Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε τζο μου απο το πουθενά κανονιστηκε η συνέντευξη αλλά μου βγήκε σε καλό γιατί επιτέλους εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα εγω είχα μια Κούλη δίπλα μου η οποία ροχαλιζε όλο το βράδυ ασε! Και το πρώτο βράδυ που ήμουν απο καισαρικη εκείνη γεννησε 3 το πρωί και με το που την φεραν στο δωμάτιο άρχισε να τρώει πατατάκια κλπ και καταλαβαίνεις θόρυβο και αφού τελείωσε πέφτουν να κοιμηθούν με τον άντρα της και να ροχαλιζουν και οι δυο....ασε δραμα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου κι ΕΣΥ να είσαι καλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου και χρόνια πολλά σε όποια γιορταζε

yVXqp2.png

dExOp2.png

Ασε τζο μου απο το πουθενά κανονιστηκε η συνέντευξη αλλά μου βγήκε σε καλό γιατί επιτέλους εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα εγω είχα μια Κούλη δίπλα μου η οποία ροχαλιζε όλο το βράδυ ασε! Και το πρώτο βράδυ που ήμουν απο καισαρικη εκείνη γεννησε 3 το πρωί και με το που την φεραν στο δωμάτιο άρχισε να τρώει πατατάκια κλπ και καταλαβαίνεις θόρυβο και αφού τελείωσε πέφτουν να κοιμηθούν με τον άντρα της και να ροχαλιζουν και οι δυο....ασε δραμα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου κι ΕΣΥ να είσαι καλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου και χρόνια πολλά σε όποια γιορταζε

πλακα κανεις????? εγω θα την ειχα καταγγειλει! ακου πατατακια!!!! οντως δραμα! οχι εγω ειχα την φιλιω σην αρχη η οποια ειχε κανει καισαρικη οπως και εγω... και με στηριξε παρα πολυ συναισθηματικα και ψυχολογικα!και μετα ηρθε και η ειρηνη... που η μαμα της ηξερε να κανει μασαζ λεμφικο και μου εκανε και ξεπριστηκα σε ενα βραδυ!!!! καταπληκτικα παιδια!!! και το τελευται βραδυ εφεραν μια κοπελα..που την βοηθησα να θηλασει!!! και πολυ χαρηκα!!!!

Δεν σου κάνω καθολου πλάκα!! Πατατάκια αν μπορεις να το διανοηθεις!!!!! Εμενα μετά στο τρίτο κρεβάτι φερανε μια κοπελα που γεννησε πρόωρα και είχε επιπλοκη και της έκαναν μετάγγιση καταλαβαίνεις ταλαιπωρία και πεφτουμε να κοιμηθούμε όλοι και να αρχίσει αυτή να κάνει σαν αμαξοστοιχεια και να της πιάσουν την κακομοιρα κάτι γέλια και να αρχισουμε να την κοροιδευουμε κι αυτή χαμπάρι!!!ασε

yVXqp2.png

dExOp2.png

χαχα ροξανα τι μου θυμισες!

ηταν μια οταν ειχα μπει εισαγωγη με υπερεμεση και ειχε γεννησει και μολις ηρθε στο δωματιο ηθελε αν εχεις το Θεο σου σουβλακι με τζατζικι !!!!

ο γιατρος επαθε σοκ!

εγω κοριτσια πολυ κουραση...

και οχι κ η καλυτερη ψυχολογια...ο αντρας μου δεν βοηθαει κιολας...

Διαφημίσεις

χαχα ροξανα τι μου θυμισες!

ηταν μια οταν ειχα μπει εισαγωγη με υπερεμεση και ειχε γεννησει και μολις ηρθε στο δωματιο ηθελε αν εχεις το Θεο σου σουβλακι με τζατζικι !!!!

ο γιατρος επαθε σοκ!

εγω κοριτσια πολυ κουραση...

και οχι κ η καλυτερη ψυχολογια...ο αντρας μου δεν βοηθαει κιολας...

μηπως ημουν εγω με το σουβλακι????? χαχαχαχαχα

κουραστηκες ε?? γιατι δεν βοηθαει ο αντρα σου??? μηπως να βρεις ενα τροπο να τον μπασεις στις διαδικασιες??? χωρις νευρα ! απλα ριξτου το οτι πρεπει να δεθει και εκεινος με το μωρο.... και να αναλαβει καποια πραγματα οπως το μπανιο για παραδειγμα ή ενα ταισμα αν δεν θηλαζεις..... ο εμμεσος τροπος εχει καλυτερα αποτελεσματα

roxana

1ον δε μας ειχες πει οτι εισαι διασημοτητα!!

2ον ειναι δυνατον αυτα που μας περιγραφεις να συνεβησαν πραγματικα??

θα ειχα τρελαθει!!

πατατακια?

στις 3 το πρωι?

παμε καλα?

μα καλα ποσο ζωον ηταν αυτη?

οτι ειχε διπλα της μια λεχωνα να κοιμαται,δεν της ειπε τιποτα?

καλα και ο αντρας της που κοιμηθηκε μαζι της??

θα τους ειχα βρισει πραγματικα!!

περασμενα ξεχασμενα!!

η μπεμπουλα σου τι κανει??

78xyp2.png

RUAmp3.png

may μου πλησιαζεις ε? τωρα το ειδα !!!

καλημερα jo-jo!!

πλησιαζω δε λες τιποτα, αλλα εγω στον κοσμο μου, που λενε..

χτες ειχα επισκεφθει μια φιλη, ακριβως στις ιδιες μερες με εμενα και

να μου λεει

"να εδω που καθομαι νιωθω οτι θα με πιασουν οι πονοι,

παω στην κουζινα και νιωθω οτι μου σπανε τα νερα,

γενναω απο στιγμη σε στιγμη..." κτλ κτλ

εγω αναισθητη ειμαι?

τιποτα απο αυτα δεν σκεφτομαι, νιωθω οτι θα γεννησω σε κανα 3μηνο..

μετα κοιταω την κοιλια μου και λεω..συνελθε!!:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα jo-jo!!

πλησιαζω δε λες τιποτα, αλλα εγω στον κοσμο μου, που λενε..

χτες ειχα επισκεφθει μια φιλη, ακριβως στις ιδιες μερες με εμενα και

να μου λεει

"να εδω που καθομαι νιωθω οτι θα με πιασουν οι πονοι,

παω στην κουζινα και νιωθω οτι μου σπανε τα νερα,

γενναω απο στιγμη σε στιγμη..." κτλ κτλ

εγω αναισθητη ειμαι?

τιποτα απο αυτα δεν σκεφτομαι, νιωθω οτι θα γεννησω σε κανα 3μηνο..

μετα κοιταω την κοιλια μου και λεω..συνελθε!!:D

χαχαχα! εγω στις μερες σου ημουν στο αιγιο και εκανα μπανια!!!!! ολη τη μερα στη θαλασσα!!! οι γριες με κοιτουσαν και με εκραζαν!!! και εγω κοσμαρα! εχεις φιλη που εναι στις ιδιες μερες με σενα ε???? κι εμενα η κολλητη μου ειχε μεινει εγκυος τις ιδιες μερες...αλλα δεν το κρατησε...

εχω πολυ καλη μου φιλη-σχεδον κολλητη,

που εχει φαντασου ΠΗΤ 24-01 και εγω εχω ΠΗΤ 25-01!!!

τρελη συμπτωση!!

οποτε εχουμε παει ολη την πορεια της εγκυμοσυνης παραλληλα

και χτες συναντηθηκαμε "τελευταια" φορα πρωτου γεννησουμε!!:)

και εσυ για να μου λες μπανακια, καταλαβα..

ξεροκεφαλη σαν κι'εμενα, που εξακολουθω να οδηγω κτλ κτλ..;)

78xyp2.png

RUAmp3.png

τρελη συμπτωση!!

και εσυ για να μου λες μπανακια, καταλαβα..

ξεροκεφαλη σαν κι'εμενα, που εξακολουθω να οδηγω κτλ κτλ..;)

Εγω ημουν της αποψης οτι δεν ειμαι αρρωστη!! ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να παω οπουδηποτε, αρκει να ειμαι 2 ωρες απο θερμοκυτιδα... αιγιο πατρα ειναι 30 λεπτα!!! θυμαμαι που μου ελεγε ο γιατρος για μια κοπελα που ειχε η οποια αποφασισε να παει για πεζοπορεια στην Ισλανδια στον 70 νομιζω..!! οποτε εμενα το αιγιο μου φανηκε ομονοια - κολιτσου!!! χαχαχαχαχα

που θα γεννησεις??

τρελη συμπτωση!!

.;)

και εμεις ετσι ημασταν! 12 εγω, 16 εκεινη! θυμαμαι που βρεθηκαμε για καφε... και κοιτιομασταν ενω λεγαμε ασχετα... και καποια στιγμη μου λεει...ελα πες το..και της λεω..κανεις πλακα...να το πεις εσυ! λες και το ξεραμε η μια για την αλλη!!!

Καλημερα κούκλες !!!ΜΑΥ κι εγω έτσι ήμουν μην ανησυχείς μέχρι και τα μισά του εννατου οδηγούσα όταν ειχε πολύ ζέστη και αν δεν έπρεπε να περπατάω θα το έπαιρνα συνέχεια! Και να σου πω και κάτι ; Όσο πιο χαλαρά το περνεις τόσο καλύτερα βιωνεις και περνας και τη γέννα!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...