Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

εγώ έχω πάρει 9 κιλά ως τώρα. ελπίζω να μην πάρω πάνω από 1-2 ακόμη. βαρέθηκα να φοράω τα ίδια και τα ίδια ρούχα!!!! είμαι 35 εβδομάδων σήμερα, αλλά το μωρό 36. λέτε να πάω για παράταση ? :confused: ελπίζω να μη χρειαστεί :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xistina μου, καλημερα!!

μια χαρα ισαι απο κιλα κοριτσακι μου!

εγω πως ανεβηκα ετσι βρε κοριτσια. εχω φτασει τα 13 κιλα

και απο διατροφη δεν εχω αυξησει καθολου, τελοσπαντων!!

εχεις ακομα καιρο παντως για το μωρακι!

καθε μερα που περναει ειναι σε οφελος μας και σε οφελος των μωρων μας!!;)

παντως αυτο με τα ρουχα ειναι μεγαλος πονος!!

και εγω με βαρεθηκα με τα ιδια ρουχα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

may καλά αποτελέσματα! σήμερα δεν τα περιμένεις? ιασώ γεννάς ? εγώ γενικά κάνω καλή διατροφή (και πριν την εγκυμοσύνη έκανα, έτσι κι αλλιώς) αλλά τον τελευταίο καιρό πολλά γλυκά! αυτά τα Χριστούγεννα, καταστροφή! πάντως κι εσύ πολύ καλά τα πας με τα κιλά, έχεις φτάσει σχεδόν στο τέλος εξαλλου! σκέψου και την κατακράτηση υγρών, συν ότι δεν ασκούμαστε (εγώ τουλάχιστον σχεδόν καθόλου... που και που πάω για περπάτημα, αλλά πλέον κι αυτό με δυσκολεύει).

το γύρισμα πλευρού στο κρεβάτι, δεν το συζητώ! με μεγάλο κόπο!

xaxaxa,

το γυρισμα πλευρου ειναι το χειροτερο μου!! δεν το συζητω καθολου!!

και εγω δεν ασκουμαι καθολου δυστυχως, αλλα απο την πρωτοχρονια και επειτα εχω ξεκινησει μικρες διαδρομες μπας και κατεβει λιγο η μπεμπα

γιατι ακομα ειναι αρκετα ψηλα, λεει ο γιατρος..

στο ιασω θα γεννησω ναι και σημερα θα παρω και το αποτελεσμα της καλλιεργειας..

καλα που μου το θυμισες το ειχα ξεχασει..;);)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

κι εμένα ψηλά είναι ακόμη, φάινεται και η κοιλιά μου καμαρωτή! κι εγώ στο ιασώ, λες να συναντηθούμε? πότε έχεις πητ? εγώ 04/02, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

εγω 25.01,

αλλα οπως ειπες ποτε δεν ξερεις..

λες να συναντηθουμε οντως??:-D:grin:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κουκλιτσες μου τι κάνετε; Χριστίνα μου δεν νομίζω να σου δώσει παράταση συνήθως το αποφεύγουν !

ΜΑΥ περιμένουμε να μας πεις τι έγινε με τα αποτελέσματα !

Κορίτσια κι εγω στο ιασω γεννησα καλά είναι απλά αν μπορέσετε να συνενοηθειτε να σας βάλουν σε κρεβάτι η στο παράθυρο που είναι ιδανικό η στον τοίχο η μέση είναι χάλια

yVXqp2.png

dExOp2.png

γεια σας καλες μου!!!

υπομονη εγκυουλες!!! με τα κιλα μην αγχωνεστε! εγω ειχα παρει 22 και σχεδον τα εχω χασει!!!!

may23 ευχαριστω !!! με το καλο κι η δικη σου!!! εφτασαν οι μερες!!!

Αχ... ωραια ειναι οσο ειναι εμβρυακια!!!! το πιστευετε οτι μου λειπει η εγκυμοσυνη?????

Διαφημίσεις

jo-jo εχω ακουσει για εγκυες που οταν γεννησανε κλαιγανε γιατι

τους ελειπε η κοιλια τους..:confused::eek:

λες να παθουμε κανενα τετοιο σοκ??

εγω παντως προς το παρον νιωθω οτι θελω να επανελθω στα παλια μου κυβικα και οπωσδηποτε στις παλιες μου διευκολυνσεις..

(πχ να κανω μονη μου πεντικιουρ, να σκυβω ανετα κατω κτλ κτλ)

βεβαια τωρα ειμαστε και καλομαθημενες και αυτο θα μας λειψει σιγουρα!!

εγω κοριτσια μου, θα παρω μονοκλινο, γιατι εχω ιδιωτικη ασφαλεια που

υποτιθεται θα καλυψει τα εξοδα τοκετου και νοσηλειας.

τωρα βεβαια ολα αυτα μεχρι αποδειξεως του αντιθετου..

ελπιζω να μη γινει καμια στραβη, αλλιως θα πανε στραφι τα λεφτα που δινω τοσα χρονια, τι να πω..

78xyp2.png

RUAmp3.png

jo-jo εχω ακουσει για εγκυες που οταν γεννησανε κλαιγανε γιατι

τους ελειπε η κοιλια τους..:confused::eek:

λες να παθουμε κανενα τετοιο σοκ??

εγω παντως προς το παρον νιωθω οτι θελω να επανελθω στα παλια μου κυβικα και οπωσδηποτε στις παλιες μου διευκολυνσεις..

(πχ να κανω μονη μου πεντικιουρ, να σκυβω ανετα κατω κτλ κτλ)

βεβαια τωρα ειμαστε και καλομαθημενες και αυτο θα μας λειψει σιγουρα!!

εγω κοριτσια μου, θα παρω μονοκλινο, γιατι εχω ιδιωτικη ασφαλεια που

υποτιθεται θα καλυψει τα εξοδα τοκετου και νοσηλειας.

τωρα βεβαια ολα αυτα μεχρι αποδειξεως του αντιθετου..

ελπιζω να μη γινει καμια στραβη, αλλιως θα πανε στραφι τα λεφτα που δινω τοσα χρονια, τι να πω..

Γενικα κλαιμε στην λοχεια! χαχα εγω εκλαιγα 20 μερες! πότε απο χαρα και πότε απο λυπη..παντως εβρισκα λογο να κλαψω!!!! χαχαχα να σκεφτητε οτι οι ορμονες της εγκυμοσυνης απο τιμη 50000 (πχ) που εχουν την μια στιγμη... την επομενη ειναι 0!!! φανταστειτε σοκ που παθαινει ο οργανισμος!!! οσο για την κοιλια ... πολυ γελιο! με το ενα χερι χαδια στο μωρο και με το αλλο στην κοιλια!!! αλλα το πο περιεργο ηταν οτι την πρωτη μερα δεν μπορουσα να συνηδητοποιησω οτι το πλασματακι αυτο ηταν την προηγουμενη μεσα στην κοιλια μου!

εγω ημουν σε τρικλινο και πολυ μου αρεσε!!!κι εγω ηθελα μονοκλινο, αλλα τελικα ημουν καλυτερα με τα αλλα κοριτσια! μιλουσαμε για τα μωρα μας... το βραδυ οι αντρες μας παρηγγελναν σουβλακια και πιτσες! ειχαμε και μπυρες!! τελεια περνουσαμε!!! τις θυμαμαι με χαρα τις μερες στο μαιευτηριο! παρα τους πονους και την προσπαθεια να θηλασω!! ειχε πολυ πλακα... με το μωρο στο βυζι και το μπιρι μπρι συννεφο!χαχαχ ...και τι θα εκανα μονη μου?? θα εβλεπα τηλεοραση???

και γιατι να κανεις μονη σου πεντικιουρ???? χαχα πλακα κανω...εγω παντως τις κρατησα αυτες τις συνηθειες!!!!

Καλησπέρα μανουλες πως τα περασατε;εγω τέλεια ήταν η γιορτή του άντρα μου χτες και είχαμε την μπουμπου μαζί μας!!!!!! Όνειρο ήταν!!!!

Εγω πάλι ούτε στη λοχεια ούτε στην εγκυμοσύνη είχα θέμα με το κλάμα μήπως είμαι ανάποδη;;;αχαχαχαχα

Κι εγω σε τρικλινο ήμουν τις 3 μέρες και την τελευταία με μετέφεραν σε μονοκλινο γιατί έδωσα μια συνέντευξη στην τηλεόραση για το θηλασμοι και διαφημίστηκε το μαιευτήριο !! Λοιπόν χίλιες φορές το μονοκλινο !!!!! Έχεις την ησυχία σου έχεις το παιδάκι σου όσες ώρες θες και δεν έχεις κανέναν Κουλο δίπλα σου!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλησπέρα μανουλες πως τα περασατε;εγω τέλεια ήταν η γιορτή του άντρα μου χτες και είχαμε την μπουμπου μαζί μας!!!!!! Όνειρο ήταν!!!!

Εγω πάλι ούτε στη λοχεια ούτε στην εγκυμοσύνη είχα θέμα με το κλάμα μήπως είμαι ανάποδη;;;αχαχαχαχα

Κι εγω σε τρικλινο ήμουν τις 3 μέρες και την τελευταία με μετέφεραν σε μονοκλινο γιατί έδωσα μια συνέντευξη στην τηλεόραση για το θηλασμοι και διαφημίστηκε το μαιευτήριο !! Λοιπόν χίλιες φορές το μονοκλινο !!!!! Έχεις την ησυχία σου έχεις το παιδάκι σου όσες ώρες θες και δεν έχεις κανέναν Κουλο δίπλα σου!!!!

κοριτσακι μου εσυ γλυκο!!!!!!!!! δεν ηξερα οτι εισαι και διασιμοτητα!!!! συνεντευξη ε????? αυτα ειναι!!!

εγω ειχα ζητησει rooming in οποτε το μωρο ηταν συνεχεια μαζι μου... οσο για τους κουλους...εχεις δικιο...εγω ετυχε να εχω πολυ ωραια ατομα μαζι!!! οποτε δεν μου φανηκε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...