Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

α ροξανα και εμενα δ/ντης ειναι σε μεγαλο εμπορικο κατ/μα με ρουχα αλλα τα κουστουμια πανε καθαριστηριο!

μονο πολλα πολλα πουκαμισα εχουμε!κ ατελειωτες καλτσες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AX ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΡΙΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!!!ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

κοριτσια γεια σας!!!!

εγω ειμαι η καθυστερημενη της παρεας μου φαινεται..

τι κανετε??

να σας πω και εγω τα νεα μου απο το γιατρο!

η μπεμπα ηταν μια χαρα, στριφογυριζε δεξια αριστερα, πανω κατω.

χαμος γενικα και ηταν και 1600 γραμμαρια!!

μεγαλωσε!!!!

τη δευτερα, θα παω για το ντοπλερ..

εσεις το κανατε? θα το κανετε??

απο οτι εχω καταλαβει, ειναι σαν υπερηχος β-επιπεδου??

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσια γεια σας!!!!

εγω ειμαι η καθυστερημενη της παρεας μου φαινεται..

τι κανετε??

να σας πω και εγω τα νεα μου απο το γιατρο!

η μπεμπα ηταν μια χαρα, στριφογυριζε δεξια αριστερα, πανω κατω.

χαμος γενικα και ηταν και 1600 γραμμαρια!!

μεγαλωσε!!!!

τη δευτερα, θα παω για το ντοπλερ..

εσεις το κανατε? θα το κανετε??

απο οτι εχω καταλαβει, ειναι σαν υπερηχος β-επιπεδου??

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ,ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 1300ΓΡ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ....ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ DEPPLER ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 15-20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΝ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΕΤΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΤ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??????ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

γεια σου πινακιιιι!!

ναι, περιεργο που μου ειπε να παω για ντοπλερ τοσο νωρις..

τι να πω..

καλα θυμασαι, στο ιασω θα γενμνησω με το καλο,

την εκπτωτικη καρτα την εχω βγαλει-μου την εβγαλαν εκει δηλαδη

και απο οτι διαβαζα χτες, ελεγε 50% εκπτωση στο ντοπλερ και στην εξεταση βιοφυσικου προφιλ (αυτο παλι τι ειναι???:!::rolleyes::rolleyes:)

οποτε δεν ξερω ποσο θα κοστισει, θα σου πω!!!

μεγαλο το μωρακι σου εσενα, δεν το συζητω, μπραβο μπραβο!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

AX ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΡΙΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!!!ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΘΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΡΟΧΑΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ....ΑΠΟ ΠΟΥ?Κ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ?ΑΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ??

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΛΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑ ΕΕ ΧΑΜΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΥΓΩ...

γεια σου πινακιιιι!!

ναι, περιεργο που μου ειπε να παω για ντοπλερ τοσο νωρις..

τι να πω..

καλα θυμασαι, στο ιασω θα γενμνησω με το καλο,

την εκπτωτικη καρτα την εχω βγαλει-μου την εβγαλαν εκει δηλαδη

και απο οτι διαβαζα χτες, ελεγε 50% εκπτωση στο ντοπλερ και στην εξεταση βιοφυσικου προφιλ (αυτο παλι τι ειναι???:!::rolleyes::rolleyes:)

οποτε δεν ξερω ποσο θα κοστισει, θα σου πω!!!

μεγαλο το μωρακι σου εσενα, δεν το συζητω, μπραβο μπραβο!!!

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΤΟΠΠΛΕΡ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΔΛΔ ΑΠΟ 120 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ 60 ΕΥΡΩ!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ!!!

γεια σας εγκυούλες!!!

μια χαρά τα εμβρυάκια σας βλέπω!!! έτσι έτσι!! να γινουν ωραια μωρακια!!!

διαβάζω που λετε για το doppler και αυχενικες κτλ...εγω τα ειχα κανει ολα στο ιατρείο του γυναικολογου μου και δεν ειχα πληρωσει τιποτα (μονο την επισκεψη).... και το doppler το έκανα καθε φορα που πηγαινα για υπερηχο τις τελευταίες εβδομαδες...μετα τον καρδιοτοκογραφο, με εβαζε και υπερηχο και εκανε και doppler(και μαλιστα στην τελευταία επισκεψη το doppler μας εστειλε εκτακτος για καισαρική:(:(:()

...εσας γιατί σας στέλνουν να κανετε αυτες τις εξετασεις αλλου:confused::confused::confused::confused: σας χρεωνιυν για ολες επιπλέον??? εγω για το μονο που ειχα πληρωσει επιπλεον ήταν 150 (νομιζω) ? για τις αιματολογικες και για την καμπύλη ζαχάρου...

pinakiiii: σουτιεν θυλασμου μην παρεις ακομα... εγω ειχα παρει πριν γεννησω και τωρα τα δενω κομπους για να μου κανουν... δεν ηξερα ποσο θα ξεπριστω,,, εγω θα σου προτεινα να παρεις 1 για αρχη (τα h&m εχουν ωραιότατα!!!) και εχε και επιθεματα μαζι σου στο μαιευτήριο για να μην το λερωσεις, και όταν βγεις με το καλό, που θα εχεις ξεπριστεί πολυ αγοραζεις !!!

jo-jo

γεια σου και απο εμενα!!

εμενα ο γιατρος μου με στελνει στο ιασω γιατι απο οτι ξερω δεν εχει υπερηχογραφο τετοιας λεπτομερειας να μου τις κανει εκει..

φυσικα και πληρωνω επιλεον για αυτες.

το ντοπλερ τι ακριβως μετραει και λες οτι σου εκανε συνεχεια προς το τελος?

78xyp2.png

RUAmp3.png

βασικα τωρα που τοσκεφτομαι...στο μαιευτήριο ειχα rooming in..και δεν θυμαμαι να φορεσα σουτιεν!! βασικα φορεσα..αλλα τις πρωτες μερες που προσπαθεις να θηλασεις, του σουτιεν πιο πολυ προβλημα ειναι παρα βοηθαει...εγω το εβαλα ..μετα το..εβγαλα και δεν το ξαναφορεσα παρα μονο στο σπιτι αργοτερα.... ασε που την τριτη με τεταρτη μερα ερχεται το πολυ το γαλα ..και τουμπανιαζει το στηθος και δεν μπορεις ουτε να το ακουμπησεις!!!!

Γενικα στα σουτιεν θηλασμου προσεξτε να μην παταει ΠΟΥΘΕΝΑ γιατι θα πιεζει τον αδενα και θα μπλοκαρει την ροη του γαλατος..

Διαφημίσεις

jo-jo

γεια σου και απο εμενα!!

εμενα ο γιατρος μου με στελνει στο ιασω γιατι απο οτι ξερω δεν εχει υπερηχογραφο τετοιας λεπτομερειας να μου τις κανει εκει..

φυσικα και πληρωνω επιλεον για αυτες.

το ντοπλερ τι ακριβως μετραει και λες οτι σου εκανε συνεχεια προς το τελος?

hello!!

μετραει την ικανοτητα του πλακουντα να παρεχει τα απαραιτητα στο εμβρυο... (δεν ειμαι γιατρός, οποτε μπορεί να κανω και λαθος...αλλα ετσι θυμαμαι...) θυμαμαι οτι εκει που καναμε τον υπερηχο μου ελεγε οτι θα κανουμε και το doppler και εμφανιζοταν κατι πανω στην οθονη που εβλεπα και εκανε τις μετρησεις του ο γιατρός... και ηταν ικανοποιημενος (ή πρασινος..οπως το τελευταίο βραδυ...)

hello!!

μετραει την ικανοτητα του πλακουντα να παρεχει τα απαραιτητα στο εμβρυο... (δεν ειμαι γιατρός, οποτε μπορεί να κανω και λαθος...αλλα ετσι θυμαμαι...) θυμαμαι οτι εκει που καναμε τον υπερηχο μου ελεγε οτι θα κανουμε και το doppler και εμφανιζοταν κατι πανω στην οθονη που εβλεπα και εκανε τις μετρησεις του ο γιατρός... και ηταν ικανοποιημενος (ή πρασινος..οπως το τελευταίο βραδυ...)

μαλιστα!!!

σε ευχαρισστω πολυ για την ενημερωση!!

φιλια στο μωρουλινι σου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πινακι μου σουτιέν θηλασμου είχα πάρει ενα απο τα λητω 45 ευρώ και ενα 20 ευρώ απο ενα μαγαζί με εσώρουχα πολύ μαπα όμως βγήκε αυτό!πηρα όμως 2 απο το ιασω απο το μαγαζί που έχει κάτω που είναι σταυρωτα 29ευρω το ενα τέλεια!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Πινακι μου σουτιέν θηλασμου είχα πάρει ενα απο τα λητω 45 ευρώ και ενα 20 ευρώ απο ενα μαγαζί με εσώρουχα πολύ μαπα όμως βγήκε αυτό!πηρα όμως 2 απο το ιασω απο το μαγαζί που έχει κάτω που είναι σταυρωτα 29ευρω το ενα τέλεια!!!!

AYTO EINAI TO BEBAKI MAS?????ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ...!!!!!!!!!ΚΟΥΚΛΙ!

καλε τι ωραιο μωρο!!

να σου ζησει γλυκεια μου!!

πινακι εγω ειχα παρει απο τα Mothercare πολυ καλα μου βγηκανε!

ακομα κ τωρα μετα απο 6 χρονια αυτα χρησιμοποιω αθανατα μου βγηκανε!

may τα κιλα σας σουπερ!

το ντοπλερ παλιοτερα δεν υπηρχε οταν εκανα την Εφη αλλα γιατροι το ζητανε αλλοι παλι οχι.Ο δικος μου ειπε να μην κανω αφου ολα καλα στην Β επιπεδου κ τα υπολοιπα τα βλεπει στο δικο του υπερηχο. Ξερω οτι βλεπουν την ποσοτητα του αμνιακου υγρου, την ωριμανση του πλακουντα και βλεπουν την καρδια λεπτομερως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...