Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ?

Αχ ανυπομονω να ερθει η στιγμη αυτη!!!!!

Ο γιατρος στην β΄ επιπεδου εγραψε πητ 10/02 ειναι τα γενεθλια μου τοτε!!! Ο δικος μου λεει οτι αν χρειαστει θα περιμενουμε μεχρι 14/02 αλλα ελπιζω να μη παρω ολο το μηνα γιατι ο μπεμπακος μου ειναι και μιας βδομαδας μεγαλυτερος και θα γινει γομαρι χιχιχι απο που θα το βγαλω;;;;;;!!!!! Βεβαια ειμαι και γω λιγο ψηλη 1.75

ΑΧ ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ 10/02 ΕΧΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!!ΑΚΟΥ ΜΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΑΧ ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ 10/02 ΕΧΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!!ΑΚΟΥ ΜΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ

Ναι οντως πρεπει να ειναι πολυ ζορι!!!! Η μαμα μου σε μενα πηρε 15 μερες παραπανω απο την πητ, γεννησε 42η εβδομαδα και μετα απο 13 ωρες!!!!!! Παναγια μου, βεβαια τωρα πια δε σ΄ αφηνουν τοσο!!!

Πο πο 12 χρονια μαζι ε, μπραβο να τα χιλιασετε!!!!

Διαφημίσεις

ΠΩ ΠΩ ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΤΖΟ ΤΖΟ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;ΠΟΤΕ ΛΕΣ;

ροξανα μου θα ηθελα να το κανω γρηγορα το δευτερο για να ειναι κοντα...και να εχουν κοινη ζωη... εγω με την δερφη μου εχω 10 χρονια διαφορα και στην πραγματικοτητα ειναι σαν να ειναι το παιδι μου κι αυτη!!χαχαχα

Ναι οντως πρεπει να ειναι πολυ ζορι!!!! Η μαμα μου σε μενα πηρε 15 μερες παραπανω απο την πητ, γεννησε 42η εβδομαδα και μετα απο 13 ωρες!!!!!! Παναγια μου, βεβαια τωρα πια δε σ΄ αφηνουν τοσο!!!

Πο πο 12 χρονια μαζι ε, μπραβο να τα χιλιασετε!!!!

πάντως τώρα δεν τα αφήνουν καθόλου παραπάνω, και καλά κάνουν γιατί είναι επικίνδυνο! ότι πει ο γιατρός να κάνεις, εύχομαι να μη χρειαστεί να περιμένεις πολύ! και φυσικά όλες μας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΗ ΠΗΤ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΕΚΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ????????????????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΗ ΠΗΤ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΕΚΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ????????????????

τι να σου πω πινάκι, παίζει! η μαμα μου μας εκανε ολους προωρα, εμενα και τη sister στον 8ο kai τον bro την 1η μέρα του 9ου! αλλα η αδερφή μου πήρε όλο τον 9ο κ μπήκε με ραντεβού τελικά...οπότε, ποιος ξέρει. μάλλον παλιότερα δεν θα μπορούσαν να υπολογίσουν και με τόση ακρίβεια τις ημερομηνίες.

θα συμφωνησω με το Χριστινακι..η πεθερα μου γεννησε με προκληση στον 8ο γιατι ειχαν μετρησει λαθος τις ημερες!

οποτε μην προδικαζεται τιποτα...

αντε να περασουν οι μερες!!

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Νιωθω σαν κοτα που κλοσσαει!!!!

Βαρεθηκα να καθομαι, αλλα τι να κανουμε ολα για το μωρο μου....ανυπομονω να μπω στον 9ο και να παρω τους δρομους χιχιχιχι!!!!!

Θελω να βγω βολτες να περπαταω!!!!!

Ουφ παροξυσμος μ΄ εχει πιασει.......αντε να ερθει 20 του μηνα να ερθουν οι δικοι μου να εχω παρεα.... Ολοι δουλευουν το πρωι και ειμαι μονη μου.....ευτυχως εχω το σκυλακι μου αλλα κι αυτο εχει βαρεθει αφου ουτε να παιξουμε γινετε, ουτε να βγουμε να τρεξουμε και το χει κοψει στον υπνο καθε πρωι μεχρι να γυρισει ο,αντρας μου!!!!

και εγω κουραστηκα σαντυ το ομολογω!

θελω να δω το μπεμπε μου!!!

Να δουμε και τι ειναι!!!!!

Εισαι κοντα λιγο υπομονη ακομα!!!!

Αν δουλευα τουλαχιστον θα περνουσε πιο γρηγορα ο καιρος, δε μ΄ αφηνει κι ο γιατρος να κανω τιποτα...... Μεχρι τον 6ο που μ΄ επιασαν οι συσπασεις και βγηκα σε αδεια ουτε καταλαβα ποτε εφτασα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...