει για απόξεση και βιοψία ενδομητρίου...όταν έχουμε ένα παχύ ενδομήτριο όπως το δικό σου που ξεπερνάει τις φυσιολογικές τιμές τότε πρέπει να πάρουν δείγμα να το εξετάσουν. Τώρα για τις τόσες μέρες που είχες αιμορραγία ο γιατρός σου το ήξερε από νωρίς και σ άφησε να περιμένεις? ή εσύ πήγες αργότερα δηλ άφησες κάποιες μέρες να δεις τι γίνεται και αφού είδες πως δε σταματάει πήγες? Αφού σταμάτησε είναι καλό σημάδι και σωστά σου είπε να δείτε και τον επόμενο κύκλο. Εύχομαι κορίτσι μου όλα να πάνε καλά , μη στεναχωριέσαι, θα λυθουν όλα και θα έρθει και το μωράκι που θέλεις.

Μy wish ναι δεν κατάλαβα κάτι ίσως να ήταν ανοιχτος ο τράχηλος είχα και τραχηλική βλέννη μου πε ο γιατρός και ίσως αυτό να διευκόλυνε. Εσύ και τις δύο στον ίδιο τις έκανες? απλά μου κανε εντύπωση πως στη μία πόνεσες.

Βιλλάκι τα φώτα σου!!

Κάνω θερμομέτρηση για 1η φορά...πριν την ωορρηξία είχα 36.6 36.5 την ημέρα της ωορρηξίας που την ξέρω είχα 36.4 και τώρα δύο μέρες μετά έχω 36,5 λίγο δεν είναι? ή μπορεί να ανέβει σταδιακά?

Δομνίνα σιγά σιγά πλησιάζει και ο καιρός για σένα ..Γενάρη έχεις ραντεβού και σιγά σιγά θα ρθει και για σένα η στιγμή της εγκυμοσύνης.:D

Την καλημέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια. Φιλια σε όλες!

Πρέπει να ανέβει ή να μείνει σταθερή και την τρίτη μέρα και από την τέταρτη ακόμα πιο ψηλά για να επιβεβαιώσεις ωορρηξία.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Υοla μου η ωορρηξία είναι επιβεβαιωμένη γιατί έκανα σπερματέγχυση και ξέρω και τη μέρα μου έκανα (Σαββατο πρωι) και έγινε γιατί όταν κάναμε υπέρηχο είχε σπάσει το ωοθυλάκιο. Απλά θέλω να δω αν θα χω καλή ωχρινική φάση. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως θα το κοιτάξω τις επόμενες μέρες.

Meletina μου σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια....ξεκινησε το αιμα, οταν εφτασα στης 10η μερα {μεχρι τοτε δεν ειχα αιμορραγια ειχα λιγο αιμα οπως ειναι τα τελειωματα της περιοδου) πηρα να κλεισω ραντεβου στον γιατρο αλλα δεν ειχε βραδυνο γιατι μονο βραδυ με βολευει αφεισα 3-4 μερες ξαναπερνω αλλα ο γιατρος ελειπε σε συνεδριο και ετσι καταλειξαμε να με δει την 25η μερα....αιμορραγια ειχα της 5 τελευταιες μερες πριν το ραντεβου.

Υola μου αυτα σκεφτομουνα χθες τον αντρα μου τους γονεις μου που τους εχω μακρια παντως ρε παιδια αυτο το προαισθημα της μανας ειναι απιστευτο ετσι....την πεμτη το βραδυ πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι μου ειπε εγω στα πατωματα ολη την νυχτα εκανα βολτες μεσα στο σπιτι....την παρασκευη πρωι πρωι με περνει τηλ η μαμα μου και πριν μου πει καν καλημερα μου λεει εισαι καλα?????? Λεω ωχ της το ειπε ο αντρας μου...της λεω καλα εσυ??? λεει δεν ξερω αυπνη ειμαι ειχα μια ανυσηχια ολο το βραδυ και σε σκεφτομουνα αφου ελεγα ποτε να ξημερωση να σε παρω τηλ....εμεινα παγακι λεω δεν γινονται αυτα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Βιλλάκι τα φώτα σου!!

Μελετινακι μου η θερμοκρασια πρεπει να μεινει ανεβασμενη , υψηλοτερα δηλ απο την ημερα της ωορηξιας για τις επομενες μερες. Στην ουσια δεν υπαρχει λιγο ή πολυ, γιατι εξαρταται απο το σωμα της καθε γυναικας..Αν ειχες κρατησει θερμοδιαγραμμα και στους προηγουμενους κυκλους θα μπορουσες να συγκρινεις και να δεις αν ειναι υψηλες οι θερμοκρασιες ΓΙΑ ΣΕΝΑ παντα....

Τωρα, αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να παραμεινουν υψηλοτερες απο την ημερα της ωορηξιας αφου γνωριζεις ετσι κι αλλιως την ημερα της ωορρηξιας..Αν παραμεινουν εκει για 18 μερες ειναι σχεδον παντα λογω εγκυμοσυνης..Βεβαια θα εχεις κανει το τεστ σου μεχρι τοτε και θα ξερεις σιγουρα!!

Καμια φορα η θερμοκρασια κανει μια "βουτια" την ημερα της εμφυτευσης, αναμεσα στην 6 με 12 μερα περιπου μετα τη ωορηξια οποτε μην ανησυχησεις...

Επισης η μετα την ωορηξια θερμοκρασια "παιζει"...Δηλ ανεβαινει και κατεβαινει λιγακι αλλα αυτο που πρεπει ειναι, να ειναι παντα πανω απο την τιμη που ειχε την ημερα της ωορηξιας...

Αυτα βεβαια ολα ισχυουν αν παιρνεις την θερμοκρασια σου παντα την ιδια ωρα το πρωι, χωρις να εχεις σηκωθει απο το κρεβατι...Αλλιως η τιμες τις θερμοκρασιας σου δε θα ειναι ακριβης και θα σε μπερδεψουν περισσοτερο...

Φιλακια γλυκια μου!!!:-P:-P

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι έξαλλη με την πρώην νύφη μου.. Πήρε τα μωρά για σβκ και ενώ της είπε ο αδερφός μου να τα προσέξει να μην κρυώσουν γιατί αφενός το μωρό έχει ιστορικό βρογχιολίτιδας και παραμονής στο νοσοκομείο για 10 μέρες και αφετέρου έχουμε και τη μητέρα μου στο σπίτι η οποία δεν κάνει επ' ουδενί να έρθει σε επαφή με αρρώστους και πόσο μάλλον με άρρωστα παιδιά, η ακατανόμαστη τα πήγε στα χιόνια και γυρίσανε το ένα με ακατάπαυστο βήχα και το άλλο με 39,5 πυρετό.. Έλεος ρε παιδιά.. και όταν την πήρε ο αδερφός μου και την ξέχεσε του απάντησε "Μα ξέρεις πόσο υπερπροστατευτική είμαι με τα παιδιά..". Και ερωτώ εγώ.. Αν δεν ήταν υπερπροστατευτική θα μας τα γύριζε με πνευμονία;;;;

Άντζυ μου χαίρομαι πολύ που σου σταμάτησε το αίμα και δεν θα χρειαστεί να υποβληθείς σε απόξεση.. Όσο να' ναι μια ταλαιπωρία και σωματική και ψυχική την έχει η όλη διαδικασία..

Βίλλυ μου μακάρι να έχουμε θετικό αποτέλεσμα για σένα όπως και για τη Μελετίνα και να πάρουμε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα και σειρά για εγκυμοσύνη..

Εγώ προς το παρόν περιμένω να δω τα αποτελέσματα της καλλιέργειας του άνδρα μου και να πάμε στον ουρολόγο την ερχόμενη Δευτέρα για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες του χειρουργείου..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...