Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Mπραβο Μελετινακι μου!!!

Ειδες που σου ειπα οτι απο την ωρα που βγαινει θετικο το τεστ αργει λιγο η ωορρηξια, δεν γινεται αμεσως?

Πολυ καλη επιτυχια κοριτσακι μου...Γραψε μας πως πηγε η διαδικασια για να μαθαινουμ και εμεις που ακολουθουμε:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτισια!!

Μόλις γύρισα από τη σπερματέγχυση...όλα καλά πήγαν .

Η διαδικασία Βίλλυ έχει ως εξής. Πήγαμε το πρωί έδωσε εκεί στο κέντρο ο άντρας μου έδωσε εκεί σπέρμα (μας είχαν πει πως μπορούμε να το φέρουμε και μεις από το σπίτι αλλά εμείς προτιμήσαμε να δώσει εκείνη την ώρα) μετά πήγαμε για ένα καφεδάκι απέναντι και σε μία ωρίτσα γυρίσαμε και έγινε η τοποθέτηση. Κάθισα στη γυναικολογική καρέκλα μου έβλλαν τον κολποδιαστολέα ήρθε η εμβρυολόγος και έδωσε το σπέρμα -αφού μας ενημέρωσε πως ήταν καλό - σε ενα καθετηράκι και μου έκανε την έγχυση ο γιατρός. Ούτε ένα λεπτό δεν κράτησε και περιττό να σου πω ότι δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα...δηλ μόλις είπε τελειώσαμε λέω πλάκα κάνει, ούτε κατάλαβα να με άγγιξε κάτι ούτε πόνεσα τπτ εντελώς ανώδυνο...να φανταστείς το τεστ παπ το καταλαβαίνεις πολύ περισσότερο.

Το σπέρμα ήταν πολύ καλό είχε αυξηθεί και ο αριθμός (από την καρνιτίνη και τις βιταμίνες λογικά) είχε ξεπεράσει τα 100 εκατομύρια από 48 που ήτν πριν 15 μέρες. Κινητικότητα 45% όπου αυτή θέλουν να ναι πάνω από 30 % και με την επεξεργασία πήγε 85%.

Το σπέρμα αυτό ήταν γόνιμο μας είπε.

Αφού έγινε η σπερματέγχυση μου έκανε ένα υπέρηχο χωρίς τζελ και είδε πως το ωάριο είχε σπάσει και μου πε πως σήμερα έσπασε πριν λίγη ώρα, φαινόταν πολύ πρόσφατο και μας είπε την πετύχαμε σε πολύ καλό σημείο την ωορρηξία. Μετά καθισα ακόμα 20 λεπτά και ύστερα σηκώθηκα. Μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να πάρω ultrogestant αλλά και να πάρω δε θα κάνουν κακό και αν δω ότι δε θα χω αδιαθρτήσει σε 17 μέρες να κάνω τεστ κυήσεως.

Ως πιθανότητες 20% μου δίνει.

Αυτά τα νέα μου...για αύριο δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω πάντως αν κανονίσετε σίγουρα ....θα προσπαθήσω να έρθω γιατί θέλω πολύ να σας δω.

Ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που έκαναν σπερματέγχυση από πότε άρχισαν να παίρνουν τα ultrogestant γιατί δε θυμάμαι πότε μου είπε να τα αρχίσω. Επειδή στην τελευταία περίοδο είχα 4 μέρες πριν σκούρο αίμα παίζει να κανα ωχρινική ανεπάρκεια και μου είπε ας τα πάρω.

Όποια θυμάται ας μου πει.

Πολλά φιλιά σε όλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλή επιτυχία Meletina μας!Πολύ εύκολο μου φάνηκε. Και πόσο στοίχησε παρακαλώ?

Χιονίζει πάρα πολύ κορίτσια και θα κάνει ψωφόκρυο αύριο οπότε κι εγώ δεν το βλέπω.

Αλήθεια κορίτσια η 'Αντζυ τί έγινε, πού χάθηκε?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Kαλή επιτυχία Meletina μας!Πολύ εύκολο μου φάνηκε. Και πόσο στοίχησε παρακαλώ?

Χιονίζει πάρα πολύ κορίτσια και θα κάνει ψωφόκρυο αύριο οπότε κι εγώ δεν το βλέπω.

Αλήθεια κορίτσια η 'Αντζυ τί έγινε, πού χάθηκε?

Σ ευχαριστώ Γιόλα μου....και συ σύντομα ότι επιθυμείς!! Όλη αυτή η διαδικασία στοίχισε 300 (μέσα στην τιμή ήταν και οι υπέρηχοι καθώς και 1η επίσκεψη δε μου πήραν χρήματα).

Μελετινακι σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!:P:p

Θελω να ρωτησω τα κοριτσια που παιρνουν ή εχουν παρει

κλομιφαινη:

Ειχατε δει αλλαγη στα υγρα σας μετα την ωορηξια?

Απο χθες εχω παρα πολλα ασπρα γαλακτωδη υγρα, αοσμα και ειδικα οταν περπαταω...

Σημερα που εστρωσα τα χαλιά και πηγαινο-ερχομουν ειχα παρα πολλα, αφου νομισα οτι μου ηρθε περιοδος...

Ειναι φυσιολογικο αυτο?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

γειά σας κορίτσια!

Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω. Είμαστε χωμένοι στο χιόνι και δεν πιστεύω να αλλάξει τίποτα αύριο.

Μελετίνα, καλή επιτυχία. Χαίρομαι που δεν σε ταλαιπώρησε η διαδικασία, σημαίνει ότι ο τράχηλός σου δεν ήταν 'κλειστός'. Εγώ στην δεύτερη σπερματέγχυση έπαθα πλάκα, με πόνεσε πολύ, ενώ στην πρώτη δεν είχα καταλάβει τίποτα απολύτως.

Φουγαράκι, ναι τα υγρά αυτά είναι της κλομιφαίνης. Είχαν υπάρξει φορές που νόμιζα ότι κάτι έχω πάθει, μιλάμε ποτάμια. Μην ανησυχείς λοιπόν...

Δομνίνα, ο Γενάρης θα είναι κρίσιμος μήνας και για τις δυο μας! Κοντά στο ραντεβού σου υπολογίζω ότι θα γίνει η ωοληψία μου, αν όλα πάνε καλά.. Αντε για να δούμε, καλή μας επιτυχία!

Φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια!

Για τη συνάντηση, χλωμό το βλέπω. Είμαστε χωμένοι στο χιόνι και δεν πιστεύω να αλλάξει τίποτα αύριο.

Μελετίνα, καλή επιτυχία. Χαίρομαι που δεν σε ταλαιπώρησε η διαδικασία, σημαίνει ότι ο τράχηλός σου δεν ήταν 'κλειστός'. Εγώ στην δεύτερη σπερματέγχυση έπαθα πλάκα, με πόνεσε πολύ, ενώ στην πρώτη δεν είχα καταλάβει τίποτα απολύτως.

Φουγαράκι, ναι τα υγρά αυτά είναι της κλομιφαίνης. Είχαν υπάρξει φορές που νόμιζα ότι κάτι έχω πάθει, μιλάμε ποτάμια. Μην ανησυχείς λοιπόν...

Συμφουγαρακι σε ευχαριστω για την απαντηση :P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσια η σημερινη θερμομετρηση επιβεβαιωσε οτι τελικα η ωορηξια εγινε την επομενη του θετικου τεστ!!!

Μα να μην μπορω να πετυχω επαφη την ημερα της ωορηξιας!!!1

Αμαν πια!!!:twisted::twisted:

Για να δουμε ποτε θα μου ερθει περιοδος τωρα...:confused::confused:

Αν ισχυσουν οι 14 μερες μετα την ωορηξια, ανημερα τα χριστουγεννα με βλεπω να αδιαθετω!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Βρε κορίτσια κι εγώ το ξέχασα ότι είναι του Αγ. Σπυρίδωνα σήμερα και γιορτάζει ο αδερφός μου.. Οπότε κι εγώ τελικά δεν μπορώ.. Πρέπει να το οργανώσουμε καλύτερα την επόμενη φορά.

Βίλλυ μου είπαμε, η μάχη δεν έχει χαθεί ακόμη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.. μέχρι να αδιαθετήσεις έχουμε ελπίδες..

Μελετίνα μια χαρά μου φαίνονται και τα αποτελέσματά σας και η όλη διαδικασία, ακόμα και η τιμή.. Εφόσον δεν έχετε κανένα πρόβλημα το πιθανότερο είναι να είναι επιτυχημένη και ανήμερα τα Χριστούγεννα να χοροπηδάς από τη χαρά σου!

Εγώ είμαι καλά.. περνάνε οι μέρες και νομίζω πως πάλι αρχίσαμε να φτάνουμε κοντά στο στόχο...

Mywish θα κάνεις την θετική αρχή το 2011 και θα παραδώσεις μετά τη σκυτάλη των θετικών αποτελεσμάτων σε μας για να συνεχίσουμε την παράδοση!

Φιλάκια σε όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!

Εχω αρκετο καιρο να σας γραψω παλι αλλα δεν ειχα και κατι να πω και δεν ηθελα να σας ζαλισω με τους προβληματισμους μου...βεβαια εμπαινα συχνα πυκνα διαβαζα τα νεακια σας....Για να μη τα γραφω παλι σας παραθετω το μηνυμα που εγραψα προχθες και στο καφε της σπερματεγχυσης.

Θα παω 2 μηνες πισω τοτε που σας ελεγα οτι θα κανω τον τελευταιο κυκλο με τα serpafar ο κυκλος εγεινε και αρχες οκτωβριου πηγαμε να κανουμε τον καθιερωμενο υπερηχο για να δουμε αυγουλακια ειχαμε τελικα ενα καναμε το καθηκον μας με τον αντρα μου αλλα τηποτα....ολους τους κυκλους που εκανα με serpafar ερχοτανε η περιοδος μου στης 35 μερες δλδ περιμενα τελη οκτωβριου να αδιαθετησω κατι που δεν εγεινε.....σκεφτομουνα να παρω primolut για να μου ερθει αλλα λεω αστο....{ξεχασα βεβαια να σας πω οτι οταν ειχαμε παει στον γιατρο για τον υπερηχο ειχαμε πει να αφεισουμε δυο μηνες να ηρεμηση ο οργανισμος απο τα χαπια και μετα να προχωρουσαμε σε σπερματεγχυση}......πριν 25 μερες κοριτσια αρχισα να εχω σταγονες λεω αντε ερχετε μια μερα ειχα μια δεν ειχα τελικα αρχισε να γιναιτε καθημερηνο το αιμα περασανε 5 μερες δεν σταματαει περασανε 15 μερες τηποτα βεβαια μετα αρχησε να ειναι παρα πολυ το αιμα μεχρι που φτασαμε στο χτες που πηγα στον γιατρο και ενω περιμενα να μου δωσει κατι να σταματησει το αιμα και να μου πει τα ευχαριστα οτι περναμε στην σπερματεγχυση {μ'αρεσει που πειρα και ολα τα χαρτια μαζι μου για να κανονησουμε να παρουμε της ενεσεις με το ΙΚΑ} εκει με προσγειωνει ανωμαλα ο γιατρος και μου λεει αυριο μπενεις χειρουργειο για αποξεση {σοκ} φυσικα δεν υπηρχε τετια περιπτωση να μπω σημερα του ειπα να μου δωσει 3-4 μερες περιθωριεο και τελικα κανονισαμε για Δευτερα εκτος αν μεχρι την Δευτερα σταματησει το αιμα οποτε μετα προχωραμε σε προγεστερονη...η αποξεση που θα κανω κοριτσια ειναι αποξεση ενδομητριου το οποιο φυσικα θα στηλουνε για βιοψια...εκλαψα θυμωσα αγχωθηκα και λεω Παναγια μου τι με περειμενη????? Ημουνα προετοιμασμενη για αλλα πραγματα και μου ηρθανε αλλα... σημερα ενιωσα οτι το θεμα παιδι για μενα ειναι τοοοοοοσο μακρινο για να μην πω ισως και ανυπαρκτο.

Ξερω πως υπαρχουν και χειροτερες καταστασεις απο την δικη μου ισως μετα απο πολυ καιρο ολο αυτο να το θυμαμαι και να λεω τι χαζι που ησουνα τοτε και στεναχωριοσουνα και τα εβλεπες ολα μαυρα αλλα δεν μπορω την συγκεκριμενη στιγμη να το δω διαφορετικα...σκεφτομαι ολους αυτους που θα μου ευχονται καλες γιορτες καλα χριστουγεννα και προβλιματιζομαι.

Αυτα λοιπον τα νεα μου κοριτσια....

Σας φιλωωωω!!!!!!

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Αυτα ειναι τα καταπλικτικα μου νεα....βεβαια απο προχθες που εγραψα το μην στην σπερματεγχυση το μονο που εχει αλαξει ειναι οτι το αιμα εχει σταματησει μεχρι χθες ειχα 2 σταγονες ροζ αλλα σημερα για την ωρα τηποτα....το απογευμα θα παρω τηλ τον γιατρο για να δουμε τελικα τι θα κανουμε.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Αυτα ειναι τα καταπλικτικα μου νεα....βεβαια απο προχθες που εγραψα το μην στην σπερματεγχυση το μονο που εχει αλαξει ειναι οτι το αιμα εχει σταματησει μεχρι χθες ειχα 2 σταγονες ροζ αλλα σημερα για την ωρα τηποτα....το απογευμα θα παρω τηλ τον γιατρο για να δουμε τελικα τι θα κανουμε.

Γεια σου Αντζυ μου...

Κοριτσακι μου γιατι δε μας εγραφες τι σου συμβαινει?

Μα ειναι ποτέ δυνατον να μας ζαλιζεις?

Τι συνεβει?

Δε καταλαβα, τι προκαλεσε την αιμοραγια?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Βρε κορίτσια κι εγώ το ξέχασα ότι είναι του Αγ. Σπυρίδωνα σήμερα και γιορτάζει ο αδερφός μου.. Οπότε κι εγώ τελικά δεν μπορώ.. Πρέπει να το οργανώσουμε καλύτερα την επόμενη φορά.

Βίλλυ μου είπαμε, η μάχη δεν έχει χαθεί ακόμη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.. μέχρι να αδιαθετήσεις έχουμε ελπίδες..

Μελετίνα μια χαρά μου φαίνονται και τα αποτελέσματά σας και η όλη διαδικασία, ακόμα και η τιμή.. Εφόσον δεν έχετε κανένα πρόβλημα το πιθανότερο είναι να είναι επιτυχημένη και ανήμερα τα Χριστούγεννα να χοροπηδάς από τη χαρά σου!

Εγώ είμαι καλά.. περνάνε οι μέρες και νομίζω πως πάλι αρχίσαμε να φτάνουμε κοντά στο στόχο...

Mywish θα κάνεις την θετική αρχή το 2011 και θα παραδώσεις μετά τη σκυτάλη των θετικών αποτελεσμάτων σε μας για να συνεχίσουμε την παράδοση!

Φιλάκια σε όλες!

Να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου!!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γεια σου Αντζυ μου...

Κοριτσακι μου γιατι δε μας εγραφες τι σου συμβαινει?

Μα ειναι ποτέ δυνατον να μας ζαλιζεις?

Τι συνεβει?

Δε καταλαβα, τι προκαλεσε την αιμοραγια?

Βιλλακι μου δεν ξερω το ιδιο ειχα παθει και περυσι οταν εκανα τον τελευταιο κυκλο με τα clomiphain αλλα τοτε ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειχαμε κυστικο και με ειχε δωσει αντισσυλιπτικα και dufaston....τωρα ομως δεν ειδε κατι τετιο αυτο που ειδε ειναι οτι ενδομητριο ητανε αρκετα μεγαλο για να εχω 20 μερες αιμα και μου ειπε πως ισως εχουμε ενα ανωμαλο ενδομητριο και θα πρεπει να το δουμε.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Βιλλακι μου δεν ξερω το ιδιο ειχα παθει και περυσι οταν εκανα τον τελευταιο κυκλο με τα clomiphain αλλα τοτε ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειχαμε κυστικο και με ειχε δωσει αντισσυλιπτικα και dufaston....τωρα ομως δεν ειδε κατι τετιο αυτο που ειδε ειναι οτι ενδομητριο ητανε αρκετα μεγαλο για να εχω 20 μερες αιμα και μου ειπε πως ισως εχουμε ενα ανωμαλο ενδομητριο και θα πρεπει να το δουμε.

Λυπαμαι κοριτσακι μου που τα περνας αυτα..

Ευχομαι να μην ξαναδεις αιμα και να μη χρειαστεις αποξεση...

Και εγω θυμωνω που συμβαινουν τετοια πραγματα....

Γιατι? Τι ζηταμε επιτελους???

Παντως οτι και να γινει ελπιζω να μπορεσεις να προχωρησεις συντομα στην σπερματεγχυση..

Να μας γραψεις κοριτσακι μου τι σου ειπε ο γιατρος για να μην αγωνιουμε....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Λυπαμαι κοριτσακι μου που τα περνας αυτα..

Ευχομαι να μην ξαναδεις αιμα και να μη χρειαστεις αποξεση...

Και εγω θυμωνω που συμβαινουν τετοια πραγματα....

Γιατι? Τι ζηταμε επιτελους???

Παντως οτι και να γινει ελπιζω να μπορεσεις να προχωρησεις συντομα στην σπερματεγχυση..

Να μας γραψεις κοριτσακι μου τι σου ειπε ο γιατρος για να μην αγωνιουμε....

Mακαρι βιλλακι μου να μη χρειαστει να την κανω....παρακαλαω καποια στιγμη να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα για ολες μας ολα τα κοριτσια που προσπαθουν και πεδευονται για αυτο που για αλλους ειναι πολυ απλο...το βραδακι θα μπω να σας πω τα νεοτερα απο τον γιατρο.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...