Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κορίτσια αν και δε μου αρέσει να ενοχλώ τους γιατρούς με τηλέφωνα, πήρα το γιατρό μου τηλ γιατί θεώρησα πως έπρεπε να τον ενημερώσω. Μου είπε πως ίσως κάνω και αύριο ωορρηξία γιαυτό θα πάω αύριο το πρωί για υπέρηχο και θα δούμε πότε θα γίνει ανάλογα με το μέγεθος του. Πιθανότατα να κάνουμε αύριο σπερματέγχυση και άλλη μία το Σάββατο.

Όσο για την πρεγκνυλ κάτι που μου το χε ξαναπεί....αν έχει αρχίσει από μόνη της η διαδικασία της ωορρηξίας δηλ αύξηση της LH τότε η ωορρηξία δε θα επηρεαστεί από την πρεγκνύλ και θα γίνει κανονικά όπως και χωρίς την πρεγκνύλ, δηλ δε θα την καθηστερήσει ώστε να πρέπει πρώτα να περάσουν 36 ώρες . Παρόλα αυτά μου είπε να την κάνω και ότι κακό δεν πρόκειται να μου κάνει απλά δε θα χει πολύ νόημα.

Η πρεγκνύλ έχει νόημα όταν δεν έχει αρχίσει η διαδικασία ωορρηξίας επειδή το ωριμάζει και το σπάει στις 36 ώρες γιαυτό την κάνεις και νωρίτερα από την πιθανή ωορρηξία. Απλά εμένα μαλλον θα με προλάβει η κανονική ωορρηξία.

Βιλλάκι απ όσο λες είναι δύσκολο σήμερα για επαφή , πάντως αν μπορείς προσπάθησε το έστω και για αργά το βράδυ που θα χουν περάσει αρκετές ώρες...εντάξυ δεν λέω να γίνεις και πιεστική απλά κρίμα είναι επειδή όλες μας όλο το μήνα αυτές τις μέρες περιμένουμε και αφού θα κάνεις και ωορρηξία. Τώρα αν δε μπορέσετε εντάξυ κάποια πράγματα είναι και πάνω από τις δυνάμεις μας δε θα τα βάψουμε και μαύρα. Πάντως πολύ θετικό το ότι έκανες ωορρηξία και που ξέρεις μπορεί και η επαφή που είχατε χτες να έπιασε:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Λυπήθηκα πολύ που δεν κατάφερα να' ρθω κι εγώ τελικά χθες στο Λητώ αλλά με τη μάχη που γινόταν στους δρόμους καλές 9 θα κατάφερνα να φτάσω.. Έτσι θαύμασα τον μπέμπη από τη φωτογραφία που είχε την καλοσύνη η Γιόλα να μου στείλει (Γιολάκι ευχαριστώ)!

Βιλλάκο μου αφού καταφέρνεις και προκαλείς το πάθος στον άνδρα σου κάθε μέρα σε συγχαίρω... Εμείς πλέον κάθε Σάββατο ή Κυριακή και αυτό για να μην ξεχνάμε το άθλημα..

Μελετίνα μου είμαι σίγουρη ότι δεν θα χάσετε την ωορρηξία και η σπερματέγχυσή σας θα είναι επιτυχημένη..

Κοριτσάρες τι λέτε για το άλλο ΣΒΚ καφεδάκι απογευματινό; έτσι για να τα πούμε λιγάκι πριν τα Χριστούγεννα να μας ανέβει και η διάθεση;

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Μέρες έχω να γράψω αλλά μπαίνω βιαστικά και βλέπω τα νέα σας.

Καταρχήν, να ευχηθώ στην Παρασκευή μας να της ζήσει ο μπέμπης της, να είναι πάντα υγιής, τυχερός κι ευτυχισμένος!

Μελετίνα μου, σε καταλαβαίνω, πρέπει να περνάς φοβερό άγχος! Νομίζω ότι η διπλή σπερματέγχυση είναι η καλύτερη λύση, για να σου φύγει κι εσένα το άγχος!

Βίλλυ μου, κι εσένα σε καταλαβαίνω! Κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα την ίδια δουλειά. Δεν ήξερα βέβαια πότε έκανα ωορρηξία, δεν έκανα τεστάκι, για να μην αγχωθώ, όμως έβαλα κάτω το σύζυγο δυο μέρες συνεχόμενα και την τρίτη που του το ξαναείπα, τον έπιασαν τα νεύρα του. Μου είπε ότι αγχώνεται και δεν μπορεί. Αλλά και πάλι δεν μπορούσα να μην του το πω, γιατί θα το καταλάβαινε, καθότι, όπως λέει και η αγαπημένη Δομνίνα, κι εμείς πλέον κάθε Σαββατοκύριακο. Μου πρότεινε αυτός την μεθεπόμενη μέρα αλλά βαριόμουν εγώ, γιατί είχα βγει μετά τη δουλειά με φίλες και ήμουν κουρασμένη.

Άλλα νέα δεν έχω, εκτός ότι με φορτώσανε κι άλλο αντικείμενο στη δουλειά αλλά τουλάχιστον φεύγω στην ώρα μου, απλώς σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου μου δεν σηκώνω κεφάλι.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια, τι κάνετε?

Για καφέ συμφωνώ κι ελπίζω να καταφέρω να έρθω, κανονίστε εσείς κι, αν μπορέσω, θα έρθω.

Σας φιλώ γλυκά.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Μέρες έχω να γράψω αλλά μπαίνω βιαστικά και βλέπω τα νέα σας.

Καταρχήν, να ευχηθώ στην Παρασκευή μας να της ζήσει ο μπέμπης της, να είναι πάντα υγιής, τυχερός κι ευτυχισμένος!

Μελετίνα μου, σε καταλαβαίνω, πρέπει να περνάς φοβερό άγχος! Νομίζω ότι η διπλή σπερματέγχυση είναι η καλύτερη λύση, για να σου φύγει κι εσένα το άγχος!

Βίλλυ μου, κι εσένα σε καταλαβαίνω! Κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα την ίδια δουλειά. Δεν ήξερα βέβαια πότε έκανα ωορρηξία, δεν έκανα τεστάκι, για να μην αγχωθώ, όμως έβαλα κάτω το σύζυγο δυο μέρες συνεχόμενα και την τρίτη που του το ξαναείπα, τον έπιασαν τα νεύρα του. Μου είπε ότι αγχώνεται και δεν μπορεί. Αλλά και πάλι δεν μπορούσα να μην του το πω, γιατί θα το καταλάβαινε, καθότι, όπως λέει και η αγαπημένη Δομνίνα, κι εμείς πλέον κάθε Σαββατοκύριακο. Μου πρότεινε αυτός την μεθεπόμενη μέρα αλλά βαριόμουν εγώ, γιατί είχα βγει μετά τη δουλειά με φίλες και ήμουν κουρασμένη.

Άλλα νέα δεν έχω, εκτός ότι με φορτώσανε κι άλλο αντικείμενο στη δουλειά αλλά τουλάχιστον φεύγω στην ώρα μου, απλώς σε όλη τη διάρκεια του ωραρίου μου δεν σηκώνω κεφάλι.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια, τι κάνετε?

Για καφέ συμφωνώ κι ελπίζω να καταφέρω να έρθω, κανονίστε εσείς κι, αν μπορέσω, θα έρθω.

Σας φιλώ γλυκά.

Γεια σου Ιολη μου....

Χαρηκα πολυ που σε ακουσα!!!!

:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα....

Σε αναμονή σήμερα για το κύμα ψύχους που έπεται και μπορώ να πω ότι η διάθεσή μου είναι ιδιαίτερα καλή...Το πρόβλημα υγείας που έχουμε φαίνεται να σταθεροποιήθηκε και κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να αναλογίζεσαι πόσο σημαντικά είναι τα πράγματα που έχεις και αν φτάσεις να χάσεις ένα κομμάτι τους, το υπόλοιπο αποκτά μεγάλη αξία...Δυνατοί χρειάζεται να είμαστε, γιατί η ζωή απαιτεί δυνατούς ανθρώπους...

Λοιπόν, τέρμα με τη φιλοσοφία. Για το καφεδάκι, είμαι μέσα...πότε και που, λέτε να συναντηθούμε;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πρώτα απ όλα και γω λέω ναι για τη συνάντηση ...να σας γνωρίσω και από κοντά ....για την άλλη Κυριακή λέτε?

Τα νέα μου ...γύρισα σήμερα από το γιατρό κάναμε υπέρηχο....το αυγουλάκι μου αυξήθηκε πήγε στα 19χιλ ενδομήτριο 8 χιλ ....έκανα και χτες την πρεγκνύλ και αύριο πάμε για σπερματέγχυση...σήμερα ήταν πολύ νωρίς...ίσως και αύριο που θα την κάνουμε να μην έχει σπάσει ακόμη.

Ιόλη μου έχω ένα άγχος αλλά εντάξυ το κοντρολάρω...όσο για διπλή δε το βλέπω γιατί σήμερα δεν υπήρχε λόγος ...όσο για Κυριακή δε ξέρω αν κάνουν αλλά αν δεν έχει σπάσει αύριο θα κάνουμε σπερματέγχυση και κάποιες ώρες μετά ή και την επόμενη θα χουμε και επαφές.

Αυτά τα νέα μου κορίτσια , πολλά φιλιά σε όλες!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Πρώτα απ όλα και γω λέω ναι για τη συνάντηση ...να σας γνωρίσω και από κοντά ....για την άλλη Κυριακή λέτε?

Τα νέα μου ...γύρισα σήμερα από το γιατρό κάναμε υπέρηχο....το αυγουλάκι μου αυξήθηκε πήγε στα 19χιλ ενδομήτριο 8 χιλ ....έκανα και χτες την πρεγκνύλ και αύριο πάμε για σπερματέγχυση...σήμερα ήταν πολύ νωρίς...ίσως και αύριο που θα την κάνουμε να μην έχει σπάσει ακόμη.

Ιόλη μου έχω ένα άγχος αλλά εντάξυ το κοντρολάρω...όσο για διπλή δε το βλέπω γιατί σήμερα δεν υπήρχε λόγος ...όσο για Κυριακή δε ξέρω αν κάνουν αλλά αν δεν έχει σπάσει αύριο θα κάνουμε σπερματέγχυση και κάποιες ώρες μετά ή και την επόμενη θα χουμε και επαφές.

Αυτά τα νέα μου κορίτσια , πολλά φιλιά σε όλες!!!!

Mπραβο Μελετινακι μου!!!

Ειδες που σου ειπα οτι απο την ωρα που βγαινει θετικο το τεστ αργει λιγο η ωορρηξια, δεν γινεται αμεσως?

Πολυ καλη επιτυχια κοριτσακι μου...Γραψε μας πως πηγε η διαδικασια για να μαθαινουμ και εμεις που ακολουθουμε:tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Εγω κοριτσια τελικα δεν ειχα επαφη χθες....:-(:sad:

Και μαλλον χθες εγινε η ωορηξια γιατι επεσε το πρωι η θερμοκρασια μου και σημερα ανεβηκε..

Οποτε τσαμπα η προηγουμενη και η προπροηγουμενη επαφη:(

Δεν επρεπε να εχω την προχθεσινη επαφη, την ημερα του θετικου τεστ...Μαλ###ια μου...Επρεπε να το αφησω για χθες..Δε θυμηθηκα ομως την προηγουμενη επαφη και οταν αρχισαμε ωραια, λεω μεσα μου, σημερα και αυριο ειμαστε μεσα...Μια μερα πριν και την ημερα της ωορηξιας...Ενω τωρα την προηγουμενη και την προπροηγουμενη της ωορηξιας...Τζιφος...

Ειμαι να σκασω....

20 μερες το περιμενα το ρημαδι το θετικο και τα σκατωσα στο τελος..

Το πρωι εκανα τεστ παλι και βγηκε αρνητικο (το χθεσινο ηταν ακομα θετικο) οποτε αν μη τι αλλο θα κατουραω κατα βουληση απο σημερα, γιατι εδω και 13 μερες που κανω τα τεστ ωορηξιας κατουρουσα με προγραμμα!!!!:tongue:

Αυτη την φορα χρησιμοποιησα το λιπαντικο που διαφημιζεται παρα πολυ στο εξωτερικο λεγεται δεν ξερω αν το εχετε ακουσει...

Διαβασα πολλες ιστοριες οπου εχει βοηθησει γυναικες που δεν εχουν πολλα υγρα...Λενε οτι ειναι το μοναδικο λιπαντικο που ειναι φιλικο στο σπερμα και εισαγεται με απλικατερ οποτε φτανει μεσα στον τραχηλο και βοηθα τα σπερματοζωαρια να κινηθουν πιο ευκολα και να παραμεινουν ζωντανα λιγακι περισσοτερο....

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα, αν και διαβασα πολλες ερευνες που λενε ναι, αλλα μιας και χρειαζομαστε λιπαντικο ειπα να μην το διακινδυνευσω μιας και το σαλιο ακομα το σκοτωνει το σπερμα...

Ειναι ακριβουτσικο αλλα το χρησιμοποιησα μονο στις 2 γονιμες..

Ο συζυγος φευγει την Κυριακη για μια βδομαδα, για το χωριο...Και δε με νοιαζει που φευγει (αφου τελειωσαμε με τις γονιμες) αλλα που θα μου παρει το αυτοκινητο και δε θα μπορω να κουνηθω, γκρρρρρ:mad::-x

Αυτα προς το παρον...4 φευγω για δουλεια και οταν γυρισω θα στολισω γιατι λυσσαξανε πατερας και γιος!!!

Φιλακια

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κορτσούδια μου γλυκά πολλές καλησπέρες!

Βιλλάκι μου γλυκό μη στενοχωριέσαι καθόλου... Τίποτε δεν πάει χαμένο σ' αυτή τη ζωή..Μπορεί να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις αυτό το μήνα..φτάνει που είχατε επαφές.. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και γιατί όχι; όλα είναι δυνατά σ' αυτή τη ζωή.. (Αρκετά με τα ρητά... νομίζω)..

Μελετίνα μου πολύ καλά μου ακούγονται όλα όσα έγραψες. Κοριτσάκι με το καλό να προχωρήσετε στη σπερματέγχυση και να σας έρθουν όλα όπως τα επιθυμείτε.. θετικά βεβαίως βεβαίως..

Ντόλη μου πολύ χαίρομαι που τελικά ξεπερνιέται το πρόβλημα υγείας... Έτσι, ο καινούργιος χρόνος να σας βρει όλους υγιείς, ευτυχισμένους και δυνατούς..

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Έκλεισα ραντεβού για τις 12 Γενάρη με τον εξωσωματικό μου.. Θα' χει κάνει κι ο άνδρας μου την επέμβαση κιρσοκήλης και έτσι θα συζητήσουμε σε άλλη βάση το τι μέλλει γενέσθαι.. αν θα προχωρήσουμε με το ίδιο πρωτόκολλο και πότε περίπου. Μας κόβω βέβαια κατά τον Απρίλη καλώς εχόντων των πραγμάτων αλλά ούτως ή άλλως πρέπει να μου δώσει το καινούργιο πρωτόκολλο για να προλάβω να πάρω τα φάρμακα από το ΙΚΑ πριν λήξει η προθεσμία..

Όσο για το καφεδάκι προτείνω την επόμενη Κυριακή 19.12.2010 στις 19:00 στο Avenue που μας είχε προτείνει η Γιόλα.. είστε μέσα; ακούω συμμετοχές!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

Υ.Γ. Βίλλυ αφού έχουν φαγωθεί πατέρας και γιος να στολίσετε γιατί δεν το κάνουν αυτοί;;;;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

την επόμενη Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και δεν το βλέπω να μπορώ γιατί δεν έχω άλλο πρωινό να ετοιμάσω τα δώρα μου.

Τί λέτε για αυτή την Κυριακή το απόγευμα?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Υola: ok

Δομνίνα: ok

Bίλλυ: σορρυ, εχω 3 Σπυρους να παω αυριο!!!:(

Ντόλλη:

Ιόλη:

Μελετίνα:

Liontarina Sofia:

Μy wish: (sorry)

Παρεπιμπτόντως έχουμε παγώσει εδώ στα βόρεια με τζάκι και καλοριφέρ.

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...