Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

πρωτομανουλες γεια σας και απο εμενα!!!

οσο περναει ο καιρος, ολες ειναι λογικο να αισθανομαστε ολο και πιο "καπως", αλλα ας κανουμε οσο κουραγιο μπορουμε γιατι τον φαγαμε το γαιδαρο!!!!:P:p

εγω εχω ξεκινησει αναπνοες με τη μαια μου, την επισκεφτομαι καθε τριτη και θελω να πιστευω πως θα με βοηθησουν κατα τη διαρκεια του τοκετου.

κατα τα αλλα πηγα και στο γιατρο, το μωρακι μου γυρισε τουμπα-

ευτυχως, ειχα και ενα μικρο αγχος και μ'αυτο- ηταν 2150 αλλα δε μας εκανε τη χαρη να δουμε το μουτρακι της..;)

για τις συσπασεις που λετε, εγω εχω αρκετες και παιρνω μαγνησιο απο τον πεμπτο περιπου μηνα, 6 την ημερα.μου ειπε ομως τωρα πως οταν μπω στην 36η εβδομαδα,να το σταματησω..

προχτες παραλαβαμε κ τα επιπλακια της μπεμπας, οποτε σιγα σιγα ξεκινανε και επισημως οι ετοιμασιες!!

ροξαννα μου, νομιζω εχεις παρει το κολαι για τα καλα..

ακου εκει πηγατε και για καφεδακι!!:tongue::tongue:ποιος στη χαρη σας!!

πινακιιι,χριστινακι, μαρια-εφη, σαντυ,

ειστε καλα ολες ελπιζω!!!

ποπο ηρθε και το κρυο, χαιρομαι πολυ που ειναι σ-κ και θα το απολαυσουμε!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑΕΦΗ?????ΝΩΡΙΣ Ε????

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΑΣ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!!:confused::confused::confused:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ???ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Καλησπερα!!!! Που χαθηκατε ολες;;;;; Εγω μολις γυρισα απο το γιατρο, ο μπεμπης ειναι 1775γρμ. μεγαλουτσικο τ΄ αγορι μας!!!!! Τα βρηκε ολά καλα και ο πλακουντας πολυ καλος και τρεφεται καλα ο μπεμπης μας!!!!

Καλημέρα ! Να ευχηθώ και εδώ στη ΜΑΡΙΑεφη να της ζήσεις ο μπεμπουλης να γυρίσουν με το καλό ΣΠΙΤΙ και περιμένουμε εντυπώσεις!

Σαντυ μου πολύ καλά ολα με τον παιδαρο και όντως είναι μεγαλουτσικος!

Οι υπόλοιπες είσαστε καλά;

Εμείς καλά μεγαλωνουμε έχουμε αρχίσει τα γελακια και τα κόλπα και λιωνω!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! Να ευχηθώ και εδώ στη ΜΑΡΙΑεφη να της ζήσεις ο μπεμπουλης να γυρίσουν με το καλό ΣΠΙΤΙ και περιμένουμε εντυπώσεις!

Σαντυ μου πολύ καλά ολα με τον παιδαρο και όντως είναι μεγαλουτσικος!

Οι υπόλοιπες είσαστε καλά;

Εμείς καλά μεγαλωνουμε έχουμε αρχίσει τα γελακια και τα κόλπα και λιωνω!!!!

Καλημερα Ροξανα, αχ τι τελεια που αρχισε η μπουμπου τα γελακια αχ τι εχει να σας κανει!!!!!!!!!

Ασε οντως ο μπεμπης μας θηριο, αν συνεχισει ετσι να δω απο που θα το βγαλω χαχαχα!!!!

ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;;;

Χαχαχαχα το ιδιο μου ειπε κι ο γιατρος οτι ξερει αυτος απο που θα βγει!!!!!!!!:lol::lol::lol: Εγω καλα, οσο περναει ο καιρος και μετα τη χτεσινη επισκεψη στο γιατρο ηρεμησα λιγο....ο γιατρος μου ειπε οτι εχει ηρεμησει η μητρα και δε φοβαται για προωρο τοκετο, βεβαια συνεχιζω χαπακια και ξαπλα μεχρι τη 35η βδομαδα. Αχ ροξανα ανυπομονω να σφιξω κι εγω τον μπεμπη μου αγκαλια!

Εσυ πως τα πας; εχετε βρει τους ρυθμους σας;;;

ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΙΞΕΙΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!

ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 3ΩΡΑ ΜΙΑ 5ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΦΑΓΕ!!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! Μαριαέφη να σου ζήσει! τι καλά, μια μια να έρχεται η σειρά της!

Εγώ σταμάτησα τελικά τη δουλειά, ξεκίνησε η άδεια μου οπότε είμαι σπιτάκι τώρα. Δεν με πολυχαλάει τελικά! χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση!

Εχει πάει καμία σας στο ικα να πληρωθεί την άδεια κύησης? εκτός από αυτό το χαρτί που υπογράφει ο γιατρός του ικα και ο εργοδότης, και το βιβλιάριο, πρέπει να έχω μαζί κάτι άλλο? ξέρει καμία?

καλημεραουδια κοριτσακια!!!

τι κανετε?

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια..

παρελαβα την καλαθουνα και τα προικια της μπεμπας,

αυτο το καλυμμα της καλαθουνας πλενεται και αν ναι, πως?

και μετα πως ξαναμπαινει??

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημεραουδια κοριτσακια!!!

τι κανετε?

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια..

παρελαβα την καλαθουνα και τα προικια της μπεμπας,

αυτο το καλυμμα της καλαθουνας πλενεται και αν ναι, πως?

και μετα πως ξαναμπαινει??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΜΑΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΣΕ ΕΧΑΣΑ...ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ!!:lol:

ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙΝΗ ΑΣΤΑΤΟ ΥΠΝΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΡΤΜΠΕΜΠΕ -ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΜΜΑ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΛΛΥΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Κ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕ 1 ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ.ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΒΕΒΕ ΜΕΣΑ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;

ΜΑΥ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...