Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

πινάκι μη στεναχωριέσαι, όλα θα γίνουν. κάθε πράμα στην ώρα του. όταν έρθει ο καιρός να πρέπει να βοηθήσουν οι δικοί σου και να μην ταλαιπωρείσαι κι εσύ, θα του πεις του καλού σου, ότι επειδή δεν δουλεύεις αυτόν τον καιρό, γι' αυτό οι δικοί σου θεώρησαν ότι είναι καλό να συνεισφέρουν αυτοί εφόσον μπορούν. Δεν είναι κακό αυτό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια νομίζω πως όλοι μας έχουμε διάφορα θέματα με τα πεθερικά, καόμη και με τους γονείς μας πολλές φορές. άλλες μεγαλύτερα άλλες μικρότερα, δεν έχει σημασία. Εμένα πχ οι γονείς του είναι σοτ άλλο άκρο από αυτό που περιγραφει η jojo και το πινάκι, ειδικά ο πατέρας του. όλο δώρα, όλο να προσφέρει, δεν μπορώ να πω, θυσία γίνεται. αλλα από εκεί και πέρα όλο θέλουν να χώνονται, να ανακατεύονται. Εγώ δεν τα μπορώ αυτά, και ο άντρας μου βρίσκεται στη μέση και στεναχωριέται, προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση και ζορίζεται. Ευτυχώς που τους έχουμε πολύ μακρια!!!!! κι έτσι όλα καλά

βρε πινακι μου αν θελουν οι γονεις σου κ μπορουν γιατι να μην σας κανουν ενα δωρο?

στην τελικη μηπως το παρουν στραβα αν δεν το δεχτειτε?

δεν ξερω αλλα καθε βοηθεια την θεωρω δεκτη (αν βεβαια γινεται χωρις να περιμενουν κατι απο εσας αν με εννοεις).

λοιπον εγω δεν αντεξα κ πηγα στο γιατρο σημερα..ειχα πονους κ το βραδυ οχι συσπασεις και ηθελα να ηρεμησω.

Λοιπον 2 κιλα το μπεμπακι μου..!!

δεν πηρε πολυ απο την τελευταια φορα αλλα οι μετρησεις παιζουν κ ετσι μου ειπε δεν αγχωνομαστε...

αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα το κεφαλι πιο κατω δεν παει οπως ειπε ο καλος μου ο ντοκτορ! οι παλμοι 157 ολα αριστα.

Απλα με πιεζει πολυ για αυτο οι πονοι και οι συσπασεις ,συνεχιζω τα φαρμακα σε 20 μερες τελευταιο ραντεβου κ nst τοτε.

ΚΑΛΗΣΠΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ!!!ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!!!!ΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧ

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΠΑΣ Ε;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΨΙΛΟΧΑΣΕΙ ΜΩΡΕ

ΠΙΝΑΚΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Ροξανα μου η μικρη καλα??

για κτ παω προγραμματισμενη.

θα μπορουσα να κανω φτ αφου εχουν περασει 6 χρονια απο την κτ στην Εφη αλλα λογω ιστορικου δεν το ρισκαρω καθολου!

εξαλλου ειχα καλη εμπειρια απο την καισαρικη και παω προετοιμασμενη! :) :)

Διαφημίσεις

Α ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΦΤ!!!!!ΜΜΜΜΜ ΜΑΡΕΣΕΙ!!!!!

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΚΙΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!!ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 5 ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 30 ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3 Ε ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

βρε τι καλο κοριτσακι!

ναι μπορεις αν ο γιατρος ειναι τζιμανι αν κ τις περισσοτερες φορες καταληγεις σε κτ.

κ εγω στην Εφη για ΦΤ πηγαινα και δεν ειχα συζητησει καθολου την καισαρικη αλλα ..... 38+3 ημερων πηγα για εξεταση και τελικα κατεληξα στο χειρουργειο και παλι καλα που δεν προσπαθησαμε για ΦΤ γιατι θα την εχανα....

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΑΝΤΕ ΡΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ;ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕ ΦΤ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝΩ ΤΟ ΘΕΟ!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

σκεφτεσαι πολυ σωστα αλλα ειμαι σιγουρη οτι σε κανα χρονο θα μας ανακοινωνεις το θετικο τεστ!!

ναι λουροδεθηκε και μαλιστα αρκετες φορες κ οι παλμοι πεσανε πολυ κ αμνιακο υγρο ελαχιστο ροξανα ελαχιστο....αφου ακουγα κ τις μαιες που το ελεγαν!

ΑΧ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.....ΤΟ ΚΟΒΩ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟ ΜΗΝ! ΚΟΙΤΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΟΠΟΤΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ!!!!!Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ

yVXqp2.png

dExOp2.png

χελοου κορίτσια!!!!

βλέπω πιάσατε κουβέντα για την γέννα ε?? κι εγώ κτ έκανα...πήγα για την κλασσική εξέταση στις 9/8 στις 9 το βράδυ και είδα τον γιατρό να αλλάζει χρώμα και να κάνει το dopler 5-6 φορές και τον ρώτησα τι γίνεται και μου απάντησε "προσπαθώ να δω αν θα πάμε για καισαρική σήμερα ή αύριο το πρωι" και του απαντάω "αχ μετά τις 12 γιατί το πρωί έχω κλείσει μανικιούρ-πεντικιούρ και αποτρίχωση..." δεν θα σας περιγράψω το βλέμα του...ένιωσα ηλήθια !! και τι να έκανα ... δεν το είχα συνειδητοποιήσει οτι γεννάω.... αντέδρασε ο εγκέφαλος προστατευτηκά...

τελικά την άλλη μέρα, 7 το πρωί, με την βαλίτσα μου, την τριχάρα μου και το ξεφτισμένο μου γαλλικό μπήκα να γεννήσω!!!! χαχα πολύ γέλιο είχε!

η μάνα μου που γέννησε και με τους δύο τρόπους πάντως, προσπαθούσε να με πείσει να γεννήσω με καισαρική... εγώ ήθελα φτ ...τελικά καλύτερα η κτ...πονάς λίγο ...αλλά είναι όλα μια χαρά!!!

βρε πινακι μου αν θελουν οι γονεις σου κ μπορουν γιατι να μην σας κανουν ενα δωρο?

στην τελικη μηπως το παρουν στραβα αν δεν το δεχτειτε?

δεν ξερω αλλα καθε βοηθεια την θεωρω δεκτη (αν βεβαια γινεται χωρις να περιμενουν κατι απο εσας αν με εννοεις).

λοιπον εγω δεν αντεξα κ πηγα στο γιατρο σημερα..ειχα πονους κ το βραδυ οχι συσπασεις και ηθελα να ηρεμησω.

Λοιπον 2 κιλα το μπεμπακι μου..!!

δεν πηρε πολυ απο την τελευταια φορα αλλα οι μετρησεις παιζουν κ ετσι μου ειπε δεν αγχωνομαστε...

αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα το κεφαλι πιο κατω δεν παει οπως ειπε ο καλος μου ο ντοκτορ! οι παλμοι 157 ολα αριστα.

Απλα με πιεζει πολυ για αυτο οι πονοι και οι συσπασεις ,συνεχιζω τα φαρμακα σε 20 μερες τελευταιο ραντεβου κ nst τοτε.

καλά έκανες και πήγες στο γιατρό... το άγχος κάνει χειρότερα και τον πιο ήπιο πόνο....

όσο για τις μετρησεις παίζουν όντως..εμένα ο τελευταίος υπέρηχος λέει 4100 αλλά η μπέμπα βγήκε 3780... και μιας άλλης κοπέλας , ο υπέρηχος έλεγε 3100 και ο γιατρός την πήγε για φτ...αλλά ο μπέμπης βγήκε 4200!!!! θυμάμαι ομως ότι και εγώ πονούσα χαμηλά... δεν μπορουσα να περπατ'ησω πάνω από 3 λεπτά...και δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι εσωτερικός ο πόνος ή λόγω του βάρους μου...22 κιλά πήρα (μπήκα στην κλινικη 76 και βγηκα 65)..η κοιλιά ΤΕΡΑΣΤΙΑ..

κορίτσια νομίζω πως όλοι μας έχουμε διάφορα θέματα με τα πεθερικά, καόμη και με τους γονείς μας πολλές φορές. άλλες μεγαλύτερα άλλες μικρότερα, δεν έχει σημασία. Εμένα πχ οι γονείς του είναι σοτ άλλο άκρο από αυτό που περιγραφει η jojo και το πινάκι, ειδικά ο πατέρας του. όλο δώρα, όλο να προσφέρει, δεν μπορώ να πω, θυσία γίνεται. αλλα από εκεί και πέρα όλο θέλουν να χώνονται, να ανακατεύονται. Εγώ δεν τα μπορώ αυτά, και ο άντρας μου βρίσκεται στη μέση και στεναχωριέται, προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση και ζορίζεται. Ευτυχώς που τους έχουμε πολύ μακρια!!!!! κι έτσι όλα καλά

συμφωνώ μαζί σου... αυτό το μακριά και αγαπημένοι είναι γεγονός!!!

και το αστείο είναι ότι στο τέλος την πληρωνει ο αμαχος πληθυσμός!!! χαχαχα!!! αλλά όταν διάβαειπα και τα δικά μου!! να τα βγάλω και από μέσα μου.. είμαι βλέπεις μακριά απο τους γονείς μου (μενουν Καρδτίτσα) και πολύ κοντά στα πεθερικά μου (μενουν στο απο πανω στενο...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...