Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ροξανα μου καλημερα!

να της τριβεις την κοιλιτσα με χαμομηλολαδο χλιαρο(βρασε χαμομηλι και ριξε λιγο ελαιολαδο μεσα) προσεχε χλιαρο! και καντης μασαζ στην κοιλια θα δεις βελτιωση!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας πρωτομανουλες!!!!!! τι καμνετε???

μαριαεφη εσυ βουρ για ευχελαιο... σε παρακαλω δηλαδη!!!!

εμενα η μπεμπαρα μου εξακολουθει να εχει κολικους... την πεμπτη το βραδυ τα χρειαστηκα να σας πω την αληθεια,.. ενα κλαμα απαρηγορητο... ενα κακο.... μετα κοιμηθηκε η ψυχουλα μου και εγω δεν μπορουσα να φυγω απο διπλα της..

Οντως βοηθαει το μασαζ...εγω της δινω και λιγο χαμομηλι μαζι με γλυκανησο το απογευμα... και βοηθαει παρα πολυ ... της ανακουφιζει το εντερακι!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..!!!!:lol::lol:

ΕΓΩ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΠ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΒΑΡΟΣ!!!!!!!ΚΑΛΑ Η ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.....:(:(:(ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΟΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ:(:(:(

ΑΑΑΑΑΑ,ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ...ΡΟΧΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ????????ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?????

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ....:lol::lol::lol::lol:!!!!ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!ΟΣΟ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΜΩ...ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ!:!::!:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ???

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΒΡΑΔΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ.

ΠΙΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟΥΤΥΠΙΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 38 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..!!!!:lol::lol:

ΕΓΩ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΠ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΒΑΡΟΣ!!!!!!!ΚΑΛΑ Η ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.....:(:(:(ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΟΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ:(:(:(

ΑΑΑΑΑΑ,ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ...ΡΟΧΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ????????ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?????

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ....:lol::lol::lol::lol:!!!!ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!ΟΣΟ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΜΩ...ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ!:!::!:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ???

Pinaki μην αγχωνεσαι με τις ραγαδες... κι εγω εκανα απειρες!!! αλλα σου λεω ολη η κοιλια εχει ανοιξει..δεν μπορω να σου το περιγραψω..ακομα και οσοι με θεωρουσαν υπερβολικη οταν με ειδαν το βουλωσαν...... αλλα εκτος του οτι μαζευουν παρα πολυ, υπαρχει και ενα καινουριο λειζερ που λεγεται fractional (το εχει ενας στη θεσ/κη και ενας στην αθηνα) και τις εξαφανιζει!!!! εγω εχω κανει την πρωτη δυνεδρια και εχει οντως μεγαλη βελτιωση... ι γιατρος ειπε οτι δεν θα χρειαστω πανω απο 3...

οσο για τη γεννα μην φοβασαι... η φυση ειναι σοφη.... η εγκυμοσυνη θα σε κανει να θες τοσο πολυ να γεννησεις που δε θα σε νοιαζει τιποτα!!! και σου το λεω εγω που λιποθημαω οταν βλεπω βελονα (και του ραψιματος ακομα:-P:-P) και εκανα καισαρικη με δικια μου πρωτοβουλια,...

Κολπικη εξεταση εγω δε ειχα κανει καθολου.....

Διαφημίσεις

γω παλι πολυ δυσφορια αυτες τις μερες εβαλα και υποθετο γλυκερινης αλλα τιποτα εφαγα και ακτινιδια παλι οχι κατι ιδαιτερο..με βλεπω να πηγαινω στο γιατρο πιο νωρις εχω πολυ αγχος και βλεπω και ασχημα ονειρα...

ειδα οτι ενα φιδι τεραστιο μου εριξε δηλητηριο και ειχα γεμισει σπυρακια και τους ελεγα να με πανε στο γιατρο και τιποτα δεν με πηγαιναν και εχασα το μωρο!

οσο για τις ραγαδες δυστυχως ετσι ειναι αν ειναι να κανεις θα κανεις δεν πα να βαλεις την καλυτερη κρεμα!

βεβαια υπαρχει και η simulcium που η θεια μου λεει οτι της εκανε πολυ καλο....

εμενα κολπικα με ειχε δει 2 φορες 37 εβδ και την 38 που τελικα γεννησα κιολας.

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εγω απο τον 4ο βαζω καθε μερα βαζελινη στην κοιλια και προς το παρον δεν εχω τιποτα.....

Μαρακι και γω ολο εφιαλτες βλεπω!!!!!

Ροξανα και Jo ευχομαι να φυγουν γρηγορα οι βρωμοκολυκοι και να μην ταλαιπωρουντε τα νινακια σας!!!!

Να ρωτησω κατι αλλο, ποσες φορες τη μερα πρεπει ν΄ ακουμε το μωρακι για να μην ανησυχουμε;;; μου φαινεται πιο ησυχος ο μπεμπης απο χτες......

Καλημερα...εγω σημερα μπηκα στο μηνα μου...μιλαμε δεν αντεχω αλλο.Εχω παρει 16 κιλακια ηδη...νιωθω ενα μονιμο φουσκωμα και ειδικα την τελευταια εβδομαδα δεν κοιμαμαι καθολου καλα...λαχανιαζω με το παραμικρο...εχουν αρχισει κατι περιεργα πονακια ...και ο μπεμπης μου με εχει θερισει στις κλωτσιες...

Και πανω απόλα με εχει φαει η ανυπομωνησια να το παρω στην αγκαλια μου!!!

στο τελος ετσι ειναι πιο δυσκολα! κ η ανασα σου δυσκολευει κ οι πονοι ειναι περισσοτεροι και δυσκοιλιοτητα κτλ κτλ! ομως το θαυματακι ειναι πολυ κοντα!!

Σαντυ οσο μεγαλωνουν εχουν λιγοτερο χωρο οποτε περιοριζουν τις κινησεις τους.

αφου το νιωθεις ολα καλα!!

Νικη με το καλο κοριτσι μου!!!

Μαρακι ποτε πας για καισαρικη; ερχεται η μερα που θα μαθουμε τι ειναι το μωρακι εκπληξη ε;;;;;

Εμεις τη Κυριακη ξεκινησαμε να τακτοποιουμε τα πραγματα του μπεμπη στο παιδικο και κοιταζομασταν με τον αντρα μου σαν χανοι! Ειχαμε κολλησει και οι δυο, απιστευτο μας φαινετε οτι θα γινουμε γονεις!!!

Διαφημίσεις

Νικη με το καλο κοριτσι μου!!!

Μαρακι ποτε πας για καισαρικη; ερχεται η μερα που θα μαθουμε τι ειναι το μωρακι εκπληξη ε;;;;;

Εμεις τη Κυριακη ξεκινησαμε να τακτοποιουμε τα πραγματα του μπεμπη στο παιδικο και κοιταζομασταν με τον αντρα μου σαν χανοι! Ειχαμε κολλησει και οι δυο, απιστευτο μας φαινετε οτι θα γινουμε γονεις!!!

καλημέρα κορίτσια! κι εμείς το ίδιο sandy, ετοιμάζουμε το δωματιο και νομίζω πως θα γίνουμε εντελώς χαζομαμα και χαζομπαμπας! ο άντρας μου πάει και κάθεται εκεί και κοιτάει τα πράγματα! παρέλαβα και το καροτσάκι χθες.

όντως, οσο περνά ο καιρός, δυσκολεύεουν τα πράγματα...Νικι τυχερή, πλησιάζεις!

ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!!!!ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!!!!ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ!!!!

Ροξανα χαρουμενα μηνογενεθλια να ναι παντα γερη και καλοτυχη η μπουμπου σου!!!!!!

Ανυπομονω να γνωρισω και γω το θαυματακι μου......

Μακαρι θεε μου να πανε ολα καλα για ολα τα μωρακια μας!!!!!

ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ?

yVXqp2.png

dExOp2.png

γεια σας πρωτομανουλες!!!!

Δυσκοιλιοτητα, κουραση, αγχη και εφιαλτες!!! ολο το πακετο!! τελικα καθε εγκυμοσυνη ενω ειναι διαφορετικη και μοναδικη, ωστοσο υπακουει σε κοινους παρανομαστες.... εγω ειχα πιο εντονους εφιαλτες οταν γεννησα και γυρισα σπιτι..σχεδον καθε βραδυ ξυπνουσα τρομαγμενη...

Χαρουμενα ΜΗΝΟΓΕΝΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑ και τουρτιτσες και πυροτεχνηματα!!!!!

εγω το παιδικο δωματιο το εχω μετατρεψει σε βοηθητικο δωματιο... η μπεμπα εχει μπει για τα καλα στο δωματιο μας!!! σημερα και στο κρεββατι μας μετα απο δικη της απαιτηση... τι να την κανω???? να πω οχι???? και αντε να το πω το οχι, θα εχει νοημα??? αφου το δικο της θα γινει κι παλι!

αχ κοριτσια... μου ειναι τοσο υπεροχο να την βλεπω... καλως να ορισουν τα θαυματακια!!!! περιμενω να περασει ο καιρος να κανω και το δευτερο παιδακι !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...