Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις γυρισα απο το γιατρο και μπηκα με λαχταρα να δω τα νεα σας και να σας πω τα δικα μου....αλλα δε θελω να πω τιποτα....εχω παγωσει.... Γιατι να συμβαινουν τετοια πραγματα;;;;;

Να ζητησω μονο απο το θεουλι να δωσει δυναμη σε σενα πινακι και τον αντρα σου και καποια στιγμη να σας χαρισει την ευτυχια που σας ανηκει και το αγγελουδη σας να σας φυλαει απο κει ψηλα. Οποτε θελησεις ειμαστε εδω για σενα....

καλημέρα κορίτσια, μπαίνω κάθε λίγο να δω αν τυχόν έγραψε τίποτα το πινάκι, αλλά δεν θα έχει καμία όρεξη να το συζητήσει φανταζομαι....:roll: Τι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια άσχημα πράγματα, δεν το χωρά ο νους μου.

καλημερα κι απο μενα...

χτες καποια στιγμη ειδα οτι το πινακι ηταν Online και της εστειλα ενα πμ....

προφανως θα περναει μεγαλη θλιψη και νιωθω πολυ δυσαρεστα που δεν μπορω να κανω κατι για να απαλυνω τον πονο της....

δεν εχω σταματησει να την σκεφτομαι .....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ...ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ Κ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ..ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ Κ ΧΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΣΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ...

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ...ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ Κ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ..ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ Κ ΧΑΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΣΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ...

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ

pinakii δεν εχω ξαναγραψει εδω αλλα σας παρακολουθω εδω και καιρο......συγκολονιστικα με αυτο που επαθες...οτι και να σου πω ειναι λιγο πραγματικα.....ο θεος να σου δινει δυναμη οσο μπορεις να το ξεπερασεις και να μπορεσεις καποια στιγμη να ξαναπροσπαθησεις....

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως συνεβη αυτο απο τη μια στιγμη στην αλλη....

να εισαι παντα γερη κοριτσακι μου....ξεσπασε και μη το αφηνεις να σε πλημμυριζει....μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω καπως αλλιως...:-(:-(:-(

Lkixp3.png

rcRGp3.png

pinakiii μου,

ειμαι σιγουρη οτι ο Θεος θα σας δωσει τη δυναμη που

χρειαζεστε για να ξεπερασετε τον πονο σας

και οταν ερθει η καταλληλη στιγμη παλι, θα σας δικαιωσει με τον καλυτερο τροπο!

δεν εχω αλλα λογια να σου πω κ να σου γραψω,

να ξερεις ομως ποως παρολο που δεν γνωριζομαστε εχεις

την αμεριστη συμπαρασταση και σκεψη μου!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πινακι μου εύχομαι αυτό να ήταν το τελευταίο τραγικό πράγμα που συνεβει στη ΖΩΗ σου και συντομα π θεος να σου χαρίσει το μωρακι που σπυ στερεισε! Παρε τ χρόνο σου και ξεσπασε για να ελαφρωσει λίγο αυτό που νιώθεις! Ότι χρειαστεις ειμαστε εδώ!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά καλή χρόνια να έχουμε ! Οι ήδη μανουλες να χαιρόμαστε τα μωρά μας οι εγκυουλες με το καλό να κρατήσουν τα μωρακια τους στην αγκαλιτσα τους! Και μια ειδική ευχή για το πινακι ,εύχομαι ο νέος χρόνος να απαλύνει τον πόνο σου να σου δώσει δύναμη και κουράγιο να πτοχωρησεις παρακάτω και γιατί οχι να σου φέρει μια νεα εγκυμοσυνη!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ & ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ!!!!!!! ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!

ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ......

καλη χρονια σε ολους και απο εμενα!!!!

να ζησουν ολα τα μωρακια που εχουν ηδη ερθει

και με το καλο αυτα που θα ερθουν!!!!!

το 2011 να ειναι η καλυτερη μας χρονια!!

για το γλυκο πινακιιι, ευχομαι το 2011 να φερει ολα οσα το 2010 της στερησε και πολλα περισσοτερα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλη χρονια κι απο μας!

με το καλο ολα τα εμβρυακια και ολα τα μωρακια!

πινακι, η ζωη ειναι αδικη...και με σενα πιο πολυ.... αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις γαληνη καποια στιγμη και θα παρεις οσα σου αξιζουν και στερηθηκες...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ :D

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...