Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!

Πινακι με γεια τα πραγματακια του μπεμπη!!!!!

May ολα καλ με το doppler ε!!!!

Jo να πω την αληθεια και γω νιωθω οτι ειμαι πολυ καιρο εγκυος και ανυπομονω να γνωρισω τον θυσαυρο μου!!!

Εγω κοριτσια ρουχα εγκυμοσυνης δε πηρα γιατι εχω πολλα μπλουζοφορεματα και μ΄ εχουν βολεψει μια χαρα!!!!!

Ροξανα φτουφτου στην μπουμπου που αφηνει τη μανουλα να ξεκουραστει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!ΠΩΠΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ...ΕΔΩ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΨΩΝΙΑ!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ 1 ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΤΗΕΡΒΑΒΥ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΝΕΤ)ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ(ΠΑΛΠΛΩΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ Κ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΝΙΑΣ)ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΦΛΙΣ,ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ,ΣΑΛΙΑΡΕΣ(5),ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΚΟΥΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 40ΕΥΡΩ.ΟΛΑ 190 ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑγματα ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠ ΤΑ JUMBO.

πινακι μας ειχαν πει και εμας για αυτο το μαγαζι!!! καποια συναδελφος απο τη δουλεια....εγω ομως τα ειχα αφησει για τελευταια στιγμη και τελικα σαν ωραιο και καλο θυμα...κατελειξα να τα αγορασ ολα απο τα ΛΗΤΩ.... 15 μερες πριν γεννησω, με 100βαθμους κελσιου και 22 κιλα να με βαραινουν , ειχα παει και τα ειχα παρει ολα!!! πανες βαμβακερες, σεντονακια, κουβερτακια, σαλιαρες(δεν τις χρησ/σα ακομα!!!) μαξιλαρι θηλασμου.... μπιμπερο κτλ!!!

Καλησπερα!!!!

Πινακι με γεια τα πραγματακια του μπεμπη!!!!!

May ολα καλ με το doppler ε!!!!

Jo να πω την αληθεια και γω νιωθω οτι ειμαι πολυ καιρο εγκυος και ανυπομονω να γνωρισω τον θυσαυρο μου!!!

Εγω κοριτσια ρουχα εγκυμοσυνης δε πηρα γιατι εχω πολλα μπλουζοφορεματα και μ΄ εχουν βολεψει μια χαρα!!!!!

Ροξανα φτουφτου στην μπουμπου που αφηνει τη μανουλα να ξεκουραστει!!!!

κι εγω ετσι ημουν!!! και μου ελεγαν οτι οταν γεννησω θα μου λειπει, και ειχαν δικιο!!! μου ελειπε παρα πολυ!!! αφου οταν γεννησα, με το ενα χερι χαιδευα την μπεμπα και με το αλλο την κοιλια!!!!!

κι εγω ετσι ημουν!!! και μου ελεγαν οτι οταν γεννησω θα μου λειπει, και ειχαν δικιο!!! μου ελειπε παρα πολυ!!! αφου οταν γεννησα, με το ενα χερι χαιδευα την μπεμπα και με το αλλο την κοιλια!!!!!

Ναι οντως το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο, ειμαι σιγουρη οτι και εμενα ετσι θα μου συμβει χιχιχιχι.......

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΥ!!!;););)

ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ DOPPLER E?????ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΟΜΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡ/ΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΗΤ!ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΠΤ ΕΣΕΝΑ?ΔΛΔ ΑΝ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΟΧΙ?

μου ειπαν οτι η ΠΗΤ μου παραμενει σταθερη για τις 25-01

και οτι ειμαι ακριβως οσων εβδομαδων υπολογιζομαι απο την ημερα τελευταιας περιοδου.

ο πλακουντας ελεγε αν θυμαμαι καλα grade I..(?)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;

ΠΙΝΑΚΙ ΜΕΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!

ΜΑΥ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ;ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΕΙΧΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!!!!!ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ

yVXqp2.png

dExOp2.png

γεια σας!

καλα ειμαι και εγω σε γενικες γραμμες λιγα πονακια εδω κ εκει!

με τσιμπησε ομως μαλλον αραχνη ναι ναι και αυτο σε εμενα σε ποδια κ πλατη...κ εχω γεμισει σπυρακια γμτ!

μονο Betadine βαζω και αυτο μια φορα την ημερα..ελπιζω να στρωσουν...

μαυ μου θα γυρισει το μωρο σου μην ανυσηχεις οσο αναφορα τον πλακουντα το Grade 1 ειναι πολυ καλο σημαινει οτι θρεφετε πολυ καλο το μωρακι σου! μην ανυσηχεις καθολου!

πινακι το ξερω το μαγαζι αυτο γλυκεια μου εχει οντως φοβερες τιμες (εδω δεν παιζουν τετοιες τιμες!)

σε τσιμπησε αραχνη????

δεν το πιστευω αυτο το πραγμα,δεν ηξερα καν οτι οι αραχνες τσιμπανε!!

δε μπορεις να βαλεις καμια κρεμουλα με λιγο κορτιζονη?

εξωτερικη θα ειναι η χρηση αλλωστε!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημέρα girls! mariaefi φαντάζομαι το είπες στο γιατρό για την αράχνη, ε? μα που σε βρήκε!

pinakiii με γεια τα πράγματα! πολύ καλή η τιμή που τα πήρες!

jo-jo καλά που μου το είπες για το mothercare, θα πάωε εκεί για καλσόν. προς το παρόν φοράω αυτά που έχω, απλώς τα φοράω πολύ χαμηλά. αλλά κάποια που άρχισαν να χαλάνε λέω να τα αντικαταστήσω με εγκυμοσύνης.

sandy πως είναι δυνατόν να μη χρειάστηκες ρούχα εγκυμοσύνης?? εντύπωση μου κάνει! εγώ από τον 3ο μήνα άρχισα να αγοράζω. βέβαια όλα μου τα ρούχα τα είχα πολύ στενά, ειδικά τα παντελόνια. Τώρα από τα κανονικά μου ρούχα φοράω μονο 2 κολάν, 3-4 μπλούζες, 2 φορέματα και κάποια πανωφόρια, τα οποία σε λίγο δεν θα κουμπώνουν! και δεν έχω πάρει πολλά κιλά, κάτω από 6. ευτυχώς με βόλεψε η αδερφή μου με μερικά φορέματα που είχε σε μεγάλο νούμερο, κι έτσι δεν χρειάστηκε να αγοράσω πολλά εγκυμοσύνης.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;

ΜΑΡΙΑΕΦΗ ΑΡΑΧΝΗ;ΑΧ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Μαρια δεν ηξερα οτι εχουμε αραχνες που τσιμπανε.....φορα κανα ματακι!!!!!

Ροξανα ευχομαι να μην ειναι κολικοι και ποναω η μπουμπουκα σου!!!!

Χριστινακι μονο κολαν αγορασα σε μεγαλυτερο νουμερο και σουτιεν χωρις μπανελες, εχω πολλα ελαστικα μπλουζοφορεματα και φορεματακια που ανοιγουν κατω απο το στηθος αμπιρ νομιζω λεγονται.... οποτε εχω βολευτει μια χαρα και τονιζεται και τελεια η κοιλιτσα χιχιχι.... Ασε που πλεον βγαινω και ελαχιστες φορες απο το σπιτι αφου ειμαι με αναρρωτικη......

μενουμε εκτος Ηρακλειου σε χωριο κ υπαρχουν πολλα πετουμενα εδω γυρω...

χτες επεσα κιολας στο μπαλκονι κ χτυπησα ευτυχως επεσα με τον ποπο και δεν χτυπησα κοιλια.Το μωρο μια χαρα ευτυχως δεν καταλαβε τιποτα!

Ροξανα ηρεμησε λιγο το μπεμπεδακι σου?

μενουμε εκτος Ηρακλειου σε χωριο κ υπαρχουν πολλα πετουμενα εδω γυρω...

χτες επεσα κιολας στο μπαλκονι κ χτυπησα ευτυχως επεσα με τον ποπο και δεν χτυπησα κοιλια.Το μωρο μια χαρα ευτυχως δεν καταλαβε τιποτα!

Ροξανα ηρεμησε λιγο το μπεμπεδακι σου?[/quote

Καλημερα!!!!!

Μαρια προσεχε!!!!!!! Τι ματι ειναι αυτο βρε κοριτσι μου;;;; μηπως να εκανες κανα αγιασμο στο σπιτι!!!!!

Ροξανα υπομονη και ευχομαι να ξαναβρειτε τους ρυθμους σας γρηγορα!!!!!

Εγω χτες πόνουσα ολη μερα βεβαια ακανονιστα.....δε ξερω λεω μηπως κρυωσα κιολας και ηταν απο΄ το εντερο......

καλημερουδια!!!

μαρια-εφη,

συμφωνω και εγω, κανε κανενα ευχελαιο 'η φορα κανενα ματακι βρε κοπελα μου, τι γρουσουζια ειναι αυτη..

ροξανα μου, η μπεμπεκα γκρινιαζει ε?

να υποθεσω οτι ειναι αυτυχημα ωστοσο οτι κοιμαται το βραδυ?

χριστινακι, sandy, jojo, pinakiiii και λοιπες πρωτομανουλες,

εγω εχω να πω οτι ευτυχως ο καιρος ειναι καλος και δεν εχει χρειαστει να φορεσουμε πουλοβερ κτλ γιατι θα επρεπε να παω για ψωνια σιγουρα.

ευτυχως ειχα αγορασει καποιες βαμβακερες μπλουζες εγκυμοσυνης σε αρκετα χρωματα-ασπρη, μωβ, γκρι-απο hm και τωρα τις φοραω με καμια ζακετουλα απο πανω-απο τις κανονικες μου, φυσικα ξεκουμπωτη-

οσο για παντελονι, ειχα επισης παρει 2 σε "στρατιωτικη" γραμμη απο hm ενα μπλε κ ενα μπεζ, και ενα κολαν και τα φοραω εναλαξ....

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ.ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΗΣ Η ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΚ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...