Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1Ο ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ.ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΜΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ Μ.......ΤΑ ΚΟΥΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΕΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ!ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΝ ( ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΤΛ).ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣΤΟΝ ΜΩΡΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΙ Κ ΑΠΑΝΤΩ...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Κ ΤΟ ΕΓΓΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ 1ο ΣΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.?????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:ΝΑ ΚΛΕΓΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ!ΑΔΙΚΟ ΕΧΩ???????ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΝΑΣΙΔΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ 2 ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΕΙ ΜΟΝΟ.

ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΤΕ?????ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ????ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ???????

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ....ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΖΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΜΩΝΗ ΑΥΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ...ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Κ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!

Roxana να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!! ανυπομονούμε όλες να τα φέρουμε στο σπίτι τα νινάκια!!!

πινακι καταλαβαίνω καλά τι εννοείς. εγώ στη θέση σου θα το συζητούσα με τον άντρα μου. θα του μιλούσα ανοιχτά για όλα αυτά και θα τον έβαζα να τους μιλήσει σχετικά. Στην τελική, δικοί του γονείς είναι, αυτός θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εσύ μην εμπλέκεσαι και γίνεσαι η κακιά. Ξέρουν ότι δεν έχεις δουλειά κι ότι ζορίζεστε οικονομικά, ας τους ζητήσει να συμμετέχουν ενεργά. παππούδες είναι και εφόσον μπορούν, γιατί να κάνουν την πάπια? αν αρχίσουν να τα μασάνε, ας τους θίξει και το θέμα του ονόματος. Καλύτερα να μην αρχίσεις να τους κατηγορείς άσχημα γιατί μπορεί να θιχτεί ο δικός σου, κι ας ξέρει ότι έχεις δίκιο. Αλλά πρόβαλε τα επιχειρήματά σου και βλέπεις πως θα πάει

Καλημέρα σε όλες!!!!τι μου κάνετε; Πείτε μου καλε μια στα γρήγορα τα νεα σας γιατί σας έχω χάσει! Εμείς είμαστε καλά μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΞΑΝΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΟΥ!!!!

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ??ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΗΣΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πινακι μου μια χαρά είμαι ναι στο ιασω γεννησα αλλα είχα τέτοια λαχτάρα να σηκωθω και να βγάλω όρους σωληνακια καθετηρες κλπ που δεν καταλάβαινα πόνο σηκώθηκα την ίδια μέρα ανέβηκε στο δωμάτιο στις 4 και περπατησα στις 6 την άλλη μερα μου τα έβγαλαν ολα και με είχαν μόνο με χάπια για τον πόνο και την τελευταία μέρα απο μονη μου τα έκοψε γιατί δεν ήθελα να περνάνε στο γάλα και να επηρεάζει το ΜΩΡΟ! Γενικα έχω πολύ ωραία εμπειρία απο την καισαρικη

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!

Ροξανακι τι κανει η μπουμπου σου;;;;;

Μαριαεφη που εισαι καλε δε πιστευω να γεννησες, πες του μπεμπε να κρατηθει λιγο ακομα!!!!!

Πινακι συμφωνω με τη χριστινα, παππουδες μονο για να δινουν ονομα δεν ειναι, αφου μπορουν να βοηθησουν κιολας, στα λογια ολοι καλοι ειναι.....βεβαια μονο ο αντρας σου μπορει να τους δωσει να καταλαβουν.....στη τελικη γιατι να μη τιμησεις τον μπαμπα σου, που σας στηριζει εμπρακτα!

Εμας πρωτα ο θεος ο μπεμπης θα παρει τον ονομα του μπαμπα μου και το προτεινε ο αντρας μου απο μονος του γιατι βλεπει πως μας στηριζουν οι δικοι μου απο τη πρωτη στιγμη που μειναμε μαζι και δε μιλαω για χρηματα μονο.......οι δικοι του ειναι οτι να ναι....... Τελος παντων να ερθουν γερα τα μωρακια μας και τ΄ αλλα λυνονται!

Εγω κατα τ΄ αλλα εχω φρικαρει απο το καθισιο και τη ξαπλα, στις 22 εχω ραντεβου στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει.....

Καλημέρα σε όλες σας όπως έχετε καταλάβει δεν προλαβαίνω να σας γράφω αλλά διαβάζω τα νεα σας!!!έχετε εξαφανιστεί καλε γιατι έτσι;εγώ είμαι καλά το ίδιο και η μπαμπούλα μου σε γενικές γραμμές είναι ήσυχη έχει και τις γκρίνιες της αλλα είναι λογικό!!! Κορίτσια ολα είναι εμφυτα τελικά ενώ την έχω στην αγκαλια μου μόλις 11 μέρες ολα είναι τόσο φυσικά πυ νομίζω ότι τα έχω ξανακάνει να μην σας ανησυχεί το πως θα τα βγάλετε πέρα γιατί έχει προνοησει η φυση

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημέρα σε όλες σας όπως έχετε καταλάβει δεν προλαβαίνω να σας γράφω αλλά διαβάζω τα νεα σας!!!έχετε εξαφανιστεί καλε γιατι έτσι;εγώ είμαι καλά το ίδιο και η μπαμπούλα μου σε γενικές γραμμές είναι ήσυχη έχει και τις γκρίνιες της αλλα είναι λογικό!!! Κορίτσια ολα είναι εμφυτα τελικά ενώ την έχω στην αγκαλια μου μόλις 11 μέρες ολα είναι τόσο φυσικά πυ νομίζω ότι τα έχω ξανακάνει να μην σας ανησυχεί το πως θα τα βγάλετε πέρα γιατί έχει προνοησει η φυση

roxanna μου!!! καλημερα!!!!

χαιρομαι πολυ που εισαι τοσο καλα και μας τα παρουσιαζεις τοσο αισιοδοξα!!

εμενα προσωπικα με ανακουφιζεις τοσο μα τοσο πολυ!!

σκεφτομαι οτι δεν ξερω ουτε πως να το πιανω το μωρο, καλα δε συζητω για αλλαγμα πανας και μπανιο κτλ!!

ωστοσο, μου δινεις ελπιδα, οτι μολις γεννησουμε, καποια πραγματα

θα μας βγαινουν φυσικα!!!

πολλα πολλα φιλια και στις δυο σας!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΥ ΜΟΥ KAI EΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ...2690 ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΣΒΕΡΚΩΝΩ ΣΚΟΥΜΠΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΣ FISHER PRICE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΑΝΩ ΣΑΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 40 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΛΕΩ ΧΑΛΑΛΙ!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΜΑΥ ΜΟΥ KAI EΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ...2690 ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΝ ΣΒΕΡΚΩΝΩ ΣΚΟΥΜΠΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΣ FISHER PRICE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΑΝΩ ΣΑΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 40 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΛΕΩ ΧΑΛΑΛΙ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΑΙ Κ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ !!ΧΑΧ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΥΜΠΟΥΚΙ ΣΕ ΜΠΑΝΙΕΡΙΤΣΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ?ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΝΥΠΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΝΑ 40ΗΣΕΙ.ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ???ΔΥΣΚΟΛΟ????ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΡΟΞΑΝΑ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ???ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

ΠΙΝΑΚΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΝ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Η ΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΠΙΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΠΙΝΑΚΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΝ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Η ΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΠΙΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ

ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Ε??ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΕΤΡΑ!Η ΜΑΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ?ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ?Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4000 ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.

ΠΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 350 ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4300.ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...