Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα καλημέρα!!!καλε ΜΑΡΙΑ Έφη βραδυνη βλέπω μπήκες στο καφε!

Η μπεμπουλα μου καλά είναι σε γενικές γραμμές είναι ήσυχη εχουμε και τος γκρινιες και τος αυπνιες αλλά είναι λίγες ευτυχώς μόνο όταν την γδυνω εχουμε ματς αλλά δεν γίνετε αλλιώς θα συνηθίσει!!!αχαχαχ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροξανα μου ασε αυπνιες τρελες 1 κ μιση κοιμηθηκα 5 ξυπνησα!

ολα τα μωρακια δεν θελουν να γδυνονται νομιζω νιωθουν ανασφαλεια...προσπαθησε να κανεις πιο γρηγορα και οταν το κανεις να της αποσπας την προσοχη τραγουδωντας (ο μπαμπας μας της τραγουδουσε μην γελασεις εε ; αυτο που τραγουδουν οταν κανουν στριπτιζ απο το εννιαμησι βδομαδες ε ακομα το τραγουδαει μονη της 6 χρονων για να ντυθει γδυθει!)

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΣ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΛΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΕΞΥ;;;;;

ΑΥΠΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙΣ Ε;ΔΥΣΠΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημερα σ΄ ολες τις μανουλιτσες!!!!! Μαρια και γω εχω αρχισει να εχω αυπνιες, ειχα και πονακια χτες και λιγο μ΄ επιασε παλι φοβια κι αγχος μη γινει τιποτα στραβο...... Ευτυχως τη δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δω τον μπεμπη μου να ηρεμησω λιγο........

Ροξανα φιλακια στα μπουτακια της μπουμπους, ονομα εχετε αποφασισει;;;

αυπνιες λογω πονων (τα κοκκαλα μου με εχουν πεθαινει) λογω σκεψεων λογω ορμονων λογω λιγο απο ολα!

σαντυ μου να κατσεις ξαπλωμενη και ολα θα πανε καλα!

κουραστηκες ισως στο Jumbo!

Διαφημίσεις

AX NAI TO ONOMA THΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΑΞΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΓΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΩ!:(ΕΧΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ..ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ..ΤΣΙΤΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΡΕΜΕΣ ΣΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ!ΕΧΩ Κ ΕΞΤΡΑ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Κ Η ΠΛΑΤΟΥΛΑ! ΚΑΛΑ ΕΕΕΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ....ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΝΕΙ!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

πινακι μου σε νιωθω κοπελα μου!

ξεκουραση θελει αυτο και φυσικα να βρεις μια σταση που να σε βολευει!

δοκιμασε να κατσεις στα 4 με κανα μαξιλαρι εμενα βοηθαει!

ροξανα ωραιο το ονομα! κ εγω Ευφροσυνη -Νεκταρια την κορακλα μου αλλα Εφη την φωναζουμε αυτο τωρα ή Αντωνης ή Αντωνια αναλογα το φυλο

αυπνιες λογω πονων (τα κοκκαλα μου με εχουν πεθαινει) λογω σκεψεων λογω ορμονων λογω λιγο απο ολα!

σαντυ μου να κατσεις ξαπλωμενη και ολα θα πανε καλα!

κουραστηκες ισως στο Jumbo!

Μαλλον εκει κουραστηκα...... Υπομονη μαρακι κοντευεις και μετα ολα θα ειναι μια αναμνηση!!!!!

Ροξανα πολυ ωραιο το ονομα της μικρης και μεις με το που μαθαμε οτι ειναι αγορι αποφασισαμε να δωσουμε το ονομα του μπαμπα μου Ιωαννη θα τον πουμε με το καλο!!!!

Αχ πινακι εμενα μ΄ εχει πεθανει η μεση και απο τη ξαπλα χειροτευρευει.....δε πειραζει ομως τα μωρακια μας να ναι καλα!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΖΕΥΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤV ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΝΙ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΖΕΥΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤV ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΝΙ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩ ΞΑΠΛΩΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΧΑΖΕΥΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΜΙΑΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΛΕΣ...:(:(:(

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

ΩΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΗ ΝΑ ΧΑΝΩ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΟ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...