Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΑΙ ΓΩ...ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ!ΒΡΕ JOJO 9 ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΗ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ????ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ!!ΕΓΩ ΗΜΟΥΒ 74 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 84 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑΥΤΟ!!!!!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ Ε??????ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ???

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΑΙ ΓΩ...ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ!ΒΡΕ JOJO 9 ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΗ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ????ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ!!ΕΓΩ ΗΜΟΥΒ 74 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 84 ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑΥΤΟ!!!!!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ Ε??????ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ???

μια χαρα θα τα χασεισ τα κιλακια!!! δεν ειναι τιποτα....εγω τα εχασα ολα τησ εγκυμοσυνης , τα 4 που εχουν μεινει για να φτασω στα αρχικα μου ειναι λογω του οτι εκοψα το τσιγαρο και επιπλεον ειχα μεινει σε ακινησια ενα μηνα στην αρχη (αιμοραγια) και επαιρνα προγεστερονες (παχαινουν)

όχο για τις καισαρικες ... η ελλαδα πρωτοστατει...εξασφαλιζει σιγουρο αποτελεσμα για το γιατρό... εχει γινει ρουτινα... εχει λιγοτερες επιπλοκες.... και με το γιατρό που το ειχα συζητησει, μου ειχε πει ότι ο φυσικος τοκετος μπορεί να δημιουργησει προβληματα στη γυναικα... πρωπτωσεις μητρας και αλλα ... κυρίως όταν ειναι μεγάλα τα μωρα... η μανα μου μετα την δικη μου την γεννα με φυσιολογικο τοκετο, επαθε ζημια και εκανε πλαστικη κολπου... 1 χρονο μπαινοβγαινε στο ΗΡΑ ... αν ειχε κανει καισαρικη θα τα ειχε γλυτωσει ολα αυτα...

δεν λεω πως ειναι καλυτερα να επεμβαινεις στη φυση...αλλά πως να το παρεις πανω σου και να πεις οχι κτ όταν ο γιατρός λει ναι????

εγω ειχα 4 κιλα παιδι και πολυ στενη λεκανη... σιγουρα θα δυσκολευόμουν να γεννησω..και ο γιατρός έλεγε να με βαλει να γεννησω φυσιολογικα και μαλιστα με ενθαρρυνε παρα το γεγονός ότι ηταν δυσκολα τα πραγματα με την μπεμπα τιλιγμενη και ελαχιστο υγρο...(εγω ακουσα την μαμα μου..εκανα κτ!!χαχα) βεβαια ξερω και περιπτωση γυναικας (γυναικολογο μαλιστα) που γεννησε σπιτι της με φτ ενα μωρό με 9 περιτυλιξεις....

Κοριτσια καλημερα, εγραφα ενα μηνυμα εκατο ωρες και χαθηκε.....δεν εχω κουραγιο να το ξαναγραψω.....μονο να πω γραψτε τους ολους κανονικα εκει που δε πιανει μελανι!!!!!εχω τα πιο αναισθητα πεθερικα στον κοσμο και απλα τους αγνοω!!!!!! Ευτυχως εχω δυο γονεις βραχους που στηριζουν εμενα και τον αντρα μου!!!!! Μαριαεφη πλησιαζει ο καιρος να σφιξεις με το καλο στην αγκαλια σου το θαυματακι σου!!!!!

Ροξανακι τελεια με τη μπουμπου ε;;;;;;

Το Σαββατο πηγα τζαμπο με τους δικους μου και σηκωσαμε ολο το μαγαζι, η μανα μου επαθε παρακρουση να παρουμε κι αυτο κι αυτο και τελικα να δω πως θα τα παμε θεσσαλονικη γιατι σ΄ ενα αμαξι δε ξερω αν θα χωρεσουν χιχιχιι

καλημέρα κορίτσια! μπαίνετε όλες βράδυ και τα διαβάζω την άλλη μέρα!

λοιπον εγω δεν αντεξα κ πηγα στο γιατρο σημερα..ειχα πονους κ το βραδυ οχι συσπασεις και ηθελα να ηρεμησω.

Λοιπον 2 κιλα το μπεμπακι μου..!!

δεν πηρε πολυ απο την τελευταια φορα αλλα οι μετρησεις παιζουν κ ετσι μου ειπε δεν αγχωνομαστε...

αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα το κεφαλι πιο κατω δεν παει οπως ειπε ο καλος μου ο ντοκτορ! οι παλμοι 157 ολα αριστα.

Απλα με πιεζει πολυ για αυτο οι πονοι και οι συσπασεις ,συνεχιζω τα φαρμακα σε 20 μερες τελευταιο ραντεβου κ nst τοτε.

καλά έκανες και πήγες, η΄ρεμησες, ολα καλά! εγώ είχα χθες ραντεβού, με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο και όλα καλά, καθόλου συσπάσεις και πολύ καλοί παλμοί. είναι με το κεφάλι προς τα κάτω.

ΚΑΛΗΣΠΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ!!!ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!!!!ΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧ

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΠΑΣ Ε;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΨΙΛΟΧΑΣΕΙ ΜΩΡΕ

ΠΙΝΑΚΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ;

σωστή!!
συμφωνώ μαζί σου... αυτό το μακριά και αγαπημένοι είναι γεγονός!!!

και το αστείο είναι ότι στο τέλος την πληρωνει ο αμαχος πληθυσμός!!! χαχαχα!!! αλλά όταν διάβαειπα και τα δικά μου!! να τα βγάλω και από μέσα μου.. είμαι βλέπεις μακριά απο τους γονείς μου (μενουν Καρδτίτσα) και πολύ κοντά στα πεθερικά μου (μενουν στο απο πανω στενο...)

αυτό το από πάνω στενό είναι που κάνει τη ζημιά! αλλά τι να κάνεις, τουλάχιστον μπορεί να σε βοηθάνε που και που με το μωρό
Κοριτσια καλημερα, εγραφα ενα μηνυμα εκατο ωρες και χαθηκε.....δεν εχω κουραγιο να το ξαναγραψω.....μονο να πω γραψτε τους ολους κανονικα εκει που δε πιανει μελανι!!!!!εχω τα πιο αναισθητα πεθερικα στον κοσμο και απλα τους αγνοω!!!!!! Ευτυχως εχω δυο γονεις βραχους που στηριζουν εμενα και τον αντρα μου!!!!! Μαριαεφη πλησιαζει ο καιρος να σφιξεις με το καλο στην αγκαλια σου το θαυματακι σου!!!!!

Ροξανακι τελεια με τη μπουμπου ε;;;;;;

Το Σαββατο πηγα τζαμπο με τους δικους μου και σηκωσαμε ολο το μαγαζι, η μανα μου επαθε παρακρουση να παρουμε κι αυτο κι αυτο και τελικα να δω πως θα τα παμε θεσσαλονικη γιατι σ΄ ενα αμαξι δε ξερω αν θα χωρεσουν χιχιχιι

με γεια Sandy! όλο το μαγαζί ξεσηκώσατε! :-P

Εμείς βάψαμε το δωματιάκι, έχει γίνει πολύ ωραίο. τώρα περιμένω τα έπιπλα και καρότσι. μετά θα παω να δω για μια κουρτίνα και παράλληλα ψάχνω φωτιστικό. στα μαγαζιά που κοιταξα δεν μου άρεσε κάτι πάντως ως τώρα. έχω δει κάποια ωραία της haba όμως, που ψάχνω να παραγγείλω από Γερμανία (πολύ καλύτερες τιμές στο internet). έχει ασχοληθεί καμία με το θέμα φωτιστικό?

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕ!!ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΑΝ ΠΑΝΙΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΟΥΞΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΚΕΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΡΥΠΗΤΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΦΥΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΦΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΥΞΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Σαντυ με γεια τα πραγματα σας!! με το καλο λοιπον!!!!!

Εγω ημουν παντα καθετη στο θεμα με την γεννα ηθελα ΦΤ και μαλιστα χωρις επισκληριδιο ομως μετα την ΚΤ καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να ειναι κ ημαμα καλα και το μωρο καλα! οποτε δεν το συζητω ΥΠΕΡ της ΚΤ εκτος αν ολα βαινουν καλως και μπορεις για Φτ!

Σαντυ με γεια τα πραγματα σας!! με το καλο λοιπον!!!!!

Εγω ημουν παντα καθετη στο θεμα με την γεννα ηθελα ΦΤ και μαλιστα χωρις επισκληριδιο ομως μετα την ΚΤ καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να ειναι κ ημαμα καλα και το μωρο καλα! οποτε δεν το συζητω ΥΠΕΡ της ΚΤ εκτος αν ολα βαινουν καλως και μπορεις για Φτ!

Ευχαριαστω μαρια και γω θα ηθελα να γεννησω με φτ αλλα με επισκληριδιο!!!! Ομως σημασια εχει να ερθουν τα μωρακια μας γερα στον κοσμο με τον εναν ή τον αλλο τροπο!!!!! Ομολογω ομως οτι επειδη εχω κανει εγχειρηση σκολεικωηδιτη και επειδη ηταν κολλημενη πισω απο το συκωτι εχω ενα κοψιμο οριζοντιο στη κοιλια περιπου 6 εκ. και δε μπορω να ξεχασω ποσο δυσκολα αναρρωσα, φοβαμαι τη κτ......απ΄ την αλλη βεβαια θελω να πιστευω οτι μολις σφιξεις το μωρακι σου αγκαλια τα ξεχνας ολα!!!!

μανουλες καλησπερα σας!!!!

τι μου κανετε?

τρεχουν τα νεα βλεπω κ δε σας προλαβαινω..

ροξαννα μου,

τι κανεισ εσυ και η μπεμπουλα σου? αλλωτε ετσι, αλλωτε αλλιως διαβαζω,

αλλα νιωθω οτι τα εχεις καταφερει ολα τελαια για πρωτομανουλα που εισαι..

και στα δικα μας οι υπολοιπες!!

μαρια-εφη μου,

κουραγιο και σε εσενα βρε κοριτσι μου, εχεις τραβηξει αρκετα τον τελευταιο καιρο, αλλα αφου πηγες στο γιατρο και ολα οκ, παρε θαρρος και συνεχισε!!

πινακιιι,

διαβασα και τα δικα σου και συμφωνω με τις περισσοτερες γνωμες που ακουστηκαν,

κυριως οτι ολα λυνονται αν η σχεση του ζευγαριου ειναι ειλικρινης και με αγαπη και δεν εχετε αναγκη κανεναν, ουτε εσεις, ουτε το μωρακι σας!

εκεινο θα ειναι ευτυχισμενο, αναμεσα σε ευτυχισμενους γονεις και οχι μεσα σε καινουριες κουνιες και ρουχα, οποτε μη φοβασαι τιποτα!

φιλια και σε ολες τις αλλες μανουλες και κοιλιτσες!!

εγω, γενικα καλα, αυριο θα παω στο γιατρο-επιτελους-να δουμε ποσο μεγαλωσε η μπεμπουλα και κατα τα αλλα γραφω και σβηνω λιστες με πραγματ που χειαζομαι-απο σημαντικα-βλεπε σεντονια κτλ μεχρι λεπτομερειουλες-βλεπε αποφρακτηρας μυτης κτλ ;)(σκομα δε γεννηθηκε η μπεμπα, προεβλεψα και το συναχι της):D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

γεια σας κορίτσια!!!! πως εισαστε σημερα??? εμεις προσπαθουμε να κανουμε την μπεμπα να φαει με το μπουκαλι...

μπεμπα - μπουκαλι ..σκορ...1000-2 !!!

παω να σκασω..εχω πεταξει 200 γραμμαρια γαλα...(της δινω δικο μου...)

το πετυχαμε να φαει λιγο ... πανω στην αλλαξιερα...ακυρο...:shock::shock: δεν θελει αγκαλια και μπουκαλι...θελει να ειναι ξαπλωμενη για να φαει με το μπουκαλι...λογικο... ευτυχως το βρηκα πριν να ου καταναλωσει ολη την καβα...

ωραία ειναι τα ψωνια και οι ετοιμασίες για το μωρό! θυμαμαι οτι ειχα διαβασει καπου ότι οταν ετοιμαζομαστε να γεννησουμε ,εμφανιζεται το ενστικτο του φωλιασματος... και ελεγε χαρακτηριστικα ότι πρεπει να ειμαστε συγκρατημενες γιατι μονο κουραση προκαλει! αλλα δεν ειναι ετσι!!! ειναι ωραια να φτιαχνεις πραγματακια!!! να βαφεις να τακτοποιεις τα πραγματακι που αγοραζεις... και όταν θα ειναι ετοιμα ολα, στεκεσαι στην πορτα και σε συγκινησε!!!:o:o

may23.. μην τον γελας τον αποφρακτηρα μυτης.... εγω τον χρειαστηκα τον πρωτο μηνα... ειχε μπουκωσει και δεν μπορουσε να φαει!!! υπαρχει στο φαρμακειο ενα σπρει φισιομερ μπεμπε το λενε, που ειναι για νεογεννητα...εγω της καθαριζα την μυτη με αυτο και ουτε που την ενοχλουσε..ενω ο αποφρακτηρας με τον ορο ειναι πιο περιεργος για τα μωρα και τσιτωνουν...

εγκυουλες που ετοιμαζεστε για τα μωρακια σας!...να ξερετε οτι θα σας φερουν πολλα πραγματα..οποτε μην απλωνεστε πολυ σε αυτα που αγοραζετε...εγω εχω φορμακια που δεν προλαβε να τα φορεσει!!! επεσα και σε αλλαγη εποχης..

jo-jo

σε ευχαριστω για τις πρωτες συμβουλες!!

πραγματι εχεις δικιο.η προετοιμασια του παιδικου δωματιου ειναι καπως σαν "το ταξιδι για την ιθακη"...γεματο συγκινησεις..!!

να χαιρεσαι το παιδακι σου, ειναι πανω στην γλυκια εποχη τωρα φανταζομαι!!

ευχαριστουμε πολυ εμεις οι πρωτομανουλες για τις συμβουλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

jo-jo

σε ευχαριστω για τις πρωτες συμβουλες!!

πραγματι εχεις δικιο.η προετοιμασια του παιδικου δωματιου ειναι καπως σαν "το ταξιδι για την ιθακη"...γεματο συγκινησεις..!!

να χαιρεσαι το παιδακι σου, ειναι πανω στην γλυκια εποχη τωρα φανταζομαι!!

ευχαριστουμε πολυ εμεις οι πρωτομανουλες για τις συμβουλες!!

ωραία παρομοιωση!!! ποτε δεν θα το σκεφτόμουν!!!! όντως...ενα ταξιδι για την Ιθάκη....

!!!

κι εγω πρωτομανουλα είμαι..και μονη μου προσπαθω να τα καταφερω (η μαμα μου ειναι μακρια και δεν εχω καποιον να μου δειξει...).... και γενικα οση εμπειρια μαζευω, οταν μου δινεται η ευκαιρεια την μοιραζομαι.... γιατί ξερω πως ειναι να αναρωτιεσαι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΡΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΜΑΙ!!!ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΤΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ :P:p

ΚΑΛΑ ΕΕ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΚΟΥΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΤ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΤΠΤ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ...:|:|ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ:D:D

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ..

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

KAΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

ΠΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΣΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΤΟΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ!

yVXqp2.png

dExOp2.png

πινακι μου μην αγχωνεσαι με την καισαρικη αν και πρεπει να δεις τις πεποιθησεις κ του γιατρου κ να επιμεινης στον φυσιολογικο (φυσικα αν ολα ειναι καλα).

Εγω ετσι το πηγαινα αλλα δεν μας καθισε κ αυτο δεν με ενοχλει καθολου!!! εχω καλη εμπειρια κ εγω!

και ναι πρεπει να ξεκινησεις σιγα σιγα το ψαξιμο!

Ροξανα τι κανει το μπεμπε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...