-
Από την διαχείριση / Admin News
-
Καλησπέρα σας κορίτσια,
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω. 19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.
- 2
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:
Καλησπέρα!
εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !
πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏
Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.
Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!
-
Εγκυμοσύνη μετά τα 35
-
Θέματα
-
- 4.897 απαντήσεις
- 717.273 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 108.125 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.106.790 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 201.670 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 71 απαντήσεις
- 117.918 εμφανίσεις
-
-
-
- 19 απαντήσεις
- 5.783 εμφανίσεις
-
- 4.899 απαντήσεις
- 717.273 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 6
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 76 απαντήσεις
- 6.028 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 10.167 εμφανίσεις
-
- 1.379 απαντήσεις
- 178.103 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 7.046 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 241 εμφανίσεις
-
- 569 απαντήσεις
- 155.106 εμφανίσεις
-
- 692 απαντήσεις
- 64.408 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 273 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα