Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια ,

Βίλλυ μου μην ανησυχείς αφού άρχισες να κάνεις ωορρηξίες θα επανέλθεις....τώρα για τα φάρμακα που παίρνεις γιατρός δεν είμαι αλλά το σπέρμα δεν νομίζω να χετε σύλληψης λόγω κινητικότητας αφού είναι μεγάλος ο αριθμός, αν είναι να φτάσει στις σάλπιγγες θα γονιμοποιήσει και το ένα ωάριο...τώρα για το πόσο ώριμο είναι εννοείς ότι γίνεται η ωορρηξία την 8η με 10η αλλά δεν έχει φτάσει και στα ανάλογα εκατοστά?

Ίσως επειδή εγώ είμαι λιγάκι επιφυλακτική με τις ορμόνες ειδικά αν δεν υπάρχει θεμα...αν υπάρχει δε το συζητώ και γω θα τις έπαιρνα.

Ντόλυ εύχομαι περαστικά να ναι τα θέματα υγείας που σε απασχολούν

Λιονταρίνα δεν πειράζει που σου ρθε περίοδος τουλάχιστον διαπίστωσες πως έγινε η ωορρηξία στον αναμενόμενο χρόνο και εύχομαι η επόμενη φορά να ναι η τυχερή σου αφού όλα θα λειτουργήσουν μια χαρά.

Κορίτσια τις ευχές μου και από μένα στην Παρασκευή!

Τα δικά μου νέα ...σήμερα γύρισα από το γιατρό...κάναμε υπέρηχο και το ωοθυλάκιο από 14 χιλ που ήταν προχτές πήγε σήμερα στα 16χιλ αναπτύχθηκε ελαφρώς αργούτσικα αλλά από ότι ρώτησα αυτό μου είπε ότι δεν έχει καμμία σημασία ούτε σημαίνει πως δεν είναι καλό . ¨Αρα αύριο το βράδυ υπολογίζει πως θα ναι περίπου 17,5 χιλ και μου είπε να κάνω την πρεγκνυλ . Το ενδομήτριο πήγε 6.5 χιλ και μέχρι την ωορρηξία που θα γίνει Σάββατο θα ναι μια χαρά. Άρα κορίτσια Σάβατο πρωί πάμε για σπερματέγχυση .Μας είπε όμως να μην έχουμε επαφές ως τότε.

Τώρα που το σκέφτομαι η ωορρηξία μου θα γίνει 15η μέρα και γω είχα συνηθίσει να έχω τη 12η μάλλον μεγάλωσε ο κύκλος μου τι να πω.....γιατί και τον προηγούμενο μήνα ήρθε με 2 μέρες καθηστέρηση.

Δηλ θα πρέπει λογικά να αδιαθετήσω μετά από 14 μέρες δηλ κύκλος 29 ημερών? περίεργο μου φαίνεται γιατί είχα κύκλο 25 ημερών και στον προηγούμενο 27 ημερών. Θα δείξει.Ελπίζω να γίνει τότε η ωορρηξία και όχι νωρίτερα γιατί δε θα χουμε και επαφές και μην πάνε όλα χαμένα.

Την καλημέρα μου στη Δομνίνα, Γιόλα, Mywish, Iγνατία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια ,

Βίλλυ μου μην ανησυχείς αφού άρχισες να κάνεις ωορρηξίες θα επανέλθεις....τώρα για τα φάρμακα που παίρνεις γιατρός δεν είμαι αλλά το σπέρμα δεν νομίζω να χετε σύλληψης λόγω κινητικότητας αφού είναι μεγάλος ο αριθμός, αν είναι να φτάσει στις σάλπιγγες θα γονιμοποιήσει και το ένα ωάριο...τώρα για το πόσο ώριμο είναι εννοείς ότι γίνεται η ωορρηξία την 8η με 10η αλλά δεν έχει φτάσει και στα ανάλογα εκατοστά?

Ίσως επειδή εγώ είμαι λιγάκι επιφυλακτική με τις ορμόνες ειδικά αν δεν υπάρχει θεμα...αν υπάρχει δε το συζητώ και γω θα τις έπαιρνα.

Λιονταρίνα δεν πειράζει που σου ρθε περίοδος τουλάχιστον διαπίστωσες πως έγινε η ωορρηξία στον αναμενόμενο χρόνο και εύχομαι η επόμενη φορά να ναι η τυχερή σου αφού όλα θα λειτουργήσουν μια χαρά.

Τα δικά μου νέα ...σήμερα γύρισα από το γιατρό...κάναμε υπέρηχο και το ωοθυλάκιο από 14 χιλ που ήταν προχτές πήγε σήμερα στα 16χιλ αναπτύχθηκε ελαφρώς αργούτσικα αλλά από ότι ρώτησα αυτό μου είπε ότι δεν έχει καμμία σημασία ούτε σημαίνει πως δεν είναι καλό . ¨Αρα αύριο το βράδυ υπολογίζει πως θα ναι περίπου 17,5 χιλ και μου είπε να κάνω την πρεγκνυλ . Το ενδομήτριο πήγε 6.5 χιλ και μέχρι την ωορρηξία που θα γίνει Σάββατο θα ναι μια χαρά. Άρα κορίτσια Σάβατο πρωί πάμε για σπερματέγχυση .Μας είπε όμως να μην έχουμε επαφές ως τότε.

Τώρα που το σκέφτομαι η ωορρηξία μου θα γίνει 15η μέρα και γω είχα συνηθίσει να έχω τη 12η μάλλον μεγάλωσε ο κύκλος μου τι να πω.....γιατί και τον προηγούμενο μήνα ήρθε με 2 μέρες καθηστέρηση.

Δηλ θα πρέπει λογικά να αδιαθετήσω μετά από 14 μέρες δηλ κύκλος 29 ημερών? περίεργο μου φαίνεται γιατί είχα κύκλο 25 ημερών και στον προηγούμενο 27 ημερών. Θα δείξει.Ελπίζω να γίνει τότε η ωορρηξία και όχι νωρίτερα γιατί δε θα χουμε και επαφές και μην πάνε όλα χαμένα.

Βίλλυ μου εννοούσα δε νομίζω να χετε πρόβλημα σύλληψης λόγω κινητικότητας......

Κοριτσια μολις βγηκε θετικο το τεστ ωορηξιας!!!!

20η μερα του κυκλου....

Δε νομιζω οτι θα γινει τιποτα τωρα πια, αλλα τωρα μολις ηρθε ο συζυγος και λεω να τον βαλω κατω....

Στο μεταξυ 4μιση εχω μαθημα!!!

Το παιδι τι να το κανω οεο????

Δε μπορω να το αφησω για το βραδυ γιατι ο συζυγος εχει να παει σε εναν συναδελφο που γιορταζε προχθες και κανει σημερα το νταβαντουρι!!!!

Τωρα ειπα οτι δεν αισθανομαι πολυ καλα και να αρχισει το διαβασμα μονος του και να με ξυπνησει 4 και τεταρτο να παω για δουλεια!!!

Θα κλειδωσουμε την πορτα, θα κανουμε ησυχια και Θεος βοηθος.....

Ελπιζω να μην χτυπησει την πορτα και αρχισει τα μαμα και μαμα!!!

Γιατι τοτε ο συζυγος........Καταλαβαινετε...........Δε μπορει.........

Του πεφτει το ...........ηθικο!!!!!!!!

Θα σας γραψω το βραδυ παλι.....

Μελετινα μου ωραια τα νεα σου...Καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!

Φευγω!!!!

Φιλακια:tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημερούδια κορίτσια!!!

Να δώσετε πολλά πολλά φιλιά στην Παρασκευούλα και στον μπέμπαρο! Θα περιμένουμε να μας πείτε τα νέα της με όλες τις λεπτομέρειες!

Ντόλη, ευχαριστώ κοριτσάκι μου για την υποστήριξη, και εσένα και όλες, έίναι πολυ σημαντική για μένα..

Γιόλα, στην αδερφή σου πως βρήκαν ότι είναι πολύ σκληρό το περίβλημα? Με τι εξέταση?

Σας φιλώ!

My wish μπορεί να έλεγε και μ...ες ο γιατρός για να δικαιολογήσει τις αποτυχίες με χάπια και ενέσεις. Η αλήθεια είναι πάντως ότι έχει το μεταβολικό σύνδρομο η αδελφή μου και αραιομηνόρια και να ξέρει επιστημονικά ότι γιαυτό δεν κάνει ωορρηξία γιατί έχουν ένα τείχος γύρω τους από τις πολλές κυστούλες που δεν αφήνουν τα αυγά να μεγαλώσουν και να πέσουν. Η εξέταση που έκανε ήταν η Ε2 θυμάμαι μαζί με υπέρηχο για να παρακολουθήσουν αν θα γίνει ωορρηξία.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια μολις βγηκε θετικο το τεστ ωορηξιας!!!!

20η μερα του κυκλου....

Δε νομιζω οτι θα γινει τιποτα τωρα πια, αλλα τωρα μολις ηρθε ο συζυγος και λεω να τον βαλω κατω....

Στο μεταξυ 4μιση εχω μαθημα!!!

Το παιδι τι να το κανω οεο????

Δε μπορω να το αφησω για το βραδυ γιατι ο συζυγος εχει να παει σε εναν συναδελφο που γιορταζε προχθες και κανει σημερα το νταβαντουρι!!!!

Τωρα ειπα οτι δεν αισθανομαι πολυ καλα και να αρχισει το διαβασμα μονος του και να με ξυπνησει 4 και τεταρτο να παω για δουλεια!!!

Θα κλειδωσουμε την πορτα, θα κανουμε ησυχια και Θεος βοηθος.....

Ελπιζω να μην χτυπησει την πορτα και αρχισει τα μαμα και μαμα!!!

Γιατι τοτε ο συζυγος........Καταλαβαινετε...........Δε μπορει.........

Του πεφτει το ...........ηθικο!!!!!!!!

Θα σας γραψω το βραδυ παλι.....

Μελετινα μου ωραια τα νεα σου...Καλη επιτυχια κοριτσακι μου!!!

Φευγω!!!!

Φιλακια:tongue::tongue:

Eίδες λοιπόν που ποτέ δεν ξέρεις? Να και γιατί τα σπυράκια λοιπόν. Καλή επιτυχία σου ευχόμαστε όλες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ,

Meletina,

Πολύ καλά και τα δικά σου νέα! Καλή επιτυχία και σε σένα λοιπόν. Λέτε το μωρό της Παρασκευής να μας φέρει γούρι?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου !

Οποιες πατε στην Παρασκευουλα να της μεταφερετε τις χιλιαδες ευχες μας για εκεινη και τον μπεμπακο της !!

Βιλλακι μας λειπεις !!

Ντολη μου σ'ευχαριστω αλλα μου ηρθε τελικα η καταραμενη χθες 15 μερες μετα τη Pregnyl (αρα η ωορηξια εγινε οντως 36 μετα την ενεση)

Σημερα παω γιατρο για ελεγχο και νεο πλανο

Μελετινα μου κανω clomiphaine-pregnyl για περισσοτερα ωαρια και περισσοτερες πιθανοτητες , δεν εχω καποιο θεμα με την ωορηξια

Δομνινακι μου καλα εισαι ?Σου στελνω φιλακια

Σοφούλα δεν πειράζει πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα. Εγώ το έχω ξαναπει την περίοδο την βλέπω σαν αρχή και όχι σαν τέλος.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Βιλλάκο μου γλυκό... τι τραβάς κι εσύ ως μάνα για το αγέννητο παιδί σου.... και που να στείλεις το παιδί σου στην πλατεία μέρα μεσημέρι και μάλιστα τέτοια μέρα;;; Ας ελπίσουμε να πήγαν όλα καλά και ο σύζυγος να έφερε εις πέρας το καθήκον του!!! Πολύ χαίρομαι για σένα που τελικά έκανες ωορρηξία..

Τελικά όλα δείχνουν ότι όντως ο μπέμπης της Παρασκευούλας είναι πολύ γουρλής!

Γιούπι!

L2qIp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας:D

Βίλλυ πολύ καλά τα νέα σου...και φρόντισε να έχεις και αύριο επαφή γιατί τα τεστάκια δείχνουν την ωορρηξία αρκετές ώρες πριν συμβεί, μην αφήσεις χαμένη την επόμενη μέρα

Φιλιά σε όλες!

Koριτσια γεια σας!!!

Μολις γυρισα απο τη δουλεια....

Λοιπον, τελικα ειχαμε την επαφη ( μη σας πω ομως τι τραβηξα!!! ) και την ωρα που αρχισαμε θυμηθηκα οτι το ειχαμε κανει και χθες!!!!

Τι να κανω? Ημουν πτωμα και δε το θυμομουν καθολου!!! Μολις αρχισαμε μου ηρθε φλασιά!!! Ευτυχως που δε του ειπα τιποτα!!!

Ρεζιλι θα γινομουν!!!!

Μου εκανε εντυπωση που δεχτηκε αμεσως και αυτο με ξεγελασε!!!

Τελος παντων...Το θεμα ειναι οτι α π ο κ λ ε ι ε τ α ι να μπορεσει να εχουμε αυριο παλι επαφη...Απ την αλλη δεν αγχωνομαι γιατι, βρε κοριτσια, πολυ αργα εγινε η ωορηξια...Δε πιστευω οτι θα ειναι καλης ποιοτητας...Και δεν ειναι και 100% σιγουρο οτι θα γινει επειδη το τεστ βγηκε θετικο...Θα περιμενω και την θερμοκρασια να δω αν θα το επιβεβαιωσει..Ισως μεθαυριο προσπαθησω για μια επαφη ακομα...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Ο μπέμπης της Παρασκευούλας μας, είναι ένας κούκλος, μοιάζει στη μανούλα του και νομίζω κι εγώ ότι θα μας φέρει γούρι, όπως είπε και η Yola...Δυστυχώς τον είδαμε μόνο σε φωτογραφία, αλλά δεν πειράζει...Η Παρασκευούλα είναι πάρα πολύ καλά, τον θηλάζει μια χαρά και σήμερα θα πάνε στο σπιτάκι τους...Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Βιλλάκι, το γεγονός ότι έγινε η ωορηξία την 20η ημέρα δεν σημαίνει ότι το ωάριο δεν έιναι καλής ποιότητας...Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο..απλά ωρίμασαν αργότερα..Εγώ τον Μιχάλη τον συνέλλαβα την 29η ημέρα του κύκλου και μια χαρά ωάριο ήταν:tongue::D:tongue:.

Πολλά φιλιά σε όλες σας..

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Koριτσια γεια σας!!!

Μολις γυρισα απο τη δουλεια....

Λοιπον, τελικα ειχαμε την επαφη ( μη σας πω ομως τι τραβηξα!!! ) και την ωρα που αρχισαμε θυμηθηκα οτι το ειχαμε κανει και χθες!!!!

Τι να κανω? Ημουν πτωμα και δε το θυμομουν καθολου!!! Μολις αρχισαμε μου ηρθε φλασιά!!! Ευτυχως που δε του ειπα τιποτα!!!

Ρεζιλι θα γινομουν!!!!

Μου εκανε εντυπωση που δεχτηκε αμεσως και αυτο με ξεγελασε!!!

Τελος παντων...Το θεμα ειναι οτι α π ο κ λ ε ι ε τ α ι να μπορεσει να εχουμε αυριο παλι επαφη...Απ την αλλη δεν αγχωνομαι γιατι, βρε κοριτσια, πολυ αργα εγινε η ωορηξια...Δε πιστευω οτι θα ειναι καλης ποιοτητας...Και δεν ειναι και 100% σιγουρο οτι θα γινει επειδη το τεστ βγηκε θετικο...Θα περιμενω και την θερμοκρασια να δω αν θα το επιβεβαιωσει..Ισως μεθαυριο προσπαθησω για μια επαφη ακομα...

Παρέσυρέ τον και σήμερα το μεσημέρι κοριτσάκι. Μία ψυχή που είναι να βγει ας βγει.;)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Ο μπέμπης της Παρασκευούλας μας, είναι ένας κούκλος, μοιάζει στη μανούλα του και νομίζω κι εγώ ότι θα μας φέρει γούρι, όπως είπε και η Yola...Δυστυχώς τον είδαμε μόνο σε φωτογραφία, αλλά δεν πειράζει...Η Παρασκευούλα είναι πάρα πολύ καλά, τον θηλάζει μια χαρά και σήμερα θα πάνε στο σπιτάκι τους...Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Βιλλάκι, το γεγονός ότι έγινε η ωορηξία την 20η ημέρα δεν σημαίνει ότι το ωάριο δεν έιναι καλής ποιότητας...Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο..απλά ωρίμασαν αργότερα..Εγώ τον Μιχάλη τον συνέλλαβα την 29η ημέρα του κύκλου και μια χαρά ωάριο ήταν:tongue::D:tongue:.

Πολλά φιλιά σε όλες σας..

Κορίτσια πράγματι η Παρασκευούλα ήταν κούκλα και ο γιος της καλλονός (από φωτογραφία όμως δυστυχώς γιατί ήθελα να μυρίσω λίγη μωρουδίλα).

Μιλήσαμε αρκετή ώρα για το πως κατέληξε σε καισαρική αλλά θα σας τα γράψει εκτενώς από το σπίτι μόλις συνηθίσει το μωράκι της.

Το Λητώ ήταν πολύ καλό και έχει ρίξει τιμές αν και το τρίκλινο στενό σε σχέση με το τετράκλινο του Αττικόν όπου γέννησα εγώ.

Και στα δικά μας!!!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βιλλάκι και γω δε νομίζω ότι δε θα ναι καλο το ωάριο επειδή είναι 20η μέρα , πάντως προσπάθησε να μη χάσεις τη σημερινή μέρα.

Κορίτσια τα δικά μου νέα. Έκανα πριν λίγο τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε θετικό -κανονικές οι 2 γραμμές και όχι αχνές_ αλλά ο γιατρός μου χει προγραμματίσει τη σπερματέγχυση για το Σάββατο και φοβάμαι τελικά μηπως τη χάσουμε γιατί μας έχει αποκλείσει και τις επαφές ως το Σάββατο. Τι να κάνω? Και να πω την αλήθεια 15η μέρα μου φαίνεται αργά για την ωορρηξία μου που την υπολόγισε Σάββατο αφού έχω κύκλο μικρότερο από 28 μέρες. Βέβαια χτες το ωοθυλάκιο ήταν 16 χιλ και σήμερα το βράδυ είναι κανονισμένη η πρεγκνύλ.....εντάξυ προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά πως μπορώ όταν σήμερα βλέπω θετικό το τεστ ωορρηξίας :cry:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βιλλάκι και γω δε νομίζω ότι δε θα ναι καλο το ωάριο επειδή είναι 20η μέρα , πάντως προσπάθησε να μη χάσεις τη σημερινή μέρα.

Κορίτσια τα δικά μου νέα. Έκανα πριν λίγο τεστάκι ωορρηξίας και βγήκε θετικό -κανονικές οι 2 γραμμές και όχι αχνές_ αλλά ο γιατρός μου χει προγραμματίσει τη σπερματέγχυση για το Σάββατο και φοβάμαι τελικά μηπως τη χάσουμε γιατί μας έχει αποκλείσει και τις επαφές ως το Σάββατο. Τι να κάνω? Και να πω την αλήθεια 15η μέρα μου φαίνεται αργά για την ωορρηξία μου που την υπολόγισε Σάββατο αφού έχω κύκλο μικρότερο από 28 μέρες. Βέβαια χτες το ωοθυλάκιο ήταν 16 χιλ και σήμερα το βράδυ είναι κανονισμένη η πρεγκνύλ.....εντάξυ προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά πως μπορώ όταν σήμερα βλέπω θετικό το τεστ ωορρηξίας :cry:

Μελετινακι απο την ωρα που βγαινει θετικο το τεστ το ωαριο σκαει απο 12 το λιγοτερο και 36 καμια φορα και 48 ωρες το αργοτερο...Οποτε Σαββατο θα γινοταν πιθανως η ωορρηξια σου...Τωρα, κανοντας την πρεγνυλ αποψε, δε θα αφησει την ωορηξια να γινει πριν τις 36 ωρες.. μη φοβασαι και μην αγχωνεσαι.. ολα θα πανε καλα!!!

Οσο για μενα, δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσει ( οχι να θελησει ) ο συζυγος παλι αποψε......Το ξερω αυτο πολυ καλα και αν του το ζητουσα ισως να μην ελεγε οχι αλλα δε θα τα καταφερναμε και θα τον αγχωνα φοβερα....

Δυστυχως ετσι οπως με πηγε αυτο τον μηνα δεν μπορεσα να τα προγραμματισω σωστα...Αν η ωορηξια εγινε χθες εχει καλως..Αν γινει σημερα, με την κινητικοτητα που εχουμε δε κανουμε τιποτα...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...