Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

αντε μαυ μου καλα αποτελεσματα ευχομαι!

και εγω ουτε τα ποδια μου δεν μπορω να παρω οεο!

αφου λυπαμε την Εφουλα μου που θελει κανα παιδοτοποο κ βολτες και δεν μπορω καθολου...Εχω να βγω απο το σπιτι απο την Τεταρτη που πηγα γιατρο...

ευχαριστω βρε μαρακι,

κριμα που εισαι ετσι βρε παιδι μου,τι να πω να σε συμβουλευσω δεν ξερω,

αλλα καβνε λιγο υπομονη, μπορει να μαην παει ετσι μεχρι το τελος και να βελτιωθει η κατασταση, μην το βαζεις κατω και μην κουραζεσαι καθολου-

οσο γινεται δηλαδη...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα!!!! Εχω τους δικους μου εδω και αυριο μου επετρεψε ο γιατρος να παω μαζι τους Αλεξ/πολη οποτε ειμαι μες τη καλη χαρα, το αλλο Σκ θα ερθει και ο αντρουλης μου....

May καλα αποτελεσματα και γω υποφερω με τη μεση εδω και 4μερες.....

Μαριαεφη υπομονη κοριτσι μου και οσο πιο πολυ μπορεις ξεκουραση για να ερθει το μπεμπε στην ωρα του!!!!

Ροξανα μου σε 2 μερες το πολυ θα εχεις τη μπουμπου σου αγκαλια....... Με το καλο κοριτσι μου!!!!!!!

Καλημέρα και καλή Κυριακή!!! Κορίτσια αλλαγή σχεδίων θα πάω αύριο στο γιατρο το πρωί και αμα κάτι δεν του αρέσει θα μείνω για γέννα αλλιώς παει την Τετάρτη !!!!

Αχ αχ..λες να βγει πρωτομηνιατικη η μπεμπα???!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή Κυριακή!!! Κορίτσια αλλαγή σχεδίων θα πάω αύριο στο γιατρο το πρωί και αμα κάτι δεν του αρέσει θα μείνω για γέννα αλλιώς παει την Τετάρτη !!!!

Ροξανακι κοιμησου καλα σημερα γιατι απο αυριο θα ριχνεις τα πιο γλυκα ξενυχτια της ζωης σου!!!!! Εφτασε η ωρα της μπουμπους να γνωρισει τη μανουλα, ευχομαι να εχεις μια οσο γινεται πιο ευκολη γεννα!!!!!! Θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα και τις εντυπωσεις σου! Αχ τελεια το πρωτο μωρακι ερχεται!!!!!!!!!!!!!

Κούκλες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ελπίζω κι εγώ να μεινω να γεννησω και όταν επιστρέψω να σας τα πω όλα !!! Αν δεν με κρατήσουν θα σας πω τα νεα μου αύριο....αλλά δεν θέλω καθόλου να γυρισω

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΞΑΝΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ????ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΨΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ..ΖΕΣΤΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ,ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΣΕ 1 ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΒΕΒΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ 1 ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΡΚΑ ΣΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ Π3 ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΜΠΕΜΠΕ,ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,RELAX,ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Κ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 300 ΕΥΡΩ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ!ΔΙΝΕΙ Κ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ.ΡΟΔΕΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 360 ΜΟΙΡΕΣ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΕΣΥ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΩ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 300.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ???????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ???????

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

roxanna???

κανενα νεο??

λετε να εκανε πρωτομηνιατικη μπεμπα?

ευχομαι ολα να της πανε τελεια!!!!

πινακιιι, οντως πολυ χαμηλη τιμη για καροτσι-πολυσυστημα!

αντιστοιχα τετοια, βρηκα εγω με 600-700 ευρω.

τωρα δεν ξερω τι μαρκα ειναι αυτο που σου δειξανε και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω απο εμπειρια τι ειναι αυτο που πρπει να προσεξεις..

εμεις αγορασαμε της inglesima βρεφικο καροτσι- οχι πολυσυστημα- και ειχε 380 ευρω.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ροξανα μας!!!!!!!!!!!!γεννησες!!!!!!!!!!!!να σου ζησει και απο εδω!!!!!!

αντε να περνουμε σειρα !!χαχα!!

πινακι η τιμη μου ακουγετε σουπερ θα ελεγα να προσεξεις το ποσο ευκολα γινονται οι μετατροπες κ φυσικα το βαρος δηλ αν ειναι ευκολο στην μεταφορα,,,

εγω εχω το trio της chicco k ειμαι πολυ ευχαριστημενη σκυλι μου βγηκε....!!!αλλα εκανε κ 500 ευρω το 2004.

Καλημερα κοριτσια!!!!! Εγω ειμαι στη μανουλα μου, ολα καλα και με το ικα, γραψανε στον αντρα μου τον ενα μηνα αδεια που μου εδωσε ο γιατρος μου. Οποτε τωρα χαλαρα!!!!

Η ροξανα γεννησε χτες, εχουν ανοιξει στο καφε με τις ευχες θεμα....οποτε μπειτε να της ευχηθητε!!!!!

Ροξανα μου να σου ευχηθω και απο δω να σας ζησει η μπουμπου!!!!!!!! Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ????ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ??ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ Κ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...