Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Κοιτα να δεις τα αλλα μωρά που δεν τπυς είχαν πει οι μητερες δεν τα έφερναν οπότε μπορει να δίνουν και εγω έτσι νομίζω γιατί και είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμο ! Μωρε όντως είναι δύσκολο να το αποχωριζεσαι αλλα ξερεις κάτι; Καλυτερα να είναι προστατευμένο στο χωρο του πατά στο δωμάτιο που μπαίνει ο πάσα ένας ο οποίος μπορει να ει αι ακόμα και κρυωμενος! Έτσι πιστεύω εγω !

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα να δεις τα αλλα μωρά που δεν τπυς είχαν πει οι μητερες δεν τα έφερναν οπότε μπορει να δίνουν και εγω έτσι νομίζω γιατί και είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμο ! Μωρε όντως είναι δύσκολο να το αποχωριζεσαι αλλα ξερεις κάτι; Καλυτερα να είναι προστατευμένο στο χωρο του πατά στο δωμάτιο που μπαίνει ο πάσα ένας ο οποίος μπορει να ει αι ακόμα και κρυωμενος! Έτσι πιστεύω εγω !

και πολυ καλα πιστευεις!!!!!!!!

αλλα εγω δεν ειχα επισκεψεις καθολου στο δωματιο... ουτε οι αλλες κοπελες ειχαν..και το λεω για την μευ γιατι θα ειναι μονη της στο δωματιο!

Τζο μου σε αφήνω παω να την πεσω.αλήθεια πριν φύγω να σε ρωτήσω εντάξει η μικρή με τις νέες κρεμες τις δοκιμασε;

ουουουου σουπερ!!!!!!!! εχω παρει βιολογικη και την φτιαχνω με το γαλα μου.... και γουσταρει απειρα!

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου εγω πήρα τα χαρτιά που έπρεπε να συμπληρώσω νωρίτερα τα ετοιμασα και 4 /1 τελείωσε η άδεια ΙΚΑ 5/1. Τα κατεθεσα! Πιο πριν δεν τα δέχονται

καλημέρα! εσείς είστε βραδυνοί τύποι απ' ότι βλέπω, εγώ κοιμάμαι από τις 11 συνήθως :D

Roxana μου πάλι μπερδεύτηκα! 4/1 τελείωσε η αδεια του ικα εννοείς η άδεια κύησης του ικα, οι 56 μέρες, σωστά?? και τώρα διανύεις την άδεια λοχείας (τις 63 μέρες του ικα), right? :confused:

Καλημέρα οχι χριστινακι οι 56 μέρες είναι πριν γεννήσεις! Εγω πήρα τις 63 μέρες μετά δηλαδή απο 1/11 που γεννησα μέχρι 4/1 και πήγα στον ΟΑΕΔ τα χαρτιά για το εξάμηνο στις 5/1 και εχω άδεια ΟΑΕΔ μέχρι 5/7

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Αν και δεν βλέπω καμία μέσα εγω θα τον πω τον πόνο μου....με έχει ξερκισει σηνερα η μπεμπα μέχρι το μεσημέρι που είμασταν τζαμπο ηταν κυρία απο το μεσημέρι και μετα που ήρθαμε ΣΠΙΤΙ δεν έχει κοιμηθεί καθόλου κλαίει και οδυρεται!!!!δεν ξέρω γιατί δοκίμασα τε παντα τίποτα!! Τωρα την κοιμησα στην αγκαλιά μου και δεν τολμώ να την αφήσω μην αρχίσει πάλι την τσιριδα αλλά και πάλι εγω πως θα κοιμηθώ;;;;;;;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Αν και δεν βλέπω καμία μέσα εγω θα τον πω τον πόνο μου....με έχει ξερκισει σηνερα η μπεμπα μέχρι το μεσημέρι που είμασταν τζαμπο ηταν κυρία απο το μεσημέρι και μετα που ήρθαμε ΣΠΙΤΙ δεν έχει κοιμηθεί καθόλου κλαίει και οδυρεται!!!!δεν ξέρω γιατί δοκίμασα τε παντα τίποτα!! Τωρα την κοιμησα στην αγκαλιά μου και δεν τολμώ να την αφήσω μην αρχίσει πάλι την τσιριδα αλλά και πάλι εγω πως θα κοιμηθώ;;;;;;;

τα ιδια παθαμε και εμεις γυριζοντας απο τα λητω...τωρα κοιμηθηκε στο στηθος!

Καλησπέρα τι κάνετε; Καλε που πήγατε όλες; Γεννησε καμία; Α πρέπει να δίνουν οι ετπιμογενες καθε μέρα παρουσία για να ξέρουμε τι μας γίνεται!!!! Τζο μου κι εσείς γκρίνια προχτές ε; Ασε κι εμείς μέχρι τις 5&30 είμασταν αγκαλιά και μετά δεν άντεξαν και όπως αποκοιμηθηκε στα χέρια μου σε στάση θηλασμου έπεσα στο κρεβάτι και με πήρε κι εμένα ο ύπνος μέχρι τις 8&30 βέβαια καθε λίγο ξυπναγα απο φόβο μην την εχω πλακωσει η μην της εχω κλείσει τη μύτη γιατί δεν είχαμε ξανακοιμηθει αγκαλιά και καταλαβαίνεις !!! Ευτυχώς το πρωί ήταν άλλος άνθρωπος! Ουφ αυτά! Εμείς αυτές τις μέρες γυρνάνε γιατί έχει ο άντρας μου άδεια! Γυρνάμε και ψωνίζουμε για την μπουμπουκα σας! Κορίτσια έχει πολύ καλές εκπτώσεις στο mall για παιδικά 40 'με 50% ! αυτά φιλακια σε ολες

yVXqp2.png

dExOp2.png

γειααααααα

τι κανετε?? εγκυουλες παρουσιαστε και αναφερθειτε!!!!!! καθε μερα θα μπαινετε και θα λετε καλημερα και το βραδυ θα λετε καληνυχτα!!!!!

ροξανα τι ψωνισατε??? αφου ερχεστε στα μερη μας (mall) γιατι δεν παιρνετε ενα τηλεφωνακι να ερθετε για ενα καφεδακι????

Α να σου πω την αλήθεια τζο μου δεν θυμάμαι που μένεις!αχαχαχαχαχ την άλλη φορά θα σου πω!τι ψωνισαμε; Και τι δεν ψωνισαμε να λες.όπου έβλεπε μαγαζί με παιδικά ο αντρας μου έμπαινε και έπαιρνε ενα σύνολο και ξερεις ποσά μαγαζιά με παιδικά έχει!!!τα καλύτερα ήταν μια φόρμα Nike ενα μπλουζοφορεμα μαλλινο ενα τζιν ξεβαμενο και ενα παντελόνι τύπου σκωτσεζικο !!!!ήταν τέλεια!!!ξεπεραδιασηκαμε αλλά το ευχαριστηθηκαμε! Και να δεις την μπουμπου ήταν ξυπνια και κοιταγε γύρω γύρω τον κόσμο!!!

ΕΣΥ για πες η μικρή τι κάνει; Οι κρεμες τις αρέσουν ε; Αντε όταν έρθει η ωρα να μου πεις ποιες πηρες

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...