Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

εγω σε γενικες γραμμες καλα αν και εκανα την μικρη καμπυλη την προηγουμενη βδομαδα και η μετρηση στα 60' ηταν 145-τσιμπημενη-

και αυριο το πρωι εχω ραντεβου να κανω τη μεγαλη...

η μικρη παντως δε με ενοχλησε προσωπικα, ελπιζω να μην παθω καμια νιλα με την μεγαλη..

και επισης βασανιζομαι και απο μια ψιλοκολπιτιδα(?) εδω και καποιες μερες, απορω πως την κληρονομησα πραγματικα και εχω ξεκινησει απο χυες αγωγη με κολπικα υποθετα..

ευτυχως σημερα ειμαι καπως καλυτερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οποτε θα περιμενουμε τα νεα σου απο την μεγάλη καμπύλη οσο για την θεραπεία ασε κι εγω κάποια στιγμη κόλλησε μυκητες και εβαζα κολπικη κρέμα ,ευττχως μωρε δεν είναι τίποτα αυτά περνάνε!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλησπερα κοριτσαρες, τι κανετε;;;;

Ροξανα πως ειναο ο αστραγαλος;;;η μπουμπου;;;;εχει βολευτει και δε λεει να κουνηθει!

Χριστινα καλοριζικα τα επιπλακια, τελεια ειναι!!!!!!

Εγω περιμενω τη Δευτερα να δω τι θα μου πει ο γιατρος, αν θα παω δουλεια και φυσικα να δω τον μπεμπη μου!!!!!

Καλησπέρα σαντυ καλύτερα είμαι σε ευχαριστώ.η μπουμπού οπως φαίνεται έχει βολευτει και μου φαίνεται οτι τσάμπα εχω γίνει μαραθωνοδρομος!!!!αχαχαχαχα ΕΣΥ πως είσαι; Η δουλειά σου έχει ορθοστασια;

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλησπέρα σαντυ καλύτερα είμαι σε ευχαριστώ.η μπουμπού οπως φαίνεται έχει βολευτει και μου φαίνεται οτι τσάμπα εχω γίνει μαραθωνοδρομος!!!!αχαχαχαχα ΕΣΥ πως είσαι; Η δουλειά σου έχει ορθοστασια;

Η μπουμπου θα βγει ετοιμη για τους ολυμπιακους χαχαχαχα.....υπομονη εσυ κανεις οτι μπορεις!!!!!!

Η δουλεια μου ειναι γραφειου αλλα εχω πολυ πιεση, μπορει να μιλαω σε 2 τηλ. ταυτοχρονα και να δουλευω και στον υπολογιστη.....θα δουμε τι θα μου πει ο γιατρος.....απλα μ΄ εχει πιασει φοβεια οτι αμα παω να κανω κατι θα με πιασουν συσπασεις.....ουφ πολυ αγχος η εγκυμοσυνη!

Διαφημίσεις

στον 8ο μπαινουμε απο την 31η εβδ και επισης το τικερακι μου μετραει βαση της περιοδου αλλα υπερηχογραφικα την Δευτερα ειμαι 31η εβδ.

εγω γνωμη μου παντα ειναι Σαντυ μου αν σου πει να κατσεις να το κανεις...

στον 8ο μπαινουμε απο την 31η εβδ και επισης το τικερακι μου μετραει βαση της περιοδου αλλα υπερηχογραφικα την Δευτερα ειμαι 31η εβδ.

εγω γνωμη μου παντα ειναι Σαντυ μου αν σου πει να κατσεις να το κανεις...

Καλημερα!!!!!!

Καλα δε το συζητω αν μου πει να κατσω θα κατσω, απλα πρεπει να βγαλω ακρη και με το ικα, να περασω επιτροπη για να μου δωσουν κι αλλη αναρρωτικη και χανω και λεφτα....τωρα που τα χρειαζομαστε πι πολυ απο καθε αλλη φορα!!!!! Ωχ ο μικρος τα εχει παρει και με κοπαναει συνεχεια.....χιχιχι!!!!χτες ειχα το τηλεκοντρολ στη κοιλια και πρωτη φορα το κουνησε με κλωτσια, εμειν κοκκαλο μιλαμε!!!!!

Καλησπερα μανουλες! Ματιά Έφη δηλαδή 31 μπαίνεις στον 8 ο οποίος διαρκεί μέχρι καιρόν 35 και μετά άλλες 4 ο εννατος 39 αλλά είναι 40 η εγκυμοσύνη! Με μπερδεψες!!!!!

Σαντυ το ξέρω οτι είναι διαδικασία με το ικα και τα λεφτα δεν συγκρινονται αλλα όπως είπες σημασία έχει να είναι καλά ο μπεμπης

yVXqp2.png

dExOp2.png

δεν πρεπει να μπερδευεσαι..η εγκυμοσυνη στην ουσια ειναι 10 μηνες αν γεννησεις την 40η εβδ σημαινει οτι μπηκες στον 10ο!

4 εβδ ο μηνας *10=40 εβδ!

οι γιατροι μετρανε εβδομαδιαια παντα.

Εσυ δηλ τωρα εχεις ηδη μπει στον 9ο.

Διαφημίσεις

Κούκλες μου καλησπέρα δεν προλαβα να μπω καθόλου σήμερα διότι εκανα βολτουλες! Ειχε ωραία μέρα και το εκμεταλευτηκα τι μου κάνετε; Όλες καλά;

Λογικά μιλάω μονη μου αλλά δεν πειραζει θα τα πούμε αύριο μαλλον

yVXqp2.png

dExOp2.png

Καλημερα μανουλες, ελπιζω να ειχατε ενα ομορφο σκ!!!!! Σημερα στις 6 εχω γιατρο & ανυπομονω να δω τον μπουμπουκο μου!!!!! Εχουμε βρει με τον αντρα μου νεα ασχολια, βαζω το τηλεκοντρολ στη κοιλια, βαζουμε μουσικη και γελαμε με τα χορευτικα του γιου μας χαχαχα πανω κατω ρυθμικα παει το τηλεκ. Πολυ πανυγιρτζιδικο θα βγει το μωρο μας!!!!!!!

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε?

Χριστινακι μου τέλεια τα επιπλακια του μωρού καλοριζικα να είναι και να τα γεμίσει το μωρουλι με φωνες και γέλια!!!!

Ασε κανέναν οίκτο δεν δείχνει ο άτιμος ο γιατρουλης μου!!!!!εκεί ´ου περπατούσα με αθλητικό να φανταστείς μοτλυ γυρσε ο αστραγαλος αλλα ευτυχώς σήμερα είναι πολύ καλύτερα! Καλε μην φοράς ψηκοτακουνα δεν είναι θεμα ισοροπιας αλλά κακιας στιγμής... Μακριά απο ολες μας!!!!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου roxana! φοράω τακούνια γιατί δνε έχω και πολλές άλλες επιλογές, από ίσια στην ουσία μόνο κάτι καφέ μπότες έχω και άλλο ένα ζευγάρι οπου είνια κρεμ, οπότε off season! έλεγα να μην αγοράσω καινούρια παρά μόνο σε περίπτωση που μεγαλώσει το πόδι μου.
xristina καλοριζικα τα επιπλα!!

ειναι πολυ του γουστου μου που ειναι λευκα και διακριτικα!!

πολυ ομορφη η κουνια!!

Ευχαριστώ may23!
εγω σε γενικες γραμμες καλα αν και εκανα την μικρη καμπυλη την προηγουμενη βδομαδα και η μετρηση στα 60' ηταν 145-τσιμπημενη- και αυριο το πρωι εχω ραντεβου να κανω τη μεγαλη...

η μικρη παντως δε με ενοχλησε προσωπικα, ελπιζω να μην παθω καμια νιλα με την μεγαλη..

και επισης βασανιζομαι και απο μια ψιλοκολπιτιδα(?) εδω και καποιες μερες, απορω πως την κληρονομησα πραγματικα και εχω ξεκινησει απο χυες αγωγη με κολπικα υποθετα..ευτυχως σημερα ειμαι καπως καλυτερα!!

Πως πήγε η μεγάλη καμπύλη? ελπίζω καλά. μα που σε βρήκε η κολπίτιδα? σε καμιά τουαλέτα προφανώς. δεν πειράζει, αυτό δεν είναι τίποτα. θα περάσει
Χριστινα καλοριζικα τα επιπλακια, τελεια ειναι!!!!!!

Εγω περιμενω τη Δευτερα να δω τι θα μου πει ο γιατρος, αν θα παω δουλεια και φυσικα να δω τον μπεμπη μου!!!!!

sandy ελπίζω να σε βρει ο γιατρός οκ σήμερα
Καλημερα μανουλες, ελπιζω να ειχατε ενα ομορφο σκ!!!!! Σημερα στις 6 εχω γιατρο & ανυπομονω να δω τον μπουμπουκο μου!!!!! Εχουμε βρει με τον αντρα μου νεα ασχολια, βαζω το τηλεκοντρολ στη κοιλια, βαζουμε μουσικη και γελαμε με τα χορευτικα του γιου μας χαχαχα πανω κατω ρυθμικα παει το τηλεκ. Πολυ πανυγιρτζιδικο θα βγει το μωρο μας!!!!!!!
κι εγώ στις 6 έχω ραντεβού σήμερα, άντε να δούμε! καλά πολύ γέλασα με το τηλεκοντρόλ! κι εμένα έχει αρχίσει να κλωτσάει δυνατά, βλέπω την κοιλιά να κουνιέται!

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!! Γυρισα απ΄ το γιατρο, ο μπεμπης ειναι μια χαρα, τελικα εκει που ακουμπαω το τηλεκοντρολ ειναι ο πωπως του που το κουναει με τη μουσικη χαχαχα, εχουμε γινει 777γρμ. Με εξετασε και απο κατω και ο τραχηλος μου ειναι κλειστος, οποτε μια χαρα, απλα μου ειπε να συνεχισω τα χαπια και μου εδωσε και χαρτι για ενα μηνα ακομα αδεια, να δουμε ποση θα μου γραψει το ικα!!!!!! Γενικα ηταν χαλαρος, οι συσπασουλες που κανω, ακολουθωντας τη μεθοσο ξαπλας, δεν προκαλουν διαστολη οποτε ολα καλα! Ουφ ηρεμησα που το ειδα το μωρακι μου, ελπιζω να συνεχισουν ολα κατ΄ ευχην και να μην εχουμε τιποτα απροοπτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...