Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

κοριτσακια γεια σας!!!

τι μου κανετε?

εγω ειμαι σε γενικες γραμμες καλα,

αν και τωρα με εχει πιασει λιγο η μεση μου, μαλλον ειναι και ο καιρος που ειναι καπως σημερα, δεν ξερω..

κατα τ'αλλα ζω στιγνμες τραγελαφικες λιγο,

γιατι ολοι με παιρνιυν τηλεφωνο και ρωτουν αν γεννησα

και αν τυχει και δεν το σηκωσω, το εχουν για σιγουρο!!:D:D

θα τους βρω στο ιασω μου φαινεται να με ψαχνουν!χαχαχαχα

οι αλλοι αγχωνονται, η μπουμπου μου και εγω στον κοσμο μας,

κανενα σημαδι...μα κανενα ομως?!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα may!!!

ετσι ειναι ! ολοι γυρω γυρω περιμενουν το ωραιο νεο!!! εμενα παντως ακομα και κατι ασχετοι με επαιρναν και με ρωτουσαν αν εχω γεννησει!!!!

Οταν εκανα τα μαθηματα ανωδυνου (καλη και κακη εμπειρια...) μας ειχαν πει οτι οι πρωτοτοκες συνηθως καβατζαρουν και τον 10ο μηνα....

εκανες τις εξετασεις σου?? ο γιατρουλης σου τι λεει??? εχει κατεβει το μπεμπε??

καλημερα κοριτσια!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!

jojo μου, σημερα εχω γιατρο στις 7,

θα κανουμε παλι καρδιοτοκογραφημα, θα κανουμε και "εξεταση"

και θα δουμε!! για να δουμε, τι θα δουμε!!

εγω απο αυτο που βλεπω, βλεπω την κοιλια μου πιο χαμηλα,

αλλα οχι και σπουδαια πραγματα, παρα το περπατημα δλδ!!

\θα δουμε!!

εσυ τι κανεις?η κουκλιτσα σου??

ροξανα εσεις?

χριστινακι και εσυ χαθηκες!! πως εισαι?

sandy???

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημέρα κορίτσια! εδώ είμαι κι εγώ, τα ίδια, δεν έχω κάτι νεότερο. Τετάρτη θα πάω στο γιατρό και βλέπουμε. το έχω πάρει απόφαση πλέον ότι θα τον φάω όλο τον 9ο. το μωρό έχει πολύ μεγάλη κινητικότητα πάντως!

καλημερα εγκυουλες μου! ροξανα καλημερα και σε σενα! που χαθηκες????

η μπεμπα μας τρελανε στην γκρινια...λογω εμβολιων μαλλον...χτες ειχαμε και κολικους για να καταλαβετε!δεν περασε και πολυ ωραια το μικρακι... για μενα δεν το συζητω..λες και παλευα νιωθω!

ξεκινησαμε κρεμουλες...με παταγωδη αποτυχια!!!!!!! χαχαχαχα ελπιζω να αλλαξει γνωμη...σαν εμενα ειναι το παιδι, δεν του αρεσουν οι νεες εμπειριες στο φαγητο!!!!!

να ξερετε οτι η ηρεμια βοηθαει στην εναρξη του τοκετου...δεν ειναι τυχαιο το οτι τις πιο πολλες φορες αρχιζει τη νυχτα οταν ηρεμει η γυναικα!

το περπατημα βοηθαει στην αιματωση ..δεν υπαρχει αποδειξη οτι ξεκιναει τοκετο ή οτι βοηθαει το εμβρυακι να κατεβει!!θα κατεβει το μωρακι οταν νιωσει ετοιμο!!!!!!! εκεινο ξεκιναει τον τοκετο οχι εμεις!!!!!!!!χαχαχα

εχετε παντα στο νου σας να ακουτε το μωρο... αν δεν το ακουσετε για 2-3 ωρες ξαπλωστε με τα χερια στην κοιλια για μιση ωρα.. αν παλι δεν το ακουσετε πιειτε 1 ποτηρι κρυο νερο και ξαναξαπλωστε για αλλη μιση ωρα...

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Τζο περαστικα στη μπεμπουλα σου, ταλαιπωρηθηκε η μικρουλα σου....εγω το σκυλακι μας οταν το καναμε εμβολιο εβγαινα εξω γιατι στεναχωριομουν, τωρα με το μωρο τι θα κανω;;;;;θα κλαιω μαζι του μου φαινεται χιχιχι.....

May, Χριστινακι ευχομαι να ερθουν τα μωρακια μας γρηγορα!!!!! Και μενα ο μπεμπης τις τελευταιες 3μερες ειναι πολυ κινητικος και με ποναει, επισης το βραδυ ξυπνησα 4φορες με εντονους πονους περιοδου αλλα περασαν....... Σημερα εχω γιατρο για να δουμε τι θα μας πει;;;;;

MANOYΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ Ε;ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΤΖΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ!

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

τι κενετε ολες??

νεα απο το γιατρο να σας πω..

πηγα λοιπον εχτες, εκανα nst, η μητρα εδειξε αρκετες συσπασεις,

οχι παρα πολλες αλλα αρκετες..

στον υπερηχο ομως μετα, επιβεβαιωθηκε αυτο που αισθανομαι εγω ολον αυτον τον καιρο, θεση του μωρου σχεδον εγκαρσια..

ειχα εγω αυτην την αισθηση γιατι ακομα και τωρα, τελευταιες μερες βλεπω ορατοτατες κινησεις στο δεξι πλευρο.

πλην της θεσης αυτης, το μωρο ειναι παρα πολυ ψηλα,ακριβως εκει που ηταν την προηγουμενη φορα.

ο γιατρος δινει ελαχιστες πιθανοτητες αυτο να αλλαξει μεχρι την ΠΗΤ που πλησιαζει και επικινδυνα.

ωστοσο, επειδη ξερει οτι προτιμω Φ.Τ, οπως και ο ιδιος ειναι υπερ,

καναμε την κολπικη εξεταση, μηπως ενεργοποιηθουν περισσουερο οι συσπασεις, και εχουμε σπασιμο νερων, οποτε δοκιμασουμε και φυσιολογικα.

αλλιως, το σεναριο ειναι βιοφυσικο προφιλ την πεμπτη στο ιασω,

και αν αυτο δειξει πληρη αρτιοτητα(αμνιακο υγρο, παλμοι μωρου κτλ)

περιμενουμε ακριβως μεχρι την ΠΗΤ οποτε και προχωραμε σε προκληση.

αν το βιοφυσικο προφιλ, δεν ειναι τελειο, τοτε μπαινουμε αμεσα προκληση, που μαλλον θα καταληξει σε καισαρικη..

αυτα τα νεα!!πολλες οληροφοριες μαζεμενες,

αλλα ο,τι και ναναι ειπα, πρεπει να ειναι το καλυτερο για το μωρο και για μενα, οποτε...ο,τι ηθελε προκυψει..:wink:

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα κοριτσια!!!πρωτη φορα μανουλα και μαλιστα σε 2!!ποτε μπορουμε να καταλαβουμε κινηση των μωρων??εγω ειμαι στην 17 εδομαδα και βλεπω καποιεσ φορες την κοιλια μου να εξεχει δεξια ή αριστερα απο τον αφαλο.ειναι λετε οι σακοι οπως κινουνται??

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Fntag εγω τον μπεμπη τον ενοιωσα σιγουρα γυρω στη 19η εβδομαδα, τωρα εσυ με 2 μπορει να τα νοιωθεις απο τωρα, αλλα νομιζω οτι ειναι νωρις για να κουνιεται και η κοιλια,....

May σημασια εχει να ερθουν γερα τα μωρακια μας, με τον ενα ή τον αλλο τροπο!!!!

Εγω πηγα χτες γιατρο, ο μπεμπηε ειναι με το κεφαλι κατω, περιπου 2900γρμ. και μεχρι τη Πεμπτη που μπαινω στη 37η μου ειπε περπατημα μονο κανα εικοσαλεπτο, μετα ξεσαλωμα για να γεννησω χαχαχα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

τι κενετε ολες??

νεα απο το γιατρο να σας πω..

πηγα λοιπον εχτες, εκανα nst, η μητρα εδειξε αρκετες συσπασεις,

οχι παρα πολλες αλλα αρκετες..

στον υπερηχο ομως μετα, επιβεβαιωθηκε αυτο που αισθανομαι εγω ολον αυτον τον καιρο, θεση του μωρου σχεδον εγκαρσια..

ειχα εγω αυτην την αισθηση γιατι ακομα και τωρα, τελευταιες μερες βλεπω ορατοτατες κινησεις στο δεξι πλευρο.

πλην της θεσης αυτης, το μωρο ειναι παρα πολυ ψηλα,ακριβως εκει που ηταν την προηγουμενη φορα.

ο γιατρος δινει ελαχιστες πιθανοτητες αυτο να αλλαξει μεχρι την ΠΗΤ που πλησιαζει και επικινδυνα.

ωστοσο, επειδη ξερει οτι προτιμω Φ.Τ, οπως και ο ιδιος ειναι υπερ,

καναμε την κολπικη εξεταση, μηπως ενεργοποιηθουν περισσουερο οι συσπασεις, και εχουμε σπασιμο νερων, οποτε δοκιμασουμε και φυσιολογικα.

αλλιως, το σεναριο ειναι βιοφυσικο προφιλ την πεμπτη στο ιασω,

και αν αυτο δειξει πληρη αρτιοτητα(αμνιακο υγρο, παλμοι μωρου κτλ)

περιμενουμε ακριβως μεχρι την ΠΗΤ οποτε και προχωραμε σε προκληση.

αν το βιοφυσικο προφιλ, δεν ειναι τελειο, τοτε μπαινουμε αμεσα προκληση, που μαλλον θα καταληξει σε καισαρικη..

αυτα τα νεα!!πολλες οληροφοριες μαζεμενες,

αλλα ο,τι και ναναι ειπα, πρεπει να ειναι το καλυτερο για το μωρο και για μενα, οποτε...ο,τι ηθελε προκυψει..:wink:

κοριτσακι μην αγχωνεσαι!!!! σιγουρα θα γινει το καλυτερο που μπορει να γινει και για τους δυο σας!!!!

και εγω με καισαρικη γεννησα και τα πηγα μια χαρα και στο θηλασμό (ακομα θηλαζω!) και σε όλα. και το μωρο βγηκε μπουμπουκι και ξεκουραστο!!!! ρωτα το γιατρό σου να βεβαιωθείς τι πιθανότητες εχει η προκληση να ειναι επιτυχης... εγω ειχα 80% πιθανότητες η πρόκληση να καταλειξει σε καισαρικη και δεν μπηκα στην διαδικασια... εκανα κατευθείαν καισαρικη... περιμενουμε νεα !

καλημερα κοριτσια!!!πρωτη φορα μανουλα και μαλιστα σε 2!!ποτε μπορουμε να καταλαβουμε κινηση των μωρων??εγω ειμαι στην 17 εδομαδα και βλεπω καποιεσ φορες την κοιλια μου να εξεχει δεξια ή αριστερα απο τον αφαλο.ειναι λετε οι σακοι οπως κινουνται??

διδυμακια ε???? εγω κινηση στην κοιλια δεν ειχα νιωσει παρα στον 5 με 6 μηνα αν θυμαμαι καλα... στην 17η εβδομαδα ενιωθα μονο κατι φτερουγισματα χαμηλα στην μητρα...σαν να ειχα καταπιει πεταλουδες..

αλλα σιγουρα το οτι ειναι δυο τα μωρακια παιζει το ρολο του!!!!! 2 σακοι είναι??

fntag με το καλο τα διδυμακια σου!!!

τζο-τζο μου,

ο γιατρος μου εδωσε 90% πιθανοτητα η προκληση να οδηγησει

μια η αλλη σε καισαρικη, οποτε μαλλον και εγω δε θα μπω καθολου στη διαδικασια!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημέρα! ακόμη κοιμάστε??

fntag καλώς όρισες! δεν θυμάμαι πότε ακριβώς το ένιωσα πρώτη φορά, αλλά μάλλον λόγω των διδύμων θα έχεις περισσότερη κινητικότητα! με το καλό

may αύριο πας ιασώ, ε? γιατί να μην το παλέψεις για φτ? ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μην είναι και τόσο δύσκολο. κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, εξάλλου. εννοείται, ό,τι είναι καλύτερο για εσένα και το μωρό θα κάνετε

Sandy μεγάλωσε ο μπέμπης, ε? ποπο, 2900!

fntag με το καλο τα διδυμακια σου!!!

τζο-τζο μου,

ο γιατρος μου εδωσε 90% πιθανοτητα η προκληση να οδηγησει

μια η αλλη σε καισαρικη, οποτε μαλλον και εγω δε θα μπω καθολου στη διαδικασια!

Λοιπόν, εύχομαι να γεννησεις όπως ακριβώς θέλεις!

αλλα , σε περιπτωση καισαρικής, έχω μονο μια συμβουλη να σου δωσω!!! περπατα αμεσως μονις σου πουν!! οσο πιο γρηγορα σηκωθεις τοσο λιγοτερο θα πονεσεις!!!

ο,τι θελησεις να μαθεις για την καισαρική στη διάθεσή σου να σου απαντήσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...