Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Τι δεν κοιμάται η δική σου ταβραδιά ακόμα;εμεν μια είναι άψογο παιδί μια με αξίζει πολύ προσπαθώ να της μάθω να κοιμάται μονη της τα βραδιά στο κρεβάτι και όχι στα χέρια και αυτές τις μερες είναι κούραση αλλά ειπα θα κάνω υπομονή γιατί αμα συνηθίσει να κοιμάται πάνω μου την εβαψα

οσο για την αγκαλια...εμας την εμαθε λογο κολικων... την ειχαμε αγκαλιτσα για να την παρηγορουμε.. και εμαθε! αλλα τι να καναμε??? να την αφησουμε να ποναει??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ εμενα ευτυχώς δεν έχει κολικους καμια φορά δυσκολεύεται να κάνει κακά της και γκρινιαζει! Να τώρα προσπαθεί να κοιμηθεί και με το που φεύγω απο ρο δωμάτιο της κλαιει

yVXqp2.png

dExOp2.png

roxana μου...δεν ειπα και καλυνυχτα χτες το βραδυ!! ηρθε ο χασμπαντ και τασ λεγαμε λιγο..πραγμα που νανουρισε την μπουμπου και μετα δεν ξαναμπηκα να γραψω..! νομιζω οτι το βρηκα το κουμπι της της μπουμπους στον υπνο!θελει μουβεντες να ακουει! θα της διαβαζω αρθρα απο το internet και βιβλια!!! εχω προβλημα με τον νυχτερινο υπνο ρε γμτ...δεν θελει απαραιτητα κατι συγκεκριμενο... απλα θελει κατι... μα καροτσι, μα κουβεντα, μα τραγουδι ΄...κατι ! και αυτο το κατι τ θελει για ωρες!

Καλημέρα τζο μου μην ανησυχείς και καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ παλι το κουμπί της χτες αργησα πολύ να το βρω....χτες μου ήρθε να βάλω τος φωνές δεν σταματαγε το κλάμα με τίποτα....ελπίζω σημερα να είναι μια άλλη μέρα.... Καλημέρα σε ολες!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημέρα τζο μου μην ανησυχείς και καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ παλι το κουμπί της χτες αργησα πολύ να το βρω....χτες μου ήρθε να βάλω τος φωνές δεν σταματαγε το κλάμα με τίποτα....ελπίζω σημερα να είναι μια άλλη μέρα.... Καλημέρα σε ολες!

αυτο με τις φωνες το καταλαβαινω απολυτα! ειναι εκεινο το σημειο που με πιανουν τα κλαματα απο την απελπισια.... να κλαιει και να μην εχω κατι να της κανω!γιατι τα εχω κανει ολα..ακομα και μπανιο της εχω κανει 9 το βραδυ...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΧΑ Κ ΓΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΛΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΑ ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ!:(:(:(ΜΙΑ ΕΙΧΑ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΜΙΑ ΔΙΨΟΥΣΑ ΜΙΑ ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΜΟΥΝ.....ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΒΓΕΙ:P:pΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΜΩΡΑ!Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΠΩΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9ο ΚΟΝΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..!!!:confused::confused:

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

ΠΩΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΣΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9ο ΚΟΝΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΠΟΤΕ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..!!!:confused::confused:

καλημερα !

ειναι το αγχος της πρωτομανουλας! γιάυτο δεν μπορεις να κοιμηθεις! γιατι αγχωνεσαι! ειναι ο φοβος του αγνωστου! εγω θυμαμαι οτι κοιτουσα την τεραστια κοιλια μου και αναρωτιομουν πως θα βγει το πλασματακι απο εκει μεσα???????? η γεννα ειναι περιεργη κατασταση... και σιγουρα αν ηταν κατι εφιαλτικο δεν θα καναμε παιδια! θα ειχε χαθει το ειδος εκ. χρονια πριν!!! χαχαχα και σκεψου οτι οι πιο πολλες μανουλες επιλεγουν να κανουν και 2 και 3 παιδακι!

θυμαμαι τις μαιες στα μαθηματα ανωδυνου που εκανα (τα οποια δεν χρειαστηκαν τελικα:?), οι οποιοες μας ελεγαν οτι η διαδικασια της γεννας ειναι απαραιτητη για να περσουμε το κατωφλι τη μητροτητας! και οτι πρεπει να την βιοωσουμε οσο το δυνατον καλυτερα! ψυχολογικα τουλαχιστον!

εγω παντως οταν πλησιαζαν οι μερες ηθελα οσο τιποτα να γεννησω! δεν αντεχα αλλο με την δυσπνοια, τα 22 κιλα , την δυσκολια στον υπνο κτλ κτλ! ηθελα να παρω αγκαλιτσα το μικρακι!

Καλησπερα σας μανουλες! Καλε που χαθηκαμε όλες σήμερα; Εγώ ειχα παει βόλτα με τη μπουμπουκα μου την βγάζω καθε μερα τωρα που έχει καλό καιρό γιατί απο βδομάδα θα κλειστουμε πάλι μέσα!!!!ελπίζω να εισαστε ολες καλά! Α να ρωτήσω κάτι. Εχουμε κανένα νέο απο τη ΜΑΡΙΑ Έφη; Έχει καμια επικοινωνία μαζί της;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλησπερα σας μανουλες! Καλε που χαθηκαμε όλες σήμερα; Εγώ ειχα παει βόλτα με τη μπουμπουκα μου την βγάζω καθε μερα τωρα που έχει καλό καιρό γιατί απο βδομάδα θα κλειστουμε πάλι μέσα!!!!ελπίζω να εισαστε ολες καλά! Α να ρωτήσω κάτι. Εχουμε κανένα νέο απο τη ΜΑΡΙΑ Έφη; Έχει καμια επικοινωνία μαζί της;

Γεια σου ροξανακι! Τελεια βολτες με τη μπουμπουκα σου!!!!! Εμενα ηρθαν οι δικοι μου και εχει γεμισει το σπιτι μας φωνες!!!! Εχουμε να ετοιμασουμε και τα τελευταια πραγματα στο παιδικο!!!! Η μαριαεφη πρεπει ν΄ απαντησε στις ευχες νομιζω....

Καλοβραδυ πεφτω για υπνο γιατι αυριο εχω εξετασεις το πρωι και θα παω και απο το μαιευτηριο που θα γεννησω για να παρω τιμες και να δω δωματια!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυπνιες όπως βλέπετε ! Ξυπναω απ΄ τα άγρια χαράματα ! Πινακι θα ήταν το μωρακι σου χαμηλά και πίεζε την κυστη σου, κι εγώ το είχα πάθει αυτό προχθές.σηκωνομουν κάθε 10 λεπτά.

Σας εύχομαι όλες καλά Χριστούγεννα ! Με υγεία και χαρά για εσάς και τις οικογένειες σας! Δεν ξέρω αν θα ξαναμπω σήμερα , έχω κάτι δουλειές τώρα το πρωί και το βράδυ θα πάμε στην αδερφή μου. Φιλιά κορίτσια, καλά να περάσετε !

Καλημερα κοριτσια και καλα Χριστουγεννα να εχουμε, να χαιρομαστε και να ειναι γερα τα μωρακια που ηρθαν και που ερχονται σε λιγο καιρο!!!!

Τυπικες εξετασεις γενικη αιματος και ουρων εχω ροξανακι.

Φιλακια σ΄ ολες!!!!!!

Καλημερα και απο μένα ! Καλα να περάσετε αημερα ότι κι αν κάνετε! Εγώ θα την βγάλω ΣΠΙΤΙ γιατί ο αντρας μου δουλεύει μέχρι αργά! Τώρα το πρωί μόνο θα βγω με τη μικρή αν έχει καλό καιρό! Τα λέμε αργότερα λοιπόν φιλια σε ολες

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημερα και απο μένα ! Καλα να περάσετε αημερα ότι κι αν κάνετε! Εγώ θα την βγάλω ΣΠΙΤΙ γιατί ο αντρας μου δουλεύει μέχρι αργά! Τώρα το πρωί μόνο θα βγω με τη μικρή αν έχει καλό καιρό! Τα λέμε αργότερα λοιπόν φιλια σε ολες

yVXqp2.png

dExOp2.png

που εισαι καλη μου??? κι εγώ σπιτι! δεν εμπαινες να τα λεγαμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...