Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!! Που χαθηκατε ολες;;;;;;; Εγω εχω ενα νεο συμπτωμα εδω και δυο μερες φοβαμαι να γεννησω!!!!!!!!!!!

καλωσηρθες στο κλαμπ!!!!!!!!!!!!!!!εγω να δεις......:):):)

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες τι κάνετε; Καλε μην φοβάστε να γεννησετε είναι πιο ωραίο θα εχετε κάνει στη ΖΩΗ σας!!!!!!!!

Καλημερα ροξανακι! Τι κανει η μπουμπου;;;;;

Οταν πλησιαζε ο καιρος να γεννησεις δε σε ειχε πιασει αγχος;;;;;

Σαντυ μου καλά είναι η μπεμπουκα μου μεγαλώνει και αλλάζει τόσο γρήγορα που δεν το πιστεύω!ετοιμαζόμαστε τωρα να παμε στην εκκλησία να παρουμε ευχουλα γιατί σαραντιζουμε σήμερα!!!

Οχι δεν με ειχε πιάσει καθόλου αγχος ειλικρινά θα το δεις κι ΕΣΥ οτι όταν μπεις στο μηνα σου θα λες αντε να γεννησω να πάρω αγκαλιά το Αγγελουδι μου !!!δεν θα σε νοιάζει τιποτα άλλο και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο εκτος απο το να γεννηθεί και να είναι γερό!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Σαντυ μου καλά είναι η μπεμπουκα μου μεγαλώνει και αλλάζει τόσο γρήγορα που δεν το πιστεύω!ετοιμαζόμαστε τωρα να παμε στην εκκλησία να παρουμε ευχουλα γιατί σαραντιζουμε σήμερα!!!

Οχι δεν με ειχε πιάσει καθόλου αγχος ειλικρινά θα το δεις κι ΕΣΥ οτι όταν μπεις στο μηνα σου θα λες αντε να γεννησω να πάρω αγκαλιά το Αγγελουδι μου !!!δεν θα σε νοιάζει τιποτα άλλο και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο εκτος απο το να γεννηθεί και να είναι γερό!!!

Καλο σαραντησμο, να ειναι καλοτυχη και γερη!!!!! Περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!!!!!!

καλημερα κ απο μενα!!!δυσκολες οι μερες οσο περναει ο καιρος...πηγα σουπερ μαρκετ με τον αντρα κουραστηκα κ μονο που ξεκινησαμε να παμε!ο μπεμπης δε χωραει εκει μεσα...με εχει τρελανει μεχρι που ποναω οταν γυριζει!ειπα να μαγειρεψω και σερνομαι!αλλα τι να κανω..??πρεπει μες το προγραμμα κ αυτο.

καλα σαντυ με τη γεννα ειναι ολοκληρη ιστορια..:):)τρεμω ειναι η αληθεια αλλα δυστηχως δεν εχουμε αλλη επιλογη!χαχα

δεν αντεχω κ το πονο γενικα το λεγα στο γιατρο μου κ μου λεει δεν εισαι η πρωτη αλλα πλεον με την επικληριδειο δε καταλαβαινεις.

να ρωτησω,,,:confused::confused::confused:στη τιμη του ιασω αν ξερει καμια η εσυ ροχανα για φυσιολογικο τοκετο στμπεριλαμβανεται μια συγκεκριμενη ποσοτητα επισκληριδειου??ή η επιπλεον χορηγηση χρεωνεται επιπλεον????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες εμείς πηγαμε χτες πήραμε ευχουλα και πήγαμε και για καφε αμε τι νομίζετε μεγαλωσαμε και παμε και σε καφετερεια!

Πινακι μου γιατί να χρειαστείς παραπάνω δόση αυτοί ξέρουν πόσο θα σου βάλουν εμενα παντως στην καισαρκη που μου έβαζαν φάρμακο στην επισκληριδιο για μια

Μέρα μέσω αντλίες δεν μου το χρεωσαν τώρα τι να σου πω για φυσιολογικό δεν ξέρω! Να σου δώσω ομως μια συμβουλή;μην αγχωνεσαι για τετοιες λεπτομερειες γιαυτο πας σε ιδιωτικό και τα σκας για να είσαι ήσυχη σε θέματα φροντίδας ΕΣΥ επικεντεωσου μόνο στο ΜΩΡΟ σου ολα τα αλλα αστα στους αρμόδιους

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! Πινάκι δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι η χρέωση της επισκληριδίου: φαντάζοναι οτι αυτό που χρεώνουν είναι το επιπλέον προσωπικό που χρησιμοποιούν (αναισθησιολόγοι κλπ) παρά το φαρμακο σαν φάρμακο. οπότε λογικά είναι στάνταρ χρέωση.

Κορίτσια πήγα στο γιατρο και μου είπε να μην πηγαίνω στη δουλειά, να είμαι ήρεμη και χαλαρή γιατί είδε συσπάσεις. το μωρό λεει ζορίζεται και πιέζει προς τα κάτω :confused: Στεναχωρέθηκα πολύ, γιατί λεει φοβαται για προωρο τοκετο. μου έδωσε και μαγνήσιο 3 φορές τη μερα. Οπότε σπίτι τώρα, τουλάχιστον μεχρι τις 20 που εχω doppler. Σήμερα έχω καλή ψυχολογία πάντως, πιστεύω πως ακολουθωντας τις συμβουλές του όλα θα πάνε καλά

Σαντυ εδώ εισαι? μονο εσενα βλεπω online. ολα καλα? έχετε κρύο σήμερα? εδώ ακόμη ειναι πολύ ωραίος ο καιρός, κατεβηκα πριν στο φαρμακειο και ήταν μια χαρά. αλλά λενε για κακοκαιρία από το απογευμα και μετα νομίζω

Σαντυ εδώ εισαι? μονο εσενα βλεπω online. ολα καλα? έχετε κρύο σήμερα? εδώ ακόμη ειναι πολύ ωραίος ο καιρός, κατεβηκα πριν στο φαρμακειο και ήταν μια χαρά. αλλά λενε για κακοκαιρία από το απογευμα και μετα νομίζω

Καλημερα Χριστινα! Μπαινω απο το κινητο και με πεταει εξω....σημερα εχουμε πολυ αερα και κρυο, καιρος ηταν ομως!!!!!

Ροξανα τελεια, η μπουμπου αρχισε να ξεπορτιζει χιχιχι....ευτυχως προλαβατε να παρετε ευχουλα και να πατε για καφεδακι γιατι απο σημερα ο καιρος χαλια!!!

καλημέρα κορίτσια! Πινάκι δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι η χρέωση της επισκληριδίου: φαντάζοναι οτι αυτό που χρεώνουν είναι το επιπλέον προσωπικό που χρησιμοποιούν (αναισθησιολόγοι κλπ) παρά το φαρμακο σαν φάρμακο. οπότε λογικά είναι στάνταρ χρέωση.

Κορίτσια πήγα στο γιατρο και μου είπε να μην πηγαίνω στη δουλειά, να είμαι ήρεμη και χαλαρή γιατί είδε συσπάσεις. το μωρό λεει ζορίζεταικαι πιέζει προς τα κάτω :confused: Στεναχωρέθηκα πολύ, γιατί λεει φοβαται για προωρο τοκετο. μου έδωσε και μαγνήσιο 3 φορές τη μερα. Οπότε σπίτι τώρα, τουλάχιστον μεχρι τις 20 που εχω doppler. Σήμερα έχω καλή ψυχολογία πάντως, πιστεύω πως ακολουθωντας τις συμβουλές του όλα θα πάνε καλά

Χριστινα μη στεναχωριεσαι!!!! Εγω εχω συσπασεις απο πριν μπω στον εβδομο! Παιρνω τοσο καιρο μαγνησιο και yutopar για τις συσπασεις και προς το παρον ολα καλα! Τα αγορακια μας ειναι ζορικα!!!!

κοριτσακια μην αγχωενεστε η επισκληριδιος κανει θαυματα μονο λιγη πιεση αισθανεσε!

χριστινακι μου μην στεναχωριεσαι!θα κατσεις σπιτακι σου κ ολα καλα!

εξαλλου απο την 32η κ μετα ξεκιναει η αδεια τοκετου.

τι να πω κ εγω απο την 8η που καθομαι??

κανω υπομονη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...