Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας...

Σας γραφω απο το σπιτι της αδερφης μου γιατι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και δε θα εχω για λιγες μερες, επειδη αλλαζουμε εταιρια σταθερης τηλεφωνιας..

Να πω στην Παρασκευουλα μας να της ζησει ο μπεμπης και σε ολες που περιμενετε αυτο τον μηνα καλη επιτυχια...

Εγω ειμαι 19η μερα σημερα και δυστυχως δεν εχω δει θετικο τεστ ωορηξιας:(:(

Μαλλον δε θα κανω και ποιος ξερει ποτε θα αδιαθετησω και αν:(:(

Θα συνεχισω, ετσι απο περιεργια και κανα 2 μερες ακομα, αλλα ακομα και να δω θετικο, απο δω και περα το θεωρω λιγο αργα...Εννοω οτι θα ειναι κακης ποιοτητας:(:(

Δε νοιωθω καθολου καλα παντως...Να κανεις ωορηξια απο μονη σου για 4 συνεχομενους μηνες μετα απο 8 χρονια και οταν πας να κανεις το κατι καλυτερο και να θορτωνεσαι τις ορμονες...

Ουτε ενα ρημαδοαυγο:(:(

Ειναι αδικο ρε γμτ....

Τεσπα, πρεπει να σας αφησω γιατι ο ανηψιος μου ο μικρος λυσσαξε να παιξει με το παιχνιδι του στον υπολογιστη..

Φιλακια σε ολες!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια κοριτσάρες μου!

Ελπίζω να είστε όλες καλά..

Μελετίνα και Mywish μου θα ήθελα να σας πω να μη ζαλίζετε το κεφάλι σας με όλες αυτές τις λεπτομέρειες.. Το υπερβολικό άγχος μόνο κακό μπορεί να κάνει...σκεφτείτε ότι απλά θα πάτε μια επίσκεψη στο γιατρό και τίποτε άλλο...

Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας το συντομότερο δυνατόν..

Βιλλάκο μου μην στενοχωριέσαι κούκλα μου.. Εδώ εγώ και κάνω ανωορρηκτικούς κύκλους.. λογικό είναι στους 4 ο ένας να είναι ... είναι σπαστικό το ξέρω αλλά μη χαλιέσαι...

Ντόλη μας λείπεις!

L2qIp2.png

Κοριτσια γεια σας...

Σας γραφω απο το σπιτι της αδερφης μου γιατι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και δε θα εχω για λιγες μερες, επειδη αλλαζουμε εταιρια σταθερης τηλεφωνιας..

Να πω στην Παρασκευουλα μας να της ζησει ο μπεμπης και σε ολες που περιμενετε αυτο τον μηνα καλη επιτυχια...

Εγω ειμαι 19η μερα σημερα και δυστυχως δεν εχω δει θετικο τεστ ωορηξιας:(:(

Μαλλον δε θα κανω και ποιος ξερει ποτε θα αδιαθετησω και αν:(:(

Θα συνεχισω, ετσι απο περιεργια και κανα 2 μερες ακομα, αλλα ακομα και να δω θετικο, απο δω και περα το θεωρω λιγο αργα...Εννοω οτι θα ειναι κακης ποιοτητας:(:(

Δε νοιωθω καθολου καλα παντως...Να κανεις ωορηξια απο μονη σου για 4 συνεχομενους μηνες μετα απο 8 χρονια και οταν πας να κανεις το κατι καλυτερο και να θορτωνεσαι τις ορμονες...

Ουτε ενα ρημαδοαυγο:(:(

Ειναι αδικο ρε γμτ....

Τεσπα, πρεπει να σας αφησω γιατι ο ανηψιος μου ο μικρος λυσσαξε να παιξει με το παιχνιδι του στον υπολογιστη..

Φιλακια σε ολες!!!

Βιλλάκι μη στεναχωριέσαι ..το ότι έκανες αυτούς τους 4 μήνες ωορρηξία είναι πολύ θετικό ....χωρίς φάρμακα έγινε αυτό? αν ναι τότε γιατί πήρες ορμόνες ? αν από μονη σου έφτασες στο σημείο να κάνεις καλές ωορρηξίες γιατί πήρες τις ορμόνες? ίσως σε απορρύθμισαν .....λέω εγώ τώρα που μπορεί να κάνω και λάθος. Ο γιατρός για ποιο λόγο σου είπε να τις πάρεις αφού από μόνη σου πήγαινες καλά? για περισσότερα ωάρια?

Πάντως αφού αυτό το καιρό το παρακολουθείς θα βρείτε τη λύση ....μη στεναχωριέσαι πάντως...απλά λίγο υπομονή,

Βιλλάκι μη στεναχωριέσαι ..το ότι έκανες αυτούς τους 4 μήνες ωορρηξία είναι πολύ θετικό ....χωρίς φάρμακα έγινε αυτό? αν ναι τότε γιατί πήρες ορμόνες ? αν από μονη σου έφτασες στο σημείο να κάνεις καλές ωορρηξίες γιατί πήρες τις ορμόνες? ίσως σε απορρύθμισαν .....λέω εγώ τώρα που μπορεί να κάνω και λάθος. Ο γιατρός για ποιο λόγο σου είπε να τις πάρεις αφού από μόνη σου πήγαινες καλά? για περισσότερα ωάρια?

Πάντως αφού αυτό το καιρό το παρακολουθείς θα βρείτε τη λύση ....μη στεναχωριέσαι πάντως...απλά λίγο υπομονή,

Καλημερα Μελετινακι μου...

Ναι, χωρις φαρμακα εκανα ωορηξια τους 4 προηγουμενους μηνες....:P:p

Ο ενας λογος που μου εδωσε τα σερπαφαρ ηταν γιατι η ωορηξια μου γινοταν σχετικα νωρις 8η με 10η μερα και θεωρει οτι ισως ειναι λιγο ανωριμο το ωαριο οταν σκαει και ο αλλος λογος ηταν για περισσοτερα ωαρια ( αυτο κι αν ειναι ειρωνεια ) για να βοηθησουμε λιγο την κατασταση της ελαφρως χαμηλης κινητικοτητας των σπερματοζωαριων, για περισσοτερες πιθανοτητες δηλαδη..

Εσυ τι κανεις κοριτσακι μου?

Χαθηκα λιγο με το προβλημα που εχουμε στο ιντερνετ...Ακομα και τωρα παει κι ερχεται.....Ελπιζω να λυθει συντομα..

Φιλακια γλυκια μου:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα...

Όλες τις ευχές του κόσμου για την Παρασκευούλα μας και το νινάκι της...Να είναι τυχερός, γερός και χαρούμενος και να κάνει πάντα τους γονείς του περήφανους...

Βιλλάκι μη στενοχωριέσαι...αφού έκανες για 4 συνεχόμενους μήνες, δουλεύει καλά το σύστημα...Υπάρχουν όπως είπε και η Δομνίνα και ανωορηκτικοί κύκλοι...Τώρα που έκανες την αρχή, λίγη υπομονή παραπάνω χρειάζεται.

Μελετίνα μου εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν τελικά και άδικα να βίωνες τόσο άγχος.

Mywish, μετράμε κι εμείς μαζί σου κοριτσάκι και σε σκεφτόμαστε...

Σοφία, 14-16 ημέρες μετά την ένεση έρχεται η περίοδος΄...εύχομαι βέβαια να μην έρθει καθόλου για πολλούς πολλούς μήνες...να πω 8-9:tongue::tongue:;;;

Δομνίνα μου κι εσείς μου λείπετε...εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια θέματα υγείας..θα τα πούμε από κοντά.

Yola εμείς μιλήσαμε κι εχθές...δεν ξέρω για πόση ώρα θα είμαι στο γραφείο...μιλάμε και στο κινητό για τις λεπτομέρειες...ίσως πάμε μαζί με ένα αυτοκίνητο;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Κοριτσάκια καλημέρα...

Όλες τις ευχές του κόσμου για την Παρασκευούλα μας και το νινάκι της...Να είναι τυχερός, γερός και χαρούμενος και να κάνει πάντα τους γονείς του περήφανους...

Βιλλάκι μη στενοχωριέσαι...αφού έκανες για 4 συνεχόμενους μήνες, δουλεύει καλά το σύστημα...Υπάρχουν όπως είπε και η Δομνίνα και ανωορηκτικοί κύκλοι...Τώρα που έκανες την αρχή, λίγη υπομονή παραπάνω χρειάζεται.

Μελετίνα μου εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν τελικά και άδικα να βίωνες τόσο άγχος.

Mywish, μετράμε κι εμείς μαζί σου κοριτσάκι και σε σκεφτόμαστε...

Σοφία, 14-16 ημέρες μετά την ένεση έρχεται η περίοδος΄...εύχομαι βέβαια να μην έρθει καθόλου για πολλούς πολλούς μήνες...να πω 8-9:tongue::tongue:;;;

Δομνίνα μου κι εσείς μου λείπετε...εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια θέματα υγείας..θα τα πούμε από κοντά.

Yola εμείς μιλήσαμε κι εχθές...δεν ξέρω για πόση ώρα θα είμαι στο γραφείο...μιλάμε και στο κινητό για τις λεπτομέρειες...ίσως πάμε μαζί με ένα αυτοκίνητο;

Ντόλη μου εγώ θα πάω από την δουλειά κατευθείαν. Θα είμαι εκεί γύρω στις 7 παρά (σήμερα στους δρόμους με την απεργία γίνεται ο χαμός οπότε δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς). Δομνίνα θα έρθεις τελικά με το αμάξι σου?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα Μελετινακι μου...

Ναι, χωρις φαρμακα εκανα ωορηξια τους 4 προηγουμενους μηνες....:P:p

Ο ενας λογος που μου εδωσε τα σερπαφαρ ηταν γιατι η ωορηξια μου γινοταν σχετικα νωρις 8η με 10η μερα και θεωρει οτι ισως ειναι λιγο ανωριμο το ωαριο οταν σκαει και ο αλλος λογος ηταν για περισσοτερα ωαρια ( αυτο κι αν ειναι ειρωνεια ) για να βοηθησουμε λιγο την κατασταση της ελαφρως χαμηλης κινητικοτητας των σπερματοζωαριων, για περισσοτερες πιθανοτητες δηλαδη..

Εσυ τι κανεις κοριτσακι μου?

Χαθηκα λιγο με το προβλημα που εχουμε στο ιντερνετ...Ακομα και τωρα παει κι ερχεται.....Ελπιζω να λυθει συντομα..

Φιλακια γλυκια μου:P:p

Βιλλάκι μου γλυκό,

μπορεί το σώμα σου να μην τα πάει και πολύ καλά με αυτή το χάπι (αν δεις και τον επόμενο μήνα τα ίδια που το απεύχομαι) βουρ για τις ενέσεις. Πάντως η αδελφή μου δεν έκανε ούτε με serpafar ούτε με τις ενέσεις λόγω πολυκυστικών (της είπε ο γιατρός ότι το ωάριό της έχει πολύ σκληρό περίβλημα). Εσύ τέτοιο θέμα δεν έχεις γιατί κάνεις και μόνη σου ωορρηξία οπότε λίγη ακόμα υπομονή χρειάζεται και ας ξέρω ότι εξαντλούνται και οι υπομονές και τα κουράγια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ντόλη μου εγώ θα πάω από την δουλειά κατευθείαν. Θα είμαι εκεί γύρω στις 7 παρά (σήμερα στους δρόμους με την απεργία γίνεται ο χαμός οπότε δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς). Δομνίνα θα έρθεις τελικά με το αμάξι σου?

Οπότε δίνουμε ραντεβού έξω από το ΛΗΤΩ στις 18:45;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλημερα κοριτσακια μου !

Οποιες πατε στην Παρασκευουλα να της μεταφερετε τις χιλιαδες ευχες μας για εκεινη και τον μπεμπακο της !!

Βιλλακι μας λειπεις !!

Ντολη μου σ'ευχαριστω αλλα μου ηρθε τελικα η καταραμενη χθες 15 μερες μετα τη Pregnyl (αρα η ωορηξια εγινε οντως 36 μετα την ενεση)

Σημερα παω γιατρο για ελεγχο και νεο πλανο

Μελετινα μου κανω clomiphaine-pregnyl για περισσοτερα ωαρια και περισσοτερες πιθανοτητες , δεν εχω καποιο θεμα με την ωορηξια

Δομνινακι μου καλα εισαι ?Σου στελνω φιλακια

Διαφημίσεις

Βιλλάκι μου γλυκό,

μπορεί το σώμα σου να μην τα πάει και πολύ καλά με αυτή το χάπι (αν δεις και τον επόμενο μήνα τα ίδια που το απεύχομαι) βουρ για τις ενέσεις. Πάντως η αδελφή μου δεν έκανε ούτε με serpafar ούτε με τις ενέσεις λόγω πολυκυστικών (της είπε ο γιατρός ότι το ωάριό της έχει πολύ σκληρό περίβλημα). Εσύ τέτοιο θέμα δεν έχεις γιατί κάνεις και μόνη σου ωορρηξία οπότε λίγη ακόμα υπομονή χρειάζεται και ας ξέρω ότι εξαντλούνται και οι υπομονές και τα κουράγια.

Τι να πω Γιολαντα μου?

Παντως την προηγουμενη φορα ειχα κανει ενα ωαριο με τα σερπαφαρ και ενα με τις γκοναλ...Δε το λες και ουααααου!!!!

Βεβαια απο το κανενα αυτη την φορα και τι δε θα εδινα να ειχα εστω και ενα...

Επισης σε θυμηθηκα το πρωι γιατι ξυπνησα και ειχα 6 σπυρακια στο πιγουνι, το κουτελο και τα μαγουλα!! Εσυ δε μου ειχες πει για τα σπυρακια???

Ωραιαααααααααααα!!!!!!!!!!! Αυγο δεν εκανα αλλα η μουρη μου εχει περισσοτερα σπυρακια και απο του εφηβου γιου μου!!!!!!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου !

Οποιες πατε στην Παρασκευουλα να της μεταφερετε τις χιλιαδες ευχες μας για εκεινη και τον μπεμπακο της !!

Βιλλακι μας λειπεις !!

Ντολη μου σ'ευχαριστω αλλα μου ηρθε τελικα η καταραμενη χθες 15 μερες μετα τη Pregnyl (αρα η ωορηξια εγινε οντως 36 μετα την ενεση)

Σημερα παω γιατρο για ελεγχο και νεο πλανο

Μελετινα μου κανω clomiphaine-pregnyl για περισσοτερα ωαρια και περισσοτερες πιθανοτητες , δεν εχω καποιο θεμα με την ωορηξια

Δομνινακι μου καλα εισαι ?Σου στελνω φιλακια

Καλημερα γλυκο μου Σοφακι!!!

Ελπιζω να μας το εφτιαξαν το ιντερνετ και να μη μου ξανακανει νερα!!!

Λυπαμαι που σου ηρθε περιοδος:cry::cry::twisted:

Θα πας για σπερματεγχυση?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Βιλλάκο μου υπομονή κοριτσάρα μου... δοκιμή κάνετε με το γιατρό.. Θα τη βρείτε τη λύση και τι ακριβώς είναι το κατάλληλο για τον δικό σου οργανισμό.. απλά θέλει λίγη υπομονή ακόμη..

Ντόλη μου και Γιόλα μου θέλω πολύ να έρθω κι εγώ σήμερα στην Παρασκευούλα μας αλλά εγώ σχολάω 7.. Μέχρι να πάω από το γραφείο μου στο Παγκράτι που έχω παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και να έρθω στο Λητώ (που προς τα κει θα γίνεται ο κακός χαμός) και να βρω να παρκάρω... καλές 9 θα καταφέρω να έρθω...οπότε δεν ξέρω τι θα κάνω.. Θα σας πάρω τηλεφωνάκι το απόγευμα!

Λιονταρίνα μου κοριτσάκι μου δεν πειράζει που αδιαθέτησες.. Τουλάχιστον ξέρεις ότι ο κύκλος σου δεν έχει αλλάξει καθόλου!

L2qIp2.png

Καλημερούδια κορίτσια!!!

Να δώσετε πολλά πολλά φιλιά στην Παρασκευούλα και στον μπέμπαρο! Θα περιμένουμε να μας πείτε τα νέα της με όλες τις λεπτομέρειες!

Ντόλη, ευχαριστώ κοριτσάκι μου για την υποστήριξη, και εσένα και όλες, έίναι πολυ σημαντική για μένα..

Γιόλα, στην αδερφή σου πως βρήκαν ότι είναι πολύ σκληρό το περίβλημα? Με τι εξέταση?

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...