Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

mariaefi μου,

καλημερα!!! σε ευχαριστω για τις εξτρα πληροφοριες,

απλα σκεφτομαι μηπως ειναι λιγο νωρις που με βαζει να το κανω?

αλλα φανταζομαι εκεινος θα ξερει..:rolleyes:

εσυ πως εισαι?

Roxanna μου,

κουκλα η μπεμπουλα σου!!! γλυκα,οπως κοιμαται!!

πολυ ωραιο σαββατο κοριτσια σημερα ε??

καλα να περασετε ολες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!

Ροξανα σαν αγγελουδι ειναι η μπουμπου σου, να σου ζησει!!!!!!!

Σημερα εχω πολυ καλη διαθεση επειδη σε 2 μερες θα δω μετα απο ενα μηνα τον μπεμπακο μου!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΞΩ!ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

ΜΑΥ ΤΟ DOPPLER ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ ΕΞΤΡΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

κορίτσια καλησπέρα! όσες γεννήσατε πρόσφατα σας εύχομαι να σας ζήσουν τα μωράκια σας κ στις μέλλουσες πρωτομανούλες μια κάλη εγκυμοσύνη κ μια εύκολη γέννα! εμείς σε λίγο θα χρονίσουμε.. το πως περνάει ο καιρός με το μωρό μου ούτε που το καταλαβαίνω..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΞΩ!ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

ΜΑΥ ΤΟ DOPPLER ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ ΕΞΤΡΑ

roxana EINAI ΚΟΥΚΛΙ το μωρό!!! να σου ζησει ρε!!! 20 ημερων ε??? με το καλό να παρεις την ευχουλε να βγαινεις! εγω δεν ειχα βγει καθολου στις 20 μερες γιατι ειχε 50 βαθμους εξω....ενω τωρα κανει πολυ ωραιες μερες!!!!

Διαφημίσεις

ναι Ροξανα μου να πας και εγω το ιδιο ειχα κανει στην Εφη!

αλλα μονο εσυ θα παρεις την ευχη απο οτι ξερω κ οχι το μωρο.Το κουκλακι σου στις 40 μερες.

Μαρακι μου και εσυ να χαιρεσε το παιδακι σου!γερο να ειναι!

αντε κ βαλε μπρος για δευτερο!!

ποναει η πλατη μου πολυ χτες ειχα παει σουπερ και γλυστρισα στα λαχανικα και ενω δεν επεσα τρανταχτηκα πολυ ανοιξαν τα ποδια μου ευτυχως ηταν πισω η μαμα μου και σαν να κρατησε αντισταση.

καλημέρα κορίτσια! καλή εβδομάδα!

ήθελα να ρωτήσω για το ιασώ, για ποια εκπτωτική καρτα λέτε? εμένα μου είχαν δώσει μια για έκπτωση 150 ευρώ. μπορώ να τη χρησιμοποιήσω είτε στο ντόπλερ είτε στον τοκετό. επίσης ξέρω για μια visa του ιασώ, με την οποία μπορείς να έχεις 6 άτοκες δόσεις για τον τοκετό (θα τη βγάλω αυτήν). υπάρχει κάτι άλλο?

Mariaefi καλά είσαι? ελπίζω να μη χτύπησες.

πήρα από την αδερφή μου το λίκνο, στρώμα, ριλάξ, παιχνιδάκια, ένα γυμναστήριο, σεντονάκια κλπ, ρούχα, κι άλλα διάφορα που δεν θυμάμαι, πολύ πράμα! χάρηκα γιατί όλες αυτές οι λίστες με τα 'απαραίτητα' που διαβάζω εδώ κι εκεί είναι ατελείωτες! περιμένω και τα επιπλάκια μέσα στην εβδομάδα, σιγά σιγά τακτοποιούμαστε!

καλημέρα κορίτσια! καλή εβδομάδα!

ήθελα να ρωτήσω για το ιασώ, για ποια εκπτωτική καρτα λέτε? εμένα μου είχαν δώσει μια για έκπτωση 150 ευρώ. μπορώ να τη χρησιμοποιήσω είτε στο ντόπλερ είτε στον τοκετό. επίσης ξέρω για μια visa του ιασώ, με την οποία μπορείς να έχεις 6 άτοκες δόσεις για τον τοκετό (θα τη βγάλω αυτήν). υπάρχει κάτι άλλο?

Mariaefi καλά είσαι? ελπίζω να μη χτύπησες.

πήρα από την αδερφή μου το λίκνο, στρώμα, ριλάξ, παιχνιδάκια, ένα γυμναστήριο, σεντονάκια κλπ, ρούχα, κι άλλα διάφορα που δεν θυμάμαι, πολύ πράμα! χάρηκα γιατί όλες αυτές οι λίστες με τα 'απαραίτητα' που διαβάζω εδώ κι εκεί είναι ατελείωτες! περιμένω και τα επιπλάκια μέσα στην εβδομάδα, σιγά σιγά τακτοποιούμαστε!

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΖΑΜΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 2ΚΛΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΤΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΛΔ ΤΟ DOPPLER ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 120 ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ 60.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ??

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

τι καλό μαγειρεύεις πινάκι? όντως θα γίνεται χαμός στο τζάμπο. εγώ πήρα τα Χριστουγεννιάτικα από ένα μαγαζί με εποχικά, στόλισα κιόλας χθες! χα-χα! νωρίς-νωρίς! Σοβαρά είναι μόνο για δίκλινα? σιγά μην πάω 2κλινο! έχει 3600, ενώ το 3κλινο 2000 (οι τιμές αυτές με επισκληρίδιο). Την ίδια κάρτα θα λέμε, θα πάω σπίτι να τη δω.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, γυρισα Θεσσαλονικη στο σπιτακι μου, μολις τελειωσαμε απο το γιατρο, ο μπεμπης μας ειναι 1335γρμ., με το κεφαλι κατω και το ενα ποδι τεντωμενο πιεζει το στηθος μου, χαχαχα μαλλον γι΄ αυτο εχω καουρες!!!!! Συνεχιζω ξαπλα και χαπια μεχρι τη 35η εβδομαδα.......

Μαρια προσεχε πολυ κουκλα μου, τωρα στο τελος να εχεις κι αλλα δε λεει!!!!!!! Εγω επειδη μενουμε σε μεζονετα καθε φορα στις σκαλες κατεβαινω σαν τη κοτα μη τυχον και πεσω γιατι εμαι και ατσουμπαλη!!!!!!

Φιλια σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια!!!!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΑΠ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!!:shock::shock::shock:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?????

ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ Κ ΛΙΓΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!:)

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Καλησπερα κοριτσια, γυρισα Θεσσαλονικη στο σπιτακι μου, μολις τελειωσαμε απο το γιατρο, ο μπεμπης μας ειναι 1335γρμ., με το κεφαλι κατω και το ενα ποδι τεντωμενο πιεζει το στηθος μου, χαχαχα μαλλον γι΄ αυτο εχω καουρες!!!!! Συνεχιζω ξαπλα και χαπια μεχρι τη 35η εβδομαδα.......

Μαρια προσεχε πολυ κουκλα μου, τωρα στο τελος να εχεις κι αλλα δε λεει!!!!!!! Εγω επειδη μενουμε σε μεζονετα καθε φορα στις σκαλες κατεβαινω σαν τη κοτα μη τυχον και πεσω γιατι εμαι και ατσουμπαλη!!!!!!

Φιλια σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια!!!!

γιατι ρε κοριτσακι εισαι ξαπλα???δεν ξερω αν το εχεις αναφερει.....

καλα κανεις και προσεχεις παντως....ειναι ατιμες οι σκαλες...κυριως λογω της μετατοπισης του βαρους στην εγκυμοσυνη!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΑΠ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ!!!!:shock::shock::shock:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?????

ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ Κ ΛΙΓΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!!!:)

που ειναι η βροχη καλό κου πινακι????? περιμενα κι εγω......πως ειναι ο μπεμπης???? ηρεμησε???

τι καλό μαγειρεύεις πινάκι? όντως θα γίνεται χαμός στο τζάμπο. εγώ πήρα τα Χριστουγεννιάτικα από ένα μαγαζί με εποχικά, στόλισα κιόλας χθες! χα-χα! νωρίς-νωρίς! Σοβαρά είναι μόνο για δίκλινα? σιγά μην πάω 2κλινο! έχει 3600, ενώ το 3κλινο 2000 (οι τιμές αυτές με επισκληρίδιο). Την ίδια κάρτα θα λέμε, θα πάω σπίτι να τη δω.

κι εγω αγορασα τα στολιδια μου!!!! και ελεγα πως ειμαι μονο εγω η τρελλη!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τζαμπο εχει και στο avenue (διπλα στο χαλανδρι!!) εγω εκει παω...δεν εχει ποτε πολυ κοσμο και εχει παρα πολλα πραγματα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...