-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:
κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.
Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!!
-
Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!
-
Θέματα
-
- 9.558 απαντήσεις
- 1.035.556 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 484.814 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 135.610 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.186.599 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.961 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.558 απαντήσεις
- 1.035.556 εμφανίσεις
-
- 1.866 απαντήσεις
- 80.361 εμφανίσεις
-
- 28.312 απαντήσεις
- 3.554.232 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 2.537 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 565 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 406 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 40 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 207 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 161 εμφανίσεις
-
Καλύτερος Γιατρός για εξωσωματική μετά από 2 αποβολές (Αθήνα)
Από Helenalda, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 6 απαντήσεις
- 194 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα