Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ΑΧ ΑΣΕ ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΒΡΑΣΤΑ

ΧΑ πικραμενη ιστορια! Τωρα την εβαλε χερι ο αντρας μου να φτιαχνει κανα φαγητο...αλλα τα μισα ειναι για πεταμα οποτε λεω αστο καλυτερα!!!!

Σας αφηνω προς το παρον παω να κανω καμια αγκαλια στον αντρα μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

na ste kala koritsia gia ta minimata sas pira ligaki tharos.einai kati pou prepei na ginei.14/12 tha pao gia tin afxeniki kai tote tha apofasisoume teliotika.an den fovomoun toso gia tin teliki ekvasi tha ta krataga kai ta 3.alla thelo na min talaiporithoun ta paidakia mou.kaname tosi prospatheia kai thelo na genithoun oso pio gera ginetai!kai mono pou skeftomai ta xristougenna tou xronou me ta paidakia mas agkalia na koitazoume to dentro kati me pianei!!

aftes oi ormones ti mas kanoun!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

na ste kala koritsia gia ta minimata sas pira ligaki tharos.einai kati pou prepei na ginei.14/12 tha pao gia tin afxeniki kai tote tha apofasisoume teliotika.an den fovomoun toso gia tin teliki ekvasi tha ta krataga kai ta 3.alla thelo na min talaiporithoun ta paidakia mou.kaname tosi prospatheia kai thelo na genithoun oso pio gera ginetai!kai mono pou skeftomai ta xristougenna tou xronou me ta paidakia mas agkalia na koitazoume to dentro kati me pianei!!

aftes oi ormones ti mas kanoun!!

να εχεις θαρρος κοριτσι!!!! και πιστη! δεν ξερω το ονομα του θεου, αλλα σιγουρα ειναι κατι εκει και βοηθαει!!!! ελπιζω στα καλυτερα νεα για σενα και τα μωρα σου!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Fntag να εισαι δυνατη και να χεις πιστη και ολα θα πανε καλα για τα μωρακια σου!!!!!!

Εμεις χτες επιτελους ολοκληρωσαμε το στολισμα! Μπορω να πω οτι φαινομαστε απ΄το φεγγαρι χαχαχαχα!!!!

γεια σου ρε σαντυ με τα φωτακια σας!!χαχα!!

εμεις καλα που δεν τα βαλαμε και εκανα δοκιμη πρωτα ολα καηκαν τα ατιμα! τιποτα δεν βαλαμε εξω..... δεν ξερω τι εγινε αλλα και τα αστερια και ο φωτοσωληνας και ο Αη Βασιλης τσουπ καμενα!

γεια σου ρε σαντυ με τα φωτακια σας!!χαχα!!

εμεις καλα που δεν τα βαλαμε και εκανα δοκιμη πρωτα ολα καηκαν τα ατιμα! τιποτα δεν βαλαμε εξω..... δεν ξερω τι εγινε αλλα και τα αστερια και ο φωτοσωληνας και ο Αη Βασιλης τσουπ καμενα!

Να στειλεις τον αντρα σου να φερει καινουργια! Ειναι τελεια να στολιζεις εξω! Εμεις πρωτη φορα μενουμε σε σπιτι που εχει αυλιτσα (μη φανταστεις σαν μεγαλο σαλονι) αλλα του δωσαμε και καταλαβε!

Το χειροτερο το παθε ο διπλανος μας αφου τα δοκιμασε ολα κι αναβαν, στολισε τα δεντρακια, τις εξωπορτες τελειωνει τα βαζει στην πριζα και τιποτα! Κοντεψε να παθει νευρικο κλονισμο ο καημενος!

δεν πειραζει σαντυ μου και να μην βαλω δεν εγινε τιποτα!

αλλωστε θελεις και λεφτα για αυτα και τωρα ειμαστε σε φαση που δεν ξερουμε τι θα γινει..με τις δουλειες μας....

πωπω ο γειτονας φανταζομαι τι επαθε!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Fntag να εισαι δυνατη και να χεις πιστη και ολα θα πανε καλα για τα μωρακια σου!!!!!!

Εμεις χτες επιτελους ολοκληρωσαμε το στολισμα! Μπορω να πω οτι φαινομαστε απ΄το φεγγαρι χαχαχαχα!!!!

ΜΕ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ:tongue::tongue::tongue::tongue:

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Χαχαχα ασε του δωσαμε και καταλαβε με τα φωτακια!!!

Πως εισαι σημερα απο δυσπνοιες;;;

K ΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΒΑΛΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΑΠ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ...ΑΠΟ ΔΥΣΠΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΔΥΣΚΟΛΑ :(ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!ΒΟΥΛΩΝΕΙ Κ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

K ΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΒΑΛΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΑΠ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ...ΑΠΟ ΔΥΣΠΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΔΥΣΚΟΛΑ :(ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΠΟΛΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!ΒΟΥΛΩΝΕΙ Κ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Και γω ετσι κι ετσι σημερα, εχω παλι πονους.....τα νευρα μου!

Η μυτη μου και μενα βουλωμενη συνεχεια αλλα χωρις να μαι κρυωμενη.....αχ τι τραβαμε αλλα ας ειναι καλα τα μωρακια μας!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠ ΤΙΣ 5..!ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...