Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Mywish μην ανησυχείς καθόλου.. Οι μύκητες δεν είναι τίποτε.. Θα πάρεις μια αντιβίωση και κάποια κολπικά υπόθετα για 5 μέρες περίπου και μέχρι να έρθει η ώρα της εμβρυομεταφοράς θα έχουν εξαφανιστεί!!! Μην ξεχάσεις μόνο με την αντιβίωση να τρως γιαουρτάκι για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή σου..

Όσον αφορά την καθυστέρηση της περιόδου.. δεν είναι τίποτε.. Κι εγώ στην πρώτη εξωσωματική είδα καθυστέρηση 15 ημερών.. από το στρες είναι και τίποτε άλλο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Επιτελους εφτιαξα τον Η/Υ και εχω mail. Δεν εχω προλαβει να διαβασω νεα σας γιατι μολις συνδεθηκα, εχω ομως να σας γραψω νεα. Αυριο γενναω:tongue:!!!! Εχω ηδη διαστολη και σημερα ο γιατρος μου ειπε οτι ισως και να μην βγαλω το βραδυ αλλα αν δεν σπασουν τα νερα μεχρι το πρωι θα παω στο νοσοκομειο γιατι η διαστολη μου ειναι αρκετα καλη και δεν θελει να ποναω αλλο (μια εβδομαδα με εχει ρημαξει ο μπουμπουκος). Θα προσπαθησω να διαβασω τωρα και τα νεα σας αλλα σας εγραψα μηπως και δεν προλαβω. Τελικα με μια εβδομαδα διαφορα ο μικρουλης θα σκασει μυτη. Περιμενε να εχει γιορταζει την ιδια μερα με τον μπαμπα του το μουτρο.

Φιλια σε ολες.:mrgreen:

A2enp3.png?jZYdKeP4

Χαιρετώ τα κορίτσια !!!

Παρασκευή μου σου εύχομαι με έναν πόνο, όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα σαι αγκαλίτσα με το μπέμπη σου:D να του δώσεις και ένα φιλάκι από μένα!!

My wish.... αυτό που γνωρίζω είναι πως πριν την εγκυμοσύνη αν διαπιστωθούν μύκητες γίνεται θεραπεία και μετά προσπάθεια για σύλληψη, αλλά πολλές γυναίκες αφού μείνουν έγκυες ανακαλύπτουν με την καλλιέργεια που κάνουν τους μύκητες και κάνουν τη θεραπεία παράλληλα με την εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται σε περίπτωση εξωσωματικής αλλά εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία και αφού ακόμη δεν έχεις αδιαθετήσει μπορείς να μιλήσεις άμεσα με το γιατρό σου να βρείτε τη λύση.Πιθανότατα όπως είπε και η Δομνίνα να λάβεις τη θεραπεία πριν τη διαδικασία αφού εξάλλου έχεις ακόμα χρόνο κάποιες ημέρες. Τη θεραπεία θα πρέπει να την κάνει μαζί με σένα και ο άντρας σου. Δες τι θα σου πει ο γιατρός και πες μας νέα σου.

Δομνίνα....χάρηκα πολύ για τα καλά νέα της μανούλας σου ....αχ μάνα είναι μόνο μία!! Πολύ όμορφα και όλα αυτά που μας είπες για την αδερφή σου.

Ντόλη...είμουν περαστική από τη γειτονιά σου, θα πιούμε και καφέ αλλά αφού θα σ έχω ειδοποιήσει.

Βίλλυ πως πάς με τα τεστάκια ωορρηξίας? κάποια εξέλιξη? Πάντως όπως και να χει μη σε παίρνει από κάτω πες πως αυτός ο μήνας ήταν διερευνητικός και την επόμενη φορά θα βρεθεί η δοσολογία που είναι κατάλληλη για σένα. 'Οσο για το γιό σου ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τους καλούς βαθμούς του και φυσικά ακόμα ένα μεγαλύτερο σε σένα που το μεγαλύτερο μέρος της προόδου του οφείλεται σε σένα. Και φυσικά να του κάνετε ένα δώρο γιατί το αξίζει!

Υοla πιθανόν να ήταν ένδειξη ωορρηξίας το λιγο αίμα που είδες, αν προσπαθήσατε να χετε επαφή έστω και την επόμενη καλό θα ήταν.

Ιγνατία την καλησπέρα μου! και δεν μας είπες από ποιο νησί είσαι? κόλλησα εγώ με το νησί χαχα

Τα δικά μου νέα κορίτσια είναι πως Δευτέρα πρωί έχω ραντεβού για υπέρηχο και πιθανόν να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Τη Δευτέρα είναι η 10η μέρα του κύκλου μου, βασικά την 9η ήθελα να πάω αλλά έπεφτε Κυριακή. Θα δούμε τώρα αν έχω καλό ωάριο και το μέγεθος. Η ωορρηξία μου γίνεται περίπου τη 12η.

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει καμμιά σας αν υπάρχει περίπτωση να σπάσει το ωοθυλάκιο πριν από τις 36 ώρες της pregnyl. Βασικά δεν μίλησα με το γιατρό αν θα την κάνουμε την πρεγκνυλ αλλά πάντα έτσι γίνεται? δηλ δε μπορούμε να υπολογίσουμε πότε θα γίνει ωορρηξία και χωρίς αυτήν? Εσείς κορίτσια που κάνατε σπερματέγχυση μετά τις 36 ώρες που κάνατε τη σπερματέγχυση να υποθέσω πως πρώτα κάνατε και υπέρηχο να δείτε αν έσπασε σωστά? αν είχε σπάσει ο γιατρός μπορούσε να υπολογίσει αν είχε σπάσει εκείνες τις κοντινές ώρες? Απλά σκέφτομαι επειδή εμένα και την 11η μέρα είναι μεγάλο το ωοοθυλακιο μήπως σπάσει από μόνο του πολύ πριν περάσουν οι 36 ώρες της πρεγκνυλ.

Σας μπέρδεψα ε? κάτι ανησυχίες που έχω και γω βραδιάτικα :|

Σας καληνυχτίζω όλες , πολλά φιλιά!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Παρασκευή μου χάρηκα τόσο πολύ με το μήνυμά σου και ας μας είχες λείψει τόσο καιρό! Επιτέλους ο μπεμπούλης σου έρχεται και όλοι οι κόποι και οι θυσίες που έκανες μέχρι τώρα θα ανταμειφθούν από τη φατσούλα του! Με το καλό κοριτσάκι μου κι έναν πόνο να τον κρατήσεις αγκαλίτσα και να ξεκινήσεις το ταξίδι της ευτυχίας στη μητρότητα!

Μελετίνα μου για να είναι σίγουρος ο γιατρός ότι θα γίνει ωορρηξία σου δίνει την ένεση Pregnyl αλλά μπορεί και με ορμονολογικό έλεγχο να υπολογίσει πότε περίπου θα γίνει .. οπότε κρίνοντας από τα αποτελέσματα του ορμονολογικού και το μέγεθος του ωοθηλακίου θα αποφασίσει αυτός πότε θα κάνετε την σπερματέγχυση.. Όλα καλά να σου πάνε κοριτσάρα και μακάρι να είναι και η τυχερή σου φορά!

L2qIp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! τι υπέροχη μέρα έχει σήμερα!

Παρασκευούλα, με ένα πόνο κοριτσάκι μου!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία, μην μας ξεχάσεις! Να μας φιλήσεις τον μπουμπουκο! αντε και στα δικά μας!

Μελετινα, πάντα δίνουν πρεγκνυλ ή οβιτρελ στις σπερματεγχύσεις, για να μπορούν να προγραμματίσουν πότε θα γίνει η ωορρηξία και κατά συνέπεια η σπερματέγχυση. Ο γιατρός θα σου πει πότε να κάνεις την ένεση, βάσει του μεγέθους του ωοθηλακίου. Ισως σου πει να κάνεις και ορμονολογική εξέταση, αλλά πολλοί γιατροί δεν την προτείνουν. Συνήθως λένε να γίνει η ένεση όταν το ωοθηλάκιο είναι περίπου 20χλστ. Ενας τρόπος να μείνεις ήσυχη είναι να έχεις επαφή και πριν την σπερματέγχυση, αλλά αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι στις περιπτώσεις που το σπέρμα δεν είναι καλό. Προτείνουν αποχη λιγες μερες για να είναι δυνατό το σπέρμα. Με λίγα λόγια είναι πολύ δύσκολο να χάσεις την ωορρηξία (εκτός αν έχεις το γιατρό που μου έκανε τις σπερματεγχύσεις - πλάκα κάνω). O,τι άλλο χρειάζεσαι, απλά ρώτα!

Φουγαράκι που 'σαι????? Γιόλα?

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας για τους βρωμομύκητες, είστε θησαυροί!

Μίλησα με τον Πάντο, μόνο σπορανόξ μου είπε να πάρουμε και οι δύο και να μην ανησυχώ, δεν παίζει σοβαρό θέμα.

Δομνίνα, πίστευα και γω ότι θα 'χω μεγάλη καθυστέρηση από την τρέλα μου, αλλά ευτυχώς μου'ρθε περίοδος, ξεκινάω στις 24 Δεκ. τις ενέσεις καταστολής. Εκτός αν βγει κάνα φασούλι με το τεστ παπ, ελπίζω πως όχι...Πήρα όλα τα φάρμακα, αφού συνάντησα βέβαια 100 δυσκολίες, αλλά τεσπα, τα έχω στο ψυγείο μου. Αγχώνομαι λίγο με τις ενέσεις της αρβεκαπ, οι γκοναλ είναι τύπου 'στυλό' οπότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. Από Δευτέρα θα ξαναπάρω στο κέντρο να ειδοποιήσω ότι αρχίζω και να κάνουμε μία επανάληψη στις οδηγίες για να ησυχάσω... Τώρα ή θα κάνω την πρώτη ένεση στο κέντρο ή στο φαρμακείο. Μάλλον το δεύτερο, γιατί το κέντρο μου πέφτει μακρυά...

Αυτά τα νέα μου, φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Kορίτσια!

μΟΥ έστειλε μήνυμα η Παρασκευούλα μόλις τώρα ότι πάει Λητώ γιατί αποφάσισε να βγει ο μικρός. Τί ωραία!

Αν τελικά γεννήσει γρήγορα μπορεί να πάω να την δω το βραδάκι απόψε γιατί από αύριο θα είναι πιο δύσκολο.

Θα σας κρατάω ενήμερες όσο μπορώ γιατί βγαίνουμε για φαγητό.

Καλή Κυριακή και στα δικά μας!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! τι υπέροχη μέρα έχει σήμερα!

Παρασκευούλα, με ένα πόνο κοριτσάκι μου!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία, μην μας ξεχάσεις! Να μας φιλήσεις τον μπουμπουκο! αντε και στα δικά μας!

Μελετινα, πάντα δίνουν πρεγκνυλ ή οβιτρελ στις σπερματεγχύσεις, για να μπορούν να προγραμματίσουν πότε θα γίνει η ωορρηξία και κατά συνέπεια η σπερματέγχυση. Ο γιατρός θα σου πει πότε να κάνεις την ένεση, βάσει του μεγέθους του ωοθηλακίου. Ισως σου πει να κάνεις και ορμονολογική εξέταση, αλλά πολλοί γιατροί δεν την προτείνουν. Συνήθως λένε να γίνει η ένεση όταν το ωοθηλάκιο είναι περίπου 20χλστ. Ενας τρόπος να μείνεις ήσυχη είναι να έχεις επαφή και πριν την σπερματέγχυση, αλλά αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι στις περιπτώσεις που το σπέρμα δεν είναι καλό. Προτείνουν αποχη λιγες μερες για να είναι δυνατό το σπέρμα. Με λίγα λόγια είναι πολύ δύσκολο να χάσεις την ωορρηξία (εκτός αν έχεις το γιατρό που μου έκανε τις σπερματεγχύσεις - πλάκα κάνω). O,τι άλλο χρειάζεσαι, απλά ρώτα!

Φουγαράκι που 'σαι????? Γιόλα?

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας για τους βρωμομύκητες, είστε θησαυροί!

Μίλησα με τον Πάντο, μόνο σπορανόξ μου είπε να πάρουμε και οι δύο και να μην ανησυχώ, δεν παίζει σοβαρό θέμα.

Δομνίνα, πίστευα και γω ότι θα 'χω μεγάλη καθυστέρηση από την τρέλα μου, αλλά ευτυχώς μου'ρθε περίοδος, ξεκινάω στις 24 Δεκ. τις ενέσεις καταστολής. Εκτός αν βγει κάνα φασούλι με το τεστ παπ, ελπίζω πως όχι...Πήρα όλα τα φάρμακα, αφού συνάντησα βέβαια 100 δυσκολίες, αλλά τεσπα, τα έχω στο ψυγείο μου. Αγχώνομαι λίγο με τις ενέσεις της αρβεκαπ, οι γκοναλ είναι τύπου 'στυλό' οπότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. Από Δευτέρα θα ξαναπάρω στο κέντρο να ειδοποιήσω ότι αρχίζω και να κάνουμε μία επανάληψη στις οδηγίες για να ησυχάσω... Τώρα ή θα κάνω την πρώτη ένεση στο κέντρο ή στο φαρμακείο. Μάλλον το δεύτερο, γιατί το κέντρο μου πέφτει μακρυά...

Αυτά τα νέα μου, φιλιά σε όλες!!!

Ωραία που βρέθηκε η λύση για τους μύκητες, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Φαντάζομαι θα χες κάποιον γιατρό που έχανε τις ωορρηξίες σου ε? το χω ξανακούσει αυτό και από άλλες κοπέλες .

Απλά όταν εννοείς να την χάσετε εννοείς να έχει σπάσει το ωοθυλάκιο? γιατί και να χει σπάσει μπορεί πχ να σπασε πριν 3 ώρες άρα πάλι σε πετυχαίνει στη γόνιμη φάση. Πάλι αν δεν έχει σπάσει μπορεί και να σπάσει πχ μετά από 6 ώρες και εμείς δεν έχουμε την πολύ καλή βιωσιμότητα των σπερματοζωαρίων. Αυτό είναι το θέμα μου κατά πόσο θα πέσω κοντά με την ωορρηξία. 'Οσο για τις επαφές να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα να έχω εκείνες τις μέρες για περισσότερες πιθανότητες. Το σπέρμα απλά με τις συχνές μικραίνει σε όγκο, αλλά απ όσο ξέρω δε χάνει σε κινητικότητα . ¨Ηθελα να σε ρωτήσω όταν γινόταν η σπερματέγχυση έπρεπε να είχε σπάσει το ωοθυλάκιο ή όχι? Εγώ βασικά διπλή θα θελα να κάνω , ο γιατρός είπε πως ίσως να μη χρειαστεί και φαντάζομαι θα εννοούσε πως αν σπάσει το ωοθυλάκιο δεν έχει νόημα να γινουν δύο. Θα ρωτήσω και αύριο που θα πάω περισσότερες λεπτομέρειες ...σ ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες. Εσύ αδιαθέτησες?

Kαλημέρα κορίτσια!

Η Παρασκευούλα έγινε μαμά ενός 3380 γρ. παίδαρου που όμως την παίδεψε λίγο γιατί δεν κατέβαινε και τελικά έφαγε μαχαίρι.

Είναι καλά στην υγεία τους και οι δύο!!!

Αν κάποια κοπέλα θέλει να πάμε μαζί στο Λητώ μέχρι την Τετάρτη (για απόγευμα μόνο) ας μου στείλει pm.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Όσες από εσάς έχουν κάποιον δικό τους που γιορτάζει να τον χαίρεστε!

Mywish είδες που οι μύκητες δεν είναι τίποτε; Μην ξεχνάς όμως να τρως και γιαουρτάκι μαζί με το Sporanox για να φύγουν οι... ακατανόμαστοι που σε ταλαιπωρούν..

Όσο για την περίοδο.. καλώς τη δεχτήκαμε! Ναι κι εγώ αδιαθέτησα σήμερα στις 27 μέρες.. Οπότε για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνω το γεγονός ότι στον προηγούμενο κύκλο στρεσαρίστηκα υπερβολικά..

Μελετίνα μου είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου θα κάνει ότι είναι απαραίτητο και όλα θα πάνε καλά!

Κοριτσάρες να μας ζήσει το πρώτο μωρό της παρέας μας.. Ο μπέμπης της Παρασκευούλας!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Καταρχάς να ζήσει το μωράκι της Παρασεκευής και να το χαίρεται!

Εγώ πριν από λίγο γύρισα από το γιατρό , κάναμε υπέρηχο 10η μέρα του κύκλου οι ωοθήκες μου καλές ωοθυλάκιο 14 χιλ στην αριστερή και ενδομήτριο 6χιλ που είναι πολύ καλό για αυτή τη μέρα του κύκλου. Την Τετάρτη ξαναπάω για υπέρηχο και αν έχει φτάσει 18 χιλ θα μου πει να κάνω την pregnyl. Από ότι κατάλαβα έχει μεγαλώσει 1-2 μέρες ο κύκλος μου άρα εκεί που έκανα ωορρηξία τη 12η τώρα υπολογίζουμε 13η με 14η ...και όπως κατάλαβα έχασα και την προηγούμενη ωορρηξία γιατί την είχα υπολογίσει πιο νωρίς. Εμένα μου είπε ο γιατρός πως μετα από 36 ώρες από την pregnyl θα κάνουμε τη σπερματέγχυση ασχέτως αν έχει σπάσει ή όχι. Τον ρώτησα αν θα κάνουμε πριν υπέρηχο να δούμε αν έσπασε και μου πε όχι τον υπέρηχο θα τον κάνουμε μετά τη σπερματέγχυση και αν δεν έχει σπάσει τότε μπορούμε να κάνουμε και 2η. Γιατί δεν κάνουμε νωρίτερα τι να σας πω...δεν έχει νόημα είπε.Επίσης μου πε αν το ωοθυλάκιο είναι πάνω απο 18 χιλ και έχει αρχίσει τη διαδικασία να απελευθερώσει το ωάριο τότε δε θα κάνω ούτε pregnyl απλά θα γίνει από μόνη της η ωορρηξία.

Βίλλυ αυτή τη φορά ρώτησα πόσο χρόνο θέλει το σπερματοζωάριο να φτάσει στο ωάριο και μου είπε αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Δομνίνα μου σ ευχαριστώ για τις ευχές σου , πάντα έχεις έναν καλό λόγο :D

Η λιονταρίνα και η Ιόλη τι κάνουν? τις ξέχασα λιγάκι στο προηγούμενο μην μου, κορίτσια συγχωρέστε με αλλά ένα μυαλό είναι αυτό και ώρες ώρες υπολειτουργεί:confused:

Αυτά τα νέα μου για την ώρα ...φιλιά σε όλες !!!!!!

Διαφημίσεις

Μελετινακι μου δε πειραζει κοριτσακι μου εγω διαβαζω τα νεα σας καθημερινα

Πολυ καλα φαινονται τα νεα σου μακαρι να πανε ολα καλα !

Ειναι η πρωτη σου σπερματεγχυση??

Ισως κανω και γω αυτον τον μηνα την πρωτη αναλογα με την οιστραδιολη που θα χω

Εγω νεα δεν εχω περα του οτι δε ξερω ποτε θα αδιαθετησω !14-16 μερες μετα απο την Pregnyl (δηλαδη σημερα μεχρι μεθαυριο) η βαση του προηγουμενου κυκλου ?

Ειρωνια ειναι οτι ενω δεν εκανα 36 ωρες μετα την ενεση επαφη γιατι ο αντρας μου ηταν αρρωστος , ειχα επαφη 16η μερα του κυκλου που λογικα θα ειχα ωορηξια αν δεν εκανα την ενεση ....Δεν ειναι ειρωνικο??

Παρασκευούλα, να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!! Μόλις ηρεμίσεις να μας γράψεις τα νέα σου, δεν κρατιέμαι!!!

Μελετινα, μόνο στην πρώτη μου σπερματέγχυση υπήρξε ένα μικρο-προβληματάκι συγχρονισμού. Λίγο ο γιατρός ήταν μάλαξ, παίζει και ο αστάθμητος παράγοντας, ήρθε και έδεσε. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη τι ακριβώς συνέβη. Οπως σου έχω ξαναπει, οταν το σπερμα δεν είναι πολύ σουπερ, οι γιατροί κοιτάν να μην περιμένουν τα σπερματοζωάρια το ωάριο, αλλά τούμπαλιν. Με τον υπέρηχο μετά την σπερματέγχυση, ο γιατρός μπορεί να δει μόνο αν είναι σπασμένα τα αυγά αλλά δύσκολο να εκτιμήσει πόση ώρα πριν έγινε η ωορρηξία...

Ναι αδιαθέτησα και τώρα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση...

Μελετινακι μου δε πειραζει κοριτσακι μου εγω διαβαζω τα νεα σας καθημερινα

Πολυ καλα φαινονται τα νεα σου μακαρι να πανε ολα καλα !

Ειναι η πρωτη σου σπερματεγχυση??

Ισως κανω και γω αυτον τον μηνα την πρωτη αναλογα με την οιστραδιολη που θα χω

Εγω νεα δεν εχω περα του οτι δε ξερω ποτε θα αδιαθετησω !14-16 μερες μετα απο την Pregnyl (δηλαδη σημερα μεχρι μεθαυριο) η βαση του προηγουμενου κυκλου ?

Ειρωνια ειναι οτι ενω δεν εκανα 36 ωρες μετα την ενεση επαφη γιατι ο αντρας μου ηταν αρρωστος , ειχα επαφη 16η μερα του κυκλου που λογικα θα ειχα ωορρηξια αν δεν εκανα την ενεση ....Δεν ειναι ειρωνικο??

Σοφία μου ναι η πρώτη είναι, δεν είχαμε εξαντλήσει τα περιθώρια των φυσιολογικών επαφών αλλά περνάει ο χρόνος και ήθελα κάτι πιο δραστικό...υπάρχει και ένα θεματάκι με το σπέρμα στη βιωσιμότητα και στη μορφολογία ...και περισσότερο για τη βιωσιμότητα επιλέξαμε σπερματέγχυση για να πετύχουμε ακριβώς την ωορρηξία αν είναι εφικτό.

Λογικά έτσι όπως μου λες η pregnyl σε σένα λειτούργησε με το να γίνει νωρίτερα η ωορρηξία σου απ ότι αν δεν την είχες κάνει. Εσύ είχες επαφή τη 16η και η ωορρηξία πότε ήταν? Πάντως μη το σκέφτεσαι η επόμενη θα ναι και καλύτερη. Πες μου κάτι έπαιρνες φάρμακα για περισσότερα ωοθυλάκια και σου είπαν να κάνεις pregnyl? Δηλ θα γινόταν κανονική επαφή αλλά όχι σπερματέγχυση σωστα? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ωορρηξία σου και σου έδωσαν φάρμακα?

Παρασκευούλα, να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!! Μόλις ηρεμίσεις να μας γράψεις τα νέα σου, δεν κρατιέμαι!!!

Μελετινα, μόνο στην πρώτη μου σπερματέγχυση υπήρξε ένα μικρο-προβληματάκι συγχρονισμού. Λίγο ο γιατρός ήταν μάλαξ, παίζει και ο αστάθμητος παράγοντας, ήρθε και έδεσε. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη τι ακριβώς συνέβη. Οπως σου έχω ξαναπει, οταν το σπερμα δεν είναι πολύ σουπερ, οι γιατροί κοιτάν να μην περιμένουν τα σπερματοζωάρια το ωάριο, αλλά τούμπαλιν. Με τον υπέρηχο μετά την σπερματέγχυση, ο γιατρός μπορεί να δει μόνο αν είναι σπασμένα τα αυγά αλλά δύσκολο να εκτιμήσει πόση ώρα πριν έγινε η ωορρηξία...

Ναι αδιαθέτησα και τώρα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση...

Γράφω τόση ώρα και κάτι παθαίνει η σελιδα και δε μου το καταχωρεί το μην:twisted:

Μy wish μου αυτό φοβάμαι και γω τον συγχρονισμό. Πιστεύω είναι θέμα τύχης το πόσο κοντά θα είσαι στην ωορρηξία γιατί αν πχ εμένα μου σπάσει το ωοθυλάκιο μετά από 7 ώρες πχ από την σπερματέγχυση ζήτω που καήκαμε....ή αν πχ μου σπάσει νωρίτερα πχ το απόγευμα ενώ έχω προγραμματίσει σπερματέγχυση για την επόμενη το πρωί πάλι μια από τα ίδια. Θα κοιτάξω να έχω και επαφή στο ενδιάμεσο .Όσο για τον υπέρηχο που λες μετά την σπερματέγχυση το μετά πότε είναι? λίγη ώρα μετά? ή πχ την επόμενη μέρα? Πάντως και πριν τη σπερματέγχυση αν μου κάνει υπέρηχο και έχει σπάσει πάλι δε θα ξέρει πριν από πόση ώρα. Απλά θα κοιτάξω να καλύψω καλά τις 36 αυτές ώρες...να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αυτό που δε θέλω και γω είναι το σπερματοζωάριο να περιμένει το ωάριο αλλά το αντίθετο. Εσύ πόσες φορές έχεις κάνει? μονή ή διπλή? και τι συνήθως συνέβαινε στις 36 ώρες? είχε σπάσει ή οχι? Να μην υπάρχει τρόπος να ξέραμε ακριβώς ακριβώς τη στιγμή . Άσε που σ αυτόν τον κύκλο θα χω πιο αργά ωορρηξία από ότι στους προηγούμενους γιατί μεγάλωσε 1-2 μέρες ο κύκλος μου και απ ότι κατάλαβα έχασα και την ωορρηξία του προηγούμενου μήνα και σκέψου πως την παρακολουθούσα υπερηχογραφικά . Πήγα τη 10η και μου πε (άλλος γιατρός αυτός) ότι μάλλον θα σπάσει σήμερα (ερχόμαστε σε επαφή) πάω την επόμενη την 11η δεν είχε σπάσει ε σήμερα λέει θα σπάσει (ξαναερχόμαστε σε επαφή) την επόμενη δε συννενοηθήκαμε καλά και δεν πήγα αλλά είχα και επαφή και την επόμενη. Ε ...το χα σίγουρο πως θα την είχα πετύχει αλλά έλα που βρήκε τότε ο κύκλος μου να αλλάξει και πήγε 2 μέρες αργότερα και απ όσο κατάλαβα την έχασα. Πιο πολύ αγχώνομαι να βρούμε την κατάλληλη μέρα παρά να μείνω έγκυος. Απλά να ξέρω πως ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε και όχι να αφήνουμε τις ωορρηξίες απ έξω ...γιατί έχουμε και ένα θεματάκι βιωσιμότητας που δε ζουν πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...