Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

KAΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΜΑΥ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΟΤΕ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΞΡΥΝΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ροξάνα δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, απλώς τα χτένισα. πάω σχεδόν κάθε εβδομάδα εδώ και πολλά χρόνια - από τα 20 νομίζω! με διαλείμματα τα καλοκαίρια. έχω κόλλημα με τα μαλλιά, είναι σπαστά και ατίθασα και παραλληλα δεν ξέρω πως να τα σουλουπώσω μόνη μου, ούτε υπομονή εχω.

Τέλος πάντων, πότε σχεδιάζεις να κάνεις τη βάφτιση? κι εγώ άρχισα να το σκέφτομαι - άκου τώρα, ακόμα δεν τον είδαμε! αλλά φαντάζομαι ότι καλό θα είναι να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

σου φαινεται φυσιολογικο οτι εφτιαξα βαλιτσα- επιτελους-

και με επιασε απο εκεινη την ωρα μια ψιλοθλιψη??:confused::confused:

δεν ξερω τι ακριβως, αναμεικτα συναισθηματα αγχους, συγκινησης, αρνησης, φοβου, χαρας..ξερω γω..

απο εκεινη την ωρα εχω νευρα..:confused:

η μπουμπου τι κανει??

Εγώ την έχω φτιάξει σχετικά νωρίς, μόλις μπήκα στον 9ο, γιατί ο άντρας μου με πρήζει από τον 6ο να τη φτιάξω! έχει πελαγώσει πιο πολύ από εμένα! κι εγώ may δεν είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση αυτες τις μέρες, μάλλον έχω αγωνία. και κουράστηκα.
ΜΑΥ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ!

ΤΖΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ!ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΗΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ!ΤΗΝ ΠΗΓΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ 3 ΦΟΡΕΣΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑ!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!!!!

Μπορείς να της βάλεις ένα καθρεφτάκι και να βλέπετε η μία την άλλη, χωρίς να σταματάς. το είδα στην ξαδέρφη μου αυτό και είχε επιτυχία.
Καλησπερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε;;;;; Εγω απο χτες εχω μια ανησυχια.....πονους εντονους αλλα ακανονιστους οποτε λεω αυριο να ξεκιναω να φτιαχνω τη βαλιτσα για το νοσοκομειο..... Επισης ποναω πολυ απο κατω και στους προσαγωγους κι στη μεση και γενικα σε καθε κινηση χαχαχα νομιζω οτι διαλυομαι!!!!!!!
sandy sε βλέπω να πλησιάζεις! μπράβο!! η μαία μου είπε ότι αν νιώσω πόνους σαν να με σφίγγει μια ζώνη στην κοιλιά δυνατά, και να χτυπάει πίσω στη μέση, είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού, κι ας μην έχουν σπάσει τα νερά. αν τυχόν έχεις τέτοιους πόνους, πάρε το γιατρό τηλ!

Εγώ τίποτα νεότερο κορίτσια, μου φάινεται ψηλά η κοιλιά μου ακόμη. Την Τετάρτη θα με δει ο γιατρός

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΓΕΙΣ Ε; ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ!Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!

ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΟ!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!

ΠΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

pinakiii.

σε σκεφτομουνα εχτες!

ελπιζω να εισαι καπως καλυτερα και συντομα να μας ανακοινωσεις τα δικα σου ευχαριστα νεα!!

roxana μου,

μεχρι ποτε τα μωρακιαειναι αναποδα στα καρεκλακια τους?

οντως θα ειχα ενα μικρο αγχος που δε θα εβλεπα το φατσακι του μωρου..

χριστινακι,

εγω ειδα μεγαλη διαφορα στην καθοδο της κοιλιας απο τα μεσα της 36ης εβδομαδας και επειτα.καθε μερα μου φαινεται κ περισσοτερο.

βοηθαει βεβαια και η πεζοπορια, το χιλιομετρο το περπαταω σιγουρα καθε μερα!

σαντυ, ετοιμαζεσαι κι εσυ!!

αντε με το καλο!!

τζο-τζο μου καλημερα και σε σενα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου λογιλα εσυ θ΄ ανοιξεις την αυλαια με τις γεννες, αχ κοριτσια με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!!!! Πλεον θελω να γεννησω, αν κι εχω φοβο για τη γεννα, ανυπομονω να ερθει αυτη η στιγμη για να γνωρισω τον μπεμπη μου....

Ροξανα δεν απενεργοποιειται ο αεροσακος του συνοδηγου για να την εχεις διπλα σου;;;;;

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΜΕΧΡΙ 13 ΚΙΛΑ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΩ;;;;Α ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΤΖΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

πολυ δουλειαααα, ακομα στο γραφειο ειμαι....

η μπεμπα καλα...αυριο παμε για εμβολιο... αντε να δουμε...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΜΕΧΡΙ 13 ΚΙΛΑ Η ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΩ;;;;Α ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

ρε χαζουλι... το να απενεργοποιησεις τον αεροσακο ειναι το πιο απλο πραγμα στο κοσμο.. και το κανεις μονη σου... και αν ειναι να πατε καπου ολοι μαζι βαζεις το καθησματακι πισω!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

μολος γυρισαμε απο εμβολια! η μπεμπα κοιμαται μετα απο το τοοοοσο πολυ κλαμα που εριξε... :cry::cry::cry:

λοιπον...οι μετρησεις μας...

8200 βαρος 67 υψος! στα 100 μωρα λεει ο γιατρός.. ειμαστε στα 3 μεγαλυτερα!

τα αλλα νεα ειναι οτι απο αυριο ξεκιναμε κρεμουλα!!!!!!!! τα πηρα με το γιατρό γιατι ενω τονν ρωτουσα επιμονα αν μπορω να αποφυγω τις γνωστες κρεμες ..για να μην μαθω το μωρο στη ζαχαρη.... εκεινος εκανε τον κινεζο.. και μονο αν τον ρωτησα αν μπορω να της δωσω κουακερ μου ειπε ναι μπορεις.... δηλαδη δεν μπορουσε να το πει απο την αρχη??????ελεος!

ετσι θα της δινω κουακερ με δικο μου γαλατακι!!!!!

αυτα τα νεα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ!!!!!ΑΧΧΑΧΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ!!!!!ΑΧΧΑΧΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

roxana μου και υπολοιπες κουκλιτσες χαιρεται!!

αυτο σημαινει λοιπον οτι η μπουμπου μεγαλωνει εεε????

αχ τι ωραια πραγματικα!!!

σημερα ειχε και τοσο ωραια μερα, ηταν οτι πρεπει για βολτουλα στα μαγαζια κ περαντζαδα.

και εγω με τον αντρα μου βγηκαμε το πρωι για δουλειες,

και σε λιγο θα παμε και το περπατημα μας..

οι υπολοιπες τι κανετε??

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλησπερα!

εγω οπως λεω ολη την μερα σημερα.... ταλαιπωρηθηκα στο σουπερ.... κοσμος πανικος..... δεν μου αρεσε καθολου... και αποφασισα να τα παραγγελνω απο το internet!

βρηκα και στο χαλανδρι ενα μαγαζι με βιολογικα... και αγορασα το αμυγδαλελαιο της μπεμπας...την κρεμα για τον πωπο της... το κουακερ της κτλ! πολυ χαρηκα γιατι κανει και αυτος delivery στο σπιτι! χχαχαχα μονο για ρουχα θα βγαινω!!!!

ηθελα να βολταρω και στο χαλανδρι σημερα εγω! αχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...