Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ΠΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Ο ΧΑΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ!

το αγγελουδι σου ειναι στον ουρανο μαζι με το δικο μου...

υπομονη κοριτσι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γεια σας!!

τι κανετε?

χαθηκαμε λιγουλακι ε?

εγω ειμαι λιγο "καπως" αυτες τις μερες, αλλα μαλλον βαρυναμε για τα καλα..

εσεις οι υπολοιπες τι μου κανετε?

roxana & jo-jo τι κανουν τα μωρακια σας?

78xyp2.png

RUAmp3.png

may23 τι κανεις??? σου εχω στειλει ενα πμ!

καλα ειναι το μωρακι!!!!!!!!! μεγαλωνει και ζωηρευει! ολο αγκαλιες θελει!

εσυ πως πας?? πηγες στο γυναικολογο??

σου απαντησα στο πμ.

κατα τα αλλα πηγα στο γιατρο,ολα ηταν καλα,

2600 περιπου η μπεμπουλα, εκανα καλλιεργεια για στρεπτοκοκκο β προχτες στο ιασω και περιμενω παρασκευη τα αποτελεσματα και τη δευτερα ξανα γιατρο για nst.

78xyp2.png

RUAmp3.png

σου απαντησα στο πμ.

κατα τα αλλα πηγα στο γιατρο,ολα ηταν καλα,

2600 περιπου η μπεμπουλα, εκανα καλλιεργεια για στρεπτοκοκκο β προχτες στο ιασω και περιμενω παρασκευη τα αποτελεσματα και τη δευτερα ξανα γιατρο για nst.

μια χαρα η μπεμπουλα σου!!!! στο ιασω θα γεννησεις??? εγω δεν θυμαμαι να εκανα την συγκεκριμμενη καλλιεργεια... και τι ειναι το nst???

Διαφημίσεις

ΜΕΥ μου τι κανεις; Ολα καλά ακούω με την μπεμπα!τι σου λέει ο γιατρός κοντευεις η ακόμα;

Εμενα η μπεμπα μου καλά τη Δευτέρα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και σηκωσαμε κάτι δεκατεκια αλλα θα μας περάσουν!

Τζο μου το nst είναι ο καρδιοτοκογραφος που σπυ δείχνει τους κάλλους τις καρδιάς ρου εμβρυου και τις συσπασεις της μήτρας!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΜΕΥ μου τι κανεις; Ολα καλά ακούω με την μπεμπα!τι σου λέει ο γιατρός κοντευεις η ακόμα;

Εμενα η μπεμπα μου καλά τη Δευτέρα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και σηκωσαμε κάτι δεκατεκια αλλα θα μας περάσουν!

Τζο μου το nst είναι ο καρδιοτοκογραφος που σπυ δείχνει τους κάλλους τις καρδιάς ρου εμβρυου και τις συσπασεις της μήτρας!

χαχα δεν ηξερα οτι το λενε ετσι! εγω πολυ το βραιομουν αυτο... μιση ωρα καθε φορα που πηγαινα στο γιατρο.... και να ακουμε καρδουλα..αλλα συσπαση καμια! και μιση ωρα ανασκελα με 15 κιλα να πιεζουν την σπονδυλικη μου στηλη!!! ουφφφφφφφφ δεν μπορουσα να σηκωθω μετα να παω για τον υπερηχο! δυσκολη η εγκυοσυνη.... γελαω μονη μου τωρα...αλλα θυμαμαι που του ειχα πει του γιατρου... να γιατρε δεν μπορω αλλο...ουτε απο εδω μεχρι το παγκακι δεν μπορω να παω! και μου απανταει... γιατι ? που ειναι το παγκακι??

καλημερα κοριτσακια!!

roxana μου, η μπεμπουλα εκανε και το πρωτο της εμβολιο,

ποιος στη χαρη σας βρε, μεγαλωσατε κιαλλο!!!

πλακα πλακα μου το ειπε ο γιατρος οτι το nst κραταει τοσο,

και τωρα ερχομαι σε αυτο που λεει η jo-jo οτι πραγματικα το "ανασκελο" ειναι πια μαρτυριο!!

εγω δε μπορω ουτε ενα λεπτο στο κρεβατι σε αυτη τη σταση..

οχι οτι μπορω στις πλαινες-για να αλλαξω απο τη μια πλευρα στην αλλη κανω καπου 5 κινησεις:D:D, ο δε αντρας μου ξυπναει καθε φορα!!:D

παρεπιπτοντως ζυγιστηκα μετα απο πολυ καιρο-το ειχα κοψει αυτο το σπορ- και ειμαι στα +13.

τις επομενες εβδομαδες που απομενουν συνεχιζεται η αυξηση βαρους?

φιλακια για την ωρα σε ολες και στις υπολοιπες τσουπρες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! Εμεις αισιως φτασαμε τα 2600 παναγια μου!!!!! Η προβλεψη αν φαω ολο το μηνα....3800 με 4000 απο που θα τον βγαλω!!!!!

Εχω ερθει Αλεξανδρουπολη, βρηκα ενα κορυφη γιατρο στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο και αποφασισα να γεννησω εδω και να κατσω μεχρι τις 20 μερες για να εχω τη μανουλα μου κοντα!!!!! Και να μου μεινουν και τα λεφτα...... Ειναι και το νοσοκομειο καινουργιο 6 χρονων, λαδωσα και αναισθησιολογο για να τον εχω απικο για επισκληριδιο γιατι δε κανουν ευκολα σε φτ......

Καλημερα κοριτσακια μου! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! Εμεις αισιως φτασαμε τα 2600 παναγια μου!!!!! Η προβλεψη αν φαω ολο το μηνα....3800 με 4000 απο που θα τον βγαλω!!!!!

Εχω ερθει Αλεξανδρουπολη, βρηκα ενα κορυφη γιατρο στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο και αποφασισα να γεννησω εδω και να κατσω μεχρι τις 20 μερες για να εχω τη μανουλα μου κοντα!!!!! Και να μου μεινουν και τα λεφτα...... Ειναι και το νοσοκομειο καινουργιο 6 χρονων, λαδωσα και αναισθησιολογο για να τον εχω απικο για επισκληριδιο γιατι δε κανουν ευκολα σε φτ......

μπραβο ρε κοριτσι!!! κι εμενα ετσι μεγαλωνε!!! 3780 την εβγαλα...με ευκολια :confused:...εκανα καισαρικη!... ο τελευταιος υπερυχος βεβαια γραφει 4100!χαχαχα υπαρχει περιθωριο λαθους παντα!!! αλλα εισαι σουπερ!!!!!

ετσι ηθελα κι εγω να γεννησω καρδιτσα για να εχω τη μαμα... αλλα τελικα γεννησα αθηνα και μολις γυρισα σπιτι τους εδιωξα ολους:-D:grin::-D ηθελα να ειμαι μονη μου!!!χαχαχα οπως με κοροιδευε ενας φιλος...οτι θα διωξω ολο το κοσμο και θα δωσω στη μπεμπα το ονομ μου!

Διαφημίσεις

μπραβο ρε κοριτσι!!! κι εμενα ετσι μεγαλωνε!!! 3780 την εβγαλα...με ευκολια :confused:...εκανα καισαρικη!... ο τελευταιος υπερυχος βεβαια γραφει 4100!χαχαχα υπαρχει περιθωριο λαθους παντα!!! αλλα εισαι σουπερ!!!!!

ετσι ηθελα κι εγω να γεννησω καρδιτσα για να εχω τη μαμα... αλλα τελικα γεννησα αθηνα και μολις γυρισα σπιτι τους εδιωξα ολους:-D:grin::-D ηθελα να ειμαι μονη μου!!!χαχαχα οπως με κοροιδευε ενας φιλος...οτι θα διωξω ολο το κοσμο και θα δωσω στη μπεμπα το ονομ μου!

Αχ και γω σ΄ αυτο ελπιζω στο περιθωριο λαθους του υπερυχου χαχαχαχα!!!!!

Εγω τους το ξεκαθαρισα κανεις δε πλησιαζει και δε πιανει το μωρο σε προσωπο, χερια και λοιπα.....αντε μονο η μανουλα μου για να βοηθαει στο μπανακι!!!!!

Μωρε ειναι πολυ καλο το νοσοκομειο και θα μου μεινουν τσεπη τα λεφτα απο το ικα!!!!!!

Εσενα η μπουμπου τι κανει;;;;

εμενα η μπουμπου μεαλωνει και ζωηρευει! χαχαχα τωρα εχει και αποψη για το ποτε θα την παρουμε αγκαλια ..ποτε θα την αφησουμε κτλ! γελαμε πολυ!!!

αν θες να σου δωσω μια συμβουλη... να βαλεις τον αντρα σου στο παιχνιδι με το μωρο απο νωρις!!! να μπορει να το κραταει και να εξοικιωθει απο την αρχη...μην "κολησει" το παιδι πανω σου...

εμενα η μπουμπου μεαλωνει και ζωηρευει! χαχαχα τωρα εχει και αποψη για το ποτε θα την παρουμε αγκαλια ..ποτε θα την αφησουμε κτλ! γελαμε πολυ!!!

αν θες να σου δωσω μια συμβουλη... να βαλεις τον αντρα σου στο παιχνιδι με το μωρο απο νωρις!!! να μπορει να το κραταει και να εξοικιωθει απο την αρχη...μην "κολησει" το παιδι πανω σου...

Αχ τι τελεια!!!!!!! Αρχιζει να καταλαβαινει τη δυναμη που εχει στο να σας κανει να λιωνετε και να τις κανετε τα χατηρια χιχιχι!!!!

Τον βλεπω προθυμο τον αντρα μου να τα μαθει ολα, εχουμε και τους κουμπαρους που εχουν ενα παιδακι 1 χρονων και τον εχει εκπαιδευσει η κουμπαρα μου και κολλητη μου να τον κραταει, οποτε λενε οτι θα κανουν μαζι μπειμπι σιτινγκ για να βγαινουμε καμια βολτα κι εμεις!!!!!!!

Αχ τι τελεια!!!!!!! Αρχιζει να καταλαβαινει τη δυναμη που εχει στο να σας κανει να λιωνετε και να τις κανετε τα χατηρια χιχιχι!!!!

Τον βλεπω προθυμο τον αντρα μου να τα μαθει ολα, εχουμε και τους κουμπαρους που εχουν ενα παιδακι 1 χρονων και τον εχει εκπαιδευσει η κουμπαρα μου και κολλητη μου να τον κραταει, οποτε λενε οτι θα κανουν μαζι μπειμπι σιτινγκ για να βγαινουμε καμια βολτα κι εμεις!!!!!!!

χαχα μπραβο!!!! κι εμενα την κραταει και βγαινω και εγω για κανα ποτακι...παω κανα γυμναστηριο...γενικα υπαρχω!!! βεβαια αραια και που ολα αυτα..αλλα απο το τοποτα!

καλημέρα κορίτσια! βλέπω όλες μια χαρά τα νέα σας! εμένα με βάζει στον καρδιοτοκογράφο στο ιατρείο, για 10 λεπτά όμως, όχι μισή ώρα. οπότε αντέχω! τωρα δεν μου είπε πόσα κιλά είναι, αλλά στο doppler έδειχνε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι 3,5. πάλι καλά! πάντως προς το παρόν δεν φαίνεται να θέλει να βγει, θα ξαναπάω μετά τα μέσα του μηνός. ανυπομονώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...