Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

οποτε ειμαι ησυχη!!

και οι δυο σας εισασταν ανεξαρτητες και δυναμικες μεχρι το τελος

και οντως γιατι οχι, αν η εγκυος αισθανεται καλα?

και εγω ειμαι της ιδιας λογικης-εγκυμοσυνη =οχι αρρωστια,

απλα καποιες φορες υπερτιμαμε τον εαυτο μας και αυτο ειναι που φοβαμαι εγω σε εμενα...

jojo μου στο ιασω θα γεννησω και μενω στου παπαγου,

πολυ κοντα σχετικα..βεβαια με τις απεργιες στα ΜΜΜ αυτες τιε μερες η αποσταση των 15 λεπτων μπορει να γινει 115 λεπτα,

αλλα ευτυχως υπαρχει και η λυση της αττικης οδου.

την παρασκευη αγορασα νυχτικα καινουρια και σουτιεν θηλασμου.

τα πλενουμε και αυτα φυσικα ε?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κούκλες !!!ΜΑΥ κι εγω έτσι ήμουν μην ανησυχείς μέχρι και τα μισά του εννατου οδηγούσα όταν ειχε πολύ ζέστη και αν δεν έπρεπε να περπατάω θα το έπαιρνα συνέχεια! Και να σου πω και κάτι ; Όσο πιο χαλαρά το περνεις τόσο καλύτερα βιωνεις και περνας και τη γέννα!!!!

μαζι σου κι εγω!!!!!!!!

οποτε ειμαι ησυχη!!

και οι δυο σας εισασταν ανεξαρτητες και δυναμικες μεχρι το τελος

και οντως γιατι οχι, αν η εγκυος αισθανεται καλα?

και εγω ειμαι της ιδιας λογικης-εγκυμοσυνη =οχι αρρωστια,

απλα καποιες φορες υπερτιμαμε τον εαυτο μας και αυτο ειναι που φοβαμαι εγω σε εμενα...

jojo μου στο ιασω θα γεννησω και μενω στου παπαγου,

πολυ κοντα σχετικα..βεβαια με τις απεργιες στα ΜΜΜ αυτες τιε μερες η αποσταση των 15 λεπτων μπορει να γινει 115 λεπτα,

αλλα ευτυχως υπαρχει και η λυση της αττικης οδου.

την παρασκευη αγορασα νυχτικα καινουρια και σουτιεν θηλασμου.

τα πλενουμε και αυτα φυσικα ε?

ναι μωρε πλυντα! εγω ειχα παρει επιθεματα απο το μαγαζι του μητερα.. γιατι το στηθος σταζει πολυ στην αρχη!!! εχεις καποια μαια που θα σε βοηθησει με το θηλασμο?

μα δεν σε αφηνει το σωμα σου να υπερεκτιμησεις ! αν εχεις δυναμεις πας..αν οχι αραζεις σε κανα παγκακι, κανα πεζοδρομιο! εχω κατσει εγω!!! οπου εβρισακ την αραζα! εκτος απο μια φορα... που δεν μπορω να γραψω εδω τωρα το λογο...αλλα ενω περπατουσα και βαριανασαινα.. καποια στιγμη χρειαστηκε να "τρεξω!!!" και ετρεξα!!!

κοριτσαρες! εγω παω γολτα παρνηθα με μπεμπιτα!!! αν σας βρω μεσα αργοτερα ξαναμιλαμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

εχω μαια, δικη μου-ανεξαρτητα δλδ απο του μαιευτηριου,

και ηδη μου εχει πει αρκετα,

αλλα αλλο στην πραξη..

στην πραξη ειναι πιο ωραια!!!! χαχαχαα

ΛΑΝΟΛΙΝΗ μην ξεχασετε!!!

κοριτσια μου χαλια η βολτα στην παρνηθα............ ζαλιστηκα εγω, ζαλιστηκε και η μπεμπαρα.... τα ειδαμε ολα σας λεω.............. γυρισαμε πισω σπιτακι μας επιτελους! την επομενη φορα ειπαμε με χαζμπαντ θα ανεβουμε με το τελεφερικ ...

καλημέρα κοριτσια! απίστευτες οι ιστοριες σας με τις αλλες λεχωνες στα δωματια! γέλασα πολύ! μα τι ορέξεις έχουν μετά τη γέννα! άκου πατατάκια! και έφερε και το σύζυγο η άλλη να κοιμηθεί εκεί? δεν είμαστε καλά. Η αδερφή μου πάντως που ήταν σε 3κλινο ήταν πολύ ευχαριστημένη, ετυχε σε ωραια ατομα και μάλιστα με τη μια συναντιουνται ακόμα! κι εγώ αν ειχα επιλογή θα προτιμουσα μονοκλινο παντως, αλλά είναι πανάκριβα, δεν το συζητώ.

κι εγω οδηγω κλπ, δεν εχω πρόβλημα. οσο μπορω να κανω καποια πράγματα, θα κάνω. εξαλλου βαριεμαι ολη μερα μονη σπιτι και βρισκω αφορμές να φεύγω! τώρα περιμένω την καθαριστρια, οπότε οταν ερθει θα πάω σουπερ μαρκετ

και εμεις ετσι ημασταν! 12 εγω, 16 εκεινη! θυμαμαι που βρεθηκαμε για καφε... και κοιτιομασταν ενω λεγαμε ασχετα... και καποια στιγμη μου λεει...ελα πες το..και της λεω..κανεις πλακα...να το πεις εσυ! λες και το ξεραμε η μια για την αλλη!!!

ωραια που τυχατε ετσι μαζι! κι εγω με μια φιλη εχουμε 1 μηνα διαφορα, οποτε θα περασουμε μαζι τον καιρό της αδειας. και τα μωρα θα κανουν παρεα! εχω κι αλλη που εχουμε μονο 6 μερες διαφορά, αλλά είναι μακριά αυτη, σε άλλη πόλη

εγω κοριτσια πολυ κουραση...

και οχι κ η καλυτερη ψυχολογια...ο αντρας μου δεν βοηθαει κιολας...

mariaefi μήπως να του έδινες κάποιες συγκεκριμένες αρμοδιότητες? μήπως νιώθει παραγκωνισμένος? με την Εφη πως ήταν όταν γεννήθηκε? τα ίδια? ελπίζω να έχεις κάποιον εκεί κοντά, τη μαμα σου ή την πεθερά σου ας πούμε, να σε ξεκουράζουν λίγο!

Διαφημίσεις

ωραια που τυχατε ετσι μαζι! κι εγω με μια φιλη εχουμε 1 μηνα διαφορα, οποτε θα περασουμε μαζι τον καιρό της αδειας. και τα μωρα θα κανουν παρεα! εχω κι αλλη που εχουμε μονο 6 μερες διαφορά, αλλά είναι μακριά αυτη, σε άλλη πόλη

kxristina μου δεν το κρατησε αυτη η φιλη μου το μωρακι της... δυστυχως..και δυστυχως δεν εχω καποια φιλη κοντα μου με μωρακι σαν την δικια μου:confused:

να ζησεις ροξανα και χρονια πολλααααα

μεγαλη να γινεις με ασπαρα μαλλια!!!

να κανεις το μωρακι μεγααααλο τρανοοοο

και παντα να ειναι πολυ πολυ τυχερο!

γεματη υγεια και αγαπη πολυ

και ολοι να λενε να μια σοφηηηηηηηη

χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...