Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Κουκλες καλησπέρα να καλωσορίσω το νέο μέλος μας κι εγω και να του ευχηθώ με το καλό να κρατησεις τα διδυμακια αγκαλιά! Μay μου με το καλό να γεννήσεις και οπως και να ναι δεν πειράζει! Παντως κι εγω είμαι της άποψης ότι αμα δεν έχεις πολλές πιθανοτητες για φυσιολογικό να μην το δοκιμασεις ! Και όντως όσο πιο γρηγορα σηκωθεις τόσο καλύτερα εγω γέννησα 12&45 στις 3 ήμουν στο δωμάτιο και 6 σηκώθηκα!!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζο-τζο κ ροξανα μου,

σας ευχαριστω για τη γνωμη!!

για πειτε για πειτε λοιπον!!

ειναι κατι που πρεπει να προσεξω?

ειπατε, μολις μου δωσουν την αδεια να σηκωθω, οποτε

θα το κανω σιγουρα.

εγω θελω να ρωτησω,την κανατε με απλη επισκληριδιο ετσι?

οχι με μεγαλυτερη αναισθησια?

στην καισαρικη, θα χρειαστω τη μαια μου?

ρωταω γιατι ειχα σκοπο να συνεργαστω με μια εξωτερικη μαια

και τωρα δεν ξερω αν θα μου ειναι χρησιμη στον τοκετο.

τι λετε?

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΑΥ μου εγω εκανα επισκληριδιο αλλά με βαλβίδα δηλαδή μου βάλανε ενα σωληνακι που το είχα όλη την πρώτη μέρα και καποιες ωρες τη δεύτερη Το οποίο ήταν συνδεδεμένο με την επισκληριδιο και ήταν συνδεδεμένο σε ενα μηχανάκι το οποίο το είχε ρύθμιση η αναισθησιολογος και έριχνε ανα τακτά διάστημα παυσίπονο φάρμακο! Εμένα με βοήθησε ! Τώρα για την μαια εγω αν με αξιώσεις ο θεός να μείνω έγκυος θα ξαναπαρω και θα σου πω γιατί: πρώτον μου εφερε το ΜΩΡΟ με το που το καθάρισαν και το έβαλε στο στηθος μου να θηλασει κι ήμουν ακομα στο χειρουργείο να φαντατεις δεν με είχαν κλείσει ακόμα! Μετα που κάθεσαι 2 ωρες σε ενα δωμάτιο για παρακολούθηση μου έφερε πάλι το ΜΩΡΟ και το θηλασα ενα τέταρτο ενώ στις διπλανες μου δεν τους τα έφεραν που δεν είχαν μαιες. Και με βοηθησε πολύ με το θηλασμο μου εδωσε καποιες συμβουλές και κάποια κόλπα!!!οπότε ποστευω ότι αξίζει τα λεφτά της! Αυτά θυμάμαι τώρα αν μου έρθει και κάτι άλλο θα στο πω και ΕΣΥ ότι θες ρωτά ε; Φιλια

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

ροξανα μου!!

καλα ειμαι περναω μια σαλπιγγιτιδα αλλα ειμαι στο τελος της αγωγης.ο μπεμπης ερωτας μεγαλος εστρωσε και λιγο στο θεμα φαγητο καθε περιπου 3 ωρες.η δεν Εφη τρελαμενη με τον μπεμπη αλλα εχουμε θεμα με το διαβασμα αργει πολυ

η κορακλα??

Αχ αντε πάλι καλά που έστρωσε ο μικρός! Τον θηλαζεις; Η μικρή ασχολειτε με το μπεμπη και δεν έχει το νου της στο διάβασμα;

Η μπουμπου μου καλά είναι μεγαλώνει επικίνδυνα!!!αχχαχαχαχ καθε μέρα μου φαίνεται όλο και πιο μεγάλη έχει αρχίσει και βγάζει ήχους του τύπου αγουγουγου και μααααα και τέτοια ξέρεις !!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

αα!!! η καλη μου!!! το καλοκαιρι να δεις ποσο θα ξεπεταχτει!!τακα τακα!

κανατε κ εμβολιο εε?εμεις 9/2

ναι τον θηλαζω τουλαχιστον οσο μπορω θα το κανω ειπα αφου θα παρω κ το εξαμηνο.

η μικρη οχι δεν ειναι θεμα μπεμπη απλα βαριεται.

Καλα θα κανεις όσο περισσότερο μπορέσεις τόσο καλύτερα! Α θα το πάρεις το εξάμηνο ε;καλά θα κανεις κι εγω εκανα τα χαρτιά εγκρίθηκε και ησυχασα! Αρχές Ιουλίου θα παω κι εγω στη δουλειά! Με τη μικρή υπομονή θα στρώσει είναι αρχή πιστεύω και ίσως το κάνει για να σου τραβάει και την προσοχή!

Εμβόλια κάναμε 2 τον πρώτο μηνα και τώρα στις 3/2 έχουμε το δεύτερο

yVXqp2.png

dExOp2.png

Να ρωτήσω κάτι ;;; Αν δεν κάνω λάθος κάποια είχε πει ότι κάπου είχε ρωτήσει για τις ραγαδες στην κοιλιά και της είχαν πει ότι υπάρχει λύση!αν ισχύει θέλω πληροφορίες!!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

εγω τα εχω ετοιμα τα χαρτια και περιμενω την ημερομηνια...

στην Εφη μολις γυρισα για δουλεια παει το γαλα κοπηκε με ειχαν πρηξει κ ετσι αγχωθηκα κ τελος.

το σκεφτηκα και εγω οτι μπορει να γινεται επιτηδες καναμε μια συζητηση αντε να δουμε,,,,

στο ικα τα εκανες?

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? πήγα στο γιατρό και όλα καλά, αλλά το μωρό δεν σκέφτεται ακόμη να μας κάνει την τιμή να κατεβει! θα ξαναπάω σε μια εβδομαδα.

Να ρωτήσω κάτι ;;; Αν δεν κάνω λάθος κάποια είχε πει ότι κάπου είχε ρωτήσει για τις ραγαδες στην κοιλιά και της είχαν πει ότι υπάρχει λύση!αν ισχύει θέλω πληροφορίες!!!!!

Ροξάνα για τις ραγάδες, αν είναι ακόμη κόκκινες, μπορείς να κάνεις laser και να φύγουν. Ρώτα σε κανένα δερματολόγο σχετικά, δεν είναι ακριβά. αν εχουν γίνει άσπρες, λίγο μπορούν να βελτιωθούν.

Καλα θα κανεις όσο περισσότερο μπορέσεις τόσο καλύτερα! Α θα το πάρεις το εξάμηνο ε;καλά θα κανεις κι εγω εκανα τα χαρτιά εγκρίθηκε και ησυχασα! Αρχές Ιουλίου θα παω κι εγω στη δουλειά! Με τη μικρή υπομονή θα στρώσει είναι αρχή πιστεύω και ίσως το κάνει για να σου τραβάει και την προσοχή!

Εμβόλια κάναμε 2 τον πρώτο μηνα και τώρα στις 3/2 έχουμε το δεύτερο

πότε κάνεις τα χαρτιά για το 6μηνο και που? στον οαεδ? εχω κι εγώ άγχος γι' αυτό, ελπίζω να εγκριθούν και τα δικά μου

mariaefi ίσως έχει αποδιοργανωθεί λίγο η μικρή σου με την άφιξη του μπέμπη! πάντως κι εγώ με τον μικρό μου αδερφό που έχουμε την ίδια διαφορά ηλικίας με τα δικά σου, τα πηγαίναμε πολύ καλά.

Χριστίνα μου δεν έχει κεφι ακόμα το ΜΩΡΟ να βγει ε;ύπομονη έχεις ακόμα λίγο περιθώριο!

Σχετικά με τις ραγαδες είναι ακόμα επ ευρτχως εχω καταφέρει με κρεμες να τις διατήρησω έτσι απλά ρώτησα χτες σε αισθητικό και κου είπε ότι δεν γίνεται κάτι αλλα δεν σκέφτηκα τον δερματολογο!θα ρωτήσω κι εκεί σχετικά με τον ΟΑΕΔ άκου όταν με το καλό θα γεννήσεις και πας στο ικα και πληρωθεις τις 63 μέρες που δικαιούσαι θα πάρεις αυτό το χαρτί και το χαρτί πληρωμής για τις 56 μέρες πριν τον τοκετο και θα πάρεις συμπληρωματικό επίδομα όταν λοιπόν τελειώσει το δίμηνο του ΙΚΑ πας στον ΟΑΕΔ και παίρνεις τα χαρτιά που πρέπει να συμπληρωσεις για το εξάμηνο !τα ψτιαχνεις με το εργοδότη σου και τα καταθέτεις στον ΟΑΕΔ! Ουφ σε κούρασε! Ελπίζω να μην σε μπερδεψα χειρότερα ! Ότι διευκρυνηση θες πες μου

yVXqp2.png

dExOp2.png

Χριστίνα μου δεν έχει κεφι ακόμα το ΜΩΡΟ να βγει ε;ύπομονη έχεις ακόμα λίγο περιθώριο!

Σχετικά με τις ραγαδες είναι ακόμα επ ευρτχως εχω καταφέρει με κρεμες να τις διατήρησω έτσι απλά ρώτησα χτες σε αισθητικό και κου είπε ότι δεν γίνεται κάτι αλλα δεν σκέφτηκα τον δερματολογο!θα ρωτήσω κι εκεί σχετικά με τον ΟΑΕΔ άκου όταν με το καλό θα γεννήσεις και πας στο ικα και πληρωθεις τις 63 μέρες που δικαιούσαι θα πάρεις αυτό το χαρτί και το χαρτί πληρωμής για τις 56 μέρες πριν τον τοκετο και θα πάρεις συμπληρωματικό επίδομα όταν λοιπόν τελειώσει το δίμηνο του ΙΚΑ πας στον ΟΑΕΔ και παίρνεις τα χαρτιά που πρέπει να συμπληρωσεις για το εξάμηνο !τα ψτιαχνεις με το εργοδότη σου και τα καταθέτεις στον ΟΑΕΔ! Ουφ σε κούρασε! Ελπίζω να μην σε μπερδεψα χειρότερα ! Ότι διευκρυνηση θες πες μου

Ναι, ρώτα σε δερματολόγο! δεν κάνουν όλοι οι δερματολόγοι laser, αλλά πρέπει να είναι αρκετοί. ασχολούνται και με αποτριχώσεις κλπ.

Δηλαδή πάω στον ΟΑΕΔ 2 μήνες μετά τη γέννα? γιατί νόμιζα 1 μήνα μετα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...