Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαντυ μου να σου εγραφε καλυτερα οσες μερες χρειαζεσαι μεχρι να βγεις σε αδεια τοκετου...ειναι πιο ευκολο ετσι κουκλα μου διαδικαστικα με το ΙΚΑ. Την 32η εβδ ή 56 μερες πριν την ΠΗΤ ξεκιναει η αδεια τοκετου.

Αν σου γραψει παραπανω τοτε θα εχεις θεμα με το ΙΚΑ....

αλλα αφου ολα καλα αυτο διορθωνεται!!

σαντυ μου να σου εγραφε καλυτερα οσες μερες χρειαζεσαι μεχρι να βγεις σε αδεια τοκετου...ειναι πιο ευκολο ετσι κουκλα μου διαδικαστικα με το ΙΚΑ. Την 32η εβδ ή 56 μερες πριν την ΠΗΤ ξεκιναει η αδεια τοκετου.

Αν σου γραψει παραπανω τοτε θα εχεις θεμα με το ΙΚΑ....

αλλα αφου ολα καλα αυτο διορθωνεται!![/quote

Στη 32η εβδομαδα μπαινω στις 13 Δεκεμβρη νομιζω, οποτε εχω ακομα.....τωρα μου δωσε χαρτι ο δικος μου ο γιατρος που ειναι ιδιωτης για ενα μηνα αλλα δε ξερω αν θα μου τις γραψει συνεχομενα ο γιατρος του ικα και επειδη θα ειναι δευτερη αδεια μαλλον θα χρειαστει και επιτροπη..... Ευτυχως ο αντρας μου αυτη τη βδομαδα ειναι πιο χαλαρος με τη δουλεια του και θα τρεξει αυτος!!!!!!

Μπράβο σαντυ μου ολα καλά με τις συσπασουλες σου και ο μπεμπης σου παιδαρος θα βγει!!!!! Οπότε χαλαρά στο σπιτάκι σου ξαπλα και ολα θα πανε καλα
Ναι μια χαρα ευτυχως και ζουμερος ο μπεμπης για την εβδομαδα που ειμαι..... Εσενα η μπουμπου ακομα αντιστεκεται;;;;;

Αχ σαντυ μου η μπουμπού ακόμη αντιστέκεται και μου φαινετα οτι πάλι το δικό της θα γίνει! Δεν μπορώ άλλο θέλω να τελειωνω να την γεννησω να την δω να την πάρω αγκαλιά και να την φέρω σπιτι μας!!!!την Τετάρτη εχω ραντεβού με τον γιατρο να δω τι θα μου πει

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

σαντυ ε ενταξει τοτε!

και επιτροπη να περασεις δεν υπαρχει προβλημα μην ανυσηχεις καθολου!

ροξανα μεχρι το τελος της βδομαδας κανε λιγο υπομονη πιστευω θα ερθει το κοριτσακι σου!!!

Καλημερα μανουλες τι μου κάνετε;εγω όπως καταλάβατε ακόμα εδώ είμαι και περιμένω..... Μακάρι ΜΑΡΙΑ Έφη μου να έρθει μέχρι τέλος της βδομάδας γιατί ούτως η άλλως μέχρι και την άλλη Τετάρτη εχω πητ οπότε μετά θα την παρουμε με το ζόρι και δεν θα το προτιμουσα!

ΕΣΥ ολα καλά;

Χριστινακι περιμένουμε νεα σου απο το γιατρό

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλημέρα κορίτσια! Sandy όλα καλά, ε? ωραία! άντε, άλλον ένα μήνα ξεκούραση! roxana τόσο΄λίγο σου έμεινε? αχ τυχερούλα! εύχομαι όσο το νωρίτερο να σπάσουν τα νερά και να τελειώνει η αναμονή! πάντως μην ανησυχεις για την πρόκληση, η αδερφή μου που μπήκε έτσι γέννησε μέσα σε 5 ώρες (το 1ο παιδί κιόλας). εγώ πήγα χθες στο γιατρό, όλα καλά ήταν, σε καλή θέση με το κεφάλι κάτω και είχε γυρίσει μπρούμυτα (οπότε κι εμένα με τον κώλο με κλωτσάει? χα-χα!). Ο γιατρός λέει στην 33η εβδομάδα θα κάνουμε τμηματικό υπέρηχο όπου θα δούμε το σώμα του τμήμα - τμήμα και θα το μετρήσουμε με ακρίβεια (και βάρος κλπ). Αλλά έχω καιρό ακόμα

Καλημερα!!!!! Σημερα ξυπνησα με πολυ καλη διαθεση, ειναι αργια στη Θεσ/νικη και εχω τον αντρουλη μου σπιτι...αυριο ερχονται οι δικοι μου και αν μ΄ αφησει ο γιατρος θα φυγω τη Δευτερα μαζι τους Αλεξανδρουπολη μεχρι να τελειωσει η αδεια.

Ροξανα ευχομαι η μπουμπου να ερθει φυσιολογικα, εσυ παντως κανεις οτι ειναι δυνατο!!!! Ο αντρουλης σου δε βοηθαει καθολου στο ν΄ αφιχθει η μικρη πιο γρηγορα χιχιχι........;;;;;;;;;

Μαριαεφη και γω νομιζω δε θα χω προβλημα με την επιτροπη στο ικα...

Χριστινα περιμενουμε νεα!!!!!!

Διαφημίσεις

εχω πονους περιοδου....δεν περασαν και που ξαπλωσα το μεσημερι...

Γιατι κοριτσακι μου, μηπως κουραστηκες;;;;;Με τον γιατρο σου μιλησες;;;; περιμενουμε νεα σου, ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!!

καλησπερα κοριτσια!!!

με το καλο να δεκτειτε τα μωρακια σας!!εγω γεννησα προσφατα και ηθελα να σας πω οτι ειναι απιστευτα τα συναισθηματα!!

απολαυστε την περιοδο της εγκυμοσυνης και μην βαρυγκοματε!!!δεν θα ξαναερθουν αυτες οι στιγμες ακομα και στα δευτερα δεν θα ειναι τα ιδια!!!οταν θα αντικρισετε τα μωρακια σας θα τρελαθειτε!!εγω καθε μερα ολο και πιο πολυ λατρευω το γιο μου!!!

απολαυστε την καθε στιγμη ειναι τελεια!!

mariaefi ξαπλα και ξεκουρασου!!!αν εισαι ξαπλα σηκω και περπατα, πιες μπολικο νερο και κανε ενα ντουζακι!!αν δεις οτι δεν περνανε αρχισε να μετρας χρονο που ερχονται οι πονοι!!!αν δεις οτι ειναι τακτικοι πονοι δηλαδη ανα μισαωρο παρε το γιατρο!!πιστευω οτι εχεις προπαρασκευαστικες συσπασεις και θα περασουν!!ειναι φυσιολογικοι πονοι!!εγω ειχα απο τον 6!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

leta να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

ευχαριστουμε πολυ για τα ενθαρρυντικα λογια, οντως καμια φορα μας πιανει γκρινια, αλλα ως εμπειροτερη μας μετεφερες θετικη ενεργεια για οσα συμβαινουν και οσα θα ακολουθησουν!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...