Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεννησα με καισαρικη στην 38η εβ λογω ολιγομνιανου κ ηταν κ λουροδεμενη κ με χαμηλους παλμους.

Λετακι μου απλα αυτη η εγκυμοσυνη μου ειχε πολλα θεματα κ δυσκολιες κ για αυτο οι πονοι με μπερδευουν αυτοι....

Κούκλες καλησπέρα τι μου κάνετε; Αργησα να μπω σημερα αλλά έτρεχα σε μικροδουλιτσες! Λοιπόν τα νεα μας απο το γιατρο είναι οτι η μικρή κατεβηκε αλλά λίγο το καλό είναι οτι είναι μια χαραμεψτασε σχεδόν τα τρία κιλά και τώρα θα πάω την Δευτέρα αν βεβαια δεν έχουμε τίποτα μέχρι τότε να με δει και να κανονισουνε την Τρίτη να μπω είτε για καισαρικη είτε για τεχνητους πόνους! Η αλήθεια είναι οτι κατέφερε να μου εξετάσει τν τραχηλο και προσπαθησε να αρχίσει λίγο τις συσπασουλες και πρέπει να τα έχει καταφέρει γιαι έχει κάτι πονους διαφορετικούς! Ας ελπισουμε !!!!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Κούκλες καλησπέρα τι μου κάνετε; Αργησα να μπω σημερα αλλά έτρεχα σε μικροδουλιτσες! Λοιπόν τα νεα μας απο το γιατρο είναι οτι η μικρή κατεβηκε αλλά λίγο το καλό είναι οτι είναι μια χαραμεψτασε σχεδόν τα τρία κιλά και τώρα θα πάω την Δευτέρα αν βεβαια δεν έχουμε τίποτα μέχρι τότε να με δει και να κανονισουνε την Τρίτη να μπω είτε για καισαρικη είτε για τεχνητους πόνους! Η αλήθεια είναι οτι κατέφερε να μου εξετάσει τν τραχηλο και προσπαθησε να αρχίσει λίγο τις συσπασουλες και πρέπει να τα έχει καταφέρει γιαι έχει κάτι πονους διαφορετικούς! Ας ελπισουμε !!!!

Τελεια, πλησιαζει η μερα που θα κρατησεις την μπεμπουλα σου αγκαλια!!!!! Ευχομαι να ερθει φυσιολογικα και να μη χρειαστεις καισαρικη!!!!

Μαριαεφη τι εγινε με τον γιατρο;;;;

Διαφημίσεις

μακαρι ροξανα μου να εισαι ηδη στην κλινικη κ να γεννας!

το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst.

μακαρι ροξανα μου να εισαι ηδη στην κλινικη κ να γεννας!

το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst.

Ολα καλα δηλαδη με το μωρακι!!!! Ειναι βιαστικουλι;;;;; παντως αν σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο, μια χαρα βαρος θα εχει μεχρι να σε ξαναδει ο γιατρος. Παντως να ξεκουραζεσαι και ολα καλα θα πανε, δε νομιζω να ερθει προωρα!

ξεκουραζομαι οσο παει...

απο βδομαδα θα ερθει κ η γυναικα να καθαρισει....

εχω αρχισει κ τις βαλιτσες..μια για μενα μια για το μωρο...

στην κλινικη που θα γεννησω το μωρο το εχεις υπευθυνη σου μονο μπανιο το κανει η μαια.Δηλ κ ρουχαλακια κ πετσετες κ σεντονια ολα δικα μας...

με το καλο με το καλο!!!!!

μαλλον ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση λοιπον!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπερα όπως βλέπετε ακόμα είμαι στο ΣΠΙΤΙ....κλαψ κλαψ ελπιΩ οτνως να άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για μια φυσιολογική γεννα αλλα και έτσι να μην είναι τι να κανουμε ας την πάρουν με καισαρικη . Εγω αυτό που θέλω τώρα είναι να την κρατησω αγκαλιτσα!!!!!!!

Εαεις τι μου γινεστε; Ολα καλά;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

ροξανα μου καλημερα!

κανε λιγο ακομη υπομονη κουκλα μου πιστευω οτι μεχρι Δευτερα Τριτη θα την εχεις την μπεμπα σου ! της εχεις κανει καλη φωλιτσα και της αρεσει εκει!

Καλησπέρα μελλοντικές μανουλες τι μου κάνετε; Εγω καλά είμαι σγμερα εκανα την τελευταία καθαριότητα στο δωμάτιο της μικρής εστρωσα και σεντονακια μπας και ζηλέψει και βγει !!!για να δούμε!!!!!!εισαστε ολες καλά; Καλε το πινακι που έχει εξαφανιστεί;

yVXqp2.png

dExOp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ 3οΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ,ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ,ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!:|:|ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΒΥ.ΕΧΩ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΛΑ!ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ...

ΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΒΥSPACE

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Roxanna μου καλημερα!!!

μα τι γλυκεια αναμονη ειναι αυτη που ζεις ρε κοριτσακι μου!!

θα συμφωνησω με τη μαριαεφη και τις προβλεψεις της για δευτερα-τριτη!!

πινακιιιι, μια απο τα ιδια και εγω..

η πλατη μου κυριολεκτικα δεν υπαρχει που λενε..δε μπορω να βολευτω σε καμια σταση, ουτε ξαπλα ουτε καθιστη!

μαλλον θα πρεπει να τα συνηθισουμε αυτα μεχρι το τελος!

κατα τα αλλα, εγω εκανα χτες την τριτη κατα σειρα καμπυλη ζαχαρου,

επειτα απο παροτρυνση του γιατρου οτι κατι δεν του πηγαινε καλα

και περιμενω αυριο τα αποτελεσματα!!

ειδωμεν!!

ωραια μερα κοριτσια σημερα!!

καλημερα σε ολες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

αντε μαυ μου καλα αποτελεσματα ευχομαι!

και εγω ουτε τα ποδια μου δεν μπορω να παρω οεο!

αφου λυπαμε την Εφουλα μου που θελει κανα παιδοτοποο κ βολτες και δεν μπορω καθολου...Εχω να βγω απο το σπιτι απο την Τεταρτη που πηγα γιατρο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...