Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

kalo apogevma koritsia..ego eimai egkuos se 3dmakia meta apo eksosomatiki.eimai 10i vdomada kai megalonoun kai ta 3 polu polu kala peripou 3cm to kathena...

parolo pou eimai polu polu xaroumeni, tha proxorisoume se meiosi logo kindinon kai gia ta paidia (proorotita me ola ta epakoloutha) kai gia mena (den uparxei eggiisi gia to poso tha anteksei kai pos tha antidrasi i mitra mou megalonontas ta emvrua)

opote fetos oi giortes tha exoun gia mena mia glikopikri gefsi :(

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalo apogevma koritsia..ego eimai egkuos se 3dmakia meta apo eksosomatiki.eimai 10i vdomada kai megalonoun kai ta 3 polu polu kala peripou 3cm to kathena...

parolo pou eimai polu polu xaroumeni, tha proxorisoume se meiosi logo kindinon kai gia ta paidia (proorotita me ola ta epakoloutha) kai gia mena (den uparxei eggiisi gia to poso tha anteksei kai pos tha antidrasi i mitra mou megalonontas ta emvrua)

Καλως ηρθες στην παρεα μας!

Σιγουρα ειναι μια δυσκολη αποφαση ν΄ αποχωριστεις ενα απο τα εμβρυακια αλλα σημασια εχει να πανε ολα καλα μεχρι τελους και να κρατησεις τα αλλα δυο στην αγκαλια σου!!!!

Ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και δυο γερα μωρακια!!!

δυσκολη κατάσταση κοριτσάκι.... αλλά ειναι για καλο... μακαρι να ειναι ολα παρα πολυ καλα και να κρατησεις αγκαλια τα μωρακια σου!!

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΤΡΙΔΥΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΤΑ 3.ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ!ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟΝ 7!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

καλημέρα! εγώ ξέρω 2 άτομα που έκαναν 3δυμάκια, η μία μάλιστα έφτασε 8.5 μήνες κύησης! και όλα καλά! αλλά δύσκολα, καθόλου μετακινήσεις κλπ. φυσικά να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. και να μη στεναχωριέσαι, ότι γίνει θα γίνει για καλό!

οι πολυδυμες εγκυμοσυνες ειναι ομοια περιπτωση με το να γεννησεις φυσιολογικα μετα απο καισαρικη.... αλλοι γιατροι λεν ΟΚ και αλλοι λεν ΟΧΙ.....

εμενα ο γιατρος μου για παραδειγμα ειμαι σιγουρη οτι θα μου ελεγε να κανω το ιδιο με σενα... σκληρο αλλα θα το ελεγε.. και ο λογος οτι δεν θα ρισκαρε μελλοντικα γυναικολογικα προβληματα για μενα (προπτωσεις μητρας κτλ) αλλα και για τα νεογεννητα... θερμοκυτηδες, χαμηλο βαρος κτλ...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ:(:(:(

ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΥΣΠΝΙΕΣ ΜΟΥ ....ΚΑΙ ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Καλησπερα πινακι!

Εμενα ποναει χαμηλα η κοιλια μου, ουφ μαλλον συσπασουλες εχω παλι τα νευρα μου!!!!

Υπομονη με τις δυσπνοιες! Εγω ακομα δεν εχω, λες να με πιασουν; δυο βδομαδες διαφορα εχουμε να τις περιμενω δηλαδη;;;

Παντως παρολο που ειμαι ξαπλα, εχω 20 μερες που δεν εχω παρει βαρος...για να δουμε τι θα γινει μεχρι τελος;;;

Καλησπερα πινακι!

Εμενα ποναει χαμηλα η κοιλια μου, ουφ μαλλον συσπασουλες εχω παλι τα νευρα μου!!!!

Υπομονη με τις δυσπνοιες! Εγω ακομα δεν εχω, λες να με πιασουν; δυο βδομαδες διαφορα εχουμε να τις περιμενω δηλαδη;;;

Παντως παρολο που ειμαι ξαπλα, εχω 20 μερες που δεν εχω παρει βαρος...για να δουμε τι θα γινει μεχρι τελος;;;

ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΥΣΠΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ..!ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ!

ΚΑΝΟΝΤΑΣ 1 ΖΕΣΤΟ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!ΟΣΟ ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΣΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ Κ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..ΠΑΡΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 12 ΚΙΛΑΚΙΑ

:shock::shock:ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ!!!;);)Κ ΣΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ Ε??????Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ??

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια.Κι εγω ξαπλα στον καναπε ειμαι.Εκανα κατι δουλιτσες πριν....και τωρα ειμαι χωμα,ποναει και η κοιλια μου και ουτε να σηκωθω δε μπορω.

ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΥΣΠΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ..!ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ!

ΚΑΝΟΝΤΑΣ 1 ΖΕΣΤΟ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!ΟΣΟ ΤΙΣ ΕΧΩ ΤΣΙΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ Κ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..ΠΑΡΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 12 ΚΙΛΑΚΙΑ

:shock::shock:ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ!!!;);)Κ ΣΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ Ε??????Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ??

Και μενα ο μπεμπης μου ειναι μιας βδομαδας μεγαλυτερος!

Δουλευει ο αντρας μου...ευτυχως εχω κι ενα σκυλακι και μου κραταει λιγο συντροφια!!!

Νικι κοντευεις εσυ ε; μπηκες στον μηνα σου; Και γω αυτο περιμενω να μπω στο μηνα μου, να κοψω τα χαπια για τις συσπασεις και ν΄ αρχισω να περπαταω! Μου χουν λειψει οι βολτουλες με τα ποδια.....

Ναι προχθες μπηκα στο μηνα μου και δε σου κρυβω οτι εχουν δυσκολεψει αρκετα τα πραγματα.Εγω γενικως ειχα μια πολυ ευκολη εγκυμοσυνη και ημουν και πολυ ευκινητη.Τις τελευταιες 10 μερες ομως οι αντοχες μου εχουν μειωθει παρα πολυ.

Λιγο εμεινε ακομα ομως...Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...