Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

γιατι ρε κοριτσακι εισαι ξαπλα???δεν ξερω αν το εχεις αναφερει.....

καλα κανεις και προσεχεις παντως....ειναι ατιμες οι σκαλες...κυριως λογω της μετατοπισης του βαρους στην εγκυμοσυνη!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ειμαι ξαπλα προληπτικα γιατι στον 6ο με πιασαν συσπασουλες, οποτε απο τοτε ειμαι ξαπλα και παιρνω και yutopar, βεβαια βγηκα καποιες φορες κυριως για ψωνια για τον μπεμπη αλλα μολις λιγο κουραστω αρχιζω να ποναω και μαγκωνει η κοιλια μου γι΄ αυτο αποφασισα να μη κανω τιποτα κουραστικο και να παρω αναρρωτικες απο τη δουλεια μεχρι να μπω στη 35η εβδομαδα που θα κοψω χαπια και θ΄ αρχισω να περπαταω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΧΑΘΗΚΑ ΜΩΡΕ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ Η ΜΙΚΡΗ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημέρα κορίτσια! ελπίζω να είστε καλά, Sandy κάνε υπομονή, θα περάσουν οι εβδομάδες. εξάλλου όλες λένε να ξεκουραζόμαστε τώρα που μπορούμε, γιατί μετά μας περιμένουν ξενύχτια.

κι εγω αγορασα τα στολιδια μου!!!! και ελεγα πως ειμαι μονο εγω η τρελλη!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τζαμπο εχει και στο avenue (διπλα στο χαλανδρι!!) εγω εκει παω...δεν εχει ποτε πολυ κοσμο και εχει παρα πολλα πραγματα!!!!!!!!!!!!

jo-jo δεν το είχα σκεφτεί, και ήθελα να πάω στο avenue μια από αυτές τις μέρες γιατί έχει ωραία ρούχα εγκυμοσύνης (h&m και benetton).

Ακόμη είμαι στην αναζήτηση φωτιστικού για το παιδικό, στο internet ψάχνω δλδ

ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ!ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΣΟΥ;

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ!ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΣΟΥ;

καλημέρα Ροξάνα μου! καλά είμαι, εδώ στη δουλειά, χαλαρά! Το εμβρυάκι μου κλωτσάει όλη μέρα, τόσο που νομίζω ότι το καταλαβαίνουν και οι άλλοι! :D Μου αρέσουν πολύ αυτά τα φωτιστικά της haba, δες

http://www.haba.de/haba/themenweltkategorie.htm?c=TW_P_Lampen_KiZi&hk=HK_P_KiZi&rk=Produkte

Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!

Το νινί σου κοιμάται?

Διαφημίσεις

AXAXAXAX A ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΝΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΔΥΝΩ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ!ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΣΕ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημέρα κορίτσια! ελπίζω να είστε καλά, Sandy κάνε υπομονή, θα περάσουν οι εβδομάδες. εξάλλου όλες λένε να ξεκουραζόμαστε τώρα που μπορούμε, γιατί μετά μας περιμένουν ξενύχτια.

jo-jo δεν το είχα σκεφτεί, και ήθελα να πάω στο avenue μια από αυτές τις μέρες γιατί έχει ωραία ρούχα εγκυμοσύνης (h&m και benetton).

Ακόμη είμαι στην αναζήτηση φωτιστικού για το παιδικό, στο internet ψάχνω δλδ

τα h&m εχουν πολυ ωραια ρουχα εγκυμοσυνης!!! εγω με αυτα την περασα ολη την εγκυμοσυνη... ειχα αγορασει και απο τα benetton αλλα μου βγηκαν λιγο μουφα... δεν εστρωναν... τα επλυνα και εγιναν χαλια.... και τελικα εμειναν στην ντουλαπα... ενω κατι τζιν που ειχα παρει απο τα h&m τα φοραω ακομα να σκεφτεις!!!!!! και τα σουτιεν εγκυμοσυνης ειναι πολυ καλα! εμενα με βολεψαν παρα πολυ!! αχ..... μου λειπει η εγκυμοσυνη πολυ!!!! θυμαμαι που εκανα βολτες στο avenue και μετα στο golden!!!!

AXAXAXAX A ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΝΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΔΥΝΩ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ!ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΣΕ

αχ και η δικια μου κλαιει στο ντυσιμο.... και οταν ηταν πολυ μικρουλα εκλαιγε πιο πολυ!!!!!!!!!!! δεν ξερω γιατι..σκεφτηκα οτι μπορει να κρυωνει...και ειπα να ανοιγω το κλιματιστικο για κανα τεταρτο πριν την ξεντυσω!!! και την αλλαζω μεσα στο μπανιο μετα το μπανιο και καπως σωζεται η κατασταση!!!

Διαφημίσεις

τα h&m εχουν πολυ ωραια ρουχα εγκυμοσυνης!!! εγω με αυτα την περασα ολη την εγκυμοσυνη... ειχα αγορασει και απο τα benetton αλλα μου βγηκαν λιγο μουφα... δεν εστρωναν... τα επλυνα και εγιναν χαλια.... και τελικα εμειναν στην ντουλαπα... ενω κατι τζιν που ειχα παρει απο τα h&m τα φοραω ακομα να σκεφτεις!!!!!! και τα σουτιεν εγκυμοσυνης ειναι πολυ καλα! εμενα με βολεψαν παρα πολυ!! αχ..... μου λειπει η εγκυμοσυνη πολυ!!!! θυμαμαι που εκανα βολτες στο avenue και μετα στο golden!!!!

εγώ έχω πάρει λίγα από h&m και benetton, τα πιο πολλά τα έχω πάρει από ένα Αγγλικό site. αλλά θέλω να πάω να δω μια ζακετούλα, για να συνεχίσω να φοράω κάποιες λεπτές μπλούζες τώρα που 'χειμωνιάζει΄(ας πούμε δηλαδή, γιατί ακόμη θέρμανση δεν αναψα). αλλά και σουτιέν θα δω, τώρα που το λες! ίσως και κανένα καλσόν, αν έχουν.

Σου λείπει η εγκυμοσύνη? εγώ γιατί έχω βαρεθεί τόσο πολύ να είμαι έγκυος? :roll:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!ΠΩΠΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ...ΕΔΩ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΨΩΝΙΑ!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ 1 ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΟΤΗΕΡΒΑΒΥ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΝΕΤ)ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ(ΠΑΛΠΛΩΜΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ Κ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΥΝΙΑΣ)ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΦΛΙΣ,ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ,ΣΑΛΙΑΡΕΣ(5),ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ,ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΚΟΥΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 40ΕΥΡΩ.ΟΛΑ 190 ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ!ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑγματα ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠ ΤΑ JUMBO.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

κοριτσια γεια σας και απο εμενα!!

πινακιιι,

μεγεια τα πραγματακια! ολα αυτα τα μωρουδιακα και εμενα με τρελαινουν σιγα σιγα που αρχιζω και τα μαζευω..

ροξαννα, τι κανει η μπεμπουλα μας?

ευτυχως ειναι ησυχη ακουω και μπορεις και ξεκουραζεσαι!

σαντυ,ξεκουρασου τωρα που μπορεις, χαχαχα, ποιος ξερει τι μας περιμενει μετα...;):o

jo-jo, αυτη η εικονα-περπατημα στο avenue και μετα golden μου ειναι αρκετα οικεια..:D:D:D...οποτε εχω χρονο, αυτο κανω, αλλα ξεχναω ποτε να σταματησω κ γυρναω σπιτι ρακος κυριολεκτικα!

εγω εκανα ντοπλερ τη δευτερα-60 ευρω οντως με το 50% της εκπτωτικης καρτας ιασω- και ο υπερηχογραφιστης ειπε οτι το μωρο κατεβαινει με ισχιακη προβολη..ωστοσο ειναι νωρις ακομα και μεχρι 35η, 36η εβδομαδα ειναι πολυ πιθανο να γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω..

παραξενευομαι πραγματικα, γιατι νιωθω την κοιλια μου να κινειται ασταματητα καποιες στιγμες και εχω την αισθηση οτι το μωρο ακομα στριφογυριζει συνεχεια..τι να πω..

παντως την αλλη τριτη εχω ραντεβου στη μαια μου που θα μου δειξει καποιες ασκησεις πιθανης αναστροφης του μωρου!!

θα σας ενημερωσω!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσια γεια σας και απο εμενα!!

πινακιιι,

μεγεια τα πραγματακια! ολα αυτα τα μωρουδιακα και εμενα με τρελαινουν σιγα σιγα που αρχιζω και τα μαζευω..

ροξαννα, τι κανει η μπεμπουλα μας?

ευτυχως ειναι ησυχη ακουω και μπορεις και ξεκουραζεσαι!

σαντυ,ξεκουρασου τωρα που μπορεις, χαχαχα, ποιος ξερει τι μας περιμενει μετα...;):o

jo-jo, αυτη η εικονα-περπατημα στο avenue και μετα golden μου ειναι αρκετα οικεια..:D:D:D...οποτε εχω χρονο, αυτο κανω, αλλα ξεχναω ποτε να σταματησω κ γυρναω σπιτι ρακος κυριολεκτικα!

εγω εκανα ντοπλερ τη δευτερα-60 ευρω οντως με το 50% της εκπτωτικης καρτας ιασω- και ο υπερηχογραφιστης ειπε οτι το μωρο κατεβαινει με ισχιακη προβολη..ωστοσο ειναι νωρις ακομα και μεχρι 35η, 36η εβδομαδα ειναι πολυ πιθανο να γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω..

παραξενευομαι πραγματικα, γιατι νιωθω την κοιλια μου να κινειται ασταματητα καποιες στιγμες και εχω την αισθηση οτι το μωρο ακομα στριφογυριζει συνεχεια..τι να πω..

παντως την αλλη τριτη εχω ραντεβου στη μαια μου που θα μου δειξει καποιες ασκησεις πιθανης αναστροφης του μωρου!!

θα σας ενημερωσω!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΥ!!!;););)

ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ DOPPLER E?????ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΟΜΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡ/ΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΗΤ!ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΠΤ ΕΣΕΝΑ?ΔΛΔ ΑΝ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΟΧΙ?

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

εγώ έχω πάρει λίγα από h&m και benetton, τα πιο πολλά τα έχω πάρει από ένα Αγγλικό site. αλλά θέλω να πάω να δω μια ζακετούλα, για να συνεχίσω να φοράω κάποιες λεπτές μπλούζες τώρα που 'χειμωνιάζει΄(ας πούμε δηλαδή, γιατί ακόμη θέρμανση δεν αναψα). αλλά και σουτιέν θα δω, τώρα που το λες! ίσως και κανένα καλσόν, αν έχουν.

Σου λείπει η εγκυμοσύνη? εγώ γιατί έχω βαρεθεί τόσο πολύ να είμαι έγκυος? :roll:

ετσι ειναι ! βαριεσαι οταν εισαι και μετα σου λειπει!!! χαχαχα και καλσον εχει στα h&m...αλλα καλα καλσον θα βρεις και στα mothercare..εγω τα προτιμουσα γιατι ειχαν καλη ποιοτητα,,και μετα καλσον παντα εχω ενα θεμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...