Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Πρώτη φορά μανούλες...σας περιμένω!!

Recommended Posts

καλα ειμαι....

ακου τι επαθα ομως σημερα.γυρναω απο την πεθερα μου και παω τουαλετα και ειχα πολλα πολλα υγρα που ειχα λερωσει και το παντελονι.τρομαξα νομιζα οτι σπασανε τα νερα αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω το παθαίνεις το σοκ Μαρία Έφη δεν το συζητω!εγω ενα βράδυ είχα έντονους πόνους και ευτυχως την άλλη μέρα ειχε ραντεβού στο γιατρο και πήρα μαζί και τη βαλίτσα μου!!!αχααχαχα μέχρι να γεννησουνε μωρε έχουμε αυτό το αγχος

yVXqp2.png

dExOp2.png

καλησπερα κοριτσια!να σας ρωτησω...ξερετε με ποιον τροπο μπορουμε να βοηθησουμε στο ξεβουλωμα της μυτης με ταλειπωρει πολυ κ απ οτι διαβασα απαγορευεται η χρηση προιοντων οπως οτριβιν ασχετα αν δε το γνωριζα κ το χρησιμοποιησα ηδη 2 φορες.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

θαλασσινο νερακι!

πας στην θαλασσα(να ειναι καθαρα φυσικα) γεμισε ενα μπουκαλακι και κανε πλυσεις!!

μου το ειπε γνωστη γυναικολογος που πανε τα παιδια μαζι σχολειο!!

Πινακι μου καλωσηρθες και παλι στην παρέα μας σε είχαμε χάσει είσαι καλά;

Καταρχήν μετά τον τρίτο δεν νομίζω να απαγορεύεται το otrivin αλλά χρησιμοποίησε physiomer που είναι θαλασσινό νερό!

yVXqp2.png

dExOp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

Καλησπερα και απο μένα! Κριστινακι μου επειδή γράφω απο το κιν δεν είδα οτι αντί για ζαλαδες σου έγραψα σαλάτες αχαχαχααχαχαχ!!!! Μακάρι να πας στο γιατρο πιο νωρίς να σου φύγει και το άγχος αν και δεν πιστεύω οτι είναι κάτι ανησυχητικό

Οι υπλοιπες καλε που έχετε χαθεί;

Roxana τον πήρα στο κινητό τελικά και μου είπε ότι δνε μας ανησυχούν καθόλου οι χαμηλές τιμές, ότι δουλεύει πολύ καλά το σύστημα κια να μην αγχώνομαι. μόνο αυτές που είνια πάνω από τα όρια μας ανησυχούν, λέει. οπότε ξελάφρωσα! ουφ!
Καλησπερα κοριτσακια!!!!! Εγω ειμαι πολυ καλητερα.....η καλλιεργεια βγηκε αρνητικη, οποτε δε εφταιγε η ουρολειμωξη για τις συσπασουλες...μαλλον απο κουραση ηταν....Τωρα δεν εχω τιποτα, αλλα συνεχιζω ξαπλα και χαπακια προληπτικα μεχρι τις 25 που εχω ραντεβου στον γιατρο και ληγει η αναρρωτικη μου και βλεπουμε αν θα παρω αλλη......
καλή ξεκούραση Sandy, ωραία να ξεκουραστείς μια βδομαδούλα ακόμη!
Καλημέρα μανουλες τι κάνετε;εγω καλά είμαι αν εξαιρεσετε το γεγονός οτι εχω αρχίσει και ζοριζομαι πολύ στον ύπνο αλλά τι να κάνουμε υπομονή δεν έμεινε πολύς καιρός
εγώ από τώρα άρχισα να μη βολεύομαι, φαντάζομαι τι θα γίνει στην 37η εβδομάδα που έισαι εσύ!
καλησπερα κοριτσια!να σας ρωτησω...ξερετε με ποιον τροπο μπορουμε να βοηθησουμε στο ξεβουλωμα της μυτης με ταλειπωρει πολυ κ απ οτι διαβασα απαγορευεται η χρηση προιοντων οπως οτριβιν ασχετα αν δε το γνωριζα κ το χρησιμοποιησα ηδη 2 φορες.
pinaki o ΩΡΛ μου που είναι γενικά κατά των φαρμάκων μου είχε δώσει πέρυσι να πάρω απο το φαρμακείο έλαιο ευκαλύπτου. το έβαζα 2-3 σταγόνες στο μπρίκι με νερο και μόλι΄ς άρχιζε να βράζει στεκόμουν από πάνω και έκανα εισπνοές.

Μανουλιτσες μου γλυκιες, καλημερα!!!!!!!!! Αλλη μια μερα ξαπλα......ευτυχως ειναι ο καιρος ετσι και ευννοει το χουχουλιασμα...Ελπιζω να ειστε ολες καλα, εσεις και τα μπεμπακια σας!!!!!!

Διαφημίσεις

Πινακι μου καλωσηρθες και παλι στην παρέα μας σε είχαμε χάσει είσαι καλά;

Καταρχήν μετά τον τρίτο δεν νομίζω να απαγορεύεται το otrivin αλλά χρησιμοποίησε physiomer που είναι θαλασσινό νερό!

καλησπερα..πως να ειμαι???ψαχνω ιατρο γιατι πατωσαμε οικονομικα κ ο γιατρος που εχω ειναι μονο ιασω που δεν εχουμε να δωσουμε ουτε στο κυλικειο.με τον αντρα μου δυσκολα...οι δυσκολιες σε αυτη τη φαση μας χωριζουν κ οι αναγκες του μωρου να φαινονται βουνο!κατα τα αλλα καλα η υγεια μου καλα κ αυτη του μωρου ετσι θελω να πιστευω.

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

εχεις δικιο πινακι και οι τιμες στο ιασω φωτια!!!!

και εμεις ζοριζομαστε πολυ με ταλεφτα του ικα λιγοτερα απο τον μισθο και ενα παιδι 6 ετων πολυ ζορι ομως γιατρο δεν αλλαζω τον εμπιστευομαι και εχω καλες σχεσεις μαζι του στην αρχη που το εμαθα ελεγα να αλλαξω να παω σε δημοσιοο ομως τελικα μετα απο κοινη συζητηση ειπαμε οχι.

θα παρει γυρω στα 1200-1500 ο γιατρος τωρα η κλινικη (3κλινο φυσικα) γυρω στα 2200 κσι εχουμε κ την εφορια 1540 ευρω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...