Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ!!!!ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΑΧΑ 1.3ΟΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ!ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ!ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΑ 10 ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

1300 ε?? ποπό!!! μεγάλωσε! τον βλέπω να είναι έτοιμος όταν πιάσεις τον 9ο και να μη σε ζορίσει περιμένοντας :P Κι ο δικός μου νομίζω μεγάλωσε, έχει αρχίσει πολύ δυνατές κλωτσιές! αλλά δεν μπορούσε να τον μετρήσει ο γιατρός όταν πήγα γιατί ήταν κάπως σκυμένος, με τον ποπό προς τα πάνω !

ουφ! βαριέμαι σήμερα! θέλω να φύγω!!!

Διαφημίσεις

1300 ε?? ποπό!!! μεγάλωσε! τον βλέπω να είναι έτοιμος όταν πιάσεις τον 9ο και να μη σε ζορίσει περιμένοντας :P Κι ο δικός μου νομίζω μεγάλωσε, έχει αρχίσει πολύ δυνατές κλωτσιές! αλλά δεν μπορούσε να τον μετρήσει ο γιατρός όταν πήγα γιατί ήταν κάπως σκυμένος, με τον ποπό προς τα πάνω !

ουφ! βαριέμαι σήμερα! θέλω να φύγω!!!

ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΧΕΙ Κ ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ...

ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΖΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ!ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΡΙΞΑΜΕ...ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

όχι, το έχω αφήσει ανοιχτό. τους έχω πει ότι μάλλον θα πάω και Ιανουάριο, κι αν όχι όλο το μήνα, τότε ένα μέρος του, αναλόγως πως θα είμαι τότε. Θέλω να κρατήσω την άδεια για μετά, αν μπορώ να έρχομαι φυσικά με την κοιλούμπα. δεν έχουν πρόβλημα, ότι θέλω εγώ

αφου δεν εχετε προβληματα ειναι μια χαρα να δουλευεις ναι μερικες φορες ειναι κουραστικο αλλα και μεσα στο σπιτι ειναι καποως!

εγω που θα καθομαι απο την 8η εβδ μου εχουν σπασει τα νευρα!δεν ειχα ομως επιλογη.

βεβαια ευχαριστιεμαι την κορη μου και την ξεκουραση αλλα ημουν πολυ δραστηρια και νιωθω οτι μου κοπηκαν τα φτερα!

αφου δεν εχετε προβληματα ειναι μια χαρα να δουλευεις ναι μερικες φορες ειναι κουραστικο αλλα και μεσα στο σπιτι ειναι καποως!

εγω που θα καθομαι απο την 8η εβδ μου εχουν σπασει τα νευρα!δεν ειχα ομως επιλογη.

βεβαια ευχαριστιεμαι την κορη μου και την ξεκουραση αλλα ημουν πολυ δραστηρια και νιωθω οτι μου κοπηκαν τα φτερα!

Ναι, δεν έχω πρόβλημα, να σου πω την αλήθεια προτιμώ να δουλεύω γιατί δεν έχω τπτ σημαντικο να κάνω στο σπίτι όλη μέρα. Εσύ έχεις και την κόρη σου, οπότε έχεις ασχολία.

άρχισα πάλι να πηγαίνω καμιά βόλτα τα βράδια για περπάτημα. Το είχα σταματήσει να σας πω την αλήθεια γιατί ένιωθα πτώμα, αλλά μόλις βγαίνω από το σπίτι έχω ενέργεια, είναι να το πάρω απόφαση να ξεκουνηθώ από τον καναπέ!

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες καλησπερα σήμερα ήρθαμε σπίτι με την μπουμπού μας!!!!!δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω!!!!!είμαι πολύ ευτυχισμένη ολοκληρομενη κλπ κλπ κλπ!!! Η μπουμπού μου μου φαίνεται μια κουκλα (λογικό ε;) είναι πολύ καλή απο ότι μου είπαν στο μαιυετηριο!!!!τωρα θα δείξει έδω στο σπίτι !!!εγώ έκανα τελικά καισαρικη αλλά ειλοκρινα η εμπειρία μου είναι πολύ θετική!!!!έκανα επισκληριδιο στις 12:30 και σηκώθηκα και περαπτησα στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας!! Η μικρή είναι 2690 και 47 πόντους!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Κουκλιτσες καλησπερα σήμερα ήρθαμε σπίτι με την μπουμπού μας!!!!!δεν μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω!!!!!είμαι πολύ ευτυχισμένη ολοκληρομενη κλπ κλπ κλπ!!! Η μπουμπού μου μου φαίνεται μια κουκλα (λογικό ε;) είναι πολύ καλή απο ότι μου είπαν στο μαιυετηριο!!!!τωρα θα δείξει έδω στο σπίτι !!!εγώ έκανα τελικά καισαρικη αλλά ειλοκρινα η εμπειρία μου είναι πολύ θετική!!!!έκανα επισκληριδιο στις 12:30 και σηκώθηκα και περαπτησα στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας!! Η μικρή είναι 2690 και 47 πόντους!

Καλημερα!!!! Ροξανακι καλως ηρθατε!!!!!!!! Καλη προσαρμογη στο σπιτι!!!!!!!!! Η μπουμπου τελεια ε, απιστευτο συναισθημα;;;;;;;; Εσυ πως εισαι κοριτσακι πονας καθολου;;;;;

roxana καλημερΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

κουκλα μου μια χαρα το βαρος της μικρης!

πωπω μια κουκλα που καψει καρδιες λεμε!!

ειδες τελικα η καισαρικη δεν ειναι κατι κακο που εχουμε στο μυαλο μας!

και αν ειναι και ο σωστοτερος τροπος και ο πιο ασφαλες για το μωρακι κ εμας γιατι οχι?!

να ειστε παντα καλα!

roxanna

καλωσηρθατε στο σπιτι με τη μπεμπυλα σας!!!!!!!!

φανταζομαι ειναι και αλλα που σκεφτεσαι να μας πεις και να μας περιγραψεις, αλλα δεν εχεις χρονο αυτες τις ημερες!!!

χαιρομαι που η εμπειρια σου απο τον τοκετο ηταν καλη!!

σου ευχομαι ο,τι καλυτερο για τις πρωτες ημερες της οικογενειακης σας ζωης!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα και καλή Κυριακή να έχουμε!!!τώρα που κοιμάται η μπεμπα μπορώ να σας πω την εμπειρία μου!!!!είναι τέλεια!!!!!!ακόμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα ειναι δικό μου!!!!δεν χορταινω να την κοιτάζω!!!!!προσπαθώ να μην την μάθω σε πολύ αγκαλιά όπως μου ειπε και η παιδιατρος! Το καλό είναι ότι ενώ ξυπνάει την αφήνω στο πορτ μπεμπε και ξανακοιμαται!!! Αχ δεν ξέρω τι άλλο να σας πω περα απο το να έρθετε γρήγορα στη θέση μου!!!!!!! Θα το απολαύσετε!!!!!με το καλό να υποδεχτειτε τα μπεμπακια σας!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...