Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια, δε πετυχα καμμια μεσα.....

Μαρακι ξεκουραση τωρα, αντε και μας ανησυχησε η απουσια σου!!!!!!

Ροξανακι τι λεει η μπεμπα ειναι ησυχη ή ταλαιπωρει τη μανουλα.....

Εγω χτες ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα με φτ και επισκληριδιο και ειχα πολυ ευκολο τοκετο χαχαχα αρχισαμε απο τωρα........Κατα τ΄ αλλα ξαπλα και βαρεμαρα, το Σαββατο υποσχεθηκαν να με πανε οι δικοι μου στα jumbo να ψωνισω τιποτα για τον μπεμπη μας για να φτιαξει λιγο η διαθεση γιατι μου την εχει βαρεσει η κλεισουρα και το καθισιο........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΦΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ

ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ ΑΛΛΕΣ ΑΓΡΙΜΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

χαλαλι ροξανα μου!!

σαντυ οτι πρεπει ειναι to shopping therapy!!

εγω προχτες ειχα συσπασεις ανα 30 λέπτα και ανα 15 μετα αλλα με τον ιδιο πονο οποτε δεν ανυσηχησα. Απλα τωρα θα παιρνω 8 trofocard την ημερα...

αντε να ερθει η Παρασκευη η αλλη να δω το μωρο μου!

γεια σας εγκυούλες!!!

πολύ συγκινήθηκα που διαβάζω τα νέα σας!!! εγω γέννησα στον Αύγουστο αλλά η εγκυμοσύνη ήταν πάρα πολυ ωραία περίοδος!!! ψυχολογικά..γιατί σωματικά ξέρετε πως είναι!χαχαχα

πρωτη φορά μανούλα κι εγώ και τα έχω παίξει η αλήθεια είναι! μας έκλεισε και ο παλιόκαιρος...υπομονή!όλα καλά θα πανε!!!

πινάκι, για να σου πω την αλήθεια τα βίωσα κι εγώ αυτά (στο περίπου..)και σε νιώθω απόλυτα....

εμένα το κοριτσάκι μου θα πάρει το όνομα της γιαγιας της για τον ίδιο ακριβώς λόγο με σένα ...

και αυτό με το οικονομικό θέμα κι εμένα με ειχε (και έχει) στρεσάρει πάρα πολύ...

αρκεί να σου πω ότι όταν γέννησα (μπήκα έκτακτα για καισαρική) δεν μου πήραν κάτι έτσι για το καλό... όλες τις κοπέλες στο θάλαμο κά)τι τους είχαν πάρει, σε μένα τίποτα.... (ούτε καν ο άντρας μου... μονο οι γονείς μου πήραν κάτι) δεν θα το ξεχάσω... πόσο δύσκολη ήταν η γέννα (για ψυχολογικούς λόγους) και μετά στο δωμάτιο να προσπαθώ να θηλάσω το μωρό ... να προσπαθώ να ηρεμήσω και να βλέπω την διπλανή κοπέλα που την έφεραν λίγο μετά απ΄πο μενα να της κάνουν κάποια δωράκια και να της λενε μπρα΄βο κορίτσι μου τα κατάφερς.. και εμένα τίποτα ...και λόγω και των ορμονών της λοχείας τρείς μέρες έκλαιγα....τώρα μου φαίνεται αστείο και που το αναφέρω...αλλά μου έμεινε...

αλλά το κορυφαίο είναι ότι σ καιρούς κρίσης, ενώ μένω σε νοίκι, ενώ η πεθερά μου μένει ένα στενό πιο πάνω, ενώ δεν έχει σοβαρές υποχρεώσεις και ενώ είναι πολύ πιθανό εγώ ή ο χασμπαντ να μείνουμε χωρίς δουλειά...πληρώνω 600? το μήνα για γυναίκα να μου κρατάει το μωρό ....αν γίνει κάτι και χάσουμε ενας από τους δυο την δουλειά μας θα πρέπει να πάρω τη μικρή και να πάω να μείνω στους δικούς μου εγώ και στους δικούς του ο άντρας μου....(για κοινή συμβίωση δεν το συζητώ..

)

Για να μην αναφέρω ότι σε όλη την εγκυμοσύνη με πιπιλαγε ότι θα κάνω λιποβαρές μωρο(δεν ξέρω πως της είχε κάτσει ότι δεν θα κάνω παιδί πάνω απ΄πο 2.5 κιλά....) 22 κιλά πήρα από το φόβο μου μην επαληθευτεί (σε κάνει και λίγο βλάκα η εγκυμοσύνη...)

θα μπορούσα να γράφω για πολλές ώρες ακόμα....ήταν πολλά τα τραγικά! δεν τα έχω βγάλει από μέσα μου.. και πίσω από ένα ψευδώνυμο μιλάς πιο εύκολα....

για να κλείσω το θεματάκι... έχω να σου πω ότι καλό είναι να μην ασχολήσε καθόλου ...σαν να μην συμβαίνει τίποτα...κάνε τα κουμάντα σου εσύ (εμένα η κούνια της μπέμπας είναι 30 ετών όσο κι εγω χαχα...) δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους ...και κυρίως μην στεναχωριέσαι... μην αφήνεις να σε πληγώνουν οι άλλοι σε μια τόσο όμορφη φάση της ζωης σου! να είσαι δυνατή για να υποδεχτείς τον μωρουλίνο σου γιατί τα μωρά νιώθον όπως νιώθουμε κι εμείς!

αυτά ..

βρε jo-jo διαβαζω και δεν πιστευω!

τι λες τωρα αν χασει ενας απο τους δυο την δουλεια του θα πατε να μεινετε ξεχωριστα? αυτο περισσοτερα προβληματα θα δημιουργησει βρε κουκλα μου!

κ αν δινεις 600 ευρω για να σου κρατανε το παιδι δεν ειναι καλυτερα να εισαι εσυ μαζι του?Εμενα αυτο δεν θα με συμφερε ετσι και αλλιως!

και εμεις σε ασχημη φαση ειμαστε δεν το συζητω κ ηδη με ενα παιδι.Βοηθεια δεν εχουμε οικονομικη απο κανεναν ναι ψυχολογικη ας πουμε οτι εχουμε αλλα υπαρχουν λυσεις.Πας σε ενα μικροτερο σπιτι με λιγοτερο ενοικιο πχ ή μειωνεις απο αλλου! αλλα το ζευγαρι πρεπει να ειναι μαζι!

οσο για τα πεθερικα αφου ετσι ηταν οκ κανε εσυ το κουμαντο σου (ε κ τι εγινε που η κουνια ειναι 30 ετων?) και οσο για το ονομα πιστευω οτι ειναι θεμα των γονιων (δηλ εμας) και εσεις πρεπει να κρινετε. Ολοι οι αλλοι ε ας τραγουδουν!

βρε jo-jo διαβαζω και δεν πιστευω!

τι λες τωρα αν χασει ενας απο τους δυο την δουλεια του θα πατε να μεινετε ξεχωριστα? αυτο περισσοτερα προβληματα θα δημιουργησει βρε κουκλα μου!

κ αν δινεις 600 ευρω για να σου κρατανε το παιδι δεν ειναι καλυτερα να εισαι εσυ μαζι του?Εμενα αυτο δεν θα με συμφερε ετσι και αλλιως!

και εμεις σε ασχημη φαση ειμαστε δεν το συζητω κ ηδη με ενα παιδι.Βοηθεια δεν εχουμε οικονομικη απο κανεναν ναι ψυχολογικη ας πουμε οτι εχουμε αλλα υπαρχουν λυσεις.Πας σε ενα μικροτερο σπιτι με λιγοτερο ενοικιο πχ ή μειωνεις απο αλλου! αλλα το ζευγαρι πρεπει να ειναι μαζι!

οσο για τα πεθερικα αφου ετσι ηταν οκ κανε εσυ το κουμαντο σου (ε κ τι εγινε που η κουνια ειναι 30 ετων?) και οσο για το ονομα πιστευω οτι ειναι θεμα των γονιων (δηλ εμας) και εσεις πρεπει να κρινετε. Ολοι οι αλλοι ε ας τραγουδουν!

δένε είναι πάντα έτσι... τα 600 με "συμφέρουν" γιατι λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να χαθώ από την "πιάτσα" ..όσο για αυτό που λέω για το να μείνουμε ξεχωριστά εννωω για λίγο καιρό μεχρι να βρούμε πιο φτηνό σπίτι κτλ... αλλά και πάλι 600? το μήνα επί 12 μήνες που δεν έχουν δικαίωμα να μκε διώξουν από τη δουλειά (λόγω μπέμπας) θα μπορούσε να ήταν η καβάτζα μας για μια δύσκολη στιγμή...

τεσπα δεν θέλω να τα σκέφτομαι και να μαυρίζω ούτε εμενα ούτε εσας!!!!

απλά στεναχωρέθγκα που κάποιοι άνθρωποι δεν σέβονται το γεγονός της εγκυμπσύνης της λοχείας και των δύσκολων καιρών!

Διαφημίσεις

σιγουρα καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη βρε κουκλα μου απλα υπαρχουν λυσεις!

οντως πολλοι ειναι αυτοι που δεν σεβονται αλλα και παλι στο δικο μας χερι ειναι να τους κανουμε "περα" ακομα κ αν ειναι συγγενεις (ειδικα αν δεν βοηθανε κιολας ευκολα!!)

εσυ να εχεις προτεραιοτητα την οικογενεια σου δηλ αντρα και παιδι!

σιγουρα καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη βρε κουκλα μου απλα υπαρχουν λυσεις!

οντως πολλοι ειναι αυτοι που δεν σεβονται αλλα και παλι στο δικο μας χερι ειναι να τους κανουμε "περα" ακομα κ αν ειναι συγγενεις (ειδικα αν δεν βοηθανε κιολας ευκολα!!)

εσυ να εχεις προτεραιοτητα την οικογενεια σου δηλ αντρα και παιδι!

σίγουρα υπάρχουν λυσεις!!! δεν γίνεται να μην υπάρχουν!! ακόμα και αν δεν πάρχουν πρέπει να τις φτιάξουμε... λόγω παιδιών τώρα πια!

θεωρώ πολύ κακό να κάνω πέρα τους συγγενείς του άλλου ανθρώπου γιατί θα τον πληγώσω και δεν θελω!! οι άντρες δυσκολεύονται να δουν !!! και πέρα από αυτό τι φταίει ο κάθε άνθρωπος για το πως έχει μάθει και για το ποια θεώρηση έχει για τον κόσμο??

εγω τουλαχιστον σε αυτο εχω τον αντρα συμμαχο μου κ καταλαβαινει οποτε δεν εχουμε θεμα...

ποσα χρονια ειστε μαζι? εμεις απο το 1999 και στην αρχη εγω ημουν η τυπικη που ηθελα να εχω τους παντες χαρουμενους τωρα ομως ειδικα μετα το πρωτο μας παιδακι αλλαξα τελειως γνωμη...

εσεις να ειστε καλα αυτο μετραει!

Κουκλιτσες μου καλησπερα και απο μένα!καλά αυτό με το ονομα και με την βοήθεια είναι άλλο πράγμα ! Κι εμένα οι γονεις μου και κυριως η μαμά μου με βοήθησαν πολύ γιατί ειχα πολύ δύσκολο τρίμηνο ενώ τα πεθερικα καθόλου απλά δεν εδινα σημασια γιατί πιστεύω ότι οι πρωταιραιοτητες αλλάζουν με το παιδί οποτε τους αφήνεις να κουρευονται

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΥΡΙΟ(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!:oops:

JOJO ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟΟΟΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΑΛΕΥΩ ΦΟΥΣΚΩΝΩ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ,ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΥΣΠΥΝΙΕΣ ΤΣΙΤΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ Κ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ Κ ΖΑΜΠΟΝ/ΠΙΤΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ Κ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!:idea::idea:ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ...:(ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!;);)

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑΑΑΑΑΑ..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΔΛΔ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΔΕ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ 2000 ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΔΛΔ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ!ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

ΤΕΣΠΑ ΜΗ ΦΟΥΝΤΩΝΩ....ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙ ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...:D:D

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...