Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Το μαγαζί λέγεται baby line ουτως η αλλως ενα έχει εκεί με τέτοια είδη όταν τα πήρα εγω τα είχε σε προσφορα νομίζω 28 ευρώ! Εγω θα σας έλεγα να παρετε ενα οσες γεννησετε εκεί εγω σας λέω το καταβολευτηκα!

Χριστινακι μου τέλεια το μπεμπε σου!!!!αντε πλησιάζει κι εσενα ο καιρός!!!

Πινακι να την φτιάξεις την βαλίτσα ποτέ δεν ξερεις ποτε θα σου χρειαστεί

Σαντυ μου τι καλά θα μπουν και οι τελευταιες λεπτομέρειες στο δωμάτιο και θα γίνει σούπερ!!!

Εμενα η μπουμπουκα μου είναι καλά είχαμε γκρινιες τα βραδυα δυο τρεις μέρες αλλά τωρα έστρωσε το πουλάκι μου κοιμάται εξαωρο τη νύχτα κι έτσι ξεκουραζομαι κι εγω!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ??ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ..ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ Κ ΤΗ ΝΥΧΤΙΚΙΑ Κ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΠΟΤΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

καλημέρα,

Πινάκι δες εδώ

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1099570

Δεν ξερω αν βγαλανε ακομη επισημα ανακοινωση, παντως χθες το πρωι που ημουν εκει ελεγαν σε μια κοπελα που ηρθε να παρει τιμοκαταλογο οτι ως το μεσημερι θα ανακοινωθει η μειωση αυτη.

κοριτσια γεια σας και απο εμενα!!!

τι κανετε?

ροξαννα τι κανει η μπεμπουλα μας?

ευτυχως που ειναι και ηρεμη και κοιμασαι και λιγουλακι ε?

και εμενα γεννησε η αδερφη μου περσι στο ιασω, ιανουαριο, και θυμαμαι κοριτσια το ποσο ζεστη εκανε στο δωματιο!!

αυτο που μας ραφεις ροξανα μου ειναι σωστο για ελαφρυ ντυσιμο.

εγω παλι, δεν εχω παρει τιποτα απο πθτζαμες και τετοια ακομα,

αλλα μαλλον λεω να προτιμησω τα νυχτικα..μηπως ειναι πιο βολικα??

δεν ξερω παλι,θα δουμε..

λεω να δω και στο oysho που ειναι τα εσωρουχα του ζαρα.

κοριτσια σε ο,τι αφορα ιασω και μητερα ο γιατρος μου με ενημερωσε οτι εδω και 2 εβδομαδες η ληψη βλαστοκυτταρων γινεται δωρεαν, το εχετε υποψη σας αυτο??

κατα τα αλλα, ολοκληρωσα ολες τις ετοιμασιες του παιδικου δωματιου, επλυνα και ολα τα ρουχαλακια και προικα και ολο το σκ που μας περασε σιδερωνα και τακτοποιουσα, ομως τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενη!!

η μεση με ποναει αρκετα, η μπεμπα νομιζω πως κινειται συνεχεια, συνεχεια και ωρες ωρες δε σας κρυβω οτι ποναω και λιγο με τις αποτομες κινησεις της, αλλα χαλαλι της!!!

σας φιλω ολες πολυ, και τα μωρακια και τις κοιλιτσες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..!ΜΑΥ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΩΝΟΜΙΣΩ ΧΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ ΦΕΤΟΣ ΜΗ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ Κ ΤΠΤ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ??????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

τι κανεται ετοιμομανουλες??? σας διαβαζω συχνα και θυμαμαι τα δικα μου!!!!

σχετικα με τα πυζαμοειδη, εγω βολευτικα πολυ τα νυχτικα για πολλους λογου, κυριως γιατι πονας να σηκωνεις ποδια οπως και να εχεις γεννησει!! εγω δε με την καισαρικη.... δεν μπορουσα ουτε το εσωρουχο να φορεσω...

ασε που σε κουναν λιγοτερο για να σου βαλουν τα παυσιπονα (ειναι υποθετα συνηθως..) και να σε αλλαξουν οι νοσοκομες....και τωρα που το σκεφτομαι... και μεχρι να περασουν οι πρωτες 10 μερες δεν θυμαμαι να εβαλα παντελονι!εγω βεβαια γεννησα καλοκαιρι...

το θεμα με τα βλαστοκυτταρα ψαξτε το καλα... εγω ειχα μιλησει με πολυ κοσμο.. με γεννετιστες, με γιατρους,εψαξα και τα διαφορα ρεπορταζ (πχ του εξαντα) ... πηγα και σε ενα σεμιναριο που γινεται απο την παγκοσμια τραπεζα βλαστοκυτταρων... και τελικα αποφασισαμε να τα κανουμε δωραια...μονο μεσεγχυματικα κρατησαμε... αλλα θελει πολυ ψαξιμο...

θα σας πω ενδεικτικα οτι η αγγλια & η γαλλια οχι μονο απαγορευει την δραστηριοτητα επιχειρησεων για κρατηση βλαστοκυτταρων με αμοιβη...αλλα και απαγορευει την εξαγωγη βλαστοκυταρων στο εξωτερικο!

και εμεις στο πολυ χαλαρο φετος τα χριστουγεννα..

ανημερα τραπεζι στην πεθερα μου, που γιορταζει ο πεθερος

και κατα τα αλλα πολυ χαλαρα...

μαλλον πρεπει να ειμαι η μονη που εξακολουθω ακομα να δουλευω και θα δουλευω για οσο παει...οποτε τα σκ κοιταω οσο μπορω την ξεκουραση!!

να ρωτησω βρε κοριτσια..για οσες θα γεννησετε σε ιδιωτικο-

ροξαννα μου ρωταω και εσενα-

για το μωρο τι θα παρετε μαζι στη βαλιτσα του μαιευτηριου?

μονο τα ρουχα που θα φυγουμε?

τι αλλο χρειαζεται?

78xyp2.png

RUAmp3.png

τι κανεται ετοιμομανουλες??? σας διαβαζω συχνα και θυμαμαι τα δικα μου!!!!

σχετικα με τα πυζαμοειδη, εγω βολευτικα πολυ τα νυχτικα για πολλους λογου, κυριως γιατι πονας να σηκωνεις ποδια οπως και να εχεις γεννησει!! εγω δε με την καισαρικη.... δεν μπορουσα ουτε το εσωρουχο να φορεσω...

ασε που σε κουναν λιγοτερο για να σου βαλουν τα παυσιπονα (ειναι υποθετα συνηθως..) και να σε αλλαξουν οι νοσοκομες....και τωρα που το σκεφτομαι... και μεχρι να περασουν οι πρωτες 10 μερες δεν θυμαμαι να εβαλα παντελονι!εγω βεβαια γεννησα καλοκαιρι...

το θεμα με τα βλαστοκυτταρα ψαξτε το καλα... εγω ειχα μιλησει με πολυ κοσμο.. με γεννετιστες, με γιατρους,εψαξα και τα διαφορα ρεπορταζ (πχ του εξαντα) ... πηγα και σε ενα σεμιναριο που γινεται απο την παγκοσμια τραπεζα βλαστοκυτταρων... και τελικα αποφασισαμε να τα κανουμε δωραια...μονο μεσεγχυματικα κρατησαμε... αλλα θελει πολυ ψαξιμο...

θα σας πω ενδεικτικα οτι η αγγλια & η γαλλια οχι μονο απαγορευει την δραστηριοτητα επιχειρησεων για κρατηση βλαστοκυτταρων με αμοιβη...αλλα και απαγορευει την εξαγωγη βλαστοκυταρων στο εξωτερικο!

αυτο το τελευταιο, το ακουσα και εγω..

η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει τοσο το θεμα,

αλλα απο τις κουβεντες που εχω κανει και αυτα που εχω διαβασει, μαλλον δεν εχω πειστει και ιδιαιτερα..

αυτο για τις ιδιωτικες τραπεζες του εξωτερικου, πρεπει να ισχυει,

μου το ειπαν και εμενα-οτι δλδ οι περισσοτερες εχουν κλεισει λογω πολλων νομοθετικων περιορισμων.

jojo, τι κανει το μωρακι σου εσενα?:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

το μωρακι μου ειναι καλα!!!!! μας τρεχει! εχω ξεκινησει και δουλεια....! και προσπσαθω να συνεχισω να θηλαζω...και προσπαθει και αυτη να προσαρμοστει! σαν χτες μου φαινεται που γεννησα!

ενα βενδιαφερον αρθρο για τα βλαστοκ ειναι..

http://exandas.ert.gr/en/geografika/eyropi/to-polytimo-kyttaro

εγω απο ρουχακια ειχα παρει αυτα που θα την εβγαζα.. και πολλα πολλαααα σεντονακια-πανες!!!!

Κοριτσάκι μου καλησερα η αληθεια είναι ότι κι εγώ μόνο νυχτικιες εχα πάρει διοι βολεύουν καλύτερα ειδικα στην καισαρικη που την πρώτη μέρα εχεις καθετηρα αλλα έρχονται οι νοσοκόμες σε πλένουν εμενα μου έκαναν ενέσεις κλπ! Όσο για τα ρουχα του μωρού πολλά πανακια για γουλιες για να μήν ακουμπαει πάνω μας και ειδικά στους επισκέπτες το πρωσοπακι τους! Τελος για τα βλασοκυτταρα κι εγώ δωρεά τα εκανα στη δημοσια και κρατησα τα μεσεγχυματικα ! Αλλά αυτό που εννοούν για δωρεάν λήψη εννουν την διαδιακασια να πάρουν και όχι την φύλαξη προσεχτε το αυτό! Γιατί εμενα απο τη δημοσια μου έσωσαν χαρτί για να μην μου χρεωσουν τη λήψη! Αυτα

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Τελος για τα βλασοκυτταρα κι εγώ δωρεά τα εκανα στη δημοσια και κρατησα τα μεσεγχυματικα ! Αλλά αυτό που εννοούν για δωρεάν λήψη εννουν την διαδιακασια να πάρουν και όχι την φύλαξη προσεχτε το αυτό! Γιατί εμενα απο τη δημοσια μου έσωσαν χαρτί για να μην μου χρεωσουν τη λήψη! Αυτα

αυτο με την χρεωση στην ληψη ειναι παρανομο... μαλιστα μεγαλο μαιευτηριο εχει πληρωσει προστιμο για αυτο το λογο... οποτε προσεξτε να μην σας χρεωσουν!!!

Ροξανα μου τα ιδια καναμε ε?

Ναι τζο μου έτσι το έκανα το έψαξα μίλησα με το γυναικολογο και τη Μαια μου και μου είπαν ότι είναι το καλύτερο! Τι κάνει το μωρακι σου;

καλα εκανες και το εψαξες... υπαρχει μεγαλη εκμεταλευση στα ιατρικα θεματα... αλλα λεω και πως ολα τα καναμε ιδια! οταν διαβασα το ποστ σου ηταν σαν να το ειχα γραψει εγω! χαχαχα

μια χαρα η μπουμπου μου!! προσπαθουμε να την πεισουμε να κοιμαται το βραδυ! μας βγαζει την πιστη! αρνειται!

εσενα το δικο σου??? ειναι ακομα πολυ μικρουλι ε??? σε ζοριζει?

Τι δεν κοιμάται η δική σου ταβραδιά ακόμα;εμεν μια είναι άψογο παιδί μια με αξίζει πολύ προσπαθώ να της μάθω να κοιμάται μονη της τα βραδιά στο κρεβάτι και όχι στα χέρια και αυτές τις μερες είναι κούραση αλλά ειπα θα κάνω υπομονή γιατί αμα συνηθίσει να κοιμάται πάνω μου την εβαψα

yVXqp2.png

dExOp2.png

Τι δεν κοιμάται η δική σου ταβραδιά ακόμα;εμεν μια είναι άψογο παιδί μια με αξίζει πολύ προσπαθώ να της μάθω να κοιμάται μονη της τα βραδιά στο κρεβάτι και όχι στα χέρια και αυτές τις μερες είναι κούραση αλλά ειπα θα κάνω υπομονή γιατί αμα συνηθίσει να κοιμάται πάνω μου την εβαψα

και μενα ετσι ακριβως ηταν στην ηλικα σας.... βασικα ολη μερα κοιμαται μια χαρα... δεν εχουμε προβληματα..στο να κοιμηθει το βραδυ δυσκολευομαστε...αν κοιμηθει ομως, θα ξυπνησει το πρωι κανονικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...